Keresés

Részletes keresés

Orgia007 Creative Commons License 2003.05.20 0 0 48
Én a Lazac miatt utáltam meg a TV-t!
Pennzoil Creative Commons License 2000.04.25 0 0 47
Sziasztok!

Nahat,en azt hittem,csak en nem nezek tevet!
Nekem szerencsem volt,mert sikerult felepitenunk a felesegemmel egy kis csaladi hazat,de december kornyeken kiderult,hogy ki kellene fizetnem egy csekket,amit csak ugy tudtam megvalositani,hogy bevittem a tevet meg a videot a zaciba.Es kepzeljetek,a vilag nem szunt meg,tobb idot tudok szentelni draga felesegemnek,a gyermekeimrol nem is beszelve,szoval abszolut nem hianyzik,sot most mar azt mondom,hogy pup a hatamra!
Mondjuk azelott is maximum a hireket,vagy valami hasonlot neztem,a Dallasbol egy reszt lattam,a Familiabol harmat,a mexikoi sorozataktol meg kiver a viz.
Nade megyek tovabb...Kb ket hettel ezelott kivaltottam a "technikat" hazavittem,bekapcsoltam es ...egy kattanas,nemi nyakszag meg fust kisereteben diszkreten el kezdett kattogni,kep nincs.A szerelo meg nem tudja mi van vele,probalja a klinikai halalbol visszahozni,mar olyat is mondott,hogy keszuljek fel a legrosszabbra:lehet,hogy kepcsocsere huszonixezerert.Na akkor inkabb (elve tulajdonosi es mukodtetoi jogommal)kapcsolja le a lelegeztetorol!
Es vegre vegleg szabad leszek!
Udv:Pennzoil

Constn Creative Commons License 2000.04.25 0 0 46
Sziasztok!

Remélem a hétfőt mindenki locsolkodással (sör, bor, stb.) töltötte! Tévézni önsanyargatás lett volna! Remélem vigyáztatok magatokra! Én egy pillanatra belenéztem a "műsorba", de annyira megrémített, hogy még mindig nem merek elaludni ;)
Talán még egy kis sör... :)

redbaron Creative Commons License 2000.04.20 0 0 45
Sziasztok!
mint gondolom sokan, en is tevenezo voltam. Aztan a musorok lassan leszoktattak..
a vegso csapas a tv3 kimulasa volt, azota se bocsatottam meg a tv2nek es az mrtlnek..
Az egyetlen normalis tvs szerintem Hardy Mihaly volt, a hir3 ota hiradot se neztem
maradt a net meg a magyar hirlap...
Azert azt sose gondoltam, hogy egyszer majd halas leszek azert hogy nehanapjan
bekapcsolhatom a dunat:))...a bunuel sorozat nagyon jo volt, lattatok?:))
meg a forma-1..az osztrakon..,havi ketszer hbo, neha spectrum...
aztan ennyi.......
de a mozival is hasonloan jartam..most mar csak az artmoziba merek bemenni..
Előzmény: emmi (44)
emmi Creative Commons License 2000.04.19 0 0 44
Hasonló a módszerem mint Stirltzé: most ünneplem második évfordulóját, hogy elromlott a tévékészülékem :-)

Különbség: én nem a számítógépet szoktam nézni, hanem a monitort. Bocs.

Előzmény: itt Stirlitz (43)
itt Stirlitz Creative Commons License 2000.04.19 0 0 43
Sziasztok!
Nekem óriási szerencsém volt. Fél éve elromlott a nagyképernyős szoni, és azóta se bírják megjavítani, ott áll a szerelőnél... S közben hiába lett egy kistévém, már egyáltalán nem nézem!!! Illetve kikapcsolt állapotban rá-ránézek, no meg ha kéthetente egy-egy videót...
Csodálatos érzés. A cigiről való leszokáshoz fogható. (És hasonlóképpen néhány hét múlva jelez csak először a szervezet, ám akkor igen határozottan HÁLÁT jelez!)
A következő tervem a számítógépnézésről leszokni.:)
Hali.
Thomas Creative Commons License 2000.04.19 0 0 42
Eddig értem, de mi az a TV? :))))

Kellemetlen, de elobb utobb majd a hirdetesi szandekban is meg fog nyilvanulni, hogy az eszesebbje nem nezi ....

ben de kinn is Creative Commons License 2000.04.18 0 0 41
Hiányzott ez a tv2-nek?
Előzmény: Constn (40)
Constn Creative Commons License 2000.04.18 0 0 40
Szerinted miért kellett ennyit kajabálnunk, hogy ez így nem fair? De megértük! :)
Előzmény: ben de kinn is (37)
alienne Creative Commons License 2000.04.18 0 0 39
nem rosszabb a tv2 se mint bármelyik másik. magyarul: ugyanolyan rossz :))))
én úgy szoktam le, hogy nincs saját tévém.
néha azért national geographic (amíg volt spektrum, de szerettem, a n. geographic-en kicsit unom már a bálnákat meg az oroszlánokat), meg ha tornázom, akkor felviszem az egyik tv-t anyósomtól és mehet a viva vagy az mcm, a tornázást másképp nem lehet kibírni.
anyósom és barátnői egyébként tévé-addiktok, a lakásban 4 tévé van, és téma az összes sorozat meg hogy mi volt a fókuszban.
brr.
Tappancs Creative Commons License 2000.04.18 0 0 38
Fél éve elajándékoztam a tévémet. A tévé legtöbb információs páriának egyszerűen létszükséglet. Nagyon sokan nem átallják társalgási téma gyanánt bevetni az ilyen-olyan-amolyan csatorna műsorát.
ben de kinn is Creative Commons License 2000.04.18 0 0 37
Nekem tetszett a topic címe, ezért felhoztam...
Ez is a TV2 "homokozójából" lett törölve, aztán visszaállítva ide.
BlueBird Creative Commons License 2000.04.13 0 0 36
Ez egy masik topic! Nema útallom a TV2-ot!
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.13 0 0 35
Éhéééén? Gyűlölni a TV2-őt? Na nem! Ez felháborító, megalapozatlan és rosszindulatú vádaskodás! Ezt már vissza kell utasítanom! Én szeretem a TV2-őt! Még egy nagy csokor virágot is vinnék a TV2 temetésére!
BlueBird Creative Commons License 2000.04.13 0 0 34
Hogyan is? Lassuk csak...
Hetkozben nem igazan van idom TV-t nezni, csak reggel szoktam a NapTV musoraba belekivancsiskodni (kb 6:50-tol 7:15-ig), a kepminosegtol eltekintve szvsz egyetlen nezheto reggeli musor. Amikor meg este hazaerek (kb 9:30-10:00) annyira agyilag zokni vagyok, hogy TV-t nem akarok nezni. Neha mikor korabban erek haza, akkor is inkabb csak a hirmusorokat nezem/neznem, de ilyenkor meg felidegesitem magam a sok hulye reklamon. Attol meg plane megugrom a tripla szaltot, hogy megy a hirado es kozben pl bemondjak, hogy Mari neni kaposztalevese elindult vilagot latni, mert Mari neni elfelejtette levenni a tuzrol, es hogy ez az izgalmas hir mindjart bovebben az RTL Klubon! Nem ertem, egy hirt mert kell reklamozni?! Hiaba no, csak a TV3 (Telen-nyaron) hirmusora volt igazan elfogadhato meg az idojos, mert neha latom az Aigner Szilardot, de annyira kodosit, hogy akkor kod egesz nincs egesz Angolhonban osz idon.
A sorozatokrol pedig csak annyit, hogy akarhanyszor is adtak a Sherlock Holmes, Hercule Poirot sorozatokat sosem untam meg nezni oket. A TV2-n egy ilyes (meg elfogadhato) sorozat volt: a Kameleon, de mar annak is konyec. Xena, Herkules: iszonyuak, mar nem tudnak mit kitalalni. Sorozat, ami a kedvencem volt (sajnos nem sokat lattam belole): Vmilyen filmszinesz es vmilyen allat (pl Robin Williams es a delfinek, Debra Winger es a pandakok, Julia Roberts es az orangutanok) ezen felul nagyon elveztem meg a M. Palinnel a Fold korul cimut.
Miutan ezek a musorok mar beadtak v. egymas utan sorra adjak be a kulcsot, kenytelen vagyok felujitani a konyvtaramat (money rulez, mer az sem occso), v pedig mostmar tenyleg osszerakom a szamitogepemet.
Bocs, ha hosszura sikerult.
"Rovid leszek - mondta a kigyo es a sinekre fekudt."
ben de kinn is Creative Commons License 2000.04.11 0 0 33
Az én esetemben másképp történt: a TV szokott le rólam. Én nem változtam, csak a műsor. Egy ideig figyeltem, hogy állandóan ott van egy láthatatlan felírat: EZ A MŰSOR SEM NEKED KÉSZŰLT. Azt hittem a távirányító majd segít a problémán, de nem. Az a bizonyos felírat állandóan ott van, minden magyar csatornán.
A videó kedvéért még megvan a készülék, de már nem hiányzik a „bűvös láda” fénye.
Bevallom, nosztalgiából néha néznék TV-t, de ha sohasem kapcsolom be, mikor és honnan tudhatnám meg, hogy újból sugároznak számomra is valamit???
Constn Creative Commons License 2000.04.11 0 0 32
Ez már szinte gyűlölködés! ;D
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.11 0 0 31
na pont ilyen a tv2 :DDD
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.11 0 0 30
Felőlem is. :-)))


TioT

Törölt nick Creative Commons License 2000.04.11 0 0 29
Végül is. Felőlem lehet az egész az...:DDD
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.11 0 0 28

Most inkább nem, talán majd máskor...

TioT

Gyötör Creative Commons License 2000.04.11 0 0 27
Előrebocsátom, hogy egy időben - a szüleim nagy-nagy bánatára - mániákus tévénéző (napi 6-10 óra) voltam.
Ez egybeesett a műholdas adások, majdan a magyar kereskedelmi televíziók megjelenésével.
Azok voltak a szép idők! :-))) A távirányítók félévente koptak ki a kezemből, egyik érdekes műsorról a másik fontos hírekre, majd kedvenc régi és új filmjeimre, sorozataimra kapcsolgattam.
Aztán telt-múlt az idő, azt vettem észre, hogy az örömmel fogadott új adók elkezdenek mindenféle - pl. a Sat1-ról, átvett - alacsony színvonalú és költségú, primitív műsorokkal traktálni, és még a "kint" futóknál ócskább sorozatokkal, költségkímélő stúdiós hejderütyütyükkel, esetleg egy-egy más adón futó sikeres műsor feltünően gyenge utánérzésével bombázni. Ekkor már csak egy türhető magyar adót ismertem, de mit ad isten, a másik két hazai "maszek álomgyár" összedobott rá, és kivásárolta azt is. Így szépen - néznivaló híjján - én, az egykor megrögzött tévémániás, már csak egy-egy jó előre kinézett színvonalasabbnak tűnő műsor és régen látott film kedvéért kapcsolok magyar csatornákra. Ha néha még filmet szeretnék nézni, az előfizetett HBO-ra kapcsolok, ha kikapcsolódásra vágyom, a Spektrum, a Eurosport és a talán a Z+ segít, a nagyvilág híreit a CNN és a BBC jelenti.
Bár néha, kifejezetten perverz élvezettel kapcsolgatom végig a reggeli un. "Hírműsorokat" - melyek gyakran a Blikk és egyébb bulvárlapok színvonalát idézik - összehasonlítandó a hírszerkesztők "fontossági sorrendjét" :-DDD, no meg persze, hogy valamicske valódi infót is összekapírgáljak Kishazánkról a sok "szenzációcska" salakjából. De ez ma már nekem, - ne feledjük, az egykori tévémánnak - szinte csak napi egy órámat veszi igénybe, és azt is csak háttértévézés szintjén...
Maradtam 10telettel, mint fent.
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.10 0 0 26

ki nyit egy teszt html próbákhoz témát???

Constn Creative Commons License 2000.04.10 0 0 25
A mondást máshogy ismertem, de így is jó :))
MOLNARKA Creative Commons License 2000.04.10 0 0 24
Majd szóljatok, ha adják a Csillagkapu/II-es széria/utolsó részt. Megköszönném. Addig és az után nem érdekelnek a véresen csöpögő gagyik.
Jungfrau Creative Commons License 2000.04.10 0 0 23
Tudjátok az a baj a tévével, hogy egyoldalú kommunikációra van kiélezve.
Amig néztem tévét, addig ordibáltam, anyáztam, nevettem a müsorokon - de soha semmilyen hatása nem volt... és ez tett egy idö után érdektelenné akkor is, amikor lehetöségem lett volna kifejteni a saját véleményemet.
Aztán én is vettem egy gépet és eladtam a tévét.

Szerintem mindenki tévénézönek születik, csak van aki továbbtanul : )))

Kola Creative Commons License 2000.04.10 0 0 22
Én úgy szoktam le, hogy előfizettem az egyik internetszolgáltatónál korlátlan netre.
Azóta már csak elvétve TVzek. Egy-két jó meccs.
És az MTV (nem a magyar).
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.10 0 0 21
:-)))))))
eMM Creative Commons License 2000.04.10 0 0 20
Én renxeresen szoktam tévét nézni.
Csak azt a hibát neMM követem L,hogy be is kapcsoljam!:-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.10 0 0 19
Nap-kelte, néha Spektrum és National Geo. De más nem játszik, mert rosszul leszek a Bracsóktól, meg attól az undok Berényi Katától no és Sertésmalac Lajcsitól. A szenzációhajhász híradókról nem is beszélve.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!