Hali!
bocsánat a késői jelentkezésért, köszönöm mindenkinek a segítséget, csak reméltem, hogy sikerült a zenekar nyomára akadnom a fórum segítségével, és ímé :)))
ez a zenekar tényleg a blabla :)
megvettem a lemezt, és még mindig teccik, bár a szemétládás szám hiányzik róla
Tényleg, és köze sincs a Kimnowakhoz
Egyszer 1998-ban voltak lenn itt Balmazújvároson (ti. az isten háta mögött) Kispálék előzenekaraként, és megjegyeztem ezt a számot. Az egyik unokatestvérem egyszer együtt ivott az énekessel, Robival. Asszem ez a neve.
Fő tudnivalók:
VAn egy CD-jük a Sony-nál (Kétségbeejtően átlagos a címe) elég jó, mondhatni aranyos számok vannak rajta, pl. a "sláger" Biztonsági őr
Ironikus szövegek, középszerű zene Pierrot a zenei rendező, a srác hangja sz*r.
De egyébként inkább KFT-re hajazó az egész, mint Kispálékra.
Az egyik haveromnak a bátyja a dobos benne...
De azt halottam, hogy feloszlottak...
Vagyis szintén egy olyan ember mondta, akinek a gitáros a legjobb barátja, vagy nem tudom, hogy honnan ismeri őket. De a Peti azt mondta, hogy nem...
Nem tudom, hogy most mi van, de régen láttam őket koncertezni.
nekem egy barátnőm ismeri őket, de nem onnan ismerem. egyszer nyertek vmi tehetségkutató versenyt, és elég sokat adták a rádióban egy számukat. mondom, én nem szeretem, de tudom, hogy sokat szoktak koncertezni, úgyhogy szerintem böngészd a pestiestet!
hát én nem láttam ott kimnovákot, sokkal inkább láttam blablát. de mindegy, akár én is tévedhetek, bár most kicsit azt hiszem, igazam van. a szövegek sem illenek a novákhoz.
Tévedsz Blood!
A Blabla is hasonlót játszik...
De a Zeniten mindig Kimnovakot adnak, már nem egyszer láttam őket...
Ha volt egy rasta hajú a bandában, akkor biztos, hogy az.
Ott is halászsapiban volt a fickó.
De lehet, hogy tévedek..
na jó, most már csak az lehet hátra, hogy hátradőlök s félszemmel a Z TVt lesve várom hogy mikor tűnik fel valami lexikális tudással bíró TV konzerv bubus, vagy egyszerűen csak a bölcsészkar a dalnokokkal
azért xy-t sajnálom ám, mert néha olyan jó szívű vagyok (lehet hogy délben már nem így gondolom)
az ikszi siman megmekkent, azota semmi sem a regi, nincs kit baszkuralni...izé...szoval alig.
Amugy meg ne izelj Kwisatz Haderach, olyan szepen beszelsz, hogy percek alatt rank ugrik az egesz bolcseszkar, az epitoipari dalnokokkal...Karoltve.
ohó, hát a rettegett páros mindkét tagja megjelent :)) máncsak xy kéne, hogy teljes legyen a kép
nem nyírok én ki senkit, mert jó a hangulat, a pikáns ízekért meg totál oda vagyok, főleg ha stílusról van szó, ami ugye nektek azért van dögivel
de az omegát azért még megismerném, meg ők nem is hárman, meg arra a kóbor frizura egy kalap nem menne rá, a nyári vászon meg dettó
én most már csak sírdogálok, hogy micsoda zenei élménytől fosztódok meg tudatlanságom miatt
te meg getom nyomjad csak a Falloutot, vagyis a II-t amivel nekem nem sikerült, pedig hallottam ám olyat is hogy jobb, mint a BG
de majd egyszer
'asszem ha már a kultúrába kerültem, írhattam volna azt is hogy keresem a tűt a szénakazalban, mert az már mégiscsak költőibb megfogalmazása lenne a helyzetnek
Szija kwasitz, téged kedvellek, mert lementettem és hazavittem a gamezből az egész baldur's gate topicot, mert nemsokára még a héten nekem is meghozzák, és miután 2-szer végigolvastam, olyan vagy nekem, (meg a korx is), mint egy régi jó kedves ismerős, ne haraaaaaagudj.
Ja, és a topicot azért tettem át ide, mert én csak itt szeretek a kultúrába.
Láttam, hogy te nyitottad a bgII-őt is, és még örültem is, hogy te nyitottad, mert megérdemelted, és nemsokára számíthattok rám ott is, mert amint befejeztem a fallout II-őt, jön a BG, úgyhogy a közeli viszontlátás reményébe, ésatöbbi és alászolgája.
jól van, jól van
azért mert te mindig mindent tucc de mégse, még nem kell ennyire izélni
nem mintha csinálnál itten mást is a sok cikizős beszóláson kívül, teeeee getom
biztos te voltál az is, aki a törzsasztalról ide áttette ezt a szegény hüleség hamvába holt topicot, mert én ám ott akartam indítani a nagyobb népsűrűség végett
szóval jól vigyázz, mert kisded játékaid lassan bosszút érlelenek és beszorul az ujjad a kaviat-túrába, szóval semmi cici, illetve az igen, de cicó már szóba sem jöhet
egyébként mi az a Zenit tv, mert a telefonkönyvebn se kép se hang
Én is láttam egy zenekart, volt egy énekes, meg néhány gitáros, 2 vagy 3, és egy dobos is, azt nem tudom, hogy milyen zenét játszottak, mert botfülem van, meg nem értek hozzá, és arra se emlékszem, hogy melyik adón láttam, meg mikor, de megörülök, ha nem derítem ki, kik voltak, segítsetek már, jajj, segítsetek.
Ha már itt van ez a topic, én is kérném a segítségeteket.
a francia m6-on láttam 2x éjszaka egy zenekart, olyan portishead stílusú zene, 1x énekes faszi, 2x gitár, 1x dj, 1x dobos.
Az énekes az angolt elég franciásan adta elő.
a dj eszköztárában gyerekjátékok, biciklire való "police-sziréna" stb. is volt.
Gitáreffekt hegyek.
Nem tudja vki kik voltak ők?
van egy szoba, beáll a zenekar és zenél, cirka 40 percen keresztül, felteszem a saját felszerelésüket használhatták, mert valami iszonyú pocsékan szól, tök tré az egész, nagy szocreál mélykék függönyök lógnak, meg ilyesmi
sajnos épp az elejéről maradtam le, amikor feltehetően kiiírták/bemondták a nevüket
pontosabban
vasárnap este nyóc körül történt a merénylet, volt egy dobos, meg két gitáros
a dobos valami szőke gyerek volt, az egyik gitáros (na az tényleg olyan volt mint a Lovasi, főleg az attitűdjeire) valami intellectual feliratú pólóban feszített, az énekes gitárosnak meg volt valami furi kalapja, az a nyári vászonkalap, ami kb. 10 éve volt divatba
olyan nagyon egyetemi zenekarnak nézett ki az egész egyébként
szövegek?
hát az egyik baj volt, hogy a TV felé kellett forítani a fülemet, mert olyan rossz volt a hang, a másik meg hogy az énekes krapek olyan gyorsan beszélt/énekelt hogy le a kalappal előtte (le is vette néha azt a nyári tökfödőt)
és alapvetően olyan közhelyes szövegek voltak, de valahogy megcsavarva, néha szójátékszerűen, ezekre soha nem tudok emlékezni :((
ergo nem tudok nagyon idézni, persze volt benne sok pápápááá is (mármint általában a számokban)
amit írtam valahogy úgy szólt:
a barátod akarok lenni, te szemétláda
mindent megteszek érted, csak te nem veszed észre
te szemétláda
(ja ez refrénszerű dolog volt)
meg énekeltek valami érettségi, fehéringek, rumos kóla, vodka narancs stb. stb.
csak azt remélem hogy leadják még pár ezerszer, mert az egy olyan csatorna
evét
szóval tegnap este a Z? Zenit TV-n szörfölgetés közben megcsíptem valami fiatal arcokból álló zenekart, és leragadtam előtte, a felvétel lehet hogy 100 éves volt egyébként
olyan igazi alternatívos stílusban játszottak (mint régen a Bizottság, meg az E. Kiadó...bár a barátnőm szerint inkább Kispál, de nem is), két gitár, egy dob, meglehetősen érdekes, nemritkán cikiző szövegek...már amit lehetett érteni, mert néha azt se
(pl. A barátod akarok lenni, te szemétláda stb. stb.)
szóval elég érdekes stílusuk volt és nekem nagyon teccett
na most tudom, hogy esélye 0, hogy valaki ismeri őket
sőt annak is 0, hogy valaki láttak őket (most remélem kilőttem a két leggyengébb és legszürkébb 0-zási lehetőséget, szóval tessék magatokat megerőltetni :))) )
de amíg élsz remélsz, ennélfogva gondoltam megkérdezem, hátha
legvégső esetben akár a Zenit TV infoját is megadhatná valaki, de ha nem, rettegjetek, mert megnézem a telefonkönyvben, ja és a 000-0000 telefonszámért harapok