Keresés

Részletes keresés

Irgumburgumfityfirity Creative Commons License 2002.10.26 0 0 27
Igy igaz!
Előzmény: thor othar (26)
thor othar Creative Commons License 2000.06.23 0 0 26
Bravo baratom.
Lovagoljunk mar a szavakon.... Tv3, vagy Tv3 tulajdonosa... Ez ebben az esetben teljesen mindegy.
A Tv3 baromi nagy veszteseget halmozott fel, ha tudsz rola, ha nem. Ezt a mediatorvenyes baromsagot meg honnan szedted? Netan a blikkbol? Menj mar...olvasd el legalabb elotte.
Előzmény: pint (24)
Turai Suttyó Creative Commons License 2000.06.22 0 0 25
miért a buta program népszerűbb?

szerintem nem dőlt el, hogy azért eszi, mert szereti, vagy mert ezt adják

amíg csak magyar tv volt, addig se panaszkodtak az emberek, hogy "hú ez nagyon magas, nem értem"

Előzmény: Extropian (23)
pint Creative Commons License 2000.06.22 0 0 24
Koma, te ezeket honnan a répából álmodtad meg?

1. A TV3-at nem vette meg senki, a TV3 tulajdonosát vette meg a TV2 tulajdonosa.

2. Hogy a TV3 veszteséges lett volna, arról most hallok először. Ettől még lehet.

3. A médiatörvény mondja ki, hogy egy kézben nem lehet két általános témájú (vagy mi a fene), országos TV csatorna. Emiatt kellett a TV3-at vagy megszűntetni, vagy valamilyen speciális adóvá átalakítani. Utóbbiban nem látott fantáziát az új tulaj, ezért szűnt meg. (Hogy a háttérben mi ment, arról találgatni sem merek.)

4. Az, hogy a rémrendes tetszik-e neked, vagy nem, irreleváns, a lényeg az, hogy nem egy szokásos agyatlan, brazil, IQ mentes ámokfutás.

Előzmény: krics (18)
Extropian Creative Commons License 2000.06.22 0 0 23
Az igaz, hogy a Spektrum, a Duna, és a Discovery meg tudnak élni normális műsorokból is, tehát nem kötelező az a szemétáradat, ami a TV2, RTL-Klub meg hasonló kaliberű csatornákból folyik. A helyzet sajnos az, hogy kisebb az igény a színvonalas műsorokra, ezért nagyobb a nézettsége a kereskedelmi adóknak. Az ő lebutított programjaik fejezik ki a tömegigényt, és ezt a tényt el kell fogadni. Ha nem elégít ki ez a fajta műsorkészlet, átkapcsolhatsz a Spektrumra vagy egyéb csatornákra, ha erre nincs lehetőséged, az m1 még mindig jobb választás. A zenei műsorok színvonaláról ugyanezt lehet mondani - úgy néz ki itt egy társadalmi, vagy továbbmenve, egy világjelenségről van szó, amely teljesen ráállt az üres szórakoztatás futószalagos tömeggyártására. A médiák szerepe mindezek terjesztése és kondicionálása, bár nem kötelező semmilyen örlőgép áldozatává válni.
Előzmény: ltk (10)
BahnScorper Creative Commons License 2000.06.22 0 0 22
A TV3 ugyanúgy nyomta kajakra a szar reklámot! Az nem elég? A másik 2 is abból él...
Előzmény: thor othar (21)
thor othar Creative Commons License 2000.06.22 0 0 21
Ne orulj mar meg, hogy parhozamot vonsz a MAV es egy TV kozott.... Miert, TE mukodtetnel valamit, amire CSAK koltesz? ami veszteseges? na neeeeeeeeeeeeeee
Előzmény: BahnScorper (20)
BahnScorper Creative Commons License 2000.06.22 0 0 20
Ilyen alapon a MÁV-ot sem lenne érdemes működtetni, csak azért, mert egyesek vonattal akarnak utazni!

De így legalább jó, mert a TV3 megszűnte és a kábel nálunk való kikötése után legalább ingyér is lesznek jó filmek...

Előzmény: krics (18)
Degeczi Creative Commons License 2000.06.22 0 0 19
Pofonegyszeru a magyarazat: a nemet adok ingyen vannak.
Ha egy ado megvesz egy filmet, nem mindegy, hogy mekkora nezokozonsegnek fogja vetiteni. Az angol TV-k hatranyos helyzetben vannak, hiszem az angol nyelv miatt ugyszolvan mindenki potencialis nezo - vagy veszett dragan kapnak meg a filmeket, vagy korlatozniuk kell a nezoket. Ezert nem lehet legalisan Sky csatornakat fogni GB-n kivul.
A nemetek mindent szinkronizalnak, igy lenyegesen kisebb a celtabor, olcsobban jutnak is hozza. Igy ertheto az ingyenesseg is.
Előzmény: alienne (11)
krics Creative Commons License 2000.06.22 0 0 18
Egyreszt: mit lopott el? Mivan? jo lenne mar raebredni hogy a tv3 UZLETILEG nagyon elqrta dolgot es CSODBE ment. Teny, hogy ott voltak jo ilmek, de akkor is csodbe mentek. Nem loptott senki smmit, megvettek oket. Mivel veszteseges volt, megszuntettek. Te sem mukodtetnel veszteseges ceget, azert, hogy mas tudjon jo musorokat nezni.
Msreszt: A bunyek pont ugyanolyan szar mint az osszes tobbi. Nem azt mondom, megnezel 10 reszt, es jo, de utanna mar primitv/unalmas az egesz.
Előzmény: BahnScorper (12)
Turai Suttyó Creative Commons License 2000.06.22 0 0 17
ebben az a lényeg hogy lehullott a lepel és megmutatkozott a szemérmetlen igazság = a televízió evolúciójának csúcsa, az ősok, amiért megalkottatott a távolsági képtovábbító berendezés
Előzmény: BahnScorper (16)
BahnScorper Creative Commons License 2000.06.22 0 0 16
ezzel nem mondasz újat, a rötölöklubbon meg a csigás2esen ugyanez megy, csak ott hírek, meg sók is vannak közbe... :-))))
Előzmény: Turai Suttyó (15)
Turai Suttyó Creative Commons License 2000.06.22 0 0 15
nekem meg van Romantica Channelem, amin megállás nélkül mennek a Lucelia Szantus epigonok (néha van reklám is)

most lehet irigykedni

BahnScorper Creative Commons License 2000.06.22 0 0 14
Mondj egyet... múltkor leadták ugye a Dredd bírót, de azóta...
Előzmény: t (13)
t Creative Commons License 2000.06.22 0 0 13
Az m1-en sokkal jobb filmek vannak, mint a szar kereskedelmi csatornákon.
BahnScorper Creative Commons License 2000.06.22 0 0 12
savanyú a szőlő... ugyebár aki nem tud németül... :-))) ott legalább vannak jó filmek is... habár most filmek terén a rötölöklubb is fejlődik (na persze, leadja azt, amit a TV3-tól ellopott... - persze Bundyéket nem, hogy rohadna meg...)

Nálunk ugyan nincs kábel... de ha itt a germán adók ellen ágáltok, akkor ne tegyetek be parabolalavórt, mert ugye ott is az jön... (de ezért lesz jó, ma este megyek olyan helyre, ahol tudok ZDF-et nézni...)
de amúgy hifi és számítógép még mindig az esti program általában...

Előzmény: alienne (11)
alienne Creative Commons License 2000.06.21 0 0 11
Detonátorhoz csatlakozva én ezt megüberelném egy kis rtl2, pro7, sat1 csatornával. ugye én kapom a spektrumtévééét. :)
anno az albérletünkben volt, semmi mást nem néztem szinte. (jó, most maradt duna, a nat.geographic meg a kiskettes, de a kiskettes (m2) az egyre szarabb nekem, mert nem vagyok kíváncsi a foci eb-re, sem egyéb sportokra, de baromira nem.)
-off:
a kutya nem néz német adókat, ugyanaz a gagyéria megy magyarul is a tv2-n meg a rtlklubon is. akkor kinek/minek kötik be a kábeltévék őket? annyira sok tagja lenne mo.-on a németajkú kisebbségnek?
vagy maradjon mondjuk 1 a sok német csatorna közül, a többi helyére meg rakjanak be normális adókat.
-/off
a brazil sorozatok ellen meg van egy nagyon jó módszerem, távirányítónak hívják, eddig még mindig bejött.
Előzmény: Detonátor (9)
ltk Creative Commons License 2000.06.21 0 0 10
Ez mind szép és jó, hogy Discovery meg Spectrum meg egyebek, de mi van azokkal, akik ezeket valamilyen okból nem tudják fogni (sajnos, én is közéjük tartozom) ? Ha ezek az adók teljes egészében meg tudnak élni a normális műsorokból, akkor mért nem lehet néhanapján ezen a kettőn is ilyeneket vetíteni? Nincs pl. egy normális zenei műsor (nem elősorban napjaink vezető slágereinek bemutatását hiányolom...), mert ugye a Dáridó az egy más kategória. Ezenkívül lehet, hogy olyan filmeket is sikerült csinálnia valakiknek, amikben egy darab pisztolyt se látni, egy robbanás sincs, egy rendőr se kajtat fel-alá.
Jó-jó, a reklámbevétel über alles, de azért az is túlzás, hogy pl. a Rex felügyelő már harmadszor megy, a többiről nem beszélve. Na abba is hagyom, mert vannak erről más topic-ok is.
Detonátor Creative Commons License 2000.06.19 0 0 9
ertéel és biopon csatornáimat spektrumra cserélném, értékegyeztetéssel. Ajánlatokat "túinvan" jeligére a hirdetőbe. :)

BahnScorper Creative Commons License 2000.06.19 0 0 8
csigás2es, meg rötölöklubb a szenilis öregasszonyok kedvenc televíziói... :-(((( Csak az a sopatch, hogy nemcsak latin-amerikánerből jön a szemét, hanem északról is... Bundyékon kívül minden ilyen tengerentúlről jövő sorozat egy nagy sz@r! Na persze nem mintha a Germánföldről lopott action-series jobnbak lennének...
LOU Creative Commons License 2000.06.19 0 0 7
Valóban undorító az összes brazil, mexikói, meg mindenféle dél-amerikai sorozat. Egy részt sem néztem egyikből sem,hála az égnek. Ami meg a Spektrumot, Discovery-t, Duna tv-t illeti, igazatok van. Tegnap volt a Dunán egy nagyon jó 1956-os magyar film, a címe Én és a nagyapám. Hát nem jobbak ezek a régi, magyar, de még ma is szórakoztató filmek, mint ezek a brazil szarok? Elfog a hányinger, amikor már vagy századszor azt ecsetelik, hogy José deBuzinnyó már megint látta Luciana Pianinót a kertben, amint Marcus deBenito-val smároltak. K***ára nem érdekel.
én55 Creative Commons License 2000.06.19 0 0 6
A TV2 és RTL-Klub műsorait a 70 IQ alatti nézőknek gyártják. Aki egy kicsit igényesebb magával szemben, és ha már mindenáron akar tévét nézni, az nem adja alább mint a Spektrum , Duna, Discovery vagy hasonlók.
A kérdés az is lehet, hogy vajon a kereskedelmi csatornák viszik le a polgárok átlagintelligenciáját, vagy az eleve alacsony volt, s ez a műsornézettségek vonatkozásában nyilvánul meg. Sajnos ezek a csatornák csak a bevétellel, a reklámokkal törődnek, semmi köznevelési cél nem motíválja őket. A latin-amerikai népbutításokon kívűl tele vannak üres, erőszakos műsorokkal is, amelyek a fiatalokra igen rossz hatással vannak.
nori Creative Commons License 2000.06.19 0 0 5
én is így vagyok, de abban a 3 órában már rég nincs TV2

egyébként, ha megnézitek az AGB Hungary nézettségi listáit, abban nincs is dél-amerikai sorozat az első 20-ban, esetleg egy. Ez a DA-dömping a magyar néző lexxxxx-a jó magasról és most finom voltam

Előzmény: zORRO (4)
zORRO Creative Commons License 2000.06.18 0 0 4
Vajon miért nézek 1 héten max. 3 órát TV-t??? A magyar Tv-k már régóta sz*rok.
Valiant Creative Commons License 2000.04.13 0 0 3
A TV2: szar. Magyar életszínvonal: szar.
TV2 = Magyar életszínvonal

Addig vezetni fogják a nézettségi listákat az igénytelen dél-amcsi mocskok, amíg a magyar ember nem érzi úgy, hogy ezek a félórás izék kipótolják az életüket. Mert ez a baj! Arra vágyik, amit ezeken a filmeken keresztül meglap. Iletve csak hiszi, hogy megkap. Na de mi van azokkal, akik nem akarják Juan Ramirez de la Nochie Valle Rondlovzas és Margareta Helena Anna Francka de la Nossiante DeLa Qruuez szerelmi életét figyelemmel követni: dögöljenek meg! Mert ez a szomorú igazság.

Szerintem se vágyik ilyesmire az az x millió TV néző, de rászoktatják őket, és a TV nagyobb drog, mint a kábítószer vagy az alkohol.

wildman Creative Commons License 2000.04.13 0 0 2
Az, hogy olcsó, rendben van, de azért ez már mocskos dolog, hogy Magyarországon ezt meg lehet csinálni. A TV-k alakítják a közízlést. Mi lesz ebből ? Már így is sok hülye nevezi el gyermekét egy-egy ilyen tucattermék szereplője után. Mi jöhet még ?
iglesias01 Creative Commons License 2000.04.13 0 0 1
Nem igaz az, hogy a magyar nézők többségének csupán ezekre a dél-amerikai mocskokra van agyi kapacitása! Inkább kollektív szellemi leépítésről van itt szó. A cigány brazilok nyílván qrva olcsón adják ezeket a sorozatokat, amelyeket úgy vesznek a tévétársaságok, mint a cukrot.
Annak idején már a Dallasra is fújoltak sokan. Pedig most visszasírjuk azokat az időket. Inkább legyen egy gonosz Jockey-nk, mint tucatnyi extranaív, báránylelkű José Armando-klón!
belam Creative Commons License 2000.04.13 0 0 0
Azok a sorozatok egy nagy 0-k, de a nézőszámuk nem 0. Igy lesz a reklámbevétel nagyobb, mint 0.
wildman Creative Commons License 2000.04.13 0 0 topiknyitó
Valószínűleg a TV2 vezet a dél-amerikai sorozatok sugárzásában. Szerintem nem csak én vagyok, aki piszokul unja azt, hogyha főműsoridőben az összes cstornán ezek mennek. Javítsatok ki, ha tévedek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!