Keresés

Részletes keresés

kzt Creative Commons License 2002.04.16 0 0 344
A hagai birosag csak olyan ugyekkel foglalkozik amelyeknek a hazai jogorvoslati lehetosegei lezarultak. Ebben az esetben a szuloknek be kellene perelni a Magyar Koztarsasagot a megfelelo intezkedesek elmulasztasa miatt karteritesi igennyel es I es II fok utan vihetnek Hagaba az ugyet.

Szvsz fontosabb lenne, esetleg a media segitsegevel, megszegyeniteni az ebben a disznosagban kozremukodo ugyvedet, tolmacsot, birot es esetleg a rendorsegnel kozremukodok felelossege is felmerul mert sikerult ilyen jo tolmacsot talalniuk, bar lehet hogy a rendorseget is atvagtak.

Előzmény: Salapapa (342)
totyakos medwe Creative Commons License 2002.04.16 0 0 343
Salapapa Creative Commons License 2002.04.14 0 0 342
Sziasztok!
Az RTL fórumán ez nagyon értékes hozzászólás szerintem:
"DELICIOSA
Válasz erre | Adatok | e-mail 2002-04-14 12:33:09 (77) | Töröl


Nem gondolkodott el az apa azon, hogy genfi nemzetközi bírűság elé vigye az ügyet? Utánanéztem picit a dolgoknak, KIZÁRT hogy vesztenek. Genfben mndig is hatalmas súllyal esett a latba a közvélemény, ami egyértelműen az pártjukon áll, a pénz meg nem probléma, mert kapásból rengeteg olyan támogatót tudnék felsorolni, amely fedezné a család perköltségeit."

a cím:
http://www2.online.rtlklub.hu/forum/hozzaszolas.php?topicid=9814&forumid=7

sziasztok.

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.14 0 0 341
szvsz azért nem kell nacionalistának lenni. nem csak akkor történhetne így, ha az elkövető külföldi. és még nem biztos, hogy megúszta, a hatóságok ennyire lassan dolgoznak, sajnos.
hasonló, de mégsem hasonló esetet ismerek én is, két, késő éjjel, az úttesten szabálytalanul áthaladó idős néni és egy szerencsétlenül arra járó fiatal autós történetét. jelen pillanatig halasztódik az ügy, nincs információ, milyen stádiumban van, és sajnos addig az ember nem tudja feldolgozni, amíg arra vár, hogy mikor hívják be újra a rendőrségre. azt hiszem, mindenkinek jobb lenne, ha egy kicsit meggyorsítanák az eljárást. annak is, akinek fáj, és annak is, akinek magával is el kell elszámolnia:-(
Előzmény: NOKI (340)
NOKI Creative Commons License 2002.04.14 0 0 340
Én is láttam a FOKUSZ-ban ezt a megdöbbentö filmet és kimonthatatlanul sajnálom és együttérzek a szülökkel.Két kis élet szünt meg és a hatóságok tehetetlenek,pláne hogy külföldiröl van szó,és akkor már hozzá sem lehet érni eljárást is csak nagyából inditanak.
Én bisztos kirángattam volna a kocsijábol és az lett volna élete legrosszabb napja.Legalább a MINIMUM amit kelett volna hogy kapjon a helyszinen agyonverni amig mozog,ha fölbir kelni a
földröl még kétszer fejberugni.
Ebben az országban a külfödiek bármit büntetlenül meguszhatnak?
Két kis ember, akik még nem is éltek csak ennyit érdemelnek,ennyit ér két élet???
zsuki Creative Commons License 2002.04.10 0 0 339
Kedves Bence,

kollégák voltunk 10 éve kb -
a még itt dolgozó munkatársak nevében
őszinte részvétem

és keresem a szavakat, de csodálni, tisztelni tudlak a méltóságodért, a tartásodért, amiért nem vezérel indulat
amit látok, hogyan viseled a fájdalmat, a veszteséged,
torokszorító volt hallani, ahogy emlékeztél a 2 kis emberre de mit érezhettél TE?

ha gyermekzsivajtól lesz újra hangos a kert, csodálatos családban nőnek majd fel a gyerekek.
nagyon szurkolok NEKTEK, kevés minden szó

Nikolka Creative Commons License 2002.04.10 0 0 338
Sziasztok!

Az RTL klubbon a Delelő című műsorban most lesz szó a Két kisemberről! A műsorba be is lehet telefonálni!

Nick Grabowski Creative Commons License 2002.04.09 0 0 337
ZöPö, utólag köszönöm a lehetőséget, de Putyin megelőzött. De azt hiszem, fogunk mi még sokat beszélgetni...
Medwe! Szakmailag lehet, hogy támadható a véleményem, de akár azt is le lehet írni, hogy Joe Smith elgázolt két gyereket. _Neki_ kell ugyanis bizonyítania, hogy nem is gázolt el senkit, ha az ügyet bíróság elé akarja vinni. Innentől kezdve pedig már neki érdeke, hogy minél hamarabb lezárja az ügyet a bíróság... Az pedig már egy másik szakmai kérdés, hogy az írásban ki mondja, hogy Joe gyilkos. Eszerint ugyanis változik a felelősség vállalója és mértéke is. Lehet vitatkozni ezen, de adott esetben én ezt a változatot képviselném.
totyakos medwe Creative Commons License 2002.04.09 0 0 336
Tízen voltunk, néhány nap múlva felteszem a fotókat.
Solt Creative Commons License 2002.04.09 0 0 335
Mi is veletek vagyunk Debrecenből.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.09 0 0 334
Mi négyen Gödöllőről Rátok gondolunk...
ZöPö Creative Commons License 2002.04.09 0 0 333
Megírtam a telefonom a nickgrabowski@index.hu-ra, hívj fel!
Előzmény: Nick Grabowski (331)
theputyin Creative Commons License 2002.04.09 0 0 332
Én megyek, de egyeztessünk.
putyin@hotmail.com
Előre szólok, csak egy embert tudok vinni, mert nincs hely a kocsiban. (Suzuki Swift Van)
Előzmény: Nick Grabowski (331)
Nick Grabowski Creative Commons License 2002.04.09 0 0 331
Nem megy valaki a megemlékezésre BP-ről kocsival? (Szeretném leegyszerüsíteni a dolgomat, és betársulni valakihez.)
NG
theputyin Creative Commons License 2002.04.09 0 0 330
Kedves MGPB!
Az élet rendje az, hogy a gyermek temeti el a szülőt és nem fordítva. Főleg így nincs értelme az egésznek, hogy a szülők temetik el a gyerekeket más felelőtlensége miatt.
Egyáltalán nem baj, ha hagyjuk, hogy akiknek van módjuk közhírré tegyék az igazságszolgáltatás „érdekes” hibáit, működését és esetleg a lehetőségekhez képest segítsenek megbüntetni a bűnösöket, bűnöst. Ez azért van így, mert mindenki fél attól, hogy vele is valami hasonló történik és utoléri őket is az a bizonyos belső őrjítő tehetetlenség, feszítő düh és mérhetetlen fájdalom.
Őszintén csodálom hidegvérét, erejét!
Bár utálom ezt mondani, mert nagyon sokszor hallottam már a magam harminc évével, de
Őszinte részvétem! Sok-sok erőt kívánok az újrakezdéshez!

Igyekszem ott lenni este!
üdvözlettel: Péter

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.09 0 0 329
vvvvpppp Creative Commons License 2002.04.09 0 0 328
Lélekben ott leszek, és nemsokára a valóságban is felkeresem azt a helyet. Hol is van pontosan? Mondjuk a hajóállomáshoz képest.
Előzmény: ZöPö (324)
JUSTICE_FOR_ALL Creative Commons License 2002.04.09 0 0 327
Kedves MGPB,

Veled nem tudok vitakozni, hiszen csak a hatalmas erődet csodálom, hogy egyáltalán itt és így vagy. Te aki megtapasztaltad a legnagyobb, poklot puszta létezéseddel is meghajlásra késztetsz...
Mint írtam, bízom a törvény igazságosságában és 100%-osan azt szeretném, amit Te is leírtál. Ha mindez megtörténik, úgy érzem, tökéletesen lezártnak kell tekinteni az ügyet - legalábbis nekünk, kívűlállóknak. A belső lelki békéd megszerzésében maximum lelki támogatást tudunk nyújtani.
Sajnos azonban már ez az ügy sem úgy indult, hogy számítani lehet a törvény igazságára. Nem véletlenül vert fel akkor port ez az ügy és nem is ez lenne az első nagyobb disznóság a hazai törvénykezés történetében.
Bízunk a törvényben és bízzon a bankigazgató és az ügyvéd családja is. Higyjék el: a kiskapuk kijátszása visszafelé is elsülhet - ők is kerülhetnek olyan helyzetbe, ahol a tisztességtelenül védőpajzsként maguk elé emelt törvény nem védi meg őket.

Előzmény: MGPB (323)
Salapapa Creative Commons License 2002.04.08 0 0 326
Hidd el, mi sem vérbosszút akarunk. Csak valóban felháborító, hogy nem tudnak pontot tenni egy ügy végére. Meddig kell még felszaggatni a fájó sebeket? Nekem a menyasszonyom 10 éve háztartási balesetben halt meg. Én találtam rá. Gondolhatod...
Szerencsére 2 hónap alatt (ennyi volt a kötelező nyomozás) lezárták az ügyet. Azóta megnősültem, van 2 leányom. Ha a menyasszonyomra gondolok, csakis szeretettel. Sajnálom hogy nincs, de a családom kűárpótol.
Én minden nap gondolok Rátok. Sokat. Tudod, én is notórikus gyorshajtó vagyok. De csak nyílt terepen, egyedül! Imádok vezetni, de az ilyen esetek miatt mondhatnak engem is gyilkosjelöltnek. Pedig már ha lakott terület közelébe érek is, elveszem a lábam a gázról. Kitudja, nincs-e kint egy elkószált háziállat, netán elbarangolt gyerek. Vagy egy dűlöngélő kerékpáros. 15 évvel ezelőtt nem érdekelt semmi. Azóta megkomolyodtam.

Szóval nagyon szeretném, ha nem kellene többet muszályból gondolnotok a dologra. Legfeljebb tiszta szeretettel, amikor épp valamilyen évforduló, avagy egy szép emlékhez hasonlatos esemény történik. Mint ahogy nekem megadatott, kívánom Nektek is.

Legyetek erősek:

sala

Előzmény: MGPB (323)
Salapapa Creative Commons License 2002.04.08 0 0 325
Sziasztok!

Bár volt a birtokomban egy munkahelycím, de azt én kizártnak tartottam. Ma jött megerősítés, miszerint valóban ott dolgozott akkor az ipse.
Persze nincs kizárva, hogy azóta nemkívánatos személy lett ott, és nem áll alkalmazásban. Mindenesetre kiindulópontnak jó:

K&H bank.

Elég gáz... Szóval kezdetnek ennyi, de még jön bizonyára több is.

Ha Walaky nem szeretné a saját nickje alatt megjelentetni itt az adatokat, nyugodtan forduljon hozzám, küldje el mélbe a salapapa@axelero.hu-ra.
Ha utánaérdeklődtünk és helytálló az infó, (nehogy tévedésből ártatlan ember legyen meghurcolva) felkerül ide.

Sziasztok: sala(papa)

Előzmény: JUSTICE_FOR_ALL (321)
ZöPö Creative Commons License 2002.04.08 0 0 324
Este hét órakor.
Előzmény: PetarPopara (322)
MGPB Creative Commons License 2002.04.08 0 0 323
Kedves Igaszságosztó,

kérlek, ne fogalmazz úgy, hogy fenyegetésnek érthessék. ("gyűjtöm az infot és készülünk.") A család nem akar vérbosszút, de más bosszút sem. Amit mi szeretnénk az, hogy a feketét nevezzük annak, és a jog védjen meg mindenkit a száguldó vakoktól és a simlis ügyvédektől.

Előzmény: JUSTICE_FOR_ALL (321)
PetarPopara Creative Commons License 2002.04.08 0 0 322
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék a holnap esti megemlékezés pontos időpontjáról. Hogy kedd este hány órakor lesz a találkozó a leányfalui buszmegállóban?
JUSTICE_FOR_ALL Creative Commons License 2002.04.08 0 0 321
Kösz az infókat Salapa - remélem hasznát tudjuk venni. Ha esetleg tudnád a bank nevét, akkor az is jó lenne... Szerintem nem ártana nekik egy kis ellenkampány.

Részemről megvárom a bírósági döntést és bízom, hogy Kolompárék előbb-utóbb egy cellában találkozhatnak ezzel a Mr. Ciaran-nel... remélem a hazai törvénykezés nem lesz annyira töketlen, mint szokott lenni. Addig is gyűjtöm az infókat és készülünk..

MGPB Creative Commons License 2002.04.08 0 0 320
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, bíztatást, virágot, levelet, óvatosságot az utakon. Ha a jogrendben vannak is hézagok, a nyilvánosság működik.
kivi Creative Commons License 2002.04.08 0 0 319
Megtörtént. A Jóisten vigyázzon a kicsik lelkére.
Előzmény: kivi (289)
Salapapa Creative Commons License 2002.04.07 0 0 318
Sziasztok!
Kaptam még pár adatot. Vagyis az "ügyvéd" címét. Ebből ki tudtam keresni a MATÁV által hivatalosan kiadott CD-telefonkönyvből mind a 2 azaz kettő db telefonszámukat, mely ezexerint nem titkos. Mivel név, cím, foglalkozás, telefonszám szerepel, így semmi sem titkos.
Tessék:
Soós Kata és Tibor (Dr.) - 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 81
tel: +36-1 / 200-2209 vagy +36-1 / 274-2607

Remélem, segít...

Nikolka Creative Commons License 2002.04.07 0 0 317
Olvtársak!

...az, hogy az illető ír semmit nem jelent..ne térjünk át a nép-, ill. fajgyűlöletre, most nem erről van szó! Ne felejtsük el, hogy magyarok is okoznak ilyen szomorú és kegyetlen baleseteket, gyilkosságokat! Természetesen az ír fickó egy tetű és ez még enyhe kifejezés, de nem azért, mert ír, hanem azért, amit tett!

Az ítéletet tényleg a bíróságra kell hagyni, ezzel szemben viszont nyugodtan a porig lehet alázni az ügyvédet, a lányát, a bankot..a gázolót!
Első sorban a gázolót!!! Ugyanis továbbra is ő a gyilkos! Utána jöhet a többi..

Nagyon kiváncsi vagyok a bírósági tárgyalásra, hogy hogyan fog zajlani az egész..és milyen, mekkora bűntetést kap az illető!
Mint egy másik topicban többször említettük már..itt csak jogosság van, nem igazság!

Nikol

ZöPö Creative Commons License 2002.04.07 0 0 316
Kérlek szépen benneteket, próbáljuk meg indulatok nélkül! Az ítéletet pedig bízzuk Istenre és a talán mégiscsak összeülő bíróságra. (Állítólag május elején lesz tárgyalás.)
Salapapa Creative Commons License 2002.04.06 0 0 315
Pár (számomra) NEW information:

Ír "úriember" vagyis sofőr: Francis Tobin Ciaran

Aki ügyvédnek nevezi magát: Dr. Soós Tibor

Az "ügyvédi iroda" címe: H-1054 Budapest, Hold utca 6.

Aki tolmácsként játszott: Soós Kata

Természetesen nem véletlen a vezetéknevek hasonlósága. Apa és leánya.

Kezdetnek nem rossz. Folyt. köv.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!