Keresés

Részletes keresés

Lydecker Creative Commons License 2009.08.01 0 0 981
Hello
Hát a DVD-ket itthon ne keresd mivel sosem adták ki nálunk. És biztos, hogy nem is fogják. Úgyhogy marad a külföldről meghozatás, vagy a jó öreg letöltés. Legalább most már minden évadból van dual-audios DVDrip.
Előzmény: merrin (980)
merrin Creative Commons License 2009.07.28 0 0 980
Szia!
Korábban én is benéztem néha ide. A minap vmi multinál mindenféle limó sorozat évadonkénti gyűjteményei között kutattam az EFC után, de nem találtam nyomát se'.
Kiadták egyáltalán idehaza?
Ha igen be lehet szerezni valahol?
Köszi, és Üdv!
Előzmény: Lydecker (979)
Lydecker Creative Commons License 2009.07.02 0 0 979
Sziasztok :) (tudom üres topicnak beszélek, de hát mégis csak legyen formája a hozzászólásnak)

Látom a végleges kihalás szintjére került a "jóöreg" EFC fórum, kár érte. Az elmúlt időszakban én sem jártam errefelé ez kétségtelen. Tényleg a halálán van a dolog ha még én is, a megszállott rajongó (aki állandóan a süllyesztőből próbálta feltámasztani a topicot) is belefáradtam. Itt újra élet csak akkor lenne, ha valami országos adó, normális időpontban adná, de hát ez ugye nem fog előfordulni.

Ja még valami: végre van DVDrip a második évadból is. Ausztráliában kiadták ugyanis a második évadot. (gondolom már régóta van, de azért egyefene beírtam)
CaWarin Creative Commons License 2008.09.14 0 0 978
A szöveg csak az első évadban van rendben, jobb ha felkészülsz :)
Előzmény: Lydecker (977)
Lydecker Creative Commons License 2008.09.04 0 0 977
Sziasztok :)
Megint nagy lett itt a csönd, kár érte. Bár nekem szokás szerint volt elég bajom. Sikerült olyan vírust beszereznem a "csacsiról" (leánykori nevén eMule) ami kapásból kinyírta a vírus keresőmet majd pedig ügyesen elintézte, hogy csökkentett módba se tudjam indítani a gépem, így maradt a teljes újrapakolás (megjegyzem öröm az ürömben, hogy a cuccokat előtte ki tudtam azért menteni, sz'al ami fontos volt megmaradt mint pl. EFC). Irónikus, hogy pont előtte gondoltam arra, hogy rendet kéne vágnom a gépen mert nagyon belassult meg szegény a sok cucctól. Elhihetitek nem ilyen drasztikus módon akartam kezdeni a műveletet. A lényeg ami a lényeg: ettől a kis incidenstől kétoldali, nagyon nagyon nehezn múló, idült, krónikus gépundort kaptam. Komolyan, még ránézni se volt kedvem. Pedig a bégre a netem is megy, és végre van elég tárhelyem is (bár ez mindig naív megállapítás).
Szóval nehezen vettem rá magam, hogy ismét a netre merészkedjek (vagy, hogy egyáltalán a gép elé üljek). De muszáj volt hisz terjed az EFC mindenfele (bár többnyire csak meghívós torrentoldalas megoldásban vagy "ingyen sorozatos-agyamat eldobom amíg kivárom, hogy lejöjjön mert direkt 15 megás darabokba van feldarabolva, hogy rákényszerítsen, hogy vegyek előfizetést - megjegyzem:azért se!" verziókban akadtam rá), szép dual audios kiadásban (a felirat még mindig hiányzik/hiánycikk de most végre talátlam olyan lejátszoprogit ami simán viszi a korábban többször is emlegetett lengyel komplett EFC feliratokat, sz'al lehet neki álllok magyar szöveget legépelni, lengyel felirat beilleszteni majd az egészet egy kattintással átteni mondjuk .... srt-be aztán utána igazítani és kész, majd egyszer - kiprobáltam, tényleg megy ilyen módon de a fenébe is lusta vagyok). Jut eszembe még mindig nem szereztem be a komplett szériát, mert nekem csak is ilyen dualosban kellene a dolog. Abból meg csak a 2 évad meg a 4.évad van meg. (illetve első évad addig ameddig raktatok be linket hozzá, azaz a'szem 8dik részig)
Jut eszembe: a második évadba belenézegettem és..... áááúúú nagyon nem OK se szinkron se a szöveg, de a szöveg aztán nagyon. Hangok esetleg még az "ugyis megszokom" kategória (de Augur hangjának eltolását nem bocsátom meg), de a szöveg nekem nagyon idegen. Megkegyzem az évadot még nem láttam végig, csak bele-belenézegettem. De hát így érdekes lesz.
Na mindegy mára ennyi futotta tőlem.
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.02 0 0 976

Sziasztok!

 

Talátam az iwiw-en egy érdekeséget!

 

http://www.iwiw.hu//pages/community/comdata.jsp?cID=2051647

 

EARTH: FINAL CONFLICT - FAN Club. Akiket esetleg érdekel.

Táncos Döme Creative Commons License 2008.07.22 0 0 975
megoldottam, bocsi ;)
Előzmény: Táncos Döme (974)
Táncos Döme Creative Commons License 2008.07.22 0 0 974
Letöltöttem egy részt , de valamilyen kódot kér....... Nem tudtok segíteni?
Előzmény: CaWarin (937)
Da\'an Creative Commons License 2008.07.03 0 0 973

üdv mindenkinek!!

 

Azt szeretném megkérdezni hogy ha valaki tudja hol lehet letölteni magyar szinkronal az 1-5. évadig hol lehetletölteni ha tudja valaki léccives küldje el ezen

az email címen: gerg200@freemail.hu vagy irjátok a fórumra ha tudjátok!!!!!!!!!!!!!!

előre is köszönöm!!!!!!!

Előzmény: adam_89 (972)
adam_89 Creative Commons License 2008.07.02 0 0 972
Üdv mindenkinek!
Én még sok évvel ezelőtt láttam egy pár részt a német pro7-en. Nem sokra emlékeztem, csak vmi thaeloniakra. Alig 2 hete találtam meg az első részt, azóta is nézem. :-) (s01,s02 2dvd változat)
A lepkés részben azt a gépet ugye nem a thaeloniak küldték? (Pár résszel később egy jaridián hasonló kupaccá váltzott.)

Adam89
yogibear Creative Commons License 2008.06.29 0 0 971
Aki wiw-ezik, az nem lehet sikeres ember, ahogy a mondás tartja. :O))

Komolyra forditva: én ilyetén téren oly' lusta is vagyok, meg idő terén sem vagyok eleresztve, hogy biztos nem járnék arra hetekig, mer' elfelejteném. :O))

Másrészt gyanítom, hogy kevesen járnának oda, manapság inkább az a divat, hogy csak letöltögetnek, de még egy kösz-re sem telik nekik... azért nemigen hajlandóak beregelni egy adott fórumba, pedig alig 2 perc... Csak akkor mennek, ha valami nem működik... eklatáns példa: a nagy feliratos oldalon mostanában elszaporodtak a párbeirásos userek, mert nem megy az oldal... bezzeg mikor ment, nem mentek...

Szóval alig páran lennének rendszeresen...
Nem akarlak elkeseriteni, de gyanitom, hogy igy lenne...

Az meg, hogy miért nem vetitik "nagyobb adókon"... hát ment annó a kicsi viaszaron és ott is vagy 3-4 időpontban az S3 és az S4 első pár része, amig abba nem hagyták... aztán meg hajnalban végig...

Jobb ez igy... igy legalább olyan adón megy, ami nem szakitja meg kétszer reklámmal, nem csak pár évadot ad le, hanem az egész sorit és amúgy is elérhető sokak számára más olyan adókkal szemben, amelyek, hogy úgy mondjam, a tulajdonosi kötődésük okán nem láthatóak más kábeltársaságoknál, lásd: mgm, fm, és a többi...
Mellesleg, ahogy elnézem, előbb-utóbb sokmindent levetitenek a 'főadón' is. :O))
Azaz pl. az EFC meg a Csillagkapu, ami az AXN SF-en kezdett, átkerült vetitésre az AXN-re is... ott is már a 2. szezon lesz ma mindkettőből... igy aki a kát tematikusat nem is tudja fogni, de a főadót igen, az sem marad le róluk. :O))

Majd jövök még, ha el nem feledem. :O))
Előzmény: Lydecker (970)
Lydecker Creative Commons License 2008.06.28 0 0 970
Hát megint itt a szokásos pangás.... de sebaj remélem ez az üzenet talán segít abban, hogy ez a helyzet elmozduljon a holtpontról:


Hi,

mi lenne, ha összegyűjtenénk a hazai EFC rajongókat az SF WIW oldalunkon? http://wiw.sfblogs.net

Csinálhatnánk oda egy EFC klubot, és meg lehetne oda hívni az EFC rajongókat. Lehet feltölteni képet, videót, zenét is, úgyhogy talán tudnánk aktivizálni is őket valamennyire.

Tudnál ebben segíteni?

üdv
Merras


Mit szóltok hozzá? Benne vagytok? (mer' én igen :D)
Lydecker Creative Commons License 2008.05.31 0 0 969
Igen, igen megmondtad. :) Én sem mondtam 100%-ra, hogy beveszem, hogy valódi, de ettől függetlenül fenntartom, hogy sufnituning DVD-borító létére egészen jóra sikerült ..... a hátsó része (az elején lévő kép kicsit ötletelen).
Egyébként itthon mostanában hol tart? Mert én így kb. semmit nem tudok róla. Miért nem tudja valami nagyobb TV nyomni nálunk? (kérdés - főleg számunkra - csak költői)
Előzmény: yogibear (966)
Lydecker Creative Commons License 2008.05.31 0 0 968
Hát, az alább lévő belinkelt szöveg szerint csak tervbe van véve de még nem biztos. Ami 3-dik, 4-dik, 5-dik évadot illeti: azok már "ezer éve" kiadták még hozzá egészen korrekt kiadvány formájában. Még extrák is vannak a lemezen, sz'al nem olyan fapadosak, mint az első évados (többek között máig ezért vacilálok, hogy valaha egyáltalán beszerezem eredetibe, mert annak nem sok értelmét látom, hogy vegyek hat darab DVD-t amin a sorozat van, és ennyi. Ez persze nem azt jelenti, hogy elpártoltam volna az EFC-től, önmagában is egyszerűen imádom csak hát én azok közé tartozom akik DVD-t nem csak a film miatt veszik meg, hanem főleg az extrák miatt), hát csak annyi, hogy 1-es régió kódos (mekkora köcsögség ez régiókód, még akkor is ha simán orvosolható probléma manapság, nekem személy szerint magával az elvvel van bajom).
Szóval összefoglalva: az EFC évadok közül csak a második nincs még kiadva.
Előzmény: Se7en (967)
Se7en Creative Commons License 2008.05.30 0 0 967
Jól értem, hogy a második évad akkor még nyugaton sem jelent meg DVD-n? Gondolom ez azt jelenti, hogy a 3.,4. sem... :(
Előzmény: Lydecker (965)
yogibear Creative Commons License 2008.05.24 0 0 966
Há' nemmegmontammegmontam? :O))
Előzmény: Lydecker (965)
Lydecker Creative Commons License 2008.05.11 0 0 965
Sziasztok!
Hosszú idő tán újra életjelt adok magamról. Való igaz eléggé eltűntem mostanában, de ennek most tényleg oka volt. Hosszú és eredménytelen harcot vívtam a magenta (nem vagyok hajlandó leírni azt a t-betűs nevet) színű állítólag internetszolgáltatóval, hogy lássák már végre be, hogy náluk szar valami (még Linuxot is felraktam - megjegyzem egészen megkedveltem a kis pingvint - , hogy bizonyítsam a gépnek az ég egy adta világon semmi baja (sz'al ha esetleg víndózós gond ne tudjanak hivatkozni, megjegyzem most nem is volt bűnős microsoftos izé)), de ők mindenáron a nyakamra akarták küldeni a szuperszervízt, én ekkor úgy döntöttem, hogy azt dugják a nemesebbik felük, és megtörtént a szerződés bontás. Viszont a helyi szolgáltató akihez át akartunk menni, először közölte, hogy ja az ő kábelnetes szolgáltatása majd csak áprilisban lesz elérhető, aztán áprilisban kinyögte, hogy a városközpontban macerás kiépíteni a hálózatot max. csak őszre tudja ígérni (ironikus, hogy Csorna "city" külső részein - értsd halálnemzőszervepusztán - már vígan száguldhatnék a kábelnettel). Szóval jelenleg nem tudom mikor lesz újra szélvész netem. Most épppen megint a múzeális betárcsázóssal nyomom (valamivel csak kell a vizsgákra jelentkeznem).
Ahogy látom azóta fel került az EFC a kedvenc sorozat-letöltös oldalamra (persze mikor? amikor nem tudom leszedni, nem is én lennék ha nem így lenne). Majd ha lesz net szedem.
Jé esetleg megérjük, hogy lesz második évados DVD? Hihetelen, szinte időben van, annyira siettek a kiadásával, hogy az a pár év tényleg semmi volt. Bár ahogy olvastam, még nem biztos (változtatás joga fennttartva). Jut eszembe anno itt írogattam, hogy az emule-on találtam második évados DVD borítokat. Persze nekem is gyanús volt, pedig elégé profi munkának látszott. A minap épp pakoltam a kacatokat a gépen amikor újra előkerült (úgy szét tudom szórni a cuccokat a gépen, hogy a kereső proginak is beletőrik a bicskája). Na mondom most jól kielemzem minden pixelét. És megtaláltam a trükköt benne. Star Trek TNG-s DVD borítok lettek EFCsre átdolgozva. Az extrákat felsoroló rész buktatta le az egészet, ott szerepeltek olyan adatok amikre csak most figyeltem fel. Ettől függetlenül szép munka volt bárki is csinálta.
Na most lépek is mert a dial-up net nem olcsó móka, de úgy éreztem muszáj újra írnom, nehogy úgy tűnjön mintha végleg dobtam volna ezt a témát.
CaWarin Creative Commons License 2008.04.20 0 0 964
Felém ezt nem gonoszságnak, hanem igazságnak hívják :)
Előzmény: yogibear (962)
CaWarin Creative Commons License 2008.04.19 0 0 963
Hiszem, ha látom :) De 0% hogy én fogom megcsinálni. Viszont vállalkozó van :D
Előzmény: yogibear (961)
yogibear Creative Commons License 2008.04.19 0 0 962
de nincs túl sok időm

Hadd gonoszkodjak már egy kicsit... Sosincs senkinek, aki ezt irja...
igaz, arra viszont mindig van, hogy leszedje és meg is nézze...
Előzmény: Vangorf (958)
yogibear Creative Commons License 2008.04.19 0 0 961
Azért a S2-es szinkeket őrizd meg és reménykedjünk:


http://www.tvshowsondvd.com/news/Earth-Final-Conflict-DVDs-Planned/8919

Now we've gotten VERY reliable word from our industry sources that Universal will release those two seasons on DVD, starting on July 15th. There was no description yet if this is one big package with all 44 hour-long episodes from those two seasons (which would require around eleven single-sided discs!), or if they were going to try to release both seasons separately on the same day (as they're doing with Hulk's third and fourth seasons in June). Right now the release is merely listed as "Earth: Final Conflict ", with that date but no other info.
Of course, that's because the studio hasn't officially announced this title yet, and may not for a number of weeks to come. Until they do, please remember that schedules and plans can certainly change in the meantime. We'll keep you posted, though, on any developments. Stay tuned!
Előzmény: yogibear (960)
yogibear Creative Commons License 2008.04.19 0 0 960
Lecsengett, már megy az 5. :O))
Előzmény: CaWarin (957)
CaWarin Creative Commons License 2008.04.09 0 0 959
Szinkronosan (egész pontosan dualosan) 4 évad van kész: 1-3 & 5. évad.

Úgy látszik, most kezdték el erre az oldalra felpakolni...
Előzmény: Vangorf (958)
Vangorf Creative Commons License 2008.04.08 0 0 958

Üdv!

 

Tudnátok nekem segíteni? Elkezdtem részben átnyálazni a fórumot, de nincs túl sok időm, szóval ezért kérném segítségeteket.:)

Szóval, szinkronosan meddig is van meg pontosan a sorozat? Gyanítom, h 2x11-ig (Gauntlet), mert én csak eddig találtam meg neten (hosszas-hosszas keresés után, belinkelem, hátha hasznát veszi vk: http://seriesfree.smsbase.hu/indexx.php ). Igaz ahol én rábukkantam ott eleve csak eddig volt (gondolom sorba tolják föl, ahogy az axn scifi-on adják, nem tudom, mert otthon is alig vagyok így tv nézés is kilőve:/), ami kissé gyanús volt, és utánajártam, h 5 évad van. Na már most a maradék részeket megtaláltam itt: http://www.sharevirus.com/viewtopic.php?t=2372 , de nem tudom leszedni, ed2k editor kellene hozzá, ha jól értem, ezt hol találhatók? Vagy van vknek más linkje esetleg. Illetve ha szinkronosan nincs akkor, ugye marad az alternatíva és feliratosan nézném (kivárni biztos nem tudom:), feliratot hol találhatók?

Előre is köszönöm a válaszokat.

CaWarin Creative Commons License 2008.04.01 0 0 957
A héten lecseng a 4-es évfolyam, úgyhogy jövő héten neki is látok majd. Talán :P
Előzmény: yogibear (956)
yogibear Creative Commons License 2008.03.29 0 0 956
Igen, előkerült. :DD  A dual audio-s verzióval hogy állsz? :O))
Előzmény: CaWarin (955)
CaWarin Creative Commons License 2008.03.28 0 0 955
Ismétlésre csak meglett :)
Előzmény: yogibear (954)
yogibear Creative Commons License 2008.03.27 0 0 954

NA az AXN SF is lement kutyába... viaszarháromba... valahol az éterben elveszett az EFC mostani részének a magyar hangja....angolul megy... vagy ez a rész nincs meg nekik dual audioban?  :O)

yogibear Creative Commons License 2008.02.24 0 0 953

Most is Androméda volt 19:00-tól...

Nem tudom, miért ez az egy órás csúszás...

Előzmény: CaWarin (952)
CaWarin Creative Commons License 2008.02.24 0 0 952
Én szombaton szoktam venni magamnak a Csillagkaput, vasárnap meg vkinek a Csodákat, és kb 2 hete szívtam is a fogam emiatt. Azóta figyelek :) De pl. nem értem, mert a sima AXN műsora meg jó. Na mind1.
Előzmény: yogibear (951)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!