Nézd meg az index-en a bajai topicot - a fő topic-ok között - ott mindenki vállalja önmagát és mégis elmondja a véleményét!
Azért mert az USA-ban valami van attól még az lehet szar és hülyeség, vagy nem?
Meglátogattam a magyar citrom oldalt és megnéztem a statisztikát. Húzzatok bele fiúk az első három helyen Csurka, Orbán és Torgyán tanyázik. Horn Gyuszi csak a negyedik. Ráadásul a legtöbb találatot a mi Viktorunk kapta. Csináljatok valamit, mert Nagy Testvér dühös lesz.
Kedves Lujza!
"S miért kellett kitörölni azt a jó kis topicot ???" Hát aztat én nem tudhatom.
"Most akkor hová menjen az ember, ha felüdülésre vágyik ??" Szerintem majd találunk vmi megoldást ;o)
"SL válaszát, meg nem a minimálbérröl várjuk, oly nagyon, ha jól emlékszem. :((" Lehet.
Olyan régen volt már...
A kámfor topicban persze benne volt...
A nickek névtelenségéve szvsz jó és szükséges dolog. Gondoljunk például arra az esetre, ha valamelyik kartács munkájának többek között az az egyik feltétele, hogy nem ugat bele a magyar belpolitikába. Mit tehet? Nicknév mögé rejtőzve fertőzi a gondolatszabadságot.
Az azonban jogos igény, hogy egy-egy névtelenséget biztosító nick mögé bújva ne lehessen össze-vissza ócsárolni, szapulni valakit - ízléstelen módon. Ennek a chatelésnek is megvan a maga kultúrája, mint a mobiltelefonálásnak, és sajnos a kettő meglehetősen hasonlít egymáshoz. Akkor érdemes megszólalni, ha van mondanivalónk, és ha a másik beledöngölése a földbe, vagy kritikai megsemmisítése csak menthető eszköz a mondanivaló minél erőteljesebb érvényrejuttatásának útján.
Nem mondom, hogy az embert néha nem kapja el az indulat, és nem senkiházizza le a kritika célpontjába került illetőt. De ha csak erről szól a hozzászólása, akkor jobb, ha lehúzza magát a WC-n.
Én itt voltam a császárelőd topicban, és emlékszem, milyen szörnyű volt a sok kurvaanyázós hozzászólás közepedte megpróbálni normálisan moralizálni. Aztán valamelyik kolléga feltette a javallatot, hogy ne álljunk szóba CsElőddel, kussoljon a topic, tiltakozzunk ilyetén módon az ellen, hogy a T. Szerkesztőség pont őt találta érdemesek meghívni vendégként a fórumba. A felhívásnak lett foganatja: azok, akik arra használják ezt a fórumot, amire való - értsd: gondolatcserére -, kussban voltak, vagy megpróbáltak normális hangnemben kommunikálni. Akik pedig frusztrációikat élik ki a nick mögé bújva, rendeztek itten olyan kurvaanyázást, hogy olyannak még széles e fórumban nem volt párja. A CsElőd topic a mai napig fenn van, utána lehet nézni.
A Verebesnek meg biztosan tele lett a hócipője azzal, hogy itten igen alaposan csesztetve van, és nincs már kedve velünk foglalkozni.
De az is lehet, hogy ideje nincs rá. Vidéken él (ha jól tudom, valahol Szexárd környékén, de lehet, hogy tévedek), onnan járogat Pestre műsorokat csinálni. Azért szombaton majd megnézem mit alkotnak.
Hát, igen...
Jó lenne egy politika fórum névvel, címmel, munkahely nevével, beosztással, telefonszámokkal. Nagyon benne lennék. Egyébként aki nagyon meg akarja tudni, hogy kik vagyunk, annak a nick csak játék a betűkkel. (Hogy a hetvenés évek bűbájából is becsempésszek valamit...) :-))
kedvesem elég nekem azt, amit én kapok. Cserélnék verebessel, mert speaker és társai liliomos szűzek a bites fiúkhoz képest.
kérdezd meg verebestől, ha annyira tudni akarod. Én meg azt nem értem, hogy miképpen képzeli azt magáról, hogy ő nem ellenzéki. De minek kérdezzem, hiszen amit a topicjában (sokkal semlegesebb dolgot) kérdeztem, arra sem válaszolt.
Egy Pofa Sörér' megmondom, hogy hol a Trebitsch - a szalagfűrésszel feldarabolt GLászlót, aki egy saját maga mellszobra, ássa el a diófa alá a kertbe'... ahová egyébként a Söröt szokta elásva dugni... vagy hogyaniscsinálka...
Az úgy is van, kérem szépen, engem minden becsületes gazember sztrovacsek ismer a kikötőkben és öt lépésről egy sem köszön vissza... na... és a Felügyelő úr is ismer, és nyomozni sem kell utánam..., csak mindig kényelmetlenségeket kérdez, ha bevisznek és nehéz hamistanuznom olyankor - mer'hogy nem adnak közbe' Söröt, ami egy disznóság... a Trebitschet viszont nem szokták bevinni, mer' olyankor nem találják meg, holott csak a rezső telefonját kell figyelni és ott vannak a madzag két végén... ja, és sokáig is... :)))