Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

P.Bandita Creative Commons License 2011.06.07 0 0 26

Sziasztok!

Keresek megvételre 99/3 havi 3ajtós Seat Ibizába vezetőoldali elektromos ablak emelőt!

Motorkód : AER

Akinek van ilyen az kérem jelezze felém, sűrgős lenne!!!!

Ajánlatokat várom az andraspalyi@gmail.com  email címre vagy a 06 30 398 90 31 tel számon!

Köszönöm!

Kajla73 Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25
JÓ napot mindenkinek!
Segítséget kérek tőletek. Van egy SEAT IBIZA-m 1995 évjárat 5 ajtós.
Szükségem lenne egy mechanikus állítású BAL visszapillantó tükörre.
Aki tud ilyet kérem jelezze. mirage96@vipmail.hu címen
Köszönöm Kajtár Attila
mecsabi Creative Commons License 2008.12.14 0 0 24
Nekem semmi bajom nincs az utángyártott alkatrészekkel, a garanciális autómban is utángyártott fék alkatrészek vannak. Teljesen elégedett vagyok velük. Én itt vettem őket: www.wab.hu
Wild_Wind Creative Commons License 2006.03.28 0 0 22

Hát akkor vegyük birtokba és élesszük fel!!!!Én még mindig jobb első lemezt keresek a polomhoz de utángyártottat vettem-próba fel-sehogy sem lehetett összehozni ugy hogy jók legyenek a hézagok + sztem vékonyabb mint a gyári lemez bár lehet hogy csak annak tűnt az alvázvédő miatt.

Keresek megvételre mindenféle-fajta katalizátort az sem baj ha szét van rohadva vagy rossz lényeg hogy a porcelán benne legyen.Minnél több annál jobb.

wildies@vipmail.hu

Előzmény: 86c (21)
86c Creative Commons License 2005.03.21 0 0 21
kár hogy elsűllyedt a topic pedig volna értelme
Riff-Raff Creative Commons License 2004.06.14 0 0 20
Utángyártott motor is jó? ;)
Előzmény: sgergo1 (19)
sgergo1 Creative Commons License 2004.06.12 0 0 19
!Sziasztok!!!!!!!!!!!

1500 Diesel Volkswagen motort keresek!
Motorszám: CK
(de ez nem anníyira fontos, de jó lenne ha egyezne)
Bp. környékiek előnyben!!!!
Készpénzzel fizetek, feltételem, hogy a motort ki tudjam próbálni! !!!!!!!!!

E-mail: sirkan@vipmail.hu

Minél hamarabb jelentkezzen akinek van mert sürgős. !!!

1500 Dízel VW motor!

sirkan@vipmail.hu

Macimedve Creative Commons License 2000.05.05 0 0 18
A Beru még jobb. Ez az igazi gyári beszállító, VW, Audi, Merci, BMW mind ezzel jönnek ki.
Előzmény: N___ (16)
Eclipseboy_ Creative Commons License 2000.05.05 0 0 17
Dobcsi!

Igen ez a Lancer volt, én 292.000km-nél adtam el.

Előzmény: Dobcsi (15)
N___ Creative Commons License 2000.05.05 0 0 16
Olasz izzitogyertyat nem szabad venni a dizzelbe, egy het alatt meghalt. Csak Bosh a jo, igaz 3x annyiba kerul.
Dobcsi Creative Commons License 2000.05.05 0 0 15
A Lancerban??
Mert Abban mi is 200 valahány ezernél cseréltük.
Most 330 ezer van a kocsiban és még most is nagyon jól bírja a szekér :)
De lassan már érik egy csere, valószínű Carisma, de lehet hogy Galant lesz ha minden jól megy.
Dobcsi.
Előzmény: Eclipseboy_ (11)
gbrl Creative Commons License 2000.05.05 0 0 14
........hi.......
a gabriel-t én SEM tudom senkinek ajanlani... egy 940-es volvo-ba ment előre, de 1 hó után nagyon felpuhultak.... ki kellett cserélni másikra (más típus)...... pedig a bárdinál azt mondták jó... hát egy jó nagy ...sz*r......
Előzmény: Adm (12)
pp Creative Commons License 2000.05.04 0 0 13
Egy éve vettem golf1-hez első leng.csillap.-kat,
olcsón, 10e-ért a kettőt... egy évig bírta a bal első, asztá' visszatettem az egyik régit...már amelyik még jó volt, mert annak idején csak az egyik szállt el.
ez frankón bírja. Szóval: az eredeti bírja több, mint 10 évig, az utángyártott sz*r!
Leszámítva persze a márkásabb típusokat.
Adm Creative Commons License 2000.05.04 0 0 12
A Kipuff klinikát én nem ajánlom teljes szivvel, láttam már szám szerint két szép munkát tőlük, viszont láttam egy nagyon igénytelent... Pontosabban farmocis Skodahoz csinaltak sportdobot, a probléma pedig az, hogy ugyanugy fölülről megy bele a cső, és hátúl jön ki, szóval szegény gáz elszédül ott bent... Na meg a hangja is elég igénytelen lett.

Szintén skodához: fekbetetek Lucas, hengerfejtomités, dugó, gyürü, hüvelygarnitúra Kolbenschmidt.

Lengescsillapito: A Gabriellel én nagyon megjártam.... Egy honapig remekül müködtek, majd szép lassan felpuhultak, és kb egy hete az egyik megszorúlt, és kiszakitotta a lengőkarból a felerősitését. A Karaszy féle felujitás tényleg nem valami tartós....
A Koni viszont nagyon jó.

Eclipseboy_ Creative Commons License 2000.05.03 0 0 11
Hát nem tudom, de én az előző autommal a gyári lengécsillapítókkal 280.000(!) kilométert mentem, akkor is csak a hátsókat kellett kicserélni, de még elbírtak volna vagy húszezret.
hzolee Creative Commons License 2000.05.03 0 0 10
Kipufogó: K. Klinikát én is ajánlom. 57mm-es komplett sportrendszer króm véggel, szereléssel, garival 30EFt volt, 1 éve. Ladára. Wartburg 1.3-ra (amihez ha jólt'om, ma már nyugatnémet alkatrészárak vannak) egy Y-cső szereléssel 6EFt.

Ladához: szimmeringekből (főtengely, szelep, stb) olaszt kell venni, vagy németet (goetz). Hátsófék alkatrészeket csak orosz gyártmányt, kuplungot szintén (vagy Sachs), elsőféket szintén (vagy Brembo, Textar). Magyar, lengyel, stb NEM JÓ. Az utángyártott kasztnielemek pontatlanok méretre (hézagok), nincsenek rendesen megcsinálva (a sárvédő itt tartóelem, de nincs megerősítve a magyar, lengyel változat, csak az orosz). Futómű- és kormánymű- elemek CSAKIS orosz, vagy német gyártmányúak lehetnek. Magyar gy. egy rakás szar, lengyel úgyszintén. (2-3Ekm és csere).

Teleszkóp: Kárászy-féle felújítás (sportosítás) kb 1-2Ekm-t bír ki, aztán nulla. Több forrásból és saját káromon is tapasztaltam.

Rugó: bármilyen rugót elkészít a Vörös műhely, szereléssel, Bp XII Fáy u - Fáy köz sarok. Ültet, keményít, stb, vagy megcsinálja gyári paraméterekkel. Nekem kemény rugók vannak bent, és elégedett vagyok. Csak ő is Kárászytól hozza a telókat, ezért jártam meg. (Mert felújítottat kértem, egyébként 2EFt/db. Lada.)
Ja, rugót újraedzeni nem lehet (rideggé válik, törik), ezt nem szabad elhinni.

z.

AtomAnti Creative Commons License 2000.05.03 0 0 9
lore!

Nekem is ez van a VW Polomban és nem tapasztaltam vele problémát. Azt mondták, hogy a Monroe -ból elkezdett dőlni az olaj meg ilyesmi. Lehet, hogy azok más szériából valók! A két hátsóba már beletettem 50e km-t és a két elsőbe is vagy 15e-t, de nem tapasztaltam problémát. :-))
Mindegy úgyis eladom, a Golfba meg gázos Sasch-ot vettem.

Atom

lore Creative Commons License 2000.05.02 0 0 8
Hali,
ne idegesíccs!! :-)) DE sensatracot vettem. Az Astrában 40e km-t futottam velük (a vectrába még 20-at se) és a végén is nagyon jók voltak. Meglepődve olvasom a sok panaszt ezekről, remélem nálam nem lesz velük gond. Érezni egyébként nem érzem a különbséget egy gyári új és a sensatrac között...

lore

Előzmény: AtomAnti (7)
AtomAnti Creative Commons License 2000.05.02 0 0 7
lore!
Remélem nem Sensatrac -ot vettél!! Egyik jó haverom a Seat Szabó -nál dolgozik, mint szerelő. Ő mesélte, hogy a VW -kbe és Seat -okba olyat raktat először és ezeket az autókat 30e km után hozták vissza a tulajok lengéscsillapító problémákkal! Ezután garanciában cserélgették a Monroe -kat Sachs -ra ui. azokkal semmi gondjuk nem vót.

Atom

lore Creative Commons License 2000.05.02 0 0 6
Hali,
astrába és vectrába Monroe lengéscsillapítókat vettem kevessebbért mint a gyári. Igaz a gyárival sokat mentem (kímélve) Astra:120e km, Vectra:100e km. Renélem ezek is sokáig bírják (astra már nincs...)
Vectrán nem vettem gyári kipuffot 75k-ért, hanem a kipufogóklinikán csináltattam 25-ért. A szép véget visszaheggesztették, a hangja is okés.

lore

Előzmény: Asszem (-)
turbo2 Creative Commons License 2000.05.02 0 0 5
spanyol gömbfejek
Citroen Cx 1 év szóval gagyi
ár 3500-4500 ig gyári vagy frap 8-10 ezer élettartam min 6-8 év
Alonso Mosley Creative Commons License 2000.05.02 0 0 4
Ford Fiesta utángyártott első lámpát ne vegyetek!
Az utángyártott fékbetétekkel nekem is rossz tapasztalatom van. Sajnos, azzal a fékpofával lehet rendesen megállni, ami koptatja a tárcsát. El kell dönteni, hogy kicsit sűrübben cserélsz tárcsát, vagy vállalod a meglepetéseket egy intenzívebb fékezéskor. Soha többet nem veszek nem eredetit.
avantage Creative Commons License 2000.04.30 0 0 3
Konkretan ez mit jelent Koni arakban? Az EVO-ban most neztem meg a legolcsobb a sok tipus kozul a Golf MK3 GTI-re valo. Az elso par: 80 eFt, a hatso par: 50 eFt.
alfa155 Creative Commons License 2000.04.28 0 0 2
Ha már a lengéscsillapítóknál tartunk.
A Fordomban az előző tulaj vmi. perverz ötlettől vezérelve a lengéscsillapítókat nem kicserélte hanem felújítatta. Nem tudom, hogyan, kinél s mennyiért, mindenesetre azóta eltellt 3 év és 50.000km és a lengéscsillapítók tökéletesen muzsikálnak.
Előzmény: PTZ (1)
PTZ Creative Commons License 2000.04.28 0 0 1
Asszem: akkor fussunk itt is össze :-)

Lengéscsillapító: nekem Suzukiba kellett hátsó: több, mint 15%-al volt olcsóbb, állítható KONI, három év garancia, és beállíthatja az ember (beszerelés előtt), hogy neki sportosan kemény gátló kell, avagy hétköznapi, de biztonságos.

Szintén a Kárászynál

Előzmény: Asszem (0)
Asszem Creative Commons License 2000.04.27 0 0 0
hérom=három nem pedig 0.
Asszem Creative Commons License 2000.04.27 0 0 topiknyitó
Kedves autóstársak!

Azért dobtam fel ezt a témát, hogy segítsünk egymásnak, tanuljunk egymás kárából, vagy spóroljunk egymásnak jó tippekkel.

Köztudott, hogy a gyári alkatrészek töredékéért lehet venni mindenféle utángyártott alkatrészt. Ezekből jónéhány kritikán aluli, néhány kifejezetten jó. Mindenki nem tud mindenről tapasztalatot szerezni, úgyhogy kérném leírni a jó és rossz tapasztalatokat egyaránt.

Féltengelycsukló, vízpumpa, fékbetét, karosszériaelem, felújított alkatrész, könnyűfémfelni, minden jöhet. Mondjuk el azt is, hogy milyen tipus, és hol lehet olcsóbban beszerezni. És persze futásteljesítményt írjunk, mert, ha valaki csak évi ötezer kilométert megy annak lehet, hogy a felújított féltengely kitart hérom évig is.

A végére néhány saját tapasztalat.

Vettem anno 4500 forintért fékbetétet, valami olasz csodát Talán Sofima. Először jó volt, csak 140-ről akartam lassulni vele. Hát megizzadtam mire megálltam.
Távolkeleti autóhoz kellett első szélvédő. Gyári ár: 110 ezer Ft. Rátaláltam a soroksárin az igazira. Pilkington zöldített kék sávos 36 ezerért kerettel együtt.
Astrába kellett 4 gátló. A gyári, igen rossz minőségűnél 15%-kal olcsóbban vettünk (már nem először) a Kárászinál Állítható KONI gátlót 3 év garival. Mindenkinek ajánlom.

Tessék írni!
Köszi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!