Keresés

Részletes keresés

hasekapu Creative Commons License 2000.04.20 0 0 14
Eztetet értem. De ha annyi sört kéne innom míg ahányszor embert vált a billentyűzet itthon, hát hamar irány lenne a detox. Na akkor ue. magyarul: Nem lehet átjelentkezni simán csak ha az ember hozzászól.De a hozzászóláshoz ugye meg kéne a kedvencek nevű szolgáltatás amihez meg kéne a süllyedőfélben lévő topic címe. Na de ehez kéne az átjelentkezés laar pour laar módja .... Ha valaki még bírja aggyal akkor rájött hogy ez biza a saját farkába harapott /22 es számú/ kigyó esete. Na akkor kérem ma a feleségem nem szól hozzá semmihez pedig ma lett volna ideje. A fél órás baromságot hogy hogy az utolsó kattintástól számítva ... azt má nem is említem
udv hasek
Előzmény: Wágner úr (13)
Wágner úr Creative Commons License 2000.04.19 0 0 13
Nyugi má', drága jó sztrovacsekok, há' ottan van, hogy ez egy idegesiglenes vagy milyen megold ásás... úgysem marad igy, mer' a zegészet a Keki újraírja. Persze, én a tévékábelemmel könnyen pofázok, de modemes időmben azt csináltam, hogy összeírkáltam mindenféléket, aztán betámolyogtam, külön-külön ablakokban berakosgattam a topikokba a marhaságaimat, aztán aszontam, hogy töltögesse nekem, amig én iszom... és mentem sorba, meg ittam közbe' a Söröt... utána meg végigjártam mégegyszer a kocsmákat, amikor má' benne voltak az újabb beböfögések is. Ezután bontottam, majd újrakezdtem a zegészet. Asziszem ezt valami offlájnnak vagy minek hívják. Aztán van ugyanez onlájnba' vagy mibe'is... de csak annyi a gond, hogy sok ablakot kell nyitogatni, s utána nem elfelejteni ezeket becsukni, mer' kivisz a huzat és akkor megfáz a zember és nem tud Söröt inni (ááá, ilyen nem fordulhat elő!) Mindegy, biztos ki lehet találni valami fogást addig is, amig megjelenik az új progi. Én má' ki is találtam egy biztos fogást - megfogom és megiszom Egy Pofa Söröt! Egészség!
http Creative Commons License 2000.04.19 0 0 12
Tévedtem.
Ezt is lenyekkeltétek.
http Creative Commons License 2000.04.19 0 0 11
Gyerkőcök! Állj! Úgy néz ki, hogy Netscape 3.x-szel rögtön látom mit írtam be. Sürgősen küszöböljétek ki, nehogy kijátszák a moderátort.

Azért csinálok még egy próbát....

Előzmény: http (10)
http Creative Commons License 2000.04.19 0 0 10
Nem probléma. Nekem megvan Balzac összes. Majd mégeccer kiolvasom. Az Emberi Színjáték. 30 kötet.
Előzmény: Mogorva (9)
Mogorva Creative Commons License 2000.04.19 0 0 9
Az biztos, hogy nem egy kapkodó idegbeteg... Viszont az is tény, hogy valamit tenni kellett, mert néha tényleg használhatatlan volt. Persze az is kérdés, hogy mennyit segít ez a műtét a betegen. Meglássuk...
Előzmény: http (8)
http Creative Commons License 2000.04.19 0 0 8
Reload, Újratöltés, Reload, Újratöltés, Reload, Újratöltés. És semmi.
Na ne....
Gondolom ez egy bug, nem tudatos koncepció....
?
http Creative Commons License 2000.04.19 0 0 7
Ha már hírek nincsenek az Indexen, legalább Fórum se legyen.
Itt valami elbalszarintás folyik. Egy közvéleménykutatóban dolgoztam, és fél év alatt nem jöttek rá, hogy a 'Ha vasárnap lennének a választások, kire szavazna' c. kérdésre, a 'nem tudom' válasz 50 %-ban azt jelentette, hogy nem mennék el szavazni.
Hogy ezt miért modnom?
Liquid_FX Creative Commons License 2000.04.18 0 0 6
Bedupláztam az összes általam látogatott topicba, a qrva életbe. Hülye rendszer, kidobni, régit visszahozni, az jó volt!
cyber.greg Creative Commons License 2000.04.18 0 0 5
Olvasd el a szolgálati közleményt, ha eddig nem szúrta ki a szemed! :-)
Előzmény: FatMo (4)
FatMo Creative Commons License 2000.04.18 0 0 4
Tényleg nagyon szar, hogy nem jelennek meg egyből a hozzászólások! Ez egy idiótaság! meddig kell ezt elviselni? Örökre? Valaki reagáljon az Indexesek közül!!!
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.18 0 0 3
vagy jön Hardy Mihály - mert neki rutinja van - és beírja ide hogy ez volt az Index utolsó topicjának utolsó hozzászólása ....
ezt is megveszi a tv2 ...
Előzmény: http (-)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.04.18 0 0 2
Én teljesen kiakadtam az új rendszeren!!! :((((((((
TOTÁLISAN hazavágják ezzel a fórumot!!! Egy nagy szar lett!!!!!! AZONNAL ÁLLÍTSÁK VISSZA, AHOGY EDDIG VOLT!!!! :((((((((((((((((((((((((

Anteris

Előzmény: http (-)
bo Creative Commons License 2000.04.18 0 0 1
nem jó! pl a kedvencekbe jelőlésre is várni kell? a gép visszadobja pipa nélkül, és nem teszi be a saját kedvencládámba s! AKKOR MOST MI LEGYEN? VÁRJAK? UJRA PÖTYÖGJEK? HÁNYSZOR? LÁTHATATLAN AZ EREDMÉNY!
tyereskova Creative Commons License 2000.04.18 0 0 0
Ki csinált a micsodával?
Nem értem... Buta vagyok...
http Creative Commons License 2000.04.18 0 0 topiknyitó
Szerény véleményem szerint még egy-két baki, és mint ahogy Stanislaw Lem Kiberiáda c. múvében, a világegyetemet megkerüli egy hír, hogy az Index az Origo-t vette alapul.
Itt valami nem stimmol....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!