...
Mörgyeim, baraim, kedves utasok, ha most letekintenek a Föld eme pontjára, nos itt valaha egy lovagrend tanyázott. Mint láthatják, meglehetôsen elhagyatott helyrôl van szó, kopár pusztaság itt-ott várrAmokkal, digitális verstöredékekkel és virtuális szélben össze-vissza csapódó dicsô álmokkal.
Folytassuk most utunkat a...
(gondoltam megmutatom ennek az altairi csoportnak a nyüzsgô földi lovagtársadalmat, de sajna nem jött össze :(( )
Lovagok, süllyed a lovatok! Trará!
Tegyetek néhány fúvókát* - alá!
*Ha javasolhatom a techricium-glózium ötvözetbôl készült gyártmányt, ami még 180millió fokos hômérsékletet is simán átvészel, és akár 150000 lovat (lovaggal - sôt, megmentett lovaginával) is elbír!
Válaszod kapván felfohászkodtam az Mindenség Urához, világítsa meg elmém, hogy az küldetésem híven az Ő szándokai szerint beteljesítsem, s csudálatos módon az Mindenható, kérésem meghallgatván, Imrét külde vala nékem (vagy Emilt, franc ebbe a korba), s szóla vala nékem: " Bizony mondom néktek, ne játsszátok az bazári majmot!!" S újra fohászkodám az Úrhoz, ugyan nyomja már meg az backspace gombot, ám angyala által küldött haragos izentében így szóla: " go to 10!"
Mi van???
ööööö.... itt valami tévedés áll fenn, én nem tartozom Jézus Krisztus szegény harcostársainak rendjébe, nem vagyok normandia preceptora, ez itt egy másik lovagrend (de nincs közünk az ispotályosokhoz meg a német lovagrendhez sem, melyek mind az Jeruzsálemi rend mintájára jövének létre).
Mi van?
Nemes rendünk tiszteletreméltó lovagja, mily hadjáratban vitézkedtél vala rövid létünk hosszú évei során? Mely vad vidékekre sodort földi bolyongásunk titokzatos célja? Vagy tán csak nem Urunk ítélőszéke elől tértél ez árnyékvilágba újra, kommendáink hamis útról visszatérítendő?
S netán Urunk, kinek útjai kifürkészhetetlenek az halandó lélek számára, sorsod sorsommal összeköté vala, s mellém helyezett volt az máglyára amaz rettenes napon???
visszatérék az kibertér határtalan világába és meglátogastván topicunkat, mit láték? Csak nem nemes Jacques de Molay szelleme költözé belé eme halandóba?!
Lenézvén az hetedik mennyországbul látám nemes követőim s híveim s egyenes útjokat az máglya feléje mely is engem elemészte vala az Úrnak 1314-ik esztendejében, sújtván engem az kin halállal melynek okául is az szörnyü esküvés megszegése vala nékem felróva, s az lelkem kilehelése után ármányos királyunk sok jó dellát az kincstárába okkupála vala peniglen mely barátilag erős karomra bízta az Szentföldet hol is sok kísértés az testvéri szövetségünk sok darabokra szaggatá nyoma sem lévén az Ő gaz szándokának, ám királyunk kinek szépsége az napot homályosítá fütyült az júdeiai túlórára s kincseinkkel minket szintúgy elveszejte. De az Úr engem haló poraimból magához emelvén mondá: vidd meg hírét az veszélynek, miszerint midőn az topic nem stagnatív Tanácskozás színhelye leend úgy rettenetes haraggal támadok reája, süllyeszetm őtet az Atlantis szigetének tengerébe s szerzője, mivel többé nékem kedves nem vala - megdöglend.
Szavaid hallván pironkodék vala, hisz nagy igazság vagyon azokban. Nem menthet az sem, hogy szabadságnak szépséges rétjén időznék, inkább csak az, hogy kegyetlen hűbéruram még egyet szoríta az gyeplőn és súlyos sarcként nyakamba akasztá az túlóra rettegett koloncát, hogy estvére alig láték. Régi nickemmel várkastélyunk - bizton állítom, hogy az motskos vianovo sárkány bannereitül megvadulván - bé nem engede, apródnak titulálván engem és az betűvetéstül eltilta, ilyeténképpen szavam nem hallathatám napokig, mire is új nicket regisztrálék vala, melyhez az Kedvencek fóliánsokat esmeg rögzítni kényszerülék, ám jó topicunk nem lelém, pediglen mélyre ásék érette, állítom.
Ezer sebből vérezvén, robottól elcsigázottan maradok tisztelettel:
Sir Kaviat,
engem már teljesen legyűrt a fenevad. (ld. megyek a retekbe topic...) Viszont:
Nemes Lovagok, szép Lovaginák!
Rusnya vianovo sárkány újfent idefészkelt az index várkastély bannereire! Eleddig rend vala, Alfa 156 szekér és egy ledér hajadon keblei jól megfértek egymással, ám éberségünk lankadt vala, alapító atyáink messze járnak, az alattomos settenkedő féreg meg újra közibénk férkőze. Vesszen a bestia!
Javaslandom felvenni az sárkányok, fertelmes fenevadak és pokolfattya népségek sorába az Túlóra nevű szörnyeteget, mely ellen - bévallom férfiasan - eleddig rendre elbukám az hartzot. Válogatott hordákkal, csahos auditor-hadakkal támada ellenem, okádá az határidő-miazmát (hogy ez mekkora veszélt jelent: ángliusul "deadline" az neve), sőt, mocskos praktikákkal, ármánykodással maga mellé állítá az legmagasb hűbéruramat, az vezírdirektort is, kinek személyes parancsára jobbágyként robotolok! Elborúlt elmével gondolám, hogy kardélre hányom az direktort, ám Szent Izidor megvilágosítá gondolatim és letevék erről, hisz maga is csak báb a bestia karmai közt, maga is áldozat... Jó szolgáim fertályórája eleresztém, magam vagyok dolgozószobámban, kétségben, elbódulván forróságtól, zavarodván fekete babok levitül.
Kérlek hát Titeket, jó Lovagok és Lovaginák mondjatok imát érettem - érettünk, hisz másokat is sanyargat a beste féreg - és erősítsetek meg hitemben, hogy erőt gyűjthessek az hartzhoz és kivághassam magam az napfényes szabadság mezeire!
Kedves Alapító Atya sir iron lion zion,
Köszönettel vettem galambod, mely
ablakomon berepülve burukkolt,
s kezembe adta a kulcsot, ami nyitja
a versel(l)ési terem poros kapuját.
már megint az gaz vianovo sárkányának bannerja égeti monitoromat. Eme bűzhödt lény mindenüvé betolaxik, més sir Lesnek az galambdúcába! És folyamatosan hajtogatja az ördögi varázsigéjét, "Gyere chattelj velük". Én mondom, ezzel az boszorkánysággal fertezi meg az tiszta szívű szüzeket.
Javaslom az lovagtársaknak, hogy az szabályzatba sir Filburt, mikor még írt ide, beírt egy részletet: Az rendünk Története. El kéne kezdeni feltölteni. Kezdjük az topicnyitással, majd Wágner úr cstlakoásával, majd az offline regösök hírvivésével, nemes sir http harczával befejezőleg.
Az topicátnevezéssel nem tudom mi van, küldtem egy galambot a keki@index.hu czímre, mely galabnak lábára szíjazott levélben kértem az galambdúccímem megváltoztatását és az topic átnevezését, de az utóbbi műveletet nem hajtották végre.
Lovagtársaim! Harczoljunk az gaz Fókuszműsör sleppje ellen, melyek az böcsületes emberek rágalmazásában jeleskedtek! Nézzetek el ide! (Kicsit összeszedetlen voltam ott, de érthető a lényeg)
Sir George Sand, valami nagy gazság történt, az extra őrizői cserélgetik az zárat az várunkban (és minden várban), de már elküldtem néked az új kulcsot egy galambbal.
Sir Inner Circle és paripájának az regéiből egy kódexet is összeállíthatnánk :-)
Sir George, az csatába fáradt lovag szüvének kedves sorjaid halódó tagjaimba új erőt lopnak vala! Van is ennek keletje, mert az gaz Vianovo sárkány új gaztettének hallatára rájövék, hogy ennek rontása mágiával itatott, így fegyvereink mit sem érnek ellene!
Sarokba hajítám hát kardomat, s az cinterem faláról leragadám régen halott ősöm évekszázadok óta bugok vérében ázó Commodore 64-esét, melly szörnyü fegyver ó bajnokok erejéről mesél, s melynek forgatását az ifjú, Win95-sárkányon kívül mást nem ismerő lovagok ámulva nézik. Az Vianovo sárkánynak pusztulnia kell!!! Száz és száz legyűrt banner vérében fürdik az Vianovo neve, ezernyi monitoron villog az Vianov undorító reklámja! Az hajadonok vérére törsz, undok fenevad??? Szent Izidor nevével ajkunkon fogunk rontásoddal minden eszközzel harcolni!!!
Az mocskos vianovo sárkány esmét égbekiáltó gazságot tett! Rusnya pokolfattya elrablá egy hajadon levelet szállító galambját és gaz ármánnyal az én galambdúcomba dugá, hogy becsültemet titoksértéssel gyalázza! Tollat ragadák és megírám az hajadonnak, s a sárkánynak szintúgy, hogy mi esett, mire azt válaszolá a bestia, hogy ne aggódjak, ura a helyzetnek és menjek inkább hozzá csetelni és végezni a hétköznapokkal. Kélt bennem harag, hisz a léha és kártékony fenevad engem íly hívságokkal el nem csábíthat, s hogy egy szűzön esett sérelmet így elbagatellizált, ezzel méginkább maga ellen fordított! Fényezem hát páncélom, élezem pallosom és szent esküvel fogadom, hogy ha az hajadon úgy kévánja, becsületéért vérét veszem a rút féregnek! Szent Izidor engem úgy segéljen!