Keresés

Részletes keresés

Pille Creative Commons License 2000.04.17 0 0 6
Többek között tudnám javasolni tanulmányozásra a következő topicokat:
vaginális orgazmus
hüvelyi orgazmus vagy klitorisz
Hüvelyi orgazmus

Talán találsz bennük érdekes dolgokat.

Szimpi2 Creative Commons License 2000.04.17 0 0 5
Sics, köszönöm a választ és a bíztatást!

Hozzátenném, hogy a problémám rejtélyesebbnek tunik kicsit, mivel egyedül már igencsak megtanultam élvezni a saját testemet. Inkább valószínuleg a lelki gáttal kell megküzdenem, amit persze nem értek, mert valmi mélyen húzódó dolog lehet. Na de ebbe ne menjünk bele, a lényeg az, hogy én is úgy érzem, jó úton járok, és mondom, az egyik legfobb, hogy ido kell hozzá!
Ja, és még annyit reagálnék, hogy amire utolsó zárójeles megjegyzésedben utalsz (( Te viszont tegyél meg mindent azért, hogy Neki jó legyen ... hidd el, megéri ! )) nem okozott eddig gondot. Szerintem elég önzetlen vagyok az ágyban. A baj csak az, hogy a barátom is jobban élvezné a szexet, ha látná, hogy milyen nagy örömet tud nekem okozni, a hüvelyben is... Én meg a világért se tettetném, milyen jó is az. Így hát egyelore ezzel kell beérnie!

Előzmény: Sics (4)
Sics Creative Commons License 2000.04.17 0 0 4
Üdv !

Szimpi2, szerintem korrekt amit írsz, meg jó úton is vagy ...

Számomra meglepő volt, de azt tapasztaltam, hogy "kezdő" lányok néha nem igazán élvezik a dolgot ... a simogatást még csak-csak, de ott alul ... Első körben a lelki gátak vannak ... utána pedig talán még mindíg kell némi idő, míg az ember megtanulja élvezni a saját testét ... És asszem vannak nők, akik sohasem - nem tudom, hogy ez minden esetben rendbehozható lenne-e vagy sem. Én eléggé hiszek benne, hogy igen ...

Te meg jó úton jársz. Türelem. A "felizgatás" és a "hangulat"egyaránt része, és szükséges része a dolognak ... azonban hogy a "hüvelyi orgazmus" összejön-e, vagy inkább csikló ... Láttam már lányt elmenni puszán a mellei ingerlése és simogatás hatására is !

Ki mit élvez... Mondom, ha nem aggódsz ( az esetleges gyerek miatt ), meg egyébként megvan a hangulat, a mefelelő partnered-kedvesed ... akkor szerintem előbb utóbb összejön.

Ne feledd el, ez nem teljesítménytúra - nem muszáj, hogy sikerüljön...

Meg bízd a dolgot a másikra - ő ugyanis sokkalta többet tehet azért, hogy Neked jó legyen, mint tenmagad. ( Te viszont tegyél meg mindent azért, hogy Neki jó legyen ... hidd el, megéri ! )

No ennyit akartam mondani.

bye
Sics

Előzmény: Szimpi2 (3)


Szimpi2 Creative Commons License 2000.04.16 0 0 3
Netguy,
talán valamicskét segíthetek: elárulom, hogy én is olyan lány vagyok, aki nem igazán élvezi "a szex hagyományos módját". Viszont szerintem ezzel igen sok no van így, sok olyan is, aki még a szex más formáit sem képes élvezni. Na de nem akarom azt mondani, hogy ezzel be is kell érni, csak annyit, hogy ne gondold kórosnak az esetet.
Ami engem illet, én fejlodést tapasztalok magamnál, egyre jobb tud lenni az is.
Talán az a legjobb segítség a barátnodnek, ha türelmesen próbálkozol vele, és megkeresitek a neki legmegfelelobb pozíciót. Nálam ez tunik a nyeronek. És persze minél jobban fel vagytok (van) izgatva, annál könnyebben jut el bármilyen módon a csúcsra. Nem?
Mindenesetre én is kíváncsi lennék a többiek véleményére, mivel hasonló cipoben járok, bár bízom benne, hogy már nem sokáig.
beginner. Creative Commons License 2000.04.16 0 0 2
hello netguy

Technikai részletekben nem tudok segíteni, de lelkileg egymásra vagytok hangolódva?
Jól érzitek magatokat, ha együtt vagytok mindketten?
Nem lehet hogy ezért nem? Csak tipp.

Előzmény: netguy (-)
Daysleeper Creative Commons License 2000.04.16 0 0 1
nullanal is kevesebb
Daysleeper Creative Commons License 2000.04.16 0 0 0
nullanal is kevesebb
netguy Creative Commons License 2000.04.16 0 0 topiknyitó
Hosszas tépelődés után szánom rá magam hogy megosszam veletek a problémámat. A lényeg a barátnőm nem élvezi a sex hagyományos módját. Kielégíteni eddig csak un. kézimunkával vagy orálisan sikerült. De esetenként akkor is csak egyszer néha kétszer megy el és többre nincs is igénye. Ez egy kicsit elkeserít engem és nem tudom mit tehetnék. Ha előfordult már veletek ilyen kérlek irjatok. Köszi.
Netguy

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!