Keresés

Részletes keresés

Kobracska Creative Commons License 2006.07.01 0 0 137
2 év:P
Előzmény: igus (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.01 0 0 136
Erre egyetlen szóval válaszolnék: IGEN!!!!!!!!!!!!
Előzmény: igus (-)
sandhurst Creative Commons License 2006.06.30 0 0 135
...a szerelmeden kivul
Előzmény: sandhurst (134)


sandhurst Creative Commons License 2006.06.30 0 0 134
miert?van olyan baratod a szadon puszil meg?
Előzmény: igus (125)
Kobracska Creative Commons License 2006.05.16 0 0 133
Bármit, a cél szentesíti az eszközt...
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.12 0 0 132

OK, ami viszont személyes, hogy volt egy-két találékony szövegem a befejezésre. Viszont legalább nem egy átlagszöveget kaptak "ajándékba". Azért más néhány hét és más néhány hónap után szakítani. De a topic szerint az ismerkedésnél, hódításnál tartunk, úgyhogy ne járjuk még a végét :)
Előzmény: Gentleman Looser (131)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.03.12 0 0 131
Nem szemelyeskedni akartam, de a legtobb fiu egy tucatszor legalabb hallotta ezt, es bizonyos nok sztenderd lerazo dumakent kapjak elo a tarsolybol. Az nyilvanvalo, hogy ezekutan nem lesznek baratok, haverok is csak ritkan es rovid ideig (megnyugtato levezetesnek, megse higgye a no azt, hogy akkor nem is kell baratnak, csak nokent kellett volna, a csaj meg ezzel probalja tompitani az elutasitas sulyat). A legtobbszor a "majd hivlak" meg a "majd talalkozunk" valasz erkezik ra, aztan tovabblepnek a tagok.
Előzmény: Törölt nick (129)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.03.12 0 0 130
Ez stimmel. Neha egy baratsag tenyleg tobbet er barmilyen szexnel.
Előzmény: igus (127)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.12 0 0 129

Te idefigyelj! :) Azér' annyian nem voltak, hogy most a tiszai árvíznél nyúlgátként tudnák őket felhasználni :)
Azt hiszem ezt az ominózus dumát kétszer mondtam - nem is lettünk barátok egyszersem, de azért haverok maradtunk egy darabig.

Előzmény: Gentleman Looser (126)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.03.12 0 0 128
En se _varom el_ a barataimtol (marmint a nonemuektol) a szajpuszit, es nem valami rendszeres dolog ez, csak vele egyedul. Fiuknak kimondottan megtiltom a szjapuszit!!! :-)
A nenemu barataimra mindenkeppen nokent is gondolok, nemc sak lelki tarskent, ez nalam hozzatartozik. Annyira nokent kezelem, hogy ne szegyelljem, barmikor legyen kedvem es gusztusom vele tancolni, egy tanyaerbol enni, megolelni, hozzabujni is akar, neadjaisten szajonpuszilni, de annyira nem, hogy jarjunk, meg szexeljunk. Na.

En meg nonek a baratsagat sose utasitottam el (marha a kulso szuron tuljutott), es meg sose ertettem felre, hogy az szexualis celzatu kozeledes lenne. Ez tudniillik eleg hamar kiderul es kideritheto a metakommunikacio szintjen, pl. ahogy tancol, amirol, ahogyan beszel, ahogy hozzamnyul, megerint, szoval a viselkedesebol. Ha ketelyeim vannak, akkor en teszek erre iranyulo magatartast, ha fogadja az evodest es a "tapizast" (simogatst, olelest) _ugy_ akkor ertem a dolgot, ha nem (elhuzodik, keruli, nem forszirozza) akkor ugyis jo. Felteve ha nekem vannak szexualis szandekaim, ha nekem nincsenek akkor meg ugyse erdekel, baratkozhatunk :-))

Előzmény: igus (125)
igus Creative Commons License 2001.03.12 0 0 127
Kedves Kékség!
Ha a fazonomra nem is vagyok büszke, arra azért igen, hogy akadnak a közvetlen környezetemben (a netről is) olyan pasik, akik a barátságomat akarják. Értéknek tekintem. Véleményem szerint többre megyek vele, mint ha kaptam volna 1-2 romantikus éjszakát. Lehet, hogy a romantikus éjszaka is jól esett volna B-) de attól még érezhettem volna úgy, hogy csak egyéjszakás voltam neki. Így - barátként - viszont tartósan az enyém. B-)
Előzmény: Törölt nick (123)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.03.12 0 0 126
Bizony, mindket nemu baratait megvalogatja az ember.
Aztan arrol nem is beszelve, hogy ahanyszor egy no azt mondja, hogy "legyunk baratok, ne rontsuk el" es tenyleg azok is maradnanak, egyik no sem panaszkodna, annyi baratja lenne...
Pedig mennyivel egyszerubb lenne azt mondani: Figyelj apukam, te nem utod meg a kulsoddel azt a szintet, hogy hozzaderjek, megcsokoljalak, lefekudjek veled, ugyhogy ilyen kapcsolatba ne is remenykedj, de ha el tudsz viselni baratkent, egye fene azert meg talalkozhatunk meg meghivhatsz moziba neha" :-)
Előzmény: Törölt nick (123)
igus Creative Commons License 2001.03.12 0 0 125
Na, ha már ennyire beletrafáltál, akkor annyit elmondok még, hogy jómagam nem tartozom a bombázó kategóriába, tudom is magamról, és mivel föltételezem (a föl se tett kérdésemre) az elutasító választ, az esetek zömében nem úgy nyúlok egy pasi után, hogy a nőiességemet szeretném észrevétetni vele. De szeretném észrevétetni vele a más vonatkozású előnyeimet - tehát ajálgatom a barátságomat.
Ha azonban a pasi annyira kani, hogy félreért engem, és a szemembe vágja, hogy nem kellessz kisanyám, akkor duplán ciki van, mert én ugyan tudom, hogy mi az amit kínálgattam, de ő nem csak a nőt verte vissza, hanem a barátság lehetőségét is.
Barátaimtól nem várom el, hogy találkozáskor a számra puszit adjon, ha röstelli. De ha röstell engem (mutatkozni velem) akkor nem is barátként gondol rám, hanem mégis nőként (elég ciki nőként), és azért utasít vissza.
Előzmény: Gentleman Looser (120)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.12 0 0 124

Világos :) Elmarad a forradalom.

Előzmény: Gentleman Looser (121)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.12 0 0 123

Igus, így már jártam, nem is egyszer :) De végülis hosszabb vagy rövidebb idő után megemésztettem a "kudarcom", s a jó oldalát láttam: azért az nem semmi, hogy a barátom akar lenni valaki :) Főként, hogy mi lányok azt reklamáljuk sokszor, hogy miért nem az eszünket akarják :))
Abban igaza van Gentlemannek, hogy sosem volt - számomra elfogadhatatlan külsejű - barátom. Mintahogy a barátnőim is megütöttek egy szintet, szóval még ott is válogat az ember.
(Persze mindkét szót a szó eredeti értelmében használom!)
Előzmény: igus (118)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.03.12 0 0 122
marha = ma'r ha = felteve
Előzmény: Gentleman Looser (121)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.03.12 0 0 121
Az egy ejszaka es a szexualis viszony kozott nem soka kulonbseg. Mennyisegi kulonbseg van, nem minosegi. Az egyejszakas no tenyleg csak arra volt jo, hogy _egyszer_ megkapjuk. Ugyanehez a tipushoz tartozik az, aki szinten csak erre jo, de van annyira numeravirtuz meg szexbomba, hogy nem csak egy, hanem ket-harom-egy tucat akciora is jo, marha engedi es belemegy. Nalam ez meg mindig ugyanaz a kategoria, lattam mar olyat, hogy egy srac egesz pontosan kilencszer toltott egyejszakas kalandot ugyanavval a novel, amikor meguntak egymast. Kozben pedig osszesen 10-szer talalkoztak. A tizediken "szakitottak".
Előzmény: Törölt nick (119)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.03.12 0 0 120
Attol fugg. Ezt a tenyt lehet kozolni bokkent is es megvetoen is. Beismerem, az esetek tobbsegeben az a teny, hogy egy no egy ferfinak csak arra kell, nem tul hizelgo. Foleg, mert a noknel ez ritkan van igy (ok ritkan buknak egy pasira csupan szexualis celzattal), igy a no ezt nagy valoszinuseggel kudarcnak fogja megelni, mert o tobbet akart. Ugyanakkor el tudok kepzelni olan szituaciokat, amikor az a teny, hogy valakit szexisnek es izgatonak tartok es "bedurranok" azt a no boknak fogja fel. Termeszetes, ha egy no ezt eszreveszi, rosszul esik neki, es csalodik, hogy akkor visszahuzza segito kezet.

A baratsag erdekes kerdes, talan kisse offtopic is. Vallaom azt, hogy fiu es lany baratsag (ld. adekvat topicot) csak akkor alakulhat ki, ha a kulso megjelenes nem taszito. Nem kell bombanonek lennie, atalgos is lehet, es ebbe valoban beletartozik a lanyok nagy resze, de ha valaki nagyon nem felel meg kulsoleg, akkor zavarni fog ez minket, nem akarunk vele smuzolni, puszit adni es nem fogunk vele baratkozni. Hiszem azt is, hogy annal jobb egy fiu-lany baratsag, minel tobb a szexualis feszultseg is, persze nem tulzasba esve, ovatosan tevelyegve, nem atlepve azt a bizonyos hatart. Nekem a mai napig (evek ota) van olyan nonemu baratom, akit imadok, ritkan talalkozunk, de akkor nagyon, mindenrol tudunk dumalni es termeszetes, ha a szajra adok/kapok puszit. De bizonyos hatart nem lepunk at, es bar alapjaban nem a zsanerem es az idealom, ilynefajta kapcsolatot egy szamomra csunya lannyal nem tudok elkepzelni.

Előzmény: igus (117)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.12 0 0 119

Igazán csináltál? :)Nem tudom mikor lesz, de nekem tömegiszonyom van :)

Azért az előbbiekben ellentmondás van. Először csak egy éjszakáról, aztán viszonyról beszéltél. Érzésem szerint nem mindegy. Akkor nem is írtam volna az egyszerhasználatos papírzsebkendőről. Megyek bókot gyűjteni :>

Előzmény: Gentleman Looser (116)
igus Creative Commons License 2001.03.12 0 0 118
...Illetve van még egy kategória: amikor szexre nem kell, de nagyon intenziv baráti kapcsolat alakulhat. Lehet, hogy egyik oldalon nem annyira hízelgő, hogy nem a nőiességét látja meg benne a pasi, de a másik oldalon meg nagyon is hízelgő, ha jó barátjának tekinti.
Előzmény: Gentleman Looser (116)
igus Creative Commons License 2001.03.12 0 0 117
De azért engem például tudna zavarni, ha valaki úgy gondolna rám. B-(
Ezért aztán nem is hagyom, hogy máris olyan gondolatban merüljek föl, hogy akkor most egy kefélésnyi időt megérek-e vagy nem.
Küldöm a jelzéseket a pasi irányába. Ha reagál, és veszi, akkor folytatom én is - de ha vagy nem veszi, vagy veszi ugyan, de nem olyan értelemben mint én szeretném, akkor ha rosszul esik is, képes vagyok visszahúzni a kezdeményező kezemet.
Lehetőleg úgy intézem, hogy ne legyen nyilvános a kezdeményezésem, mert mások előtt égni sokkal cikibb.
Előzmény: Törölt nick (115)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.03.12 0 0 116
Ki mondta, hogy nem csinaltam? :-) Igaz, akkora zaj volt, hogy beszelgetni nem lehetett. Lesz valamikor megint tali?
Szerintem az mar egy szint, ha egy ferfi egy not legalabb szexre akar. Ez mar egyfajta bok, egyfajta ertek. Ha szukiteni akarom es sarkitani a harom pontomat azt mondanam: haromfele no letezik, az igazan jok, akik szexre es hosszutavu kapcsolatra is kellenek, a kozepesek, akik csak szexre jok, es a futottak meg, akik meg arra se.
Előzmény: Törölt nick (115)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.12 0 0 115

Ebben messze nem vagyok ennyire biztos, igaz, kevés nőneművel beszélgettem ilyesmiről. Kár, hogy a Szonda vagy a Medián nem csinál ilyen felmérést :) (Esetleg a következő nagytalin egy kérdőíves kikérdezést csinálhatnál :)
Előzmény: Gentleman Looser (114)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.03.12 0 0 114
Hidd el, egy not az zavarja a legjobban, ha meg egy kefelesre sem kell egy adott pasinak.
Előzmény: Törölt nick (113)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.12 0 0 113

Hümm, nem akarom részletezni, de nem Ő volt az alany, csak a közönség soraiban foglalt helyet. Különben se indulna vesztett csatába, ha nem mérné fel előtte az ellenfél erejét :)

Inkább úgy fogalmaznám át az egészet - amit én is csináltam -, hogy direkte nem kezdeményeztem, hanem az egész magatartásom volt az, ami lehetővé tette a bátortalanság oldását.
Persze, tagadhatatlan, hogy egy ilyen helyzetben könnyebben és elegánsabban lehet visszatáncolni, nem olyan éles(kínos) még az elutasítás.
Igenis, értettem, emancipáció :))
Valóban, a közvélekedés szerint benne van a "mégarrasemjó", de szerintem az sokkal cikibb, ha "csakarrajóegyszer", mint a papírzsebkendő.

Előzmény: Gentleman Looser (112)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.03.12 0 0 112
Aaaa, megint a lanyod, mi....? :-)
Nem ertem ezt a dolgot, es azt hsizem, itt gyokerezik valahol az egesz. Miert lenne cikibb egy lanynak pofaraesni-e mint egy fiunak??? Szerintem egyreszt a visszautasitas nem feltetlen kinos, illetve onamgaban nem az, hanem egy termeszetes dolog. A visszautasitas _modja_ lehet kinos, de csak akkor, ha a kezdemenyezo hulyen csinalta es magat hozta ilyen helyzetbe. Ha a kozeledes korrekt volt, alkalomhoz es helyhez illo, es a visszautasitas modja is helyenvalo (nem bunko), akkor nincs abban semmi kinos. Ha bunko a visszautasitas akkor az ilelto magat minositi, nem _nekem_ kinos, hanem neki. Es ez fuggetlen attol, hogy a lany kezdemenyez. Miert nekunk a feladatunk beegni es kinos szituaciokba keveredni??? Tessek keremszepen itt is emanciapltnak lenni, nem elvarni hogy a fiu csusszon-masszon (akibe aztan jol bele is lehet rugni a baratnok elott), hanem tessek vallalni a dolgokat, igy a visszautasitast is! Szepen nezunk ki, mintha nem lenen illendo, meg mit-szolnak-a-tobbiek, ha az a srac elkuld. (Mert ugye a nok elvarjak, hogy a kisfiuk szepen hasra essenek onagysaga elott, amikor az kozeledik, es micsoda dolog, hogy nem kell neki. Mertugye egy ilyen visszautasitasban benne van, hogy a no meg _arra_ sem jo. Innen fuj a szel tehat.)

A normalis fiu vevokeszulek a normalis noi jelzesadasra normalisan mukodik. Nem kell zsebkendot se hajigalni de felhuzott orral direkt-nem-szemezni se jo taktika. Meg allandoan a baratnokkel logni, vecere kozosen menni esatobbi.

Előzmény: Törölt nick (111)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.12 0 0 111

Sajnos nem nagyon tudok vitatkozni azzal, amit leírtál, de némi kiegészítést tennék. Az rendben van, hogy egy félénkebb fiút jobban kell bátorítani, de ez nem olyan nehéz, ha kapsz kellő visszajelzéseket :) Tulajdonképpen ugyanaz, mint amit Te írtál, de annyival húzósabb a helyzet, hogy ilyenkor egy lánynak sokkal kínosabb megélnie a visszautasítást, mert az látványosabb az esetek többségében. (Ennél csak két bátortalan ember találkozása jobb - bár ott a két negatív sok esetben pozitívvá válik :)
Azért több esetben hallottam már olyanról, mikor a lány a talpraesettségéért kapott megjegyzést. Ez nem az ókorban történt, hanem a lányom mesélte. (Bár már nekem sem kellett leejtenem a zsebkendőm, de a fiúknak nem mindig működik a vevőkészülékük. Alkalmi süketek, mint egy fürdöző kutya :)
Előzmény: Gentleman Looser (110)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.03.12 0 0 110
Az egyensulyrol es az aranyokrol beszelek en is. En ugy gondolom, hogy a szokasos szereposztasok elvesznek szep lassan, es ennek nagyon orulok. Regen ugye (meg mas orszagokban) az volt a modi, hogy a pasi udvarol, onagysaga meg engedi magat, de nem volt illendo egy nonek kozeledni, kezdemenyezni, sot, meg elfogadni a kozeledest se mindig. Ez manapsag nem igy van, csak ezt a lanyok nem tudjak. Foleg akkor kene nekik kezdemenyezni, amikor a pasi a felenkebb, gatlasosabb kategoriaba tartozik. Egyreszt ilyenre vagynak, megsem tesznek semmit erte.
Hiszem azt is, hogy egy nonek es a ferfinak is kell neha "keretni" magat, ellenallast tanusitani, kieheztetni a masikat, nem egybol odaadni magat (semmilyen ertelemben), elvarni egy kellemes hoditast, csabitast, mert az ember jobban ertekeli azt, amiert meg kell dolgozni. Csak nem szabad atesni a lo masik oldalara, plane nem ELVARNI a masiktol a feltetlen rajongast.
Ugyanakkor kell neha odadobni a "koncot" a masiknak, egy kicsit kurvulni, egy kicsit kidobni a placcra, amink van, legyen az egy mosoly, egy erotikus-szexis tanc, a beszelgetes elkezdese, telefonalni (nem mindig elvarni, hogy a fiu hivja a lanyt), neha meghivni a pasit egy sorre, szexi fehernemuben tancolni az agyon, bemenni a zuhanyzoba egy kozos tusolasra stb. Neha a nonek is meg kell nyilatkoznia, megmutatni, hogy mit erez, mit kivan. Ez nem szegyen, ez nem taktikai hiba, hanem baromi izgato es joleso egy ferfinek, ha a no magatol kozeledik, vall erzelmeket, mutat szexualis vagyat. Ezt se szabad tulzasba vinni persze, a tul konnyu preda se jo. Nem igaz, hogy a lanyok nem erzik, hogy a megfelelo helyen a kapcsolat megfelelo szintjen mi az, ami belefer egy kapcsolatba, ismerkedesbe, hogyan kell jelezni a ferfi szamara, hogyan kell BIZTATNI ot, hogy "erdekelsz engem, nyitott vagyok barmire, gyere beszelgessunk, tancoljunk, dumaljunk".
Tapasztalatom szerint, ez fiatal korban abszolut nem megy, kesobb jobban, de altalanossagban a noknek fogalmuk sincs errol. Azt hiszik, ha kicsit is megnyilnak es elaruljak az erdeklodesuket, a pasi abbahagyja az egeszet esetleg tul konnyunek kepzeli a not a kornyezete.
Előzmény: Törölt nick (109)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.12 0 0 109

Ezt a "néha kelletni is"-t fejtsd ki kérlek. Ez olyan, mint a "mórikálja magát"? :)) De komolyan mondom. Szerintem sokan az aránytévesztésben vesznek el, olyan mindent vagy semmit alapon. Milyen ez férfiszemmel? Ilyenről még úgysem esett szó, kezd el Te, ha lehet, mi majd folytatjuk - ha még tudjuk :)
Előzmény: Gentleman Looser (108)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.03.12 0 0 108
Nono, azert azt se felejtsuk el, hogy a nok egy NAGYON KIS RESZE teszi meg a megfelelo "ellenlepeseket" a ferfinak, a jelzeseket, hogy nem hiaba tori magat. Oke, hogy neha kereti magat, az is kell, de neha kelletni is. A nok tobbsege pedig ezzel nicns tisztaban, es ha igen, akkor se tudja hogyan kell csinalni. Mert termeszetesnek veszi, hogy egy pasi erolkodik es kepeszt. Sot, jo reszuk meg elvezi is, erre van szuksege. Sot valamelyik verig van sertve es olyan unott antipatikus pofat tud vagni hozza, hogy az emberfianak elmegy a kedve. bezzeg ha abbahagyja az udvarlast, akkor vagy hirtlen kelleni fog a nonek, vagy pedig jon a "te sem akarsz igazan engem, ah ilyen hamar feladod". Egyiket jobban utalom, mint a masikat. Mert bohocot es hulyet csak keves ferfi csinal magabol, es eljon az a pont, amikor inkabb masikat keres, aki jobban (latvanyosabban) ertekeli az udvarlast.
Előzmény: igus (106)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!