Keresés

Részletes keresés

Vivi Lejluska NM Creative Commons License 2017.01.03 0 0 30

Szeretném meg osztani veletek fehaborito amitt tapasztaltam, 24 eves vagyok en Rona utcaba  14 kerbe kertem kajat   1  .  Mai eset .....Nem jol hallok sajna. Meg jön futar kajaval azt mondja 2200 nem hallotam elsore, 2 dikra hallotam meg.Elkezte nekem flegman mondani  peddig elmondtam neked 3 szor . Meg áll eszem  3000 ft vettem elő hogy többit tarcsa meg jol emlekszem 3000 raktam a kezebe. Erre elkezte mondani hogy majd adok meg  100 ft es akkor  adok jól. Én annyira lefagytam ahogy rám förmet belle se neztem kezebe mennyit adtam többet vagy kevesebbet .  LAGUNA ETEREM. ......!!!!!!!! 

 

 

 

 

2.  . 3 hete . Mondtam telefonba hogy nincs valtom igy 10.000 ft  fizetek és a szamot meg adtam es mondtak telefonba is Rona utcara jon , kod is meg volt jegyezve ,az etelt erre varjuk futart nem csongetest es bese jott . Furcsaltam paromal hol az etel több mint 1 ora eltelt. Fel hivja a parom azt szamot amelyik csorgete a futar volt. Es azt mondta teloba hogy nem jol lett megadva az adatok de ebbe az a vicces 1 eve rendelek eről a címről es nem volt eddig problema. És kepzeljetek el meg erkezik csavo vegre erre odda adom 10 ezrest azt mondja kost milesz beki valtoja direkt ezert szoltam nekik .  Úgye irtam. nem tudta a címet a papiron amitt odaadott a kod a szam is jo meg cím is jó.

 

 

 

Az étvágyam elment Úndorito szerintem. 

marysol Creative Commons License 2010.10.06 0 0 29
Olasz és magyar élelmiszerek házhozszállítása Budapesten! Látogasson el a www.terroni.hu weboldalra, ahol megrendelheti kedvenc olasz ételeit és az alapvető élelmiszereket 24 órán belüli kiszállítással, kedvező árakon.
MagyarNYban Creative Commons License 2008.03.14 0 0 28

Sziasztok! A kerdesem a kovetkezo lenne; tud valaki egy olyan online, internetes bevasarlasi modot, ahol bank kartyaval tudok vasarolni elelmiszert, es az Anyukamnak Budapesten hazhozszallitanak.  Gyanakszom, hogy nem eszik rendesen, es igy legalabb megbizonyosodhatnek, hogy semmiben nem szenved hianyt.

 

Ha valaki tud ilyen szolgaltatasrol, ahonnan olajon, liszten, asvanyvizen, mososzereken stb. at mindent be tudnek neki szerezni, nagyon halas lennek. Elore is koszi.

Előzmény: Csigabiga01 (26)
Csigabiga01 Creative Commons License 2007.12.15 0 0 26
 

Sziasztok!

 

Javaslom, hogy a Taverna Andreas Görög étteremből SENKI ne rendeljen otthonra kaját. 2080.- ft-os főételt úgy hoztak ki, hogy volt benne 1 db nyárs 5 kocka csirkehússal és összesen 1 db burgonya kettévágva köretként! Nem szoktam panaszt tenni, de most felhívtam az éttermet és az állítólagos főszakáccsal beszéltem, aki kritikán aluli hangnemben kiosztott hogy ez a mennyiség. Mire megkérdeztem, mondja uram, ha nem házhoz rendelem, hanem az étteremben fogyasztom el, ott is kihoznak 1 db krumplit meg 5 kocka csirkehúst 2080.- ft-ért? Ezt válaszolta: ige'-mér'? Hát mondom drága uram Ön is 1 db krumplit eszik az ebédjéhez - ige'. Jó akkor köszönöm nem kívánok az önök éttermébe a jövőben ellátogatni -ne is jöjjön és ezzel letette a telefont!

 

SZÉGYEN!! Ja hogy MAGYARORSZÁGON vagyunk?? Akkor már nem is vagyok meglepve!

Tétlen Les Creative Commons License 2007.08.08 0 0 25
Tapasztalatok


Theo papa konyhája:

menzásnál erősebb, igyekvő vonal, rendes adagok, felejthetetlen BABLEVES, kedves futárok. Inkább az elsőre furcsának ható kajának rendelése (paradicsomos káposzta virslivel) működik, mint a klasszikus rántotthús krumplival, az nem mindig sikerül. Anyu konyhájára hajazós, és még soha egyetlen bunkó, kellemetlen, visszaadni nem tudós futárral nem találkoztunk, ami furcsamód rendszeresen befolyásolja döntésünket, miszerint tőlük rendelünk- mert nem lesz kellemetlen társadalmi ütközésben részünk. A futárjaik minden európai átlagot felülmúlnak.

A "Pizzás" Éjszakai:

mivel én utálom a pizzát, a pizzájuk a többiekéhez képest ehető (tehát nyilván jó, vagy ilyesmi, legalábbis nincs vastag, zsíros széle), ám kaotikusak a rendelés betartásának ügyében, és állati sokára jönnek, még közelről is. Némi tartás van bennünk, amikor rendelünk, hogy mikor jönnek majd és hogyan - és mit is hoznak...

Il Treno:

hozzák ugyanazt a közepes színvonalat, amivel már eleve überelnek sokmindenkit, ezért az embver hajlamos biztosra menve rendelni tőlük. A salátáik és előételeik azonban hozzák az étteremen nyújtott színvonalat, ami miatt szívesen kérünk tőlük ilyesmit. A többi.. hmm, szerintem nem kiemelkedő.
Volt nagyon pimasz, tízezrest elkérő - "majd visszajövök" - futár.

Pizza Marzano:

Csak ne lenne ilyen KEVÉS!! Az adag tényleg, tényleg KICSI. Mármint izé.. európai ebédnyi. Irodában dolgozóknak ajánlott.
Az ízekkel, meg egyáltalán semmi baj nincs, sőt. Csak ha már ennyibe kerül, az ember tökre szeretne jóllakni.

Fantasztikus dolgokat tudnak csinálni, és pont olyan a rendelt kaja, mint amit ott eszünk (azt is szoktunk). Az olasz "merészség" látszik, hogy a magyar ízlés miatt nem mer megmutatkozni, de jelei ott vannak, és ez nagyon kellemes. Minden igazán szép és jó, csak kissé kevéske, már az ilyen zabálósóknak, mint én. Az olívaolaj és ehyéb alapanyaghasználatba nem lehet belekötni, egyáltalán, akinek vak ízelelője az ilyemihez.

Tuk-tuk - kínai kaja haza:

Nagyon ambivalens. Igazi, upbeat csomagolás - nagyon szép, kompakt dobozkák! -, pálcikával evés lehetősége, kiválóan tálalt, kiszállított,nagyon csinos ételek, az ízekkel mégsincs valami rendben. Agyoncukrozott tészták, furcsán túhasznált diók, eláztatott rizsek. A legjobb image, a legrosszabb szakáccsal párosítva.
Nagy bánatom a Tuk-tuk. A sarki kínai kínálattal - ebben a fantasztikus csomagolásban - sokkal elégedettebb lennék. Nem éri meg valójában, sajnos.
Néha különc futárokat küldenek, de nem igazodom ki rajtuk. Általában nem túl nyájasak, vagy kimondottan tinédzserek, akikkel nehéz a szokásos helyzethelyrerakós párbeszédet folytatni.

Indie-Go:

A kaja rengeteg. De tényleg brutális. Szerintem olyan tökélete középút lehet az inidiai és az magyar számára ehető egzotikum között, mivel mindent meg lehet enni, nem kis kedvvel. Sok pénzbe kerül, és nem túl gyorsan jön, de cserébe egy rakás tökéletesen fogyasztható "indiai" étel érkezik, amit az ember mind mind megeszik, aztán jóllakva piheg. Nálam hangulat kérdése.
Futárra nem emlékszem, tehát nyilván nem volt gáz. Én az Indigót kedvelem (ha épp van pénzem).
csakmarcsika Creative Commons License 2006.09.06 0 0 24
Hát most rendeltem előszőr kaját de utoljára az tuti.Bubcsi Hamcsiból huuuhhh ritka cart ettünk,a párom éppen rókázik,a kutyám elfordult a kajától.Sztrapacska csülökkel:Túró megégve és gyanus fekete darabok a kajában ami gusztustalan leégett szalonna darabokra utal,a csülöknek csúfolt valami ami sosem látott csülköt színhús helyett színzsír.Ehetetlen az az 1dkg hús ami rajta van olyan rágós,marcangos.Ropogósra sült csülök petrezselymes burival:Hááát ez vitte a prímet,csülök helyett zsírpacni a rajta lévő hús amit keresnünk kellett rajta az olyan száraz mint a fűrészpor,a petrzselymes buri háát az meg mintha nyerskrumplit beáztatták volna zsírba,elfelejtették megfőzni.Jaaaa és kaptunk ajándékba egy aranygaluskának csúfolt valamit is amiről inkább nem írok semmit.És mindezt majdnem 2 órára a rendeléstől számított időponttól.Első utolsó rendelésem volt kajából,maradok a főzésnél.
MamaSaid Creative Commons License 2006.07.30 0 0 23
A párom, bár nem szereti a tömény szeszt, de az étel látványának hatására, magába eröltetett egy kis unicumot, fertőtlenítés képpen és a következő átok hangzott el: -Hogy kapná el őket az ántsz!
Előzmény: MamaSaid (22)
MamaSaid Creative Commons License 2006.07.30 0 0 22
Bázis Étterem. A zöldséges gombaleves olajos, mint egy norvég fúrótorony.
A rántott mozzarella sonkával és paradicsommal töltve, hideg és a sonka inkább más, már jobban emlékeztet párizsira, mint sonkára, ráadásul az állaga is olyan, mint egy ázott csomag papírzsebkendő. A csomagba tuszkolt rizs rengeteg és félig nyers ragacsos izé. A somlói galuska melegen került átadásra, úgyhogy a kukába került a többi étel mellé. Ez nem vasárnapi ebéd volt. Inkább nem is minősítem. A hangzatos elnevezések helyett, inkább a minőségre figyelhetnének. Nem tudom milyen bázis ez, de nem lehet valami nagy a harcikedv, ha a gulyáságyúból ilyen és hasonló étkek kerülnek elő.
BAGOLY001 Creative Commons License 2006.02.01 0 0 21

Helló!

Szeretnék veletek is megosztani egy nagyon fontos infót!!!!:)

Ha tényleg jót akar valaki enni akkor próba a pizzás!!!

Régen /tavaly nyáron-összel/ tényleg volt hogy tetü lassan kaptam meg a flamót,nem is rendeltem tőlük.

Aztán december végén és most januárban sokszor, és bake....... !!!!!!

Az egy dolog , hogy max 30 percet vártam eddig max a kajámra ,de még baró is volt!!!

Lehet , hogy csak én vagyok ilyen mázlista /akkor köszi / de ha ez már így megy minden megrendelőjüknek akkor igazi királyok a pizzások !

Próbáljátok ki a salátát hússal !!!!!!!! NAGY ADAG !!!!!!

 

GalF1976 Creative Commons License 2006.01.08 0 0 20
Én az Il Trenoval határozottan elégedett vagyok. Gyakran rendelek tőlük, általában tartják az 50 percet. A drágább pizzák finomabbak, jobban meg vannak pakolva raguval. Don Pepétől tartok, mert Tescoban ettem nagyon gyenge pizzákat és olyan olasz tésztát, ami csakis üveges szószból készülhetett.
Órarugó-gerincű felpattan Creative Commons License 2005.11.09 0 0 19

Hello

 

 A pizzás hajnali fél 3kor képes volt kiszállítani két olyan pizzát amivel inkább frizbizni lehetett volna (augusztusban 40 fok éjjel is) de azért kihült a pizza és ki is száradt. Ami jó mr pizza pizzái, bubcsi hamcsi konyhája kajái, theo papa konyhája pedig pizza és melegétel fronton is ott van.jó még a marzano szerintem sokan ismerik, finom a pizzája, de borzasztó kicsi.

 

Amit még nem ajánlok az a mindenféle gusztustalan munkaebéd, gastroyal, foodexpress. Valahogy mind büdös;)

 

jah én is a www.netpincer.hu  -ról rendelek rendszeresen. Jó mert nem kell telefonálni és már elnézést de néha nagyon béna diszpikkel beszélgetni, internetezőknek kitűnő. Bár személytelen is, de ezt nem érzem annyira gondnak.

Ja van most valami új aloldala a Netpincérnek  és ott tudsz virágot is rendelni.

BAGOLY001 Creative Commons License 2005.09.25 0 0 18

hallottatok már a pizzásról????!!!!!!!

akármennyi feltétet kérsz rá ugggyanannnnnyiba kerül a pizza /32-es 990.-ft/ és hát a minőség+látvány !!!!!  próbáljátok ki!szerintem érdemes!

 

lujzalujza Creative Commons License 2004.11.29 0 0 17
A XV.-ker.-ben most a Farkastanya nálam a nyerő. A www.netpincer.hu -ról szoktam rendelni.
takkI Creative Commons License 2004.06.30 0 0 16

DonPepe király (bár kicsit drága).ha meg nagyon éhes vagyok, akkor Dr.Pizza. (tényleg nagyon gyorsak)

 

__________________________________________________

 

Vmi olcsó és megbízható virágküldő szogálatot nem tudtok??

kibírhatatlan Creative Commons License 2004.06.24 0 0 15
FIGYELEM!! Nem csak kaja házhozszállítás létezik, ahol átvernek, becsapnak! Tudjatok róla, hogy bármit vásároltok, bárhol,szállítási vagy fuvardíjat tőletek fehér rendszámmal ellátott teherautók nem kérhetnek! Ehhez csak a sárga rendszámmal rendelkező, hívatalosan bejegyzett fuvarosoknak van "jogosítványuk"! Ha azt tapasztaljátok, hogy fel vagy elszámolnak szállítási díjat, kérjetek a fuvarozásról számlát és forduljaTOK A TERÜLETILEG ILLETÉKES FOGYASZTÓVÉDELEMHEZ VAGY A KÖZLEKEDÉSFELÜGYELETHEZ! De nagy valószínűséggel ingyenes lesz a szállítás, fuvarozás, ha a számlát kéritek!:D Légyen az ablak, építőanyag, bútor vagy bármi!:) Jaaa...és persze óvakodjatok a fiktív számláktól,mert az ilyen fuvar ill menetlevél alapján kiállított számla bizony fiktív, ha szándékodban áll elköltségelni!
Előzmény: etna (-)
andry Creative Commons License 2000.11.06 0 0 14
Don Pepe XXL pizza. Látványnak király, a tészta viszont kissé nyers volt, de szerintem próbáljátok ki, ha még nem láttatok nagy pizzát. Egyébként Don Pepe nem rossz, de nálam Don Roberto (XIII, Rendőrpalota után a körúton) a nyerő.
etna Creative Commons License 2000.10.18 0 0 13
A Domino pizzeria nem volt hajlandó a II kerületben található lakásunkig ingyen elhozni az ételt. (Merthogy a "kuruclesi úton túl lakunk" - a reklámlapjuk ingyenes házhozszállítást ígér a teljes II kerületben)
Pedig előtte való nap jöttek.
Vagy éppen ezért :))??

Nem volt még időm felhívni a fogyasztóvédelmet.
Egyébként attól félek, hogy az egy sóhivatal.

Jó volt a Due Fratelli (mamutt).
Közepes az Il Treno.

eMM Creative Commons License 2000.07.17 0 0 12
Mi szombaton DonPepéztünk, nemrossz de neMMis olcsó, viszont a rakottkrumpli árban is OK.
Chino_San kedvéért a szám : 33-22-54 (De ez a nyugati téri ha meszebb lax kérdezz rá!)
Előzmény: grubi (9)
Chino-San Creative Commons License 2000.07.14 0 0 11
Pont nemrég végeztem ki egy Il Treno-s pizzát. Hideg, nyúlós, drága és még csak visszaadni se tudott rendesen a futár.
A Somlói tésztája meg totál égett volt, fel is hívtam őket, hogy talán máskor, akkor inkább nem szállíccsanak, vagy nézzék meg, hogy mit.

Ezek alapján szvsz Il Treno-t senki se kockáztasson.

Mi lenne, hogy ha valakinek van valami pozitív tapasztalata, akkor tel. számot is írna hozzá?

leha Creative Commons License 2000.07.14 0 0 10
Dr Pizza! ha 35 percen belül nem ér ki, ingyen tiéd a pizza. és nem is drága.
grubi Creative Commons License 2000.07.14 0 0 9
tegnap este: Don PEpe, két adag rakottkrumpli, 1200ft, kb 30perc alatt megvolt. Jó volt, bár az ilyeneknek sohasem szabad a fenekére nézni inkább.:-)) Arról nem is beszélve, hogy kettő percre lakom tőlük.
off tovább:
ott sokkal régebben lakott a nagypapám! (P.... u., a liftben a tizediknél fordított 7-es volt. ???)
Előzmény: etna (7)
eMM Creative Commons License 2000.07.13 0 0 8
No, a XIX.kerületi Laguna étterem pizzériából NE rendeljetek.
Laguna fatányérost,meg rokfort sajtal töltött gombát rendeltünk,és meg is lett a következménye.
Barátnőmnek gyomorrotntás, nekeMM (valszleg ettől) szigmabélgyulladás.
Előzmény: etna (-)
etna Creative Commons License 2000.07.13 0 0 7
Akkor továbbra is offban:
Az sem rossz, de a 10 emeletes toronyházakból ott a Lauder neg a Rege környékén szuper a kilátás.
Talán leginkább a legmagsabban fekvő tetejéről. :) S a lámák nem hozzák ki oda a kaját.
No vessenek magukra...
Előzmény: grubi (6)
grubi Creative Commons License 2000.07.13 0 0 6
hát ez tök off, de én is a kuruclesi úton laktam 10évet, isten egy hely! sajnos már jó 5éve nem lakom ott.
házhozszállítás: később ehhez is hozzászólok
Előzmény: etna (5)
etna Creative Commons License 2000.07.12 0 0 5
Nem mindennapi tapasztalatom volt a minap az Al Capone pizzeriával. Szépen megrendeltem mindent, úgy 2000 ft körül (elvben 1 db. 600 ftos pizzával is kell jöjjenek), s amikor a címet bemondtam akkor közölte fiú, hogy 500 ft pluszt jelent, hogy a Kuruclesi úton túl lakom. Félreértés ne essék, II kerület, Budapest közig határán belül. S a reklámlapjuk a teljes második kerületben ingyenes házhozszállítást igér. Persze lemondtam a dologról, de most is forr bennem a méreg. Mert felőlem 5000 ft-t is számolhatnak annak aki hajlandó megadni, de akkor ne dobjanak a postaládámba olyan reklámalapot, melyen az áll, hogy ingyenes a házhozszállítás.
etna Creative Commons License 2000.04.30 0 0 4
Mostanság nem.
Részint gyakrabban járok vendéglőbe részint pedig kb. 3-4 éve hobbyszerűen főzök.
94 és 96 között elég soxor rendeltem.

Nekem még nem volt ilyen tapasztalatom (fejreesett pizza.
Olyan volt, hogy langyosan hozták ki vagy csak nagy sokára melegen (pl. 1 h)

De persze bármikor megeshet, hogy egyikre sincs idő...

Előzmény: Gonoszka2 (3)
Gonoszka2 Creative Commons License 2000.04.29 0 0 3
Na igen én is igy voltam ezzel, aztán amikor legközelebb ugyanaz a srác hozta ki a kajámaat, megint fejre esett az a frány pizza. MICSODA VÉLETLEN...:o(((((((((

Dolgoztam vendéglátó egységben, tudom, hogy megjegyzik a nem jattoló vendéget...

Sokszor szoktál rendelni?

Előzmény: etna (2)
etna Creative Commons License 2000.04.29 0 0 2
Esete válogatja.
Többnyire adok de nem annyit mint vendéglőben.
Fel szoktam kerekiteni a következő százasig.
Az meg hullára nem érdekel ha csúnyán néz rám.
Előzmény: Gonoszka2 (1)
Gonoszka2 Creative Commons License 2000.04.17 0 0 1
Felvetnék a tipicgazdi témájával kapcsolatban egy kérdést:
Ti adtok borravalót házhozszállitásnál????

Elvileg ugye ingyenes, másrészt ha nem adsz jattot rettentő csúnyán néz rád.

Sajnos nemegyszer munkahelyre rendelve pizzát azt tapasztaltam amikor kinyitottam, hogy útközben "fejreejtették". Kérdés: Ilyen esztétikátlan kaját hogy lehet kikézbesiteni???

Egyébként praktikusnak tartom. De sajnos csak estefelé érkezik meg 1 órán belül a hami, egyébként nagyon gáz, némelyik cég.

ja és nem mindig van rajta az a dupla adag valami amit kértél, ellenben felszámolják :o)))

Kínaiban viszont annyira még nem csalódtam... :o)

Bocs ha hosszú voltam.

alexandrosz Creative Commons License 2000.04.17 0 0 0
0 tapasztalat
Előzmény: etna (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!