Kedves Blondy,
köszönöm a gyors válaszod!! Most még nem értem amit írsz, de ha leírnád az alapokat, hogy hogyan lett kifejlesztve ez a rendszer az sokat segítene. Biztos volt valami megfigyelésed / megfigyelésetek ami alapján felépült. Amit én eddig megfigyeltem az az, hogy vannak rövid, közép és hosszú távú trendek. Ezek kb. 5, 25 és 100 húzásra érvényesek. Persze elképzelhetőnek tartom h még hosszabb, akár több ezer húzásra igaz trendek is vannak. Ezen megfigyelésemet ezen weboldal statisztikái alapján hoztam:
www.lotteryextreme.com/HungarianLottery/Keno-hot_and_cold_numbers
A nehézséget a helyes tippelésben az okozza h ezek a trendek folyamatosan változásban vannak. Írta is itt az egyik fórumtag nemrég, hogy olyan mintha előle menekülnének. Ez maga a változás aminek sajnos millióféle iránya lehet. Nem könnyű helyzet, de valahol mindenki érzi hogy nem lehetetlen. Viszont pár százalékos nyereségnél többet én nem látok reálisnak remélni. Ehhez pedig inkább az alacsonyabb játéktípusokban kéne gondolkozni mert azokban valóban van esély telitalálatra is ami fontos hogy a végén pozitív legyen a mérleg.
Mi a véleményetek ezekről?