Nekem kb. egy éve volt hasonló, de az szerencsésebb volt, szintén a párom egy kb. 170 km-es hazaút 3/4-énél hívott, hogy a töltésellenőrző elkezdett világítani, mondtam, hogy minden elektromos fogyasztó lekapcs (DRL úgyis van, fénynek elég), és elvileg haza fog érni. Hazaért simán, utána feltöltöttem és lábon elvittem a szerelőhöz.
Ami fontos és ez a szerelőm tanácsa volt (nem hozzá vittem így), hogy vagy gyári generátort vegyek (de az rohadt drága), vagy újíttassam fel jó helyen, amiket árulnak utángyártottat abból sokszor még a márkás Valeo is alsó polcos minőség, így végül a Pomázi úton lévő, többször tesztelt, egyszerű de profi műhely generálozta a generátort.
Az asszony Fabigyója úgy döntött, hogy elkezd szívatni. Történt, hogy hív az oldalbordám "nem tudom kinyitni a csomagtartót"! Erre mondom neki a trükköket, hogy vegye ki a kulcsot, zárja be, majd nyissa ki, de semmi nem segített. Szerencsére a kulcson lévő távirányítóval működik a dolog, de semmi mással nem. Amikor haza jött, akkor előtúrtam az autó menüjében a vonatkozó beállításokat és csináltam egy gyári visszaállítást is, de nem javult meg.
Érdekes a dologban, hogy amikor a távirányítóval kinyitom és a csomagtartó nyitva van, akkor érzékel a mikrokapcsoló és mozog is a motor, nyit rendesen, de amint becsukom semmi! megint nem lehet nyitni csak a távirányítóval.
Járt már valaki így? Van valakinek tippje a lehetséges megoldásról, vagy marad a márkaszerviz?
Még Mamiq-án is a télik vannak. Én még legalább a jövő hetet megvárom, aztán majd meglátom az előrejezéseket. A visszacserével sohase sietek, csak a télit föltenni. :-)
Én még a mostani hétvégén sem fogok elmenni kereket cseréltetni, mert megint hidegfrontot ígértek. Amíg reggelenként majdnem fagypont körül van a hőmérséklet, addig nem cseréltetem le.
Azért Kormi Kandúr ezt alulmúlta, de benzines kocsitól nem vártam ilyet, nagyon kellemes meglepetés. Kormihoz nem nyúltunk, mármint tuning ügyben, gyári.
Azért angol Hópihe fedélzeti rendszerén a menü, mert gyárilag nincs benne magyar (2014 februári a kocsi), meg így legalább lassabban kopik az angol tudásom. (Habár legutóbb eredeti nyelven néztem meg a Midway című amerikai filmet a fiaimmal, és élveztem, hogy járatni kell az agyamat angolság terén.)
Ez még MIB1-es fejegység és kijelző. A MIB2-vel (16-os modellév) tanult meg a fedélzeti rendszer magyarul és vált Android Auto/CarPlay/MirrorLink képessé.
Én egyelőre csak arra lehetek "büszke", hogy a 2006-os chippelt 1,9 PDTDI O2-höz képest a 2018-as 1,4 TSI ugyanannyit fogyaszt...
Ami a kilométereket illeti én kb. négy év alatt érem el a te egy éves számaidat. Amikor a kocsimat majd tíz évesen eladom, valaki nagyon jól fog járni vele a nem egész százezer kilométerrel...
Majdnem egy éve vettük meg Hópihét, akkor 132.000km volt benne.
Kicsit összehamarkodott kép, de remélem a lényege látszik!
17 év hardcore dízelezés után azért én elégedett vagyok ezekkel az adatokkal, amiket látok a fedélzeti számítógépen. Sőt, kellemes meglepetés! (Kijön a matek, akkor is hibahatáron belül vannak a fogyasztási adatok, számolgatom tankolásoknál.) A napi számlálót tankoláskor szoktam nullázni. Különösebben nem is figyelek oda, hogy takarékosan vezessek, és nem szoktam kilométerekről "vitorlázgatni", feltartva a többieket, mint egy "aprópénzt megszexuáló priuszos". Ja, és a téli kerekek vannak még fenn a kocsin, egyszerűen nem volt még időm lecserélni, talán majd a mostani hétvégén.
Egyik ismim motorterének a látványától hátast dobtam. Mondom neki, mivel mosod? Válasza a legegyszerűbb, de legjobb dolog. SEMMIVEL. Egyszerűen,ha kinyitom a motorteret, akkor egy ronggyal amit elérek, azt áttörlöm.
A City Rally! --az általában minden találkozó visszatérő eleme volt, ha jól emlékszem akkor a vácit megnyertük és a győriben is elhoztuk az első díjat* Sok versenyszám volt általában és az etyekin még egy különösen finomra sikerült kaja is!
A debrecenin -aminek egyébként alig több mint egy hete volt 11 éve- az akkor 5 éves begipszelt karú kisfiam kapott egy kis Superb II modellautót ami azóta is megvan!
Egyre több emlék jön elő!
*: elég siralmas teljesítmény után, még be sem fejeztük, de a többiek akik előttünk voltak, mind elértek jobb eredményt más számokban és így nekünk maradt a City Rally első díja. ...bár az is lehet, hogy a vácin is volt ilyesmi a dologban, de ott talán az én csapatomé volt az egyetlen pontos szintidő is és talán ha egy csapat esett ki előlünk ilyen okokból. De azután az is lehet, hogy azt tisztán nyertük.
Basszus de qrva unalmas bír lenni egy vasárnap mikor egyedül van az ember... és még a MIL lámpa is kialudt a műszerfalon, már nincs értelme kiolvasni a hibatárolót se.
Menni nem érdemes sehová ahol sokan vannak, esik az eső, személyes baráti találkozók kilőve. Áhhh....
Bizony! Az jó volt, meg előtte a debreceni is! ...de azért ne hagyjuk ki az etyekit és a vácit sem! (nekem ezeken volt szerencsém ott lenni, meg pár fagyitalin)
Szép SOF-os kártyám még nekem is van. A SOF-os átlátszó, belülre ragasztható matricáim sajnos a Fábiával lassan egy éve elmentek, pedig szívesen (át)tettem volna Mamiqára is. Stevie azóta messze jár, bár időnként biztos beleolvas a topicba.