Keresés

Részletes keresés

ZöPö Creative Commons License 2000.06.02 0 0 125
Igen, ott a dátumokkal valóban tévedtem. Mentségemre szolgáljon, hogy ugye Andrassew bejelentette a "profi külsős moderátorok"-at, aztán Kero titokban kibővítette a csipet-csapatot, aztán jött dixi teregetése - a hülye kis agyamban kivetítettem, hogy végig ti voltatok azok. Bocsánat!
Előzmény: Színes Géza (121)
Színes Géza Creative Commons License 2000.06.01 0 0 124
Dear Wágner úr!
"3. Nyugodtan szídjad az Indexet, amennyire csak akarod - csupán emiatt senki sem fog elzavarni! Amig nem vered szét a kocsmát, nem zavarod mások beszélgetését (a többi marhaságot meg nálam sokkal józanabbak részletesen leírták), addig azt csinálsz, amit akarsz."

Most sírjak vagy nevessek én?!? :-DDD
Mellesleg mikor jár le a büntetésem?

Előzmény: Wágner úr (117)
Színes Géza Creative Commons License 2000.06.01 0 0 123
STM = kafa csávók?
Khmmmm.
Lehet ellenvéleményen lennem? Köbö annyira kafák, mint... na nem mondom ki a teregetôs hölgy nevét.
Előzmény: ZöPö (114)
Színes Géza Creative Commons License 2000.06.01 0 0 122
Jajjmán!
ZöPö, ugye nem gondolod, hogy itt másképp van?! zsoltu bejött ide, és mivel egyeseknek a moderátorok közül nem tetszett a pofalemeze, így megfigyelés alatt volt. Egy rossz dobás és kész - levesbe vele.
Mellesleg: PÜ itt is le van tiltva, Mijoval a saját fórumrész megléte elôtt itt is voltak tudtommal porblémák... ki is van mág a tarsolyban?
Elüldözés: olyan szép kifejezés. Költôi. De azért ne csináljunk már mártírt azokból, akik a nettóhoz vajmi keveset adtak, ugyanakkor jelentôs perpatvarokat kavartak, jócskán gyilkolászva azokat, akik nem csatlakoztak a klikkjükhöz. Ugye emlékszünk Mijora, aki rám pl. azért orrolt meg, mert csatlakoztam egy klikkjéhez, amit valami elhatárolódás és tüntetés mioatt nyitott meg és utána megszegtem a szabályát és írtam a nettóra...
Ez az áldott jó ember - épp az idelinkelt Wágner-féle konyecban - azért nem épp matyóhímzéseket írt. Ha idôrendben megnézed: én beírtam a topicba, hogy talán korai temetni a nettót. Mijo sehol sincs jelen. BEszélgettem eMM-mel, meg másokkal, nulla anyázással, senkit nem provokálva. Erre egyszercsak bejött mijo és jött a viperázás - te kérted, hogy álljon le, jött Porkoláb is, az akkori nettó-szerkesztô - zsoltu sehol.
Majd jön zsoltu és ezt írja: "Talán vissza kellene térni a 0 ponthoz, és megpróbálni csatabárd és egyéb fegyverek nélkül dumálni. Sehova sem visz a nagy durrogás."
Ez után Mijo folytatta, ahol abba sem hagyta... Ennyit még hozzát kellett fűznöm azt hiszem.
Kösz:
zsoltu

Előzmény: ZöPö (69)
Színes Géza Creative Commons License 2000.06.01 0 0 121
Kis pontosítás: én, zsoltu akkor lettem beszervezve Kero által moderátornak, amikor Iván méár elment - elmenésekor nem is tartózkodtam Magyarországon.
Úgyhogy a profi külsôs dumához semmi közöm.
A sok nicken való idejövés a nettókonyecbe részemrôl meg csak annyiban igaz, hogy egy este Keroval közösen használtuk a tejesember nicket, mondom: egy este. Nem sorozatosan, hanem esetileg, egy alkalommal. Az vesse rám az elsô követ, aki bűntelen. Akkor már jócskán elmondattam mindennek, aminek csak lehetett Mijo által itt és ott is. Elôbb zsoltuként megpróbáltam a lehetetlent itt - normalizálni a Mijo és köztem lévôket - aztán mikor láttam, hogy nem tud leállni, egyszercsak elszaakdt az ékszíj. De akkor már mijo rég ki volt tiltva a nettóról - nekem abban semmi részem nem volt, hiszen nem voltam moderátor. Moderátorként Kerot és dixit tiltottam ki - és adtam/tuk vissza Mogorva, ZöPö és Wágner úr nickjeit. Ja, mellesleg: karácsonykor én mentem be a szeribe, hogy legyen amnesztia a nettón. A szeri meg közölte - nem Iván!!!! - hogy nincs kollektív amnesztia. Nem sokkal ez utánra tehetô, hogy efektív abbahagytam a moderálást.

Előzmény: ZöPö (43)
Ronyóspali Creative Commons License 2000.06.01 0 0 120
Ha már bold, akkor legyen (fél)kövér. ;)

ZöPö, a napokban jeleztem számodra, itt a topicban, hogy ha nem említesz meg, akkor én sem fogok tudni rólad egy pillanatig sem. Kéne olvasni.

Itt is megspórolhattad volna a kellemetlenségeket, ha előbb gondolkozol és csak utána állítasz RÓLAM hülyeségeket. Minek emlegettél, lám megjelentem.

MINDEN HAZUGSÁG, AMIT LEÍRTAM. CSUPA ALAPTALAN RÁGALOM. ALJAS MÓDON MEGPRÓBÁLTAM IGASSÁGOS IZOMTÍBOR SZENT ÉS SÉRTHETETLEN NEVÉT BEMOCSKOLNI, BECSÜLETÉT RÁGALMAKKAL ELVENNI.

Látod, minden szarkazmus nélkül, ez történt itt a napokban. A többit intézd el a lelkiismereteddel, bár ahogy látom, azt valami biztos távoli helyen tartod, hogy nem nagyon zavarjon.

Na, akkor bold nélkül. Ne említs, hogy ne említtess. Ez a szabály. Gondolni azt gondolsz, amit akarsz. :))

Előzmény: ZöPö (116)
Ronyóspali Creative Commons License 2000.06.01 0 0 119
Mosakszol, kicsi medúzám, mosakszol...

Péterkém, nagyot bukfenceltél egy vádaddal. Ilyenkor férfiember, ha nehezen is, de elmorogja, hogy bocs. Neked ez nem ment. Ez is jelzés.

Előzmény: ZöPö (115)
Ronyóspali Creative Commons License 2000.06.01 0 0 118
Kedves Wágner Úr !

Az 1. sztorit hallottam már vagy százszor. A példámmal egy idétlen feltételezést cáfoltam, ti. hogy mindenkinek az az elsődleges nickje, amit először nyitott életében. Mit tegyek, erről győzködtek

A 2. történetet félreértetted. Senki nem mondta, hogy romboltál, épp elégszer tette fel ZöPö a kérdést, hogy "miért kellett idejönni... és beszállni..." a vitába. Tény, hogy te is odamentél és beszálltál. Látod, milyen a rossz szövegkörnyezet ? Nekem sem volt itt más problémám, mint az, hogy miért számít provokációnak az hét darab (7) elég békés hozzászólásom, amit a Konyec topic több mint 800 hozzászólása közé jómagam is betettem. És erre még nem kaptam választ. Sejtem, hogy nem is fogok.

Mindössze rám próbálta sütni közös ismerősünk, hogy tulajdonkébben Dzsingisz kán is én voltam, (pótnicken -DDD) és én vagyok a felelős a tatárjárásért is. ;) Azért ezt túlzásnak ítélem.

A 3. tárgykörben az az érzésem, hogy azért én nagyságrendekkel kevesebbet engedhetek meg magamnak ITT, mint más, aki kebelbeli.

Nem mellesleg, nem szidtam és nem is kivánom szidni az Indexet, kósza látogatóként erre nincs különösebb okom. Mindazonáltal tapasztaltam, hogy az itteni moderátorok is emberhúsból vannak és korántsem mentesek a gyarlóságoktól. És nem értem, hogy akkor ugyanez másutt miért akkora trauma néhányaknak, hiszen a Netto ebben is az "etalon" Indexhez hasonlított.

Előzmény: Wágner úr (117)
Wágner úr Creative Commons License 2000.06.01 0 0 117
1. A Mogorva egyszerűen elfelejtette a M() jelszavát (ő maga írta ezt valamikor) - ez még nagyon az elején volt. Akkor még én is egy másik "nicken" jelentkeztem be (ld. Bemutatkozás 1), mert összekevertem a jelszót meg a nicket. Kekitől kellett kérni, hogy javítsa ki, mert annyira béna voltam. Manuálisan ki is javította - beírt 53-asnak és valahogy hozzácsapta a hozzászólásaimat, de ettől egészen 3000 valamennyi hozzászólásig Új vendég státuszom lett stabilan (még néhányan ugyanigy jártak).

2. Attól mert megjelenek egy kocsmában, azért azt nem rombolom szét, ez valahogy nem szokásom. A Nettót pedig nem cikiztem, nem fikáztam, egyszerűen azért, mert szememben a "Nettónak" kb. annyi köze van a Tasztalhoz, mint az "Indexnek". Tudom, hogy nem sokan osztják ezt a véleményemet, de én akkor is mindig különbséget teszek a szerkesztőségek dolgai, meg a fórumok élete között. Az akkori moderálási gyakorlatot (a technikai gondok miatti topiktörléseket és a hozzá nem értő csapkodást) bíráltam, személyeket, akikről nem is tudtam, hogy kicsodák (különösebben nem is érdekelt).

3. Nyugodtan szídjad az Indexet, amennyire csak akarod - csupán emiatt senki sem fog elzavarni! Amig nem vered szét a kocsmát, nem zavarod mások beszélgetését (a többi marhaságot meg nálam sokkal józanabbak részletesen leírták), addig azt csinálsz, amit akarsz.

ZöPö Creative Commons License 2000.06.01 0 0 116
És most bejelentés következik:

mivel rajtad is a Torgyán-szindrómát látom (lásd még: Ragika), azaz neked tök mindegy, hogy szidnak vagy dícsérnek, csak foglalkozzanak veled, én itt be is fejezem. Keress valaki mást, aki enyhíti a deprimációdat - én már így is túl sokáig szórakoztattalak.

Hogy elejét vegyem bárminemű további mosakodásodnak és mellébeszélésednek, ezennel írásba adom:

MINDEN HAZUGSÁG, AMIT LEÍRTAM. CSUPA ALAPTALAN RÁGALOM. ALJAS MÓDON MEGPRÓBÁLTAM IGASSÁGOS IZOMTÍBOR SZENT ÉS SÉRTHETETLEN NEVÉT BEMOCSKOLNI, BECSÜLETÉT RÁGALMAKKAL ELVENNI.

Sújtson engem ezért dolgozó népünk haragja és megvetése, ámen.

ZöPö Creative Commons License 2000.06.01 0 0 115
Mosakszol, kicsi medúzám, mosakszol...
Előzmény: Ronyóspali (113)
ZöPö Creative Commons License 2000.06.01 0 0 114
STM? Kafa csávók voltak, kár, hogy kiirtottátok őket.

Egyéb jelzők: azt hiszem, éntőlem tizedannyit nem kapott zsoltu, mint Kerotól és dixitől...

Bombázás: egyszer megbombázták a céges mailem + azóta tudom, hogy hogyan lehet a nemkívánt leveleket szép transzparensen a DEV/NUL-ba lökni = én nem bombázok. Nem tudom, hogy ki volt. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy te hagytad és kussoltál. Ez barátom tény marad.

Ronyóspaliról sokan tudták... Hát hogyne. A slepp. Én nem.

Dr. Madox, drága medúzám, nem is kellett, hogy neked feltűnjön. Nem azért született. Amikor nem maradt más, elővettem a fiókból és rögtön közöltem, hogy én vagyok az (bár ezt már amúgy is lehetett tudni). Ronyóspali közölte, hogy ő belohin? Nem közölte. Ennyi.

"Semmi kivetnivalót nem találok abban, ha egy rosszindulatú nicknek egy másik hasonló válaszol."
Akkor azon se találj kivetnivalót, ha rosszindulatú féregnek nevezlek.

"Tán ez fáj neked annyira, hogy képtelen vagy magadat túltenni rajta."
Akarod tudni, hogy nekem mi fáj?

Hogy volt egy belohin, akivel lehetett higgadtan és értelmesen, baráti hangon beszélni. Aztán őt eltüntetted, és jött helyette a deklaráltan csak szájtépésre szánt Ronyóspali. Ronyóspali, az Elsődleges. Biztos van barátod elég, megengedheted magadnak.

Előzmény: Ronyóspali (112)
Ronyóspali Creative Commons License 2000.06.01 0 0 113
Basszus ZöPö, ne legyél már ennyire balfék. Mindjárt itthagylak. ;)

Ronyóspali válasz erre | adatok | e-mail 2000-05-28 02:25:24 (34)

Olvass a Netton. A Ronyóspali teljes értékű nick. Iwán óta meg az elsődleges. Pár balhéverő ellen kellett anno. Stop the Madness, egyebek. Nem fértek akkoriban a bőrükbe és beleráztam őket. A belohin is jó lett volna rá, de a ronyóspali stílusosabb.

Na, most akkor miről is szövegelsz ? Olvasod egyáltalán, amiket írok, vagy csak lököd a sztereotip sületlenségeket ? Ne kedvenetleníts el. Nem vagy te ennyire korlátolt, különben már rég szóba sem álltam volna veled.

Előzmény: ZöPö (111)
Ronyóspali Creative Commons License 2000.06.01 0 0 112
Azért érdekelne, hogy STM-ről mi a véleményed. ;)

Egyébként nem hiszem, hogy zsoltunak kéne a fogadatlan prókátorságod. Főleg azért, mert Ronyóspali eredetileg éppen azért született, mert nagyon meguntam, hogy lépten-nyomon "letehenezed" őt, az egyéb jelzőkről nem is beszélve.

Plusz azért érdekelne, hogy ki is volt az, aki bombázta zsoltut. Esetleg éppen helyetted. Azt hogy bírta a hatalmas gerinced ?

Ronyóspaliról nagyon sokan tudták, hogy kicsoda. Hogyan kerülte el pont a te figyelmedet ? Mellesleg nekem sem tünt fel jó darabig, hogy Dr Nad Madox = ZöPö. Nem volt túl jelentékeny alak a számomra, megvallom fel sem tünt addig, amig be nem mutatkozott.

Semmi kivetnivalót nem találok abban, ha egy rosszindulatú nicknek egy másik hasonló válaszol. Tetejében ugyanazokkal az eszközökkel, csak sokkal kifinomultabban és hatékonyabban. Tán ez fáj neked annyira, hogy képtelen vagy magadat túltenni rajta.

Ez meg az én véleményem.

Előzmény: ZöPö (110)
ZöPö Creative Commons License 2000.06.01 0 0 111
Mosakszol, Ronyóspali? ;) Facsarod, amit oda sem írtál ? Nocsak. :))))
Előzmény: Ronyóspali (109)
ZöPö Creative Commons License 2000.06.01 0 0 110
Azért megpróbálom elmagyarázni, hogy hol látom a különbséget. Dr. Nad Madoxról mindenki tudta, hogy én vagyok, mert megmondtam. Úgyszintén azokról a nickekről, amelyek mind a "ZöPö" variánsai voltak + az emiljük mindnek a pzoltai@usa.net volt, lehetett sejteni :-) hogy én állok mögötte.

A "belohin" = "Ronyóspali" párhuzamot nem. Én soha nem jöttem volna rá (ostoba vagyok, persze). A hatalmas igazságérzeted szemrebbenés nélkül eltűrte azt is, hogy zsoltut gyanúsítsák vele (én is), sőt még azt is, hogy zsoltut emiatt helyetted bombázzák meg. Amikor nekem valaki megmondta és rákérdeztem, röhögve azt felelted: hát nem tudtad?

Ez nem vitakérdés, ez csak az én véleményem.

Előzmény: Ronyóspali (103)
Ronyóspali Creative Commons License 2000.06.01 0 0 109
Azért mielőtt teljesen belekeverednél a nickekbe, téged a nagy gyakorló nyelvészt talán igazán nem kéne felvilágosítani az "első", mint számnév és az "első", mint az "elsődleges" rövid alakja közti különbségre. ;) Ébresztő, kezdesz untatni. :))
Előzmény: ZöPö (107)
Ronyóspali Creative Commons License 2000.06.01 0 0 108
Milyen érdekes. Szerinted hányan vannak, akik más nevet használtak az Olviros időkben ? ZöPö, te elképesztően hanyatlasz. Már alig ismered a logikát.

Képzeld el, hogy amikor először tévedtem a fórumra, két nick regisztárlását még el is rontottam. Kvázi azok is az enyémek. Ez már vagy öt. Neked mennyi is van ? :)))))))

Előzmény: ZöPö (107)
ZöPö Creative Commons License 2000.06.01 0 0 107
Bizony nem, hiszen ezek szerint "Ronyóspali" még csak nem is a második, hanem legalább a harmadik. 2:0. Azért csak mesélj még!
Előzmény: Ronyóspali (106)
Ronyóspali Creative Commons License 2000.06.01 0 0 106
Bizony, milyen jó. Ezért nem is lövök öngólokat. ;)
Előzmény: ZöPö (104)
Ronyóspali Creative Commons License 2000.06.01 0 0 105
Hát, kedves Wágner, azért nem fizetnék be arra, hogy Ronyóspali hosszabb életet meg fog itt érni, mint ZöPö. Valami azt súgja, hogy puszta szólásszabadsági elvek alapján, már mocorog itt pár ember ujja a del gombon, amikor a Ronyóspali nevet látja. Kiváncsi vagyok, hogy igazam lesz-e. ;)
Előzmény: Wágner úr (92)
ZöPö Creative Commons License 2000.06.01 0 0 104
De jó neked, hogy te soha nem beszélsz mellé!
Előzmény: Ronyóspali (103)
Ronyóspali Creative Commons License 2000.06.01 0 0 103
Az első nick, amin valaha bejelentkeztem, úgy 3000 körüli volt. Lett jobb.
Szerinted Mogorva miért nem használja a Wágner úr által annyit emlegetett M() nicket ? Hiszen az nagyon alacsony számú.

ZöPö, nagy butaságot beszéltél, legalább ezt lásd be. Ennél többre becsültelek, ne rombold a látszatot. ;)

Előzmény: ZöPö (101)
Ronyóspali Creative Commons License 2000.06.01 0 0 102
Nocsak, újabb mellébeszéd ? Hiszen a bizonyítás megvolt a másodnickjeidről, te bizonyítottad, hogy a valóságról beszéltem.
Pluszban hozzátettem, hogy van még feltételezésem is.

Miről beszélsz akkor ?

Ja, ugye nem kell elrugaszkodni a jómodor talajáról ? Ringyó Pali. Elég sokat vesztene a szinvonal, ha én meg következetesen "Zöpöcs" néven illetnélek. Maradjunk a keretek között.

Előzmény: ZöPö (99)
ZöPö Creative Commons License 2000.06.01 0 0 101
"Aztán a másodnickek kérdése. Hangsúlyozom, hogy nem a magaméról beszélek, mert az első nick."

Én a Fazekasban úgy tanultam anno, hogy a 8601 előbb van a számsorban, mint a 29002. Szar iskolába jártam, hiába, be kell lássam.

Ezért is beszélek folyton mellé.

Én.

Előzmény: Ronyóspali (98)
Ronyóspali Creative Commons License 2000.06.01 0 0 100
"Ti nem a visszavágás jogát, hanem egyenesen a lehetőségét vettétek el néhány embernek odaát a totális kiirtással. Ehhez még se nagyon, se kevésbé alpári támadás sem kellett, elég volt, hogy ellenvéleménye volt valakinek, vagy egyszerűen számotokra cikiset kérdezett. Hogy mersz akkor ilyen jogot számonkérni? "

Ha PÜ vagy Ragika elmegy a Terminalra fikázni keményen az Indexet, azt gondolom, hogy fogok ott látni pár itteni lokálpatriótát akár a moderakörből is pillanatok alatt. Még fogadni sem akarok rá, annyira tuti. Hiszen a Netton is megesett pár ilyen. :) Csak tán nem más a mérce ?

"Ti nem akárkik voltatok, hanem az iNteRNeTTo Fórum "moderátorai". Akiknek illett volna háttérben maradni, nemhogy aktívan belemenni fikázásokba."

Nos, ahogy megnyilt a Netton egy fikatopic, pl. Herr Wágner azonnal bejelentkezett rá. ;))) Hogy másokról ne beszéljek. Mert esetleg gyorsan véget ér az itteni nickem. :)))

Előzmény: ZöPö (95)
ZöPö Creative Commons License 2000.06.01 0 0 99
"Én feltételezem, hogy volt ott több is, de ez a magánvéleményem."

Így bizonyít Ringyó Pali.

"Nos, én beszéltem azzal, aki látta pl. STM-et velem vitázni."

Én meg láttam valakit, aki beszélt Leninnel.

Előzmény: Ronyóspali (97)
Ronyóspali Creative Commons License 2000.06.01 0 0 98
belohin

Státusz: Új vendég, négy hozzászólással. :)

Ronyóspali

Státusz: Törzsvendég , 47 hozzászólással :)

Akkor melyik az igazi Indexes nickem ? Mit csináljak, ide ez illik. Bár a Netton is többszöröse az utóbbié. Mit csináljak, a belohin nem jött be. :)))

Öngólocska ZöPönek. Már megint egy. :)

Előzmény: ZöPö (96)
Ronyóspali Creative Commons License 2000.06.01 0 0 97
"A többi nickemnek (valóban van vagy tíz) pedig közös tulajdonsága, hogy a "pzoltai@usa.net" címhez kapcsolódnak. Ehhez sem kell Sherlock Holmesnak lenni, hogy valaki kitalálja, hogy kié."

Nagyon szépen köszönöm a bizonyítást, hiszen éppen erre céloztam az általad megreklamált kijelentéssel. Mikor utalod a tízévi jövedelmemet ? :)

Nem kell mindig hátsó szándékot keresni egy kijelentésben. Örülök, hogy nem kellett összeszedni azokat a másodnickeket, amiket "pzoltai@usa.net" címen nyitottál. Én feltételezem, hogy volt ott több is, de ez a magánvéleményem.

"Ne felejtsd el, hogy én meg beszéltem a sarki fűszeressel, aki látta Elvist a metrón utazni, ott ült az UFO és Jézus Krisztus között. Ide nem teregetem ki, hogy mit mondott rólad, mert nem akarlak zavarba hozni. "

Nos, én beszéltem azzal, aki látta pl. STM-et velem vitázni. Ne kelljen már belekeverni a mi kis szócsatánkba. Annál én sokkal jobban tisztelem az illetőt. Szerintem te is.

Előzmény: ZöPö (93)
ZöPö Creative Commons License 2000.06.01 0 0 96
"Aztán a másodnickek kérdése. Hangsúlyozom, hogy nem a magaméról beszélek, mert az első nick."

belohin adatai:
http://index.hu/forum/forum.cgi?a=u&su=8601

Ronyóspali adatai:
http://index.hu/forum/forum.cgi?a=u&su=29002

Még egyszer: belohin = 8601, Ronyóspali = 29002.

Előzmény: Ronyóspali (90)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!