Keresés

Részletes keresés

túrórudi Creative Commons License 2000.04.16 0 0 116
Nem tudom, nincs rá mód, hogy a Fórumon belül
egy új tárgykört létrehozzunk?
Pl. Történelem. Mi köze a magyar róvásírásnak
a Politikához?
atyus Creative Commons License 2000.04.15 0 0 115
Úgy tűn', hogy azok meg sem mozdítják fejükön a botot.

De a háttérből nyilván sutyorognak....:(

Előzmény: mindenki_szajhája (114)
atyus Creative Commons License 2000.04.13 0 0 112
Belenéztem az újságírós zártkörű, jogász-bölcsész-zsidó vallású(?) topicba. Szabadságharcodban partner vagyok. Előbb is eszmélhettél volna.

refugee, én is benézek, ott mit válaszoltál, örülök...:)))

Előzmény: mindenki_szajhája (111)
refugee Creative Commons License 2000.04.12 0 0 110
Kedves Atyus!

Ne izgulj, senki nem látja a passwordödet. Senkinek nem kell mostmár semmi különöset tudni a regisztrációhoz, mert a program működik (amikor te próbáltál regisztrálni, akkor még rosszul volt beállítva). Na megnézem mit alkottál OTT ... :-)

Előzmény: atyus (107)
székkutas Creative Commons License 2000.04.12 0 0 109
Jobboldali értéktelenségek. Meg a baloldaliak is.
A baj, a gyerek esete a fürdővizzel.
Előzmény: atyus (108)
atyus Creative Commons License 2000.04.12 0 0 108
Ugye megmondat, hogy ez Sztálin gyümikéje, a távoli szibéria gulágjainak egyike.

Rezső szerint kell néha a moderálás, szerintem csak a cenzoroknak van rá szüksége, mert ÖNNÖN FONTOSSÁGUK tudata fészket ver a sötétségben, amikor nyomkodják a gombokat. Meglátjátok képződik az újabb politikai elit, önképzéssel, lesz itt még kommunizmus, mert ugye azért kell a cenzúra, hogy a jobboldali értékek töröltessenek. Máskor meg a baloldaliak. Mindegy melyik, csak klakkolgasson az egér.

Előzmény: Jámbor (105)
atyus Creative Commons License 2000.04.12 0 0 107
refugee, sikerült! Fingom sincs, mikbe írkáltam, de összejött, megnyílt az alkotmánysértő modergenyóskodás topic Nálad, a politika fórumban. Lesz az még jobb is. Nem akarok egyelőre az üzenőfaladon üzenni, mert pl. nem is találtam meg. Szerinted, nekem muszáj többet tudni egy egyszerű beírónál?...:((( Sajnos igen, de ez van, majd csak majd csak...

Te, azért az zavar, hogy bárki beléphet, és látja a passwördömet, nem jó ez így, majd ha akarom, megadom nyilvánosan, de addig saját nickemen én akarék írnya!

Előzmény: refugee (104)
Derek Creative Commons License 2000.04.12 0 0 106
Mivel rezsot 3 napra felfuggesztettek ezert en most 12.00-tol 3 napra szinten felfuggesztem az ide irkalast. Vagyis szombat delig. Tudom ez nem sokat jelent, mert szarnak az ilyesmire a moderatorok, de mar nekem is sok amit csinalnak idonkent,pedig en birkaturelmu vagyok.
Jámbor Creative Commons License 2000.04.12 0 0 105
Igazán örvendetes, hogy a Politika fórum eseményeit tárgyaló topik ilyen frekventált helyre kerül, mint ez a T.Szerk! Az, hogy nem üzengetni akarunk a T.Szerk.-nek, hanem beszélgetni egymással (na jó, csak olvasgatni), valóban másodlagos szempont. Nehogy már sok ostoba Politika látogató óvatlanul belebotoljék mindenféle moderátoros, tiltakozós, nem politikusokat, hanem feladatukat önként, társadalmi munkában ellátó, az Index fórumainak folyamatos működését biztosító derék társunkat csesztető topikba!

bSector is megérdemli a sorsát!

:-)> (Legyen most ez a széles nyelvcsapásokkal operáló szmájli!)

Jámbor
:-(

refugee Creative Commons License 2000.04.12 0 0 104
Atyus!

Az elején lehettek technikai nehézségek a fórumommal. Azóta feltettem egy újabb verziót (ezzel sajnos töröltem a korábbi regisztrációkat). Az email visszaigazolással tényleg problémák voltak, ezért most úgy van beállítva, hogy akármilyen kitalált email címet is elfogad, a jelszót pedig te adod meg. A feljövő kis hirdetés ablakot ne csukd be, mert újra jön (csak a regisztrációnál zavaró, mert ha egyszer már regisztráltad magad, akkor többet nem jön elő - de ezt is ki fogom küszöbölni, mert lassan átírom a programot).

Kattints jobboldalt az adataimra, ott találsz a fórumra egy linket, a "bemutatkozás" rovatban.

Van azonban egy nyilvános üzenőtáblám is, ahova nem kell regisztráció. Ezt viszont a bemutatkozásban a "honlap" mezőben szereplő linkre kattintva éred el. Azon a honlapomon a "Fórum" link alatt az üzenet írás opciót kell választani. Örülnék ha írnál oda valamit, hogy lássam, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot. A freemail címeimre ne írj, mert azokat nem olvasom. Ha bármi problémád van a regisztrációval, akkor az üzenőtáblámra írd meg, mert ebben a topicban nehéz követni (üzenetváltásaink között 50 hozzászólás van).

Sikerülni fog, mert eddig még mindenkinek sikerült.

Előzmény: atyus (52)
Wágner úr Creative Commons License 2000.04.12 0 0 103
Stimm! Én tudok is olyan frankó kocsmát, ahol olyan Olvasói Fórumok vannak, hogy mindenféléket oda lehet írni, csak egy a fontos, hogy európaji meg asztrális legyen a stíl, és a modulátort még ütni is lehet, mivel mindenki ismeri Lyól... :)))

A reklámér' majd Egy Pofa Söröt kérek alkalamsint... (x)

Előzmény: Lépesméz (85)
Wágner úr Creative Commons License 2000.04.12 0 0 102
Jéééé, miközben ezt írtam, akkor még a Politika nevű piáldában voltam, de mire kijöttem má' egy másik kocsmába kerültem... :))) Egyébként mind1, mer' itt is csak ugyanazt a Söröt ihatom, akkor meg miagond?! Bööööö.... egészség!
Wágner úr Creative Commons License 2000.04.12 0 0 101
Há' miket köllött volna nekem meginnom, izé, megírnom?! Valamikor még nagyon régen volt egy konkrét kérdés, úgy ennek a zegész hercehurcának a kezdete táján, valamelyik sztrovacsek, aha, emléxem (jéééé, emléxem!!!), Árpi volt az... szóval konkrétan kérdezett, és én (kivételesen) konkrétan válaszoltam, utána meg konkrétan és kivételesen ittam Egy Pofa Söröt is - erre határozottan emléxem... Szóval, én itten a Politikában nagyon ritkán tántorgok, mer'hogy nagyon jól tudod te is, rezső sztrovacsek, hogy engem ez a zegész pártküzdés itten egyáltalán nem érdekel, és csak a jó társaság miatt szoktam a rendes havi pianinóninóninó vagy micsoda zongoraröptetéseken italozni, ahogy ill.. Igy aztán nem tudok egy csomó mindent nyomonkövetni, mer'hogy amint írtam 1 részt nem is érdekel, 2 részt nem mászok bele olyanba, amit amúgy sem értek, 3 részt meg a jobbikból... de nem tisztán, hanem valami töménnyel hígítva... :)))

Ettől függetlenül annyit látok (a duplatriplaságom ellenére), és talán még te is emléxel korábbi OlvÍros időkre, tudod, amikor a kormánypártiság és az ellenzékiség éppen felfordítva vagy megfordítva pártküzdött, hogy a bolondpolitikuss cenzorok is úgy vannak visszaössze válogatva, hogy Lyól sakkban tartsák egymást, sőt, én még talán konkrét nevekre is emléxem, ha nem iszom annyit, amennyit köll... mer'hogy má' akkor is voltak cenzorok, akik keresztbe töröltek, na, csak úgy... ahogy ill... :))) Az tuti, hogy eztet is valahogy úgy csinálják, hogy ha te törölsz valamit, akkor majd én is törlök valamit, és akkor majd te törölsz valamit, mire majd én is Lyól törlök valamit... Nos, ha időnként nagyon elszabadul az ilyen törölhetnék, akkor ugyebár vissza is lehet pakolászni, ha ezzel nem értenek egyet a többiek, mer'hogy népszavazásot rendeznek... de olyan is előfordult má', hogy valakik ki is szálltak a buliból, mer'hogy jobban szeretnek a bolondok pártküzdésbe' a taccsvonalról bekibajálni, mint "mérséklődni és mérsékelni" - asziszem pont ezt hívják rómaiul moderálásnak, de eztet te biztosan Lyobban tudod... :)))

Végezetül, nekem az a véleményem (de ezt mindig és mindenki tudja Lyól), hogy mindenki dumáljon, amit akar, sőt, időnként késszúrkálni és bajonettröptetni is lehet, sokk verekedéssel és pofonokkal - csak a kocsmát ne verjék szét, mer' akkor nem lesz hol innunk! Pillanatnyilag meg engem sokkal jobban érdekel az, hogy a szoftfejlesztés során legyen valami olyan megoldás, hogy hibás linkekkel meg ilyesmikkel ne lehessen tönkretenni a topikokat, illetve - de ez már álomnak is tűnhet errefelé (bár szoktam ilyet csinálni, amikor a Tasztal alatt fexem és alszom) -, mindenki saját magát moderálhassa, azaz, utólag javíthassa a saját beírását (ismerek is ilyen helyeket, plédájul, éppen a refugee Free Fórumán is /most már/ lehet), tudom, hogy a poltikusséknál ebből csak további bonyodalmak származnának, mondjuk, valaki beír valami marhaságot, utána meg, amikor ráugranak, akkor kiszedi és úgycsinál, mintha nem is csinált volna semmit oda előtte... de, há' miafrancot lehet tenni a zilyen bolondjózanokkal, akik minden aljasságra képesek, mer'hogy nem isznak előtte, vagy helyette (!!!), csak küzdenek... Akkor is úgy gondolom, hogy ha lenne ilyen technikai megoldás, kevesebb lenne a veszekedés... és nyugiban megihatnánk Egy Pofa Söröt vagy kimitiszt...

Előzmény: rezső (16)
bSector Creative Commons License 2000.04.12 0 0 100
Csak modjaval Kedves.

Feltetelezem, hogy tartalma okan ez most a moderatorok kozott a legolvasottabb topic. Adjuk meg az eselyt nekik az onvizsgalatra s ha nem javul a helyzet akkor meg mindig lehet lepni.

Ergo a raketak elesitve vannak. Ne legyunk agresszorok. Legalabbis ne latsszunk azoknak. Adjuk a kezukbe inkabb az inditogombot s majd dontsenek ok sajat jovojuk felol. :)

Előzmény: mindenki_szajhája (99)
bSector Creative Commons License 2000.04.12 0 0 97

A szomorubb az, hogy az index vezetosege SEHONNAI moderatorok kezebe adja sorsat. Kerdes, hogy nyeglesegbol avagy sem? Az allapoton azonban ez mit sem valtoztat.
Lépesméz Creative Commons License 2000.04.12 0 0 96
Nézd, ha a Munkáspárt külön topicban nyomul és általam nem észrevehető a moderálás, akkor azért már nyugszanak a kedélyek.

------------
Mindenki_szajhája: azt azért nem hiszem - majd rezső megerősít vagy cáfol - hogy egy-egy nic-re haragudnának annyira, hogy örökre kitiltsák. Valami rendszer ebben nincsen? Például: 1 db huha anyád a degenerátornak = 1 hét pausa. He?

Előzmény: bSector (92)
bSector Creative Commons License 2000.04.12 0 0 94
A cel szentesiti az eszkozt. :) Kedves MM.

bSector Creative Commons License 2000.04.12 0 0 92
Tudjatok fiuk itt a tuzet csak oltogatni lehet, eloltani soha.

Persze ha szukseget erzitek, hogy rancba legyen egy kicsit szedve az index akkor csak szoljatok. El lehet intezni, hogy a technikai szemelyzetet csucsra jarassuk a tobbiek pedig kenyszerszabit vegyenek ki.

Lépesméz Creative Commons License 2000.04.12 0 0 89
Ha ilyen kis grafomán vagy, írd meg Word-ben, mentsd le, aztán másold be.
Még annyit: ha valakinek valami beírását kinyomják, akkor az ürgét is eltanácsolják hosszabb-rövidebb időre? honnan tuggya az ürge, hogy a "kitiltás" mennyi időre szól?
Előzmény: mindenki_szajhája (86)
Lépesméz Creative Commons License 2000.04.12 0 0 88
(elég jól bírjuk, fiúk)

Egyébiránt amit most tud az Index, azt azért tudja, mert ti vagytok. Jöttetek. Ha sok a moderálás, elmentek, akkor meg egyrészt nem bót a bót (lékérdés), másrészt meg kirúgják a moderátorokat.
Az meglep, amit itt olvastam, hogy kik vannak és kik voltak moderátori székben. Én azt gondolom, a moderátorsághoz határozott egyéniség kell. Ha pedig van egy határozott egyéniség, az bérmoderátornak nem megy el. Telefonszámlát is fizetnek ilyenkor?

Előzmény: atyus (87)
atyus Creative Commons License 2000.04.12 0 0 87
Bizony-bizony a jó kocsmában elsősorban a lékérdés a létkérdés. Iszogatsz, aztán kiverik a kezedből a begrét az izomagyú kidobók. Ha ők nincsenek, akkor Te vagy. Ha ők vannak, akkor csak az ő szórakoztatásukra születtél a világra. Te kis rabszolga...)
Előzmény: Lépesméz (85)
Lépesméz Creative Commons License 2000.04.12 0 0 85
"Megéri ez Lépesméz? Szerintem nem."

Kérdés: kinek? Moderátornak, a Kaptány-Tigrisnek, vagy nekem?
Én egy életformának látom, kissé a beszűküléshez vezető életformának azt, hogy egyesek itt létkérdést csinálnak abból, hogy most kimoderálták vagy sem? Egy oldal attól izgalmas, ha eltérő, józan vélemények csapnak össze. Tkp. én elég ritkásan látok olyat, amit én magam is kiszednék, ilyen szempontból nekem nem létkérdés. Ez egy játék. (pont jókor mondom: ma zártam le egy fórumot ideiglenesen:-)).
Mindezek után egyáltalán nem érdekelne, h valaki kimoderálna, vagy letiltan. Ha épp rámjön, hosszabban FTP-zek, akkor irogatok kicsit. Ide, vagy máshova, secko jedno. Ha pocsék dolgokat írok, akutyának se hiányzok. Ha meg jókt, akkor az a dinnye veszít, aki kimoderál.

Mongyátok, hogy szoktatok panaszkodni. Kinek? A moderátorok csoportfőnökének? Ha nem ismered, kinek írsz? Az Indexnek? Na és? Hol van az amit írtál? Kidobták. Nincs miről vitázni. A moderátor végzi a munkáját - moderál. Hogy hogyan, az más ügy. Én egyedül a politikai topicocat moderálnám, azt is igen lazán, ugyanis a politika lényege az összeütközés, az álláspontok különbözősége.

Előzmény: mindenki_szajhája (77)
atyus Creative Commons License 2000.04.12 0 0 83
Szerintem ez a törlődzés akként üzemel, hogy mindig van egy rágcsáló, aki hóhérért kiált, egy emilben, vagy beírja a topicba, hogy mit üzen a degenerátornak. Tehát ilyen feljelentő félék mozgatják az egészet. Meggyőződésem, hogy egy-két borzasztóan elvarázsolt nagyképű hülyén kívül a modercenzorátorok szűkőlve, és hideg verítékkel homlokukon cselekszik azt, amit ők maguk sem tudnak, hogy micsoda. Pontosabban nem tudják mit cselekszenek, - valaki mondott már valami hasonlót, egy nagy könyv szerint.

Szóval, ha nem lesz valami agyalágyult, aki bejelenti ezt a topicot, vagy nem éppen egy ezredik nick mögé bújt mordegrátorral vitázunk, akkor le se fogják tojni az egészet.

A feljelentő pedig röviden, és tömören: dögöljön meg ahol van...:(

Előzmény: rezső (79)
rezső Creative Commons License 2000.04.12 0 0 82
Én mindig archiválok.

tele vagyok kimoderált szövegekkel.

Előzmény: mindenki_szajhája (80)
rezső Creative Commons License 2000.04.12 0 0 81
Én mindig archiválok.

tele vagyok kimoderált szövegekkel.

Előzmény: mindenki_szajhája (80)
rezső Creative Commons License 2000.04.12 0 0 79
Innen meg már közel száz hozzászólást fognak reggel törölni...
Lépesméz Creative Commons License 2000.04.12 0 0 76
"Titkolnia kell, hogy ő a ..., mert ha kikotyogja azonmód letiltják. Ez a tudathasadás kezdete."

ne hülyéskedj. Ezt honnan veszed? (Bocs, de átfutottam eddig ezen a lényegi részen)

Előzmény: mindenki_szajhája (62)
Lépesméz Creative Commons License 2000.04.12 0 0 75
rezső, ne csináld... Sokkal többet törölt tőlem, mivel te eleve egy szelid lelkű, békés, jámbor ember vagy, aki a légynek sem árt.
Mér maradt volna fönn Zsófi - akinek a maiakkal szemben neve is volt, ugyanúgy mint Andrassew Ivánnak - miattad?
Sokkal inkább azt akarta elkerülni, hogy te nyerjed a trikót.
Előzmény: rezső (69)
hajnalpír Creative Commons License 2000.04.12 0 0 73
Az a hülye kérdőjel bennmaradt.:(
jav: sajnos nem olvastam. A többi mehet.
Előzmény: hajnalpír (72)
hajnalpír Creative Commons License 2000.04.12 0 0 72
Kedves Székkutas, olyan is volt?
Nem volt szerencsém.?( Érte is kár volt? Biztosan.
Viszont a Te gombfocidat igen, szép volt.
És a végén jót nevettem a füzeten.
Szép álmokat fiúk, de amíg fenntvagytok,
váltsátok meg a világot.Vagyis az Indexet. Komolyan.

üdv.
Aurora

Előzmény: székkutas (67)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!