Nem Airmax, de ha valakit normális és elviselhető árú Nike cipők érdekelnek, az Oktogonnál van egy Marathon nevezetű sportcipőbolt, ahol végre megtaláltam azt, amit 2 hét óta keresek: egy csodaszép szürke Nike futócipőt. Ár sem borzasztó: 17e. (Azért a más boltokban látható 4x.000 HUF-os árakon azért kicsit kiakadtam. Főleg, hogy milyen ocsmányak.)
Mieert nem nyitottal hamarabb. Tavasz elejen dobtam ki egy parat. Kivulrol nem igazan volt semmi baja, de a szagat mar semmilyen tisztitassal nem sikerult semlegesiteni... (Vagy helyesebb ha azt irom, hogy a szagom?)
Ez eleg regi lett volna? :)))))
Vidéki üzletekben próbáltad már? Turán van egy pici Adidas bolt, ott olcsón vannak régebbi modellek. Sajnos címet/telefonszámot most nem tudok adni; talán a tudakozóban próbáld meg.
Na ez engem is érint. :-) Volt egy Airmax-em, amit hosszú évekig nyúztam, és nagyon szerettem, de én hülye elhagytam. Mostanában már nem nagyon látok ilyen normális kinézetű Nike sportcipőt, tiszta agyoncsicsázott cipőket lehet kapni, amik -- őszintén szólva -- egyáltalán nem tetszenek. :-( Nem tudtok Bp-en valami normális Nike boltot? Esetleg olyat, ahol kedvezményesen szerezhetném be kis kedvencemet?
ha megmondod hogy pontosan milyen kell, akkor megnézem neked errefelé. mert én egy angyal vagyok. (azt nem értem hogy miért pont nike kell, csak nem sportember lettél/leszel? :)))
off
ha mondjuk az ircre is vetnél időnként egy pillantást... :))
a fenti cipő kellene, de egy régebbi modell, olyan 2-3 éves lehet. Elmentem az SH-ba, ott sajnálkozva széttárták, megnéztem néhány us siteon, de még csak ki sincs rakva a modell.
Szóval a kérdés, hol lehet régebbi Nike modelleket kapni?