Ajjaj, hun van má' az a szegény graffiti! Minden változ, kérem szépen, csak a zemberi hülyeség meg a Sör az örök..., az utóbbi még kellemetes is... Egészség!
Természetesen nem IP, hanem nick alapján működnek ezek az időkorlátok.
A helyzet most a következő: ha egy nicket használtok, akkor ezzel a nickkel 1 perc múlva lehet újra hozzászólni - s 5 perc múlva topicot nyitni (levettünk a 20 percből).
Az alap mindig az utolsó hozzászólás, illetve topicnyitást. Mélyebb programozást igényel, hogy a topicnyitásokat külön tudjuk számontartani, de ez is meglesz vasárnap délutánra.
Elnézést a kényelmetlenségért, de sajnos ez az ára a védekezésnek.
Három hét alatt most először akartam topicot nyitni, mégsem lehet, mert nem telt le az időkorlát. Mihez képest mert eddig ugye nem nyitottam topicot. Vagy az utolsó hozzászólásom után 20 percig pofa be,ha topicot akarok nyitni? Kéne csinálni valamit, mert ez így kényelmetlen (bár nem tagadom, a szándék érthető és nemes)
Kedves Galadriel, hiába értesítjük a virtualave.net gazdáit, majd talál magának másik szolgáltatót. Szerintem csak egy nyugodt, kipárnázott szoba tudna rajta segíteni - természetes account és pc nélkül :-))
Drágaságaim biztosak vagytok benne, hogy minket kell büntetni ezzel a várakozási idővel?
Szívok, mint a borz, mert nem tudok marha okosakat hozzászólni a fórumhoz. Ejnye.
Ha mégis így lenne, legalább azt közöljétek, mennyi a várakozási idő.
Véleményem szerint ezért már tényleg felkaphatja a fejét a kedves rendőrség. Proxy/socks server tulaját lekérdezi, utána az ISP-t és máris húzhat a dutyiba. Ha proxyt sem használ, akkor még 1szerűbb.
Jobb kocsmákból az ilyeneket ki szokták tiltani egy életre. Ez pedig egy jó kocsma nem? Tesztek ezügyben valamit, vagy csak a flood tüneti kezelésére szorítkoztok?
Nem lehetne az illető számára egyszer s mindenkorra lehetetlenné tenni az index látogatását? Az IP-cím sok mindenre lehetőséget ad.
Kedves mindenki, természetesen nem nézzük karba font kézzel, hogy egy őrült ámofutásával szétverje a Törzsasztalt. Csütörtök után néhány védelmi funkciót beépítettünk, most újabbakon dolgozik Pozsi.