Keresés

Részletes keresés

Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.05.02 0 0 28
Hali!
bocsánat a késői jelentkezésért, köszönöm mindenkinek a segítséget, csak reméltem, hogy sikerült a zenekar nyomára akadnom a fórum segítségével, és ímé :)))

ez a zenekar tényleg a blabla :)

megvettem a lemezt, és még mindig teccik, bár a szemétládás szám hiányzik róla

köszönöm még1szer!

Csibu Creative Commons License 2000.04.26 0 0 27
Megkérdeztem, nem oszlottak fel, csak új kiadót keresnek, eljöttek a sonytól, már van új demójuk is..Most fogom kölcsönkapni a kazit...
Ennyi.
Borzas Creative Commons License 2000.04.26 0 0 26
EZ a zenekar a BLABLA

Tényleg, és köze sincs a Kimnowakhoz
Egyszer 1998-ban voltak lenn itt Balmazújvároson (ti. az isten háta mögött) Kispálék előzenekaraként, és megjegyeztem ezt a számot. Az egyik unokatestvérem egyszer együtt ivott az énekessel, Robival. Asszem ez a neve.

Fő tudnivalók:
VAn egy CD-jük a Sony-nál (Kétségbeejtően átlagos a címe) elég jó, mondhatni aranyos számok vannak rajta, pl. a "sláger" Biztonsági őr
Ironikus szövegek, középszerű zene Pierrot a zenei rendező, a srác hangja sz*r.
De egyébként inkább KFT-re hajazó az egész, mint Kispálékra.

Borzas

Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.04.26 0 0 25
köszi az infot, nézegetem az estet
meg lehet hogy megpróbálom a wavet, mármint hogy van-e valami hanghordozón
Csibu Creative Commons License 2000.04.25 0 0 24
Majd megkérdezem a dobos öccsét és majd tájékoztatlak...
Bloodflower Creative Commons License 2000.04.25 0 0 23
most, hogy mondod, én is hallottam vmi ilyesmit. állítólag az énekes oszlatta fel, vagy mi. csak a barátnőm mesélte, nem tudom pontosan.
Előzmény: Csibu (22)
Csibu Creative Commons License 2000.04.25 0 0 22
Az egyik haveromnak a bátyja a dobos benne...
De azt halottam, hogy feloszlottak...
Vagyis szintén egy olyan ember mondta, akinek a gitáros a legjobb barátja, vagy nem tudom, hogy honnan ismeri őket. De a Peti azt mondta, hogy nem...
Nem tudom, hogy most mi van, de régen láttam őket koncertezni.
Bloodflower Creative Commons License 2000.04.25 0 0 21
nekem egy barátnőm ismeri őket, de nem onnan ismerem. egyszer nyertek vmi tehetségkutató versenyt, és elég sokat adták a rádióban egy számukat. mondom, én nem szeretem, de tudom, hogy sokat szoktak koncertezni, úgyhogy szerintem böngészd a pestiestet!
Előzmény: Kwisatz Haderach (20)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.04.25 0 0 20
Bloodflower
köszönöm, szerinted hol érdemes keresni őket?
te honnan ismered?

a kimnowakot megismerném azért, bár mostanában már sajnos nem igazán vagyok tisztába a magyar előadókkal

Bloodflower Creative Commons License 2000.04.24 0 0 19
hát én nem láttam ott kimnovákot, sokkal inkább láttam blablát. de mindegy, akár én is tévedhetek, bár most kicsit azt hiszem, igazam van. a szövegek sem illenek a novákhoz.
Előzmény: Csibu (18)
Csibu Creative Commons License 2000.04.23 0 0 18
Tévedsz Blood!
A Blabla is hasonlót játszik...
De a Zeniten mindig Kimnovakot adnak, már nem egyszer láttam őket...
Ha volt egy rasta hajú a bandában, akkor biztos, hogy az.
Ott is halászsapiban volt a fickó.
De lehet, hogy tévedek..
Bloodflower Creative Commons License 2000.04.23 0 0 17
ez minden bizonnyal a bla-bla, édesem, ami mellesleg szerintem elég szar, de ha neked ez kell, hát most már tudod...a döntő bizonyíték a sapka volt!
Előzmény: Kwisatz Haderach (-)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.04.13 0 0 16
na jó, most már csak az lehet hátra, hogy hátradőlök s félszemmel a Z TVt lesve várom hogy mikor tűnik fel valami lexikális tudással bíró TV konzerv bubus, vagy egyszerűen csak a bölcsészkar a dalnokokkal

azért xy-t sajnálom ám, mert néha olyan jó szívű vagyok (lehet hogy délben már nem így gondolom)

getom Creative Commons License 2000.04.13 0 0 15
Nem, az I volt, amit régebben csináltam, ezt most kezdtem, múlt szerdán kb.

Nem ugyanazok vagyunk a muddal.

És ja az xy-t már frankón kicsináltuk, ő már csak történelem.

mud Creative Commons License 2000.04.12 0 0 14
az ikszi siman megmekkent, azota semmi sem a regi, nincs kit baszkuralni...izé...szoval alig.
Amugy meg ne izelj Kwisatz Haderach, olyan szepen beszelsz, hogy percek alatt rank ugrik az egesz bolcseszkar, az epitoipari dalnokokkal...Karoltve.
Előzmény: Kwisatz Haderach (10)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.04.12 0 0 13
nem nem, ne vigasztald magad, pusztába kiáltott az a szó, arról meg nem tehetek (a fene essen bele), hogy mindig arra bóklászok

igazából azt is sejtem ám, hogy ti ketten ugyanazok vagytok, csak nem mertem eddig hangosan kimondani...

köszönöm érdeklődésedet, az az egyetlen problémám a FII-vel, ami kettő, hogy
1. nincs is meg (bár ezen tudnék segíteni)
2. most talán időm se lenne rá

de ne mondj ilyet, hogy a legjobb játék, mert még elkezdem a végén aztán meg csuklani fogsz minden este, ha nem leszek vele elégedett

és egyébként is, nem tavaly nyáron kezdted el játszani?

óhhh, ez a jó kis offtopic

getom Creative Commons License 2000.04.12 0 0 12
Mi volt a gond a fallout II-vel, most éppen reddingből tartok new renóba, utközbe segíthetek neked is, a legjobb játék, amivel valaha is játszottam.
Előzmény: Kwisatz Haderach (10)
getom Creative Commons License 2000.04.12 0 0 11
Ja, van egy olyan topic, de közismert szerénységem meggátolt benne, hogy saját magam hozakodjak elő vele.

(Te mud, mi egészen híresek vagyunk most mán. Mégse csak pusztába kiáltott szó, amit művelünk.)

Előzmény: mud (9)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.04.12 0 0 10
ohó, hát a rettegett páros mindkét tagja megjelent :)) máncsak xy kéne, hogy teljes legyen a kép

nem nyírok én ki senkit, mert jó a hangulat, a pikáns ízekért meg totál oda vagyok, főleg ha stílusról van szó, ami ugye nektek azért van dögivel

de az omegát azért még megismerném, meg ők nem is hárman, meg arra a kóbor frizura egy kalap nem menne rá, a nyári vászon meg dettó

én most már csak sírdogálok, hogy micsoda zenei élménytől fosztódok meg tudatlanságom miatt

te meg getom nyomjad csak a Falloutot, vagyis a II-t amivel nekem nem sikerült, pedig hallottam ám olyat is hogy jobb, mint a BG

de majd egyszer

'asszem ha már a kultúrába kerültem, írhattam volna azt is hogy keresem a tűt a szénakazalban, mert az már mégiscsak költőibb megfogalmazása lenne a helyzetnek

na, hagyjuk veszni a fejsze nyelét

mud Creative Commons License 2000.04.12 0 0 9
szija kvasztics... ha a getomot nagyon ki akarod nyirni, nem kell nagyon erolkodni, van egy mudesgetom...kezdetu kicsimalos topik.

Ja, hogy ne legyek teljesen off:
tuti, hogy az Omega volt...

Előzmény: Kwisatz Haderach (7)
getom Creative Commons License 2000.04.12 0 0 8
Szija kwasitz, téged kedvellek, mert lementettem és hazavittem a gamezből az egész baldur's gate topicot, mert nemsokára még a héten nekem is meghozzák, és miután 2-szer végigolvastam, olyan vagy nekem, (meg a korx is), mint egy régi jó kedves ismerős, ne haraaaaaagudj.

Ja, és a topicot azért tettem át ide, mert én csak itt szeretek a kultúrába.

Láttam, hogy te nyitottad a bgII-őt is, és még örültem is, hogy te nyitottad, mert megérdemelted, és nemsokára számíthattok rám ott is, mert amint befejeztem a fallout II-őt, jön a BG, úgyhogy a közeli viszontlátás reményébe, ésatöbbi és alászolgája.

Előzmény: Kwisatz Haderach (7)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.04.12 0 0 7
jól van, jól van
azért mert te mindig mindent tucc de mégse, még nem kell ennyire izélni

nem mintha csinálnál itten mást is a sok cikizős beszóláson kívül, teeeee getom

biztos te voltál az is, aki a törzsasztalról ide áttette ezt a szegény hüleség hamvába holt topicot, mert én ám ott akartam indítani a nagyobb népsűrűség végett

szóval jól vigyázz, mert kisded játékaid lassan bosszút érlelenek és beszorul az ujjad a kaviat-túrába, szóval semmi cici, illetve az igen, de cicó már szóba sem jöhet

egyébként mi az a Zenit tv, mert a telefonkönyvebn se kép se hang

na süllyedjél már végre L

Előzmény: getom (6)
getom Creative Commons License 2000.04.12 0 0 6
Én is láttam egy zenekart, volt egy énekes, meg néhány gitáros, 2 vagy 3, és egy dobos is, azt nem tudom, hogy milyen zenét játszottak, mert botfülem van, meg nem értek hozzá, és arra se emlékszem, hogy melyik adón láttam, meg mikor, de megörülök, ha nem derítem ki, kik voltak, segítsetek már, jajj, segítsetek.
Előzmény: greffi (5)
greffi Creative Commons License 2000.04.12 0 0 5
Csókolom!

Alapvetőn csak jó szerencsét szeretnék kívánni ehhez a minden bizonnyal sok sikerrel kecsegtető vállalkozáshoz. :)))

Ja meg gyarapítom a hozzászólásaim számát is...:)))))))))

Na Éljen az Előre Állóhajó
Viszontválltáska

Lajoska Creative Commons License 2000.04.10 0 0 4
Ha már itt van ez a topic, én is kérném a segítségeteket.
a francia m6-on láttam 2x éjszaka egy zenekart, olyan portishead stílusú zene, 1x énekes faszi, 2x gitár, 1x dj, 1x dobos.
Az énekes az angolt elég franciásan adta elő.
a dj eszköztárában gyerekjátékok, biciklire való "police-sziréna" stb. is volt.
Gitáreffekt hegyek.
Nem tudja vki kik voltak ők?

Help plz!

Lajoska

Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.04.10 0 0 3
nem, nem, nem

ez a poén, a Z tévén nem klippeket adnak

van egy szoba, beáll a zenekar és zenél, cirka 40 percen keresztül, felteszem a saját felszerelésüket használhatták, mert valami iszonyú pocsékan szól, tök tré az egész, nagy szocreál mélykék függönyök lógnak, meg ilyesmi

sajnos épp az elejéről maradtam le, amikor feltehetően kiiírták/bemondták a nevüket

pontosabban
vasárnap este nyóc körül történt a merénylet, volt egy dobos, meg két gitáros
a dobos valami szőke gyerek volt, az egyik gitáros (na az tényleg olyan volt mint a Lovasi, főleg az attitűdjeire) valami intellectual feliratú pólóban feszített, az énekes gitárosnak meg volt valami furi kalapja, az a nyári vászonkalap, ami kb. 10 éve volt divatba

olyan nagyon egyetemi zenekarnak nézett ki az egész egyébként

szövegek?
hát az egyik baj volt, hogy a TV felé kellett forítani a fülemet, mert olyan rossz volt a hang, a másik meg hogy az énekes krapek olyan gyorsan beszélt/énekelt hogy le a kalappal előtte (le is vette néha azt a nyári tökfödőt)

és alapvetően olyan közhelyes szövegek voltak, de valahogy megcsavarva, néha szójátékszerűen, ezekre soha nem tudok emlékezni :((

ergo nem tudok nagyon idézni, persze volt benne sok pápápááá is (mármint általában a számokban)

amit írtam valahogy úgy szólt:
a barátod akarok lenni, te szemétláda
mindent megteszek érted, csak te nem veszed észre
te szemétláda
(ja ez refrénszerű dolog volt)

meg énekeltek valami érettségi, fehéringek, rumos kóla, vodka narancs stb. stb.

csak azt remélem hogy leadják még pár ezerszer, mert az egy olyan csatorna

keresem a telefonkönyvet...

Előzmény: Daoldin (2)
Daoldin Creative Commons License 2000.04.10 0 0 2
esetleg ha még valami bővebbet tudnál irni... :o)
Pontosan hányan voltak, mi történt a klipben, a szövegből esetleg többre is emlékszel....
Előzmény: Kwisatz Haderach (1)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1
óhhh, köszönöm! :)
én is így vagyok vele, bár mostmár a mindennapi életünk része lett

Előzmény: stika (0)
stika Creative Commons License 2000.04.10 0 0 0
Hát azért se. Utálom ezt a dedós szórakozást.
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.04.10 0 0 topiknyitó
evét
szóval tegnap este a Z? Zenit TV-n szörfölgetés közben megcsíptem valami fiatal arcokból álló zenekart, és leragadtam előtte, a felvétel lehet hogy 100 éves volt egyébként

olyan igazi alternatívos stílusban játszottak (mint régen a Bizottság, meg az E. Kiadó...bár a barátnőm szerint inkább Kispál, de nem is), két gitár, egy dob, meglehetősen érdekes, nemritkán cikiző szövegek...már amit lehetett érteni, mert néha azt se
(pl. A barátod akarok lenni, te szemétláda stb. stb.)
szóval elég érdekes stílusuk volt és nekem nagyon teccett

na most tudom, hogy esélye 0, hogy valaki ismeri őket

sőt annak is 0, hogy valaki láttak őket (most remélem kilőttem a két leggyengébb és legszürkébb 0-zási lehetőséget, szóval tessék magatokat megerőltetni :))) )

de amíg élsz remélsz, ennélfogva gondoltam megkérdezem, hátha

legvégső esetben akár a Zenit TV infoját is megadhatná valaki, de ha nem, rettegjetek, mert megnézem a telefonkönyvben, ja és a 000-0000 telefonszámért harapok

kösszencs az infoért, jó 0-kat

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!