Keresés

Részletes keresés

sz Creative Commons License 2000.04.29 0 0 15
Néhány napja volt egy cikk erről az egészről a Népszabadságban. Akit érdekel, az keresse meg itt
Lammer Creative Commons License 2000.04.25 0 0 14
Igen, igen, azért kezd mozgolódni a piac...
De ha már vállalat vezetőket kell meggyőzni erről, akkor baj van. Szerintem nem sok jó sülhet ki abból, ha egy hagyományos újság vagy tv, vagy akármi próbál az interneten megjelenni. Nézd meg a ISP-k oldalait, vagy a hagyományos újságok netes kiadványait. Borzalmasak. Az internetet teljesen más oldalról kell megközelíteni: az internet oldaláról. Új gondolkodás, új hozzáállás szükséges.

A legfontosabb pedig a SZÍNVONAL!!! Komolyan kell venni magunkat, különben senki sem figyel oda. Új Péter is ahelyett, hogy jópofizott volna: "mit is mondhatnék errol a szerencsetlenrol", meg hasonló kijelentések helyett, komolyan beszélt volna az előnyökről és a hátrányokról, próbálta volna eladni magát. Ki tudja, lehet, hogy egy jövendőbeli befektető ült a padsorokban... Ilyen mondatokkal örökre elásta magát...

Persze ez csak az én véleményem.

Előzmény: ribizli (13)
ribizli Creative Commons License 2000.04.24 0 0 13
Bocs, félig off leszek.
Az Internet Galaxison _még_nem_voltam_, csak tudósításokat hallottam, és azt a nézetet sikerült kialakítanom, hogy nem komoly rendezvény. Értem ezalatt a közönség és kiállítók oldalát egyaránt, de hangsúlyozom, hogy _személyesen_nem_voltam_ott. Tavaly a szervező cég által közzétett "kiáltványon" sikerült átrágnom magam, magáért beszélt (imho zöldségeket). Látnunk kell, hogy sajnos messze még Amerika, azaz messze vagyunk még attól, hogy a vállalatok és közéleti személyiségek felismerjék az internet, informatika és információs társadalom jelentőségét, még messzebb attól, hogy komoly tőkét fektessenek bele. :-((
Szerencsére van azonban egyre több olyan vállalkozás és internetes szakember, aki igyekszik minél több döntési pozícióban levő vezetőt meggyőzni erről, és egyre több siker tapasztalható.

Lammer, nem az MCN-re gondolsz véletlenül? Lapozd fel az aktuális HVG-t, egész oldalas hirdetésük van benne, jobbnál jobb pozíciókat kínálnak.
Erre is mondom, hogy van mozgolódás - ha másképp nem megy, majd az internetes témában fejlettebb országokból beszivárognak a vállalatok, és "rákényszerítik" a magyarországiakat a nyitásra. :-)
ribizli

henny Creative Commons License 2000.04.24 0 0 12
Lammer: voltam az Internet Galaxis 2000-en. Az tényleg tiszta beégés volt... az hagyján, hogy a rendezvény maga egy nagy kupac kaki volt (végighallgattam én is Új Pétert -- kár volt), de a legfélelmetesebb az volt, hogy alig lézengtek ott emberek! Tanúlság: valami el van rontva az internet piacon! A mostani "krém" valahogy nem az igazi.
Előzmény: Lammer (9)
Lammer Creative Commons License 2000.04.24 0 0 11
kukacindexponthu:
Teljesen igazad van, mind az újságíráshoz, mind a helyesíráshoz láma vagyok...
Ez van öregem, ide jutott a szakma. :-))

Na csá, és további jó munkát!! :-))

Ja, Kellemes Ünnepeket!

Előzmény: kukacindexponthu (10)
kukacindexponthu Creative Commons License 2000.04.23 0 0 10
Lammer, az újságíráshoz is láma vagy? Vagy csak a helyesírással meg fogalmazással vannak problémáid?
Lammer Creative Commons License 2000.04.23 0 0 9
Ki volt az Internet Galaxis-on? Teljesen kampó a magyar netpiac. Most kiderült, sehol sem tartunk. Érthető, hogy az index is csak egy harmad osztályú német magyar cégecskének bírta eladni magát.

Új Péter borzalmas műsort nyomott. Hogy lehet igy megjelenni? Teljesen gáz... A netkapu-s pasi azzal dicsekedett, hogy nekik milyen hosszú az oldaluk. Rég elbukott. Egy jó site ott kezdődik, hogy egyszerű, rövid, és gyorsan letöltődik, nem pedig bokáig ér. Ennek a korszaknak vége.

Kéne már valami változás...

Lammer Creative Commons License 2000.04.20 0 0 8
Hé, még nincs ott felvétel? Egy jó ajánlatot megfontolás tárgyává tenném.

Na persze, igérni lehet sokmindent. Igaz, a magyar netpiacon még elég sok lehetőség van.

De biztos, hogy ugyanarról a cégről beszélünk? Henny Te nem véletlenül a Nextráról dumálsz? Az is külföldi cég. Sőt a Novacom is keres egy csomó embert. Illetve mindenki IT-s embereket keres.

henny Creative Commons License 2000.04.20 0 0 7
Lammer: egy barátom volt náluk interjún és azt ígéték neki, hogy a cégnél mindenki internet-milliomos lesz (!!!). Ott sorolták fel ezeket a neveket és hát nem véletlen, hogy megjegyeztem őket -- valóban nem kispályások!
Lammer Creative Commons License 2000.04.20 0 0 5
el_mariachi: Újságíró vagyok, és sok infó eljut hozzám, de addig nem erölködöm, amíg nem kapok visszajelzést valakitől.

Henny: ebben biztos vagy? Azok a nevek, amiket felsoroltál nem kispályások ... Kérlek, ha tudsz még valamit oszd meg velünk!

Köszi!

el_mariachi Creative Commons License 2000.04.20 0 0 2
A nullázásról nem, de az elsőről lekéstem. Lassulok, vagy mi... :))
Előzmény: el_mariachi (1)
el_mariachi Creative Commons License 2000.04.20 0 0 1
Nocsak. Ennyi az össz infod, vagy van még más is? Hol hallottad mindezt? Írd meg kérlek, érdekelne a dolog. Ja egy nyomatékos 0. :)))
henny Creative Commons License 2000.04.20 0 0 0
Igen, én hallottam: a vezetőség olyan médiacégektől jött, mint a Viacom, CBS és az Infinity Media ...
Plusz az sem kutya, hogy például a Cox Interactive Media és a Go2Net is mögöttük áll.
Előzmény: Lammer (-)
Lammer Creative Commons License 2000.04.20 0 0 topiknyitó
Milyen érdekes, mennyire mozgolódik a netpiac. Az sem rossz, hogy egy magyar-német rt. fektet az Indexbe, de hallottátok a nagy hírt, hogy egy őrült BIG amerikai médiavállalat is készül valamire?

Ti mit tudtok erről? Én azt hallottam, hogy egy hónap alatt annyit költ marketingre, mint eddig az összes internetes cég itthon ...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!