Keresés

Részletes keresés

dixtn Creative Commons License 2000.12.07 0 0 28
vicc Creative Commons License 2000.05.12 0 0 27
Az a baj, hogy nincs nálunk IMAX-mozi, pedig ott állítólag nagyon király Fantasia. A 'lebutított' verzió, amit nemsokára kint is bemutatnak, valszeg hozzánk is el fog érni.
Előzmény: kesztyűskéz (26)
kesztyűskéz Creative Commons License 2000.05.11 0 0 26
Picit off

"Fognak e beszélni a DINO-ban ? Szerintem nem. Bár a Walt Disneytől ez furán hatna. A gyerekeknek a beszédes dinók kellenek."

Nono, azért a Disney Stúdió mást is tud. Valamikor anno megcsinálták a FANTASIA című egész estés etűdjüket: történeteket komolyzenei betétekre. Egyik kedvencem. Egyébként most ezt is felújították és megspékelték néhány újabb hangulattal és bemutatták FANTASIA 2000 címmel. Kíváncsi vagyok, a hazai forgalmazók megveszik-e? Az előzőt ugyanis nem igazán vetítették moziban...

Na, szóval szerintem nem fog beszélni a DINO, nagyon nem hiányozna. Pár kockát én is láttam már előtte a neten, de a moziban a bemutató tényleg nagyon ütős volt!

Picit off vége

Nálam még mindig a Bogár élete a csúcs, de azért a TS2 is zseniális. A játékszerek és a bogarak abszolut jó alanyai a komputer animációnak, mert fényes felületűek és tényleg "ízekből állnak". Viszont ez a naturális "élő ember" ábrázolás kicsit idegen volt nekem. Profin megoldották tényleg, de én valahogy jobban elválasztottam volna a két világot :-)

Ami bajom még, hogy Andy apja ebben a részben sem tűnt fel. Úgy tűnik, már ez a tipikus család: a gyermekeit egyedül nevelő anya. Mert ugye a TS1-ben szereplő gonosz Sid Philipsnek is csak a mamája volt centrumban, papáról ott is csak annyit tudhattunk meg, hogy a tévé előtt el szokott aludni, és hangosan hortyog...

Persze ennek semmi köze a zseniális forgatókönyvhöz, a hihető szerepekhez... :-))
Itt is annyira nagyon jól ki volt találva a figurák jelleme, indítékai... a film dramaturgiája. Szóval ezt tényleg filmnek csinálták, amihez a legmegfelelőbb technikát, formanyelvet találták meg. Ellentétben jónéhány más rajzfilmmel! Ahol először a technikát, a képi világot találják ki, és ahhoz keresnek történetet, szereplőket.

Habi

Előzmény: ECHOMANIC (9)
ECHOMANIC Creative Commons License 2000.05.11 0 0 25
Az íróra gondoltam...de kedves volt tőled a link.

talált már vki bugot a filmben ?

Előzmény: Rastaman (24)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.09 0 0 24
ja, a cikkirora gondoltal?
mar azt hittem, h arra, aki belinkelte
az biza en volnek!
:))
Előzmény: ECHOMANIC (23)
ECHOMANIC Creative Commons License 2000.05.08 0 0 23
Csak nem Te voltál az elkövető ?
Előzmény: Rastaman (22)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.08 0 0 22
illeto?
Szoval en csak siman egy ileto vagyok?
:(

Egesz nyugodtan tegezhetsz!

Előzmény: ECHOMANIC (21)
ECHOMANIC Creative Commons License 2000.05.07 0 0 21
Köszi!

Valahogy úgy van ahogy az illető írta!

Előzmény: Rastaman (20)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.07 0 0 20
Hopp!
Megvan!

Az Index cikke
Most mondjatok, hogy nem en vagyok az Isten!
:)))))

kulonbenpedig csak probalkoztam, h miyen url alatt lehet, es megett!
:)))

Előzmény: ECHOMANIC (18)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.07 0 0 19
sajna ugy tunik az index keresoje nem mukodik rendesen....
Előzmény: ECHOMANIC (18)
ECHOMANIC Creative Commons License 2000.05.06 0 0 18
Még nem !

Kerestem , de nem találtam !
Hatlet ?

Előzmény: cyber.greg (16)
Rastaman Creative Commons License 2000.05.05 0 0 17
hat ez igy neten keresztul nehez lesz...

de azert megprobalhatjuk!!

Előzmény: cska (15)
cyber.greg Creative Commons License 2000.05.03 0 0 16
Remélem, olvastad az Index cikkét a filmről!
A játékboltos az egyik alkotóról van mintázva, mea culpa nem tudom a nevét.
Előzmény: ECHOMANIC (14)
cska Creative Commons License 2000.05.03 0 0 15
"Valaki fogja be a szemeimet!"
ECHOMANIC Creative Commons License 2000.05.02 0 0 14
Megfigyeltétek a játékboltos fickó kidolgozottságát ? Néha olyan volt minha egy élő színész lett volna ! Viszont az anyukáról már nem mondható el.
Rastaman Creative Commons License 2000.05.02 0 0 13
ez jo!
:)))
Előzmény: vicc (12)
vicc Creative Commons License 2000.05.02 0 0 12
Teljesen igaz! Nekem meg az tűnt fel, hogy az kovboj baba beszélt :))))))))))))))))
Előzmény: cyber.greg (11)
cyber.greg Creative Commons License 2000.05.01 0 0 11
Ha már bakikeresés. Jó ez nem igazi baki, de szerintetek tud futni egy játék ló 300 km/órával? A repülő annyival megy felszálláskor! :-)

Amúgy persze a film király!

vecserosz Creative Commons License 2000.05.01 0 0 10
Hali!
Remek volt a rajzfilm, régen röhögtem ennyit!! Ráadásul a bakiparádé a végén...!!
Ennél már csak egy rajzfilm volt jobb: MACSKAFOGÓ!!
ECHOMANIC Creative Commons License 2000.05.01 0 0 9
Én a Duna Plaza-ban láttam a TS2 előtt.
Fognak e beszélni a DINO-ban ? Szerintem nem. Bár a Walt Disneytől ez furán hatna. A gyerekeknek a beszédes dinók kellenek.
Előzmény: Rastaman (7)
vicc Creative Commons License 2000.05.01 0 0 8
A Corvinban én is láttam a Dínó-trailert (Dinosaur, a Walt Disney új nyári (rajz-CGI)filmje), elég hosszú volt, de nem semmi! A netről is le lehet kapni az előző előzetessel együtt, ami ugyancsak király. Nem fognak beszélni abban a filmben??

A TS2 ofkoz király, tele egyéb filmes utalásokkal és aranyos poénokkal. Kötelező!!

Előzmény: Rastaman (7)
Rastaman Creative Commons License 2000.04.29 0 0 7
A Stuarttal?
Azon kivul, h maga a figura nagyon megvan csinalva, a film egy nagy nulla!
Tortenet sablonos, meg a macskak neha mokasak, de azt 5 perc utan megunja az ember...
Ami tetszett, az hebe-hoba a magyar forditas...: eloszedtek az osszed fellelheto macsaks/egeress szolas mondast, es belenyomtak
de az jo!

Dino? nem hallottam rola
hol lattad a trailert?

Előzmény: ECHOMANIC (6)
ECHOMANIC Creative Commons License 2000.04.28 0 0 6
Mi volt a Bibi a kisegérrel ?
A Mackót én is meg fogom nézni.
De bizony bemutattak egy igen nagy kaliberű C-animált filmet DINO néven. Az bizony TS2 szintü lesz. Legalább is az kb 5 perces bemutatóból ez tünt ki.
Talált már valaki hibát a TS2-ben ?

Előzmény: Rastaman (5)
Rastaman Creative Commons License 2000.04.28 0 0 5
A Stuarttal nem maradtal le semmirol...
nkem nem tetszett...

Azert a toy story 2 megnezem, meg az uj micimackot is

Előzmény: ECHOMANIC (3)
The Evil Creative Commons License 2000.04.28 0 0 4
Tényleg jók a poénok!
"én vagyok az apád", "nős krumpli vagyok", "a bolygón életnek semmi nyoma" "te leszel az ajándék játék a menühöz"
Na meg a film végén a "bakik" is félelmetesen jók! :))))
ECHOMANIC Creative Commons License 2000.04.27 0 0 3
Na igen a barátnőmet nem tudtam elcipelni a Stuart Little kisegérre, pedig úgy megnéztem volna !
Egyébként valahogy szívesebben nézek TS2 stílusú rajzfilmet , mint a hagyományosokat. Főleg mível újabban tele rakják dalokkal amitől borzalmasan unalmas lesz. A TS2-ben csak egy kis rövid nóta volt, de azalatt is folyt a cselekmény és nem csak az öromtől v szomorúságtól táncikáló főhőst/főhősnőt.
Előzmény: Kham (2)
Kham Creative Commons License 2000.04.27 0 0 2
Egyetértek. Bár a legtöbb ismerosöm valóságos sértésnek vette hogy erre a filmre akarom elráncigálni.
cska Creative Commons License 2000.04.27 0 0 1
Nagyot hibázol!

Valami csudajó egy film!
Tényleg irdatlan jó poénokkal, pl dínó a visszapillantóban, Én vagyok az apád, satöbbi...

Előzmény: most wanted (0)
most wanted Creative Commons License 2000.04.26 0 0 0
0-sz0r f0g0m megnezni.
ECHOMANIC Creative Commons License 2000.04.25 0 0 topiknyitó
Tegnap végre sikerült megnéznem a TS2-őt.
Többet nyújtott mint vártam. Hihetetlen jól kidolgozott grafika, karakterek jellemzik és a történet is aranyos ráadásúl tele van jó poénokkal. Aki még nem látta az gyorsan nézze meg. A Duna Plázában a legnagyobb tereben is vetítik. Van esetleg aki nem találja ilyen jónak ?
Talált benne vki bakit , hibát.
Első nézésre persze nehéz...de én mindenképp megnézem még párszor.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!