Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

vonohorog1103 Creative Commons License 2014.11.23 0 0 11

totalcar

BGC Creative Commons License 2000.05.05 0 0 10
Nekem a legjobb autós műsorom:

Esőben, hazafelé a belvárosban 5 óra körül.
Vagy nyáron, éjszaka Pilisszentlászló és Visegrád között.
Talán még a 4-es út péntek délután.

BGC

Degeczi Creative Commons License 2000.05.04 0 0 9
Asszem 22.30, de majd a teletextben megnezem.
Amugy nalam mar az is nagy szo, ha abban nem tevedek, hogy Galant-rol volt szo :)
Előzmény: Eclipseboy_ (5)
I. Blasius Creative Commons License 2000.05.04 0 0 8

Az Autománia leginkább azokat az autókat mutatja be, amit az AutoPiac és a Magazin megkap tesztelésre. Sokszor ugyanazt mondja el a tesztelő, mint amit az újságban is leír.(na azért nem szó szerint). A bemutatott autók zöme tényleg tucatautó, bár néha van üdítő kivétel, mint a Land Rover volt.
Előzmény: Eclipseboy_ (7)
Eclipseboy_ Creative Commons License 2000.05.04 0 0 7
I. Blasius!

Meg aztán a francot sem érdeklik az ezerszer látott tucatautók, amiket minden műsorban bemutatnak.

Előzmény: I. Blasius (6)
I. Blasius Creative Commons License 2000.05.04 0 0 6

Szerintem a magyar autósműsorok hibája, hogy az autók hangját leveszik, és háttérzenét nyomatnak inkább. A Top Gearben az a fantasztikus, hogy az ember hallja a motorhangot, és átérzi a sebességet és a vezetés örömét, az autókban van belső kamera is, ami a magyar műsorokra nem jellemző.
Eclipseboy_ Creative Commons License 2000.05.04 0 0 5
TopGear a király, ez nem vitás.

Degeczi!

Szombaton pontosan mikor szokott lenni az ismétlés? A Mitsu-nak melyik kombiját mutatták be (gondolom nem az új VR4-est)?

avantage Creative Commons License 2000.05.03 0 0 4
Nekem az Eurosport rally a kedvencem.
Jezza-t nem birom, tul nagy az arca.
Degeczi Creative Commons License 2000.05.03 0 0 3
Erdemes a most szombati ismetlest megnezni! Szuperkombikat (Audi, Mercedes, Mitsu) teszteltek, Tiff alatt termeszetesen folyamatosan visitottak a gumik, vegig csuszva vette a kanyarokat - nezni is nagy elmeny. A Mercit a masik srac mutatta be, de ennel a resznel atadta a helyet, mondvan, h o csak osszetorne a kocsit ha olyasmiket probalna ki mint Tiff.
Előzmény: karotta (1)
lore Creative Commons License 2000.04.12 0 0 2
F1 közvetítés Palikkal és Mezeyvel! :-))))) A knédli se volt kutya!
karotta Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1
A TopGear tényleg üt mindent. Némelyik műsorvezető káprázatosan vezet, és hihetetlenül jók a dumák. Viccesek, ironikusak, semmi száraz érdektelen mormogás kesztyűtartó űrméretekről. Fontos különbség, hogy a műsort vérprofi autósújságírók készítik, és nem az autógyárak PR-esei mint nálunk. Emberi időben nálunk szerda este 10:30 kor megy (ekkor van a váltás, utána ezt ismétlik egy hétig), és pénteken du. 18:30-kor. Ja, és van egy remek honlapjuk is:
www.topgear.com

G.

VMax Creative Commons License 2000.04.10 0 0 0
Nekem a kedvencem a Vox-on az Auto Motor und Sport. Nem mintha annyira nemet-hivo lennek, de amit ott leadnak az korrekt es reszletes, csak kevesse reszrehajloak. Sajnos a BBC-n az altalad emlitett adst meg sosem sikerult elkapnom.

A magyar musorokrol meg inkabb ne beszeljunk (autoszalon 2k, automania) szerintem nagyon selejtesek, leginkabb a rovid adasido miatt. Nem ertem, miert nem kaphatnak 11-kor, ejfelkor egy, masfel orat, hiszen ekkor mar ugyis csak az nezi, akit tenyleg erdekel. De ami most van, hogy fel oraba feluletesen belenyomak 5-6 temat, az mamimum a vasarnapi autosok szamara lehet hir/informacio erteku.

Heavy_D Creative Commons License 2000.04.10 0 0 topiknyitó
Hello!
Kiváncsi vagyok, hogy nektek melyik a kedvenc autós műsorotok. Nem csak magyar lehet ám, viszont ha külföldi akkor említsd meg a csatornát is.
Akkor én el is kezdeném a dolgot.

Nekem a numero uno a BBC News-on látható Top Gear.

Ami a legjobban tetszik, hogy az autók nagy részét pályán is kipróbálják és nem nyalnak egyik márkának sem, még az angol Rovernek sem.
Legutóbb az általuk hatchnek nevezett kategóriát tesztelték az új Seat Ibiza megjelenésének az aprópójából. Felsorakoztattak vagy tíz autót és 3 kategóriába sorolták őket az áruk alapján, majd mindegyik kategriában hirdettek egy-egy győztest. Közben gyűrték az autókat rendesen. Külön poén, hogy ez egyik műsorvezető nő és totál megfing@tja az autókat. A Lényeg, hogy a végén csináltak egy összehasonlítást a kategória gyöztesek között és a győztest hasonlították össze a Seattal. Sajna a Seat kiesett és a győztes a Clio Sport lett, utána egy Proton modell és végül a Citroen Saxo VTS. A végén még megkergette a hapsi a csajt aki a Clioval volt, a Saxoval. A lényeg, hogy van hangulata a dolognak és nem olyan száraz mint a magyar műsorok vagy a német Auto Motor und Sport TV ami megint csak egy jó műsor.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!