Ez nem az a csávó, aki a Holstentöl nem ugrik ki az ablakon? Lehet, hogy az axelero volt elöbb és a sok cseszegetéstöl választja inkább az öngyíkot...
Egyébként alig várom már, hogy gyerekem legyen és vehessek neki autópályát meg távirányítós terepjárót állítható lengéscsillapítókkal. (Asszonyka szerint ehhez nem is feltétlenül szükséges gyerek... :-)))) )
Na felhozom a topicot, megemlítvén azt a rémes axelero reklámsorozatot, amiben a gizda menedzser csaj mindig lebassza a fiúját. Mostanában éppen azért, mert a hapsi a gyereknek nem internetelőfizetést, hanem autópályát vett. És micsoda egy köcsög kis liba, gonoszkodó kis beszólásokkal. Rettenetes.
Mit szóltok ahhoz, hogy a Vodafone az új reklámjai végén csak úgy heccből aszondja, hogy "bebebeee"? Ez mire jó szerintetek? Ahelyett, hogy a szaros rendszerüket összekapnák, vagy mondjuk normál tarifákat csinálnának, játsszák itt a sértődöttet, mintha a Pannon-on múlt volna, hogy vastagon bukta a hazai Vodafone.
És az új nemnevezemmegrágó reklámokk??? Az smafu?:)
gy.k. amikor sétálgat az 1én az őserdőben, yól ráugrik a kélgyó, meg akarja kajcsizni, erre bekap egy rágót, és a kígyócska kidől...
ugyan ennek a bé variácijója: 1én ribizkézik, közben elsűllyed a futóhomokban, de sebaj, rágó arcbatolása után a másik oldalon futóhomokból kiséta...
hajjj...
Sőőt! "Továbbfejlesztették" a bifiduszeszenziszt... azt nem is mesélem el, olyan borzalmas..:(:)
valamire megiscsak jok a reklamok, egy csomo uj dolgot tanul beloluk az ember. Pl en nem is tudtam, hogy a dezodor szaballyozza az izadsagot, nem a testem. Vagy hogy a vampirok elete vidam, ugye a vampirelli deneverek, a kinder csokiban. Mijen jo is lehet az vampirnak lenni, tiszta moka es kacagas :)
A hallgatásotokat úgy veszem, hogy nektek sem jön be..
Más:
Van az Alfa 156 Selectspeed reklám. Arról nekem mindig a Babarból Celestine jut eszembe. Amúgy ma majdnem el is ütött egy ilyen, a Szabadság téren este. (Nem egy elefánt,hanem egy alfa)
Jól hallom, hogy az "egész heti ruha adag köt ki nálam, mikor Tomi hazajön a hétvégére" szöveges mosóporreklám úgy folytatódik, hogy "ahány dzsuva, annyi folt"?