Keresés

Részletes keresés

eMM Creative Commons License 2000.04.15 0 0 13
Kíváncsi lennék rá, hogy pld a csirkés szendvicsben mennyi a csirke,és mennyi az ilyen olyan aroma,meg E betűs tuningoló adalék.
Előzmény: realdoko (12)
realdoko Creative Commons License 2000.04.15 0 0 12
Én múltkor azon kaptam röhögőgörcsöt (Moszkva tér, szintén a csirkés mulatság), hogy messziről kiszúrtam egy bárgyún, boldogan vigyorgó csibét, amint feltartott hüvelykujjal jelzi, hogy milyen fasza ez a csibe menü. És hirtelen embertelenül abszurdnak tűnt. Szóval mint akit meghívnak egy vacsorára, s nem tudja, hogy ő lesz a menü.
Nem tudom, mennyire tudom átadni ennek a groteszkségét. Vigyorgó csirke. Ahhhhhhhh, katartikus élmény volt.
eMM Creative Commons License 2000.04.15 0 0 11
Csak neMM van valami közöd az "elkövetéséhez?"

Véget ért a nyunyukorszak a Mekiben és nekünk még hiányzik 4 db! :-(((((

Előzmény: mAlter (10)
mAlter Creative Commons License 2000.04.14 0 0 10
eMM: Elég vérszegény a dolog, biztos amiból lett magyarosítva.
- talált, süllyedt. A McDonald's-nál ritkán fordul elő, de ez speciel egy külföldi (osztrák) kampány "adaptálása". Hiába próbáltuk meggyőzni az ügyfelet, hogy ez a tálcabetét totálgáz, mégis ez kellett nekik.

(mA)

absent Creative Commons License 2000.04.14 0 0 9
nekem az tetszett, hogy nem kell hozzá dobókocka. akkor én gondolhatok akár 50-et is? legalább gyors a játék, ha már sz@r... és ha ketten játsszák, és mondjuk rendesen (mármint társasjátékként)? én 5re gondoltam, én meg 8ra, ja én nem is 5re, hanem 15re, beeeee... és így tovább. a másik, ami tetszett, hogy EGYszemélyes TÁRSASjáték (paradoxon!!!:) vagy a legjobb társa önmagadnak lennél? - 'ha mindenki magára gondol, legalább mindenkire gondol valaki' párhuzamot vélek felfedezni... na jó, most már ennem kéne...
loko Creative Commons License 2000.04.14 0 0 8
Ez most mér jó??
Poénosnak nem poénos,reklámnak blőd(szerintem)....játéknak használhatatlan, plusz ehhez jönnek az ilyen ökörségek,hogy "vegyél magadnak egy búfelejtő almástáskát"vagy "Nagy az izgalom?Hűtsd le magad egy csokis shake-kel"....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
Hihetetlen......

loko

cicabogar Creative Commons License 2000.04.12 0 0 7
Hat nekem is leesett az allam...
El is megyek es megnezem magamnak ezt a tarsasjatekot...:)
Annyira hihetetlen...
BahnScorper Creative Commons License 2000.04.12 0 0 6
Nagy az isten állatkertje...
Szegény gyerekeket ennyire hülyének nézni... Amúgy ez a tipikus McDöghús színvonal...
Előzmény: larzen (-)
eMM Creative Commons License 2000.04.11 0 0 5
Elég vérszegény a dolog, biztos amiból lett magyarosítva.
Ellenben a Happy Mealhoz kapható nyunyuk, nagyon poénosak!
Előzmény: larzen (-)
Janibacsi Creative Commons License 2000.04.11 0 0 4
Furcsa, de nekem is feltűnt ez a társasjáték. De nekem más szempontból: maga a "játékszabály" késztetett majdnem arra, hogy befejezzem a kaját(még jó hogy nagyon éhes voltam mert beiktattam volne egy bónusz rókát:o)
Szóva ezt ugye kisgyerekeknek. Ehhez képest:"Sebaj! Vegyél magadnak egy búfelejtő almástáskát!" meg "jutalomként egy McFreezzel lepheti meg magát."

Tehát ha ügyes a kicsi hívja meg magát egy fizetővendégre...Gratula! Hánynom kell! Ha már hülyítik a népet amúgy is, legalább szegény kisgyerekeket ne tömjék ezzel a sz@r dumával!

Na mind1.

Jano

Dobcsi Creative Commons License 2000.04.11 0 0 3
A Wendy's itt még épül...addig csak meki van... :(
Dobcsi.
Előzmény: larzen (2)
larzen Creative Commons License 2000.04.11 0 0 2
Ja igen, emlékszem! Bár az elején írtam, hogy nem akarok véleményt mondani az McD-ről, de az McRoyal messze elbújhat a Wendy's Dupla Super Classis menüje mögött. Annak a szendvicse
_tényleg_ nehéz volt! Bár nem ízlett. :)
Előzmény: Dobcsi (1)
Dobcsi Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1
Na még annyit, hogy én csak McDriveba járok így ezt nem is láthattam, bár vagy 2 hete láttam valami McRoyal-os tálca rajzot, és az is valami full poén volt.
Asszem targoncával tették odébb meg ilyesmi, a méretére célozva ezzel.
Ez is valami poén lehet szvsz.
Dobcsi.
Dobcsi Creative Commons License 2000.04.11 0 0 0
:O
larzen Creative Commons License 2000.04.11 0 0 topiknyitó
Éppen most vacsoráztam meg az Oktogonon az McD-ben. Most hogy ez jó vagy nem jó, egészséges vagy sem, mellékes. Viszont a tálcán levő alátétpapír megütötte a szemem, úgyhogy el is hoztam. McD utálok legalább anélkül is röhöghetnek (vagy sírhatnak) egyet, hogy betennék oda a lábukat.
Szóval a papíron egy társasjáték van. Ez a tipikus táblás, mezőkkel, amiket végig kell járni. Csakhogy ez egyszemélyes, ráadásul dobókocka sem kell hozzá. De legalább PR-szagú.
Szóval tábla 51 számozott mezőből áll. Most következzenek a papíron foglaltak. A szükséges kommentárokat pirossal szedtem.
--------------------------------------------------
Vak tyúk is talál rókát!
Ravasz játék - dobókocka nélkül.

Játékszabályok: Képzeld el, hogy te vagy a tyúk, akit a róka üldöz! Bizonyára jobban éreznéd magad, ha fordítva lenne, de az egy másik játék! A menekülés szabálya: csukd be a szemed, majd gondolj egy számra 1 és 6 között! A kigondolt szám alapján lépj előre a tojás-mezőkön. De óvatosan, mintha hímes tojásokon lépkednél! Ha ugyanis rókamezőre lépsz, mint egy vérbeli vak tyúk, kiesel a játékból. Sebaj! Vegyél magadnak egy búfelejtő almástáskát! A színes mezőkre lépve elolvashatod hasznos tanácsainkat - gondolkodj el rajtuk! Az a tyúk-játékos, aki elég ügyes ahhoz, hogy játékban maradjon, sőt elsőnek ér célba, jutalomként egy McFreezzel lepheti meg magát. Játszhatod egyedül, vagy egy egész tyúkfarmmal - ahogy tetszik. Jó szórakozást és jó étvágyat!

5. mező:
Ez aztán jó kezdés: Egy 5-ös az első körben! Hát nem vagy egy gyáva nyúl! Sokkal inkább egy bátor tyúk, igaz? Egyszer kimaradsz, de addig is irigykedve nézheted azokat, akik már vettek maguknak egy forró csokit!
7. mező:
Róka mező. Itt a róka valamilyen növény levelei mögül leselkedik ki.
9. mező:
Jól haladsz! Már túl is vagy az első róka-akadályon. Gondoltál már arra, hogy milyen finom is az almás pite? Akkor gondolj most a hatos számra!
14. mező:
Hová sietsz? Nem kerget a tatár! Ja, elfelejtettem, hogy a róka viszont igen. Oké, ugord át a következő mezőt. De ne szólj a többieknek!
15. mező:
Róka mező. A ravasz róka kakastaréjt és műcsőrt visel, megtévesztendő a gyanútlan játékosokat. Egyszerű matematikai művelettel bizonyítható, hogy a 9. mező utasítása csapda volt, míg a 14. mezőé jó tanács!
21. mező:
Egész jól haladsz így, dobókocka nélkül. Lássuk, milyen a játék egy körön át dobókocka nélkül, és nélküled - egyszer kimaradsz. Bocs! (Pont van időd egy tölcséres McFreezre.)
24. mező:
Róka mező, kezében egy szák vagy lepkeháló.
25. mező:
A róka ravasz! De te kifogtál rajta. Már mehetsz is és vehetsz magadnak egy Chicken McNuggets-et. Ne feledd, a szósz ajándék! Aztán ugorj előre három mezőt!
Halkan jegyzem meg, hogy a játékban én ugye tyúk vagyok, így a Chicken *.* elfogyasztása kannibalizmus!
29. mező:
Nagy az izgalom? Hűtsd le magad egy csokis Shake-kel! Mi sem könnyebb ennél: lépj 5 mezőt előre!
33. mező
Róka mező. Itt éppen csirketáp szórásával foglalatoskodik a koma.
36. mező:
Még 15 mező és két róka. Sikerülnie kell! Egyszerűen gondolj valami szépre, például az Álompitére.
40. mező:
Róka, amint éppen köti fel a partedlit.
41. mező:
Ez meleg helyzet volt! De most már légy nyugodt: Ha most a négyesre gondolsz, mesélünk neked valamit a desszertjeinkről. Ha nem, hát nem!
45. mező:
Te most szándékosan ide érkeztél, mert biztos a desszertjeinkre vagy kíváncsi, mi? Parancsolj: menj vissza 5 mezőt és rendelj például egy epres McFreeze-t!
A link egy róka mezőre mutat.
50. mező:
Róka kuktasapkában, kezében 'A 100 legjobb csirkés étel' című szakirodalom.
51. mező:
Gratulálunk - elsőre nem is olyan rossz. Ajándékként és hogy gyakorolhass: hazaviheted ezt a játékot. Ne felejts otthonnra is vinni valami finom desszertet!
-------------------------------------------------
A félreértések elkerülése végett le kell szögeznem, hogy természetesen én nem játszottam le a játékot ott helyben, sőt el sem olvastam az egészet, csak a játékszabály felét. Tehát hangsúlyozom, hogy nem azért van nálam a játék, mert az 51. mezőre léptem! Azt hiszem, ha 25 évesen elkezdek ott játszani vele, akkor perceken belül megérkezett volna a Fókusz stábja.
Végülis az egészről annyit, hogy nem igazán tudom, minek szánták. Komoly nem lehet. Viccnek abszurd. Bár azt én szeretem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!