Keresés

Részletes keresés

airfanatic Creative Commons License 2020.10.09 0 0 17

Sziasztok! Egy kis segitségre lenne szükségem. Ebből a webshopból rendelt már valaki? http://www.cipowebaruhazolcso.com/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=Air+max+bw   Ezek eredeti cipők,vagy valami....?

pinnipedia Creative Commons License 2017.05.24 0 0 16

Szia! Én a múltkor a Vaterán láttam pont ilyen színben, de most lusta vagyok visszakeresni, bocsánat. :) Itt tudsz nézelődni: http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=nike+air+max&c=0&warn=1

Előzmény: Buda László (15)
Buda László Creative Commons License 2017.04.01 0 0 15

Sziasztok.

Tudna nekem valaki segiteni, hogy ilyen cipot hol tudok venni vagy valami hasonlo színűt

Buda László Creative Commons License 2017.04.01 0 0 14

Bocsi elobb kimaradt a kep szoval ilyen cipot keresek ha valaki tudja hogy hol kapok azt nagyon megkoszenem

M

Buda László Creative Commons License 2017.04.01 0 0 13

Sziasztok.

Tudna nekem valaki segiteni, hogy ilyen cipot hol tudok venni vagy valami hasonlo színűt

LehelKE11 Creative Commons License 2015.01.31 0 0 11

itt szollnak pár szót róla!

Előzmény: Nagy Gábor81 (10)
Nagy Gábor81 Creative Commons License 2014.03.24 0 0 10

Sziasztok.

Találtam egy websopot, airmaxshop.hu címen. Rendelt tőlük valaki? Eredeti cipőket árulnak?

sportport Creative Commons License 2010.11.04 0 0 9

A sportport.hu oldalon lehet kapni.

Planney Creative Commons License 2000.04.20 0 0 8
Nem Airmax, de ha valakit normális és elviselhető árú Nike cipők érdekelnek, az Oktogonnál van egy Marathon nevezetű sportcipőbolt, ahol végre megtaláltam azt, amit 2 hét óta keresek: egy csodaszép szürke Nike futócipőt. Ár sem borzasztó: 17e. (Azért a más boltokban látható 4x.000 HUF-os árakon azért kicsit kiakadtam. Főleg, hogy milyen ocsmányak.)

P.

fluxman Creative Commons License 2000.04.20 0 0 7
attól tartok én azt a "GRR"-t kapnám... :))
Előzmény: icecube (5)
psmith Creative Commons License 2000.04.18 0 0 6
Mieert nem nyitottal hamarabb. Tavasz elejen dobtam ki egy parat. Kivulrol nem igazan volt semmi baja, de a szagat mar semmilyen tisztitassal nem sikerult semlegesiteni... (Vagy helyesebb ha azt irom, hogy a szagom?)
Ez eleg regi lett volna? :)))))
icecube Creative Commons License 2000.04.18 0 0 5
flux:

három tippem is van hogy ki lehetsz:

ha az amire elsőnek gondolok: GRR! :)
ha az vagy akire másodiknak gondolok: HMM :)
ha nem vagy egyik se, akkor mondd meg ki vagy :)

ice

Előzmény: fluxman (1)
.Tito Creative Commons License 2000.04.18 0 0 4
Ice,

Nemzeti mellett, a Hevesi teren vagy egy bolt, ahol felujitott Nike termekeket forgalmaznak... talan ok tudnak valami jo tippet...

Tito

Előzmény: icecube (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.18 0 0 3
Hi!

Vidéki üzletekben próbáltad már? Turán van egy pici Adidas bolt, ott olcsón vannak régebbi modellek. Sajnos címet/telefonszámot most nem tudok adni; talán a tudakozóban próbáld meg.

Planney Creative Commons License 2000.04.18 0 0 2
Na ez engem is érint. :-) Volt egy Airmax-em, amit hosszú évekig nyúztam, és nagyon szerettem, de én hülye elhagytam. Mostanában már nem nagyon látok ilyen normális kinézetű Nike sportcipőt, tiszta agyoncsicsázott cipőket lehet kapni, amik -- őszintén szólva -- egyáltalán nem tetszenek. :-( Nem tudtok Bp-en valami normális Nike boltot? Esetleg olyat, ahol kedvezményesen szerezhetném be kis kedvencemet?

P.

fluxman Creative Commons License 2000.04.17 0 0 1
ha megmondod hogy pontosan milyen kell, akkor megnézem neked errefelé. mert én egy angyal vagyok. (azt nem értem hogy miért pont nike kell, csak nem sportember lettél/leszel? :)))

off

ha mondjuk az ircre is vetnél időnként egy pillantást... :))

Kataca Creative Commons License 2000.04.16 0 0 0
0 db NikeAirMax-szal rendelkezem
icecube Creative Commons License 2000.04.16 0 0 topiknyitó
Sziasztok,

a fenti cipő kellene, de egy régebbi modell, olyan 2-3 éves lehet. Elmentem az SH-ba, ott sajnálkozva széttárták, megnéztem néhány us siteon, de még csak ki sincs rakva a modell.
Szóval a kérdés, hol lehet régebbi Nike modelleket kapni?

ice

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!