Kitalálta hogy eladja és vesz másik kocsit de azt nem a saját nevére igy A nullában indul másnál. Tegnap futomüállitásnál kiderült van deformácio a kocsiban,nem állt össze a futomü,szerintem elmozdult a kormánymü jobbra. Szegény auto,de még igy is gyönyörü hangja van a motornak és azt sajnálom
Elkészült a nagyfehér aminek az eleje most fekete, a szerelö rosszul szerelte össze az elsö fényszorokat, levettük a lökháritot és kivettük a fényszorokat. A magasságállito motorokat nem akasztotta be a helyére igy a lámpa a kocsi elé világitott nem lehetett még imbusszal sem emelni. Össszeraktam már jo lett. Juniusban müszakira kell vinni, az a kérdés elmehet e igy müszakira hogy a két sárvédö és a lökhárito fekete? Sokba került a tulajnak a javitás,két honapra bevonták a jogsiját plusz 70 ezer büntetés. Mivel két másik kocsit megtört ezért az A0 bol átsorolták nem is tudom hány maluszba. Szoval nem volt olcso ez a sávváltás amit csinált
Fiam eladta a lényegében hibátlan E220cdi mercijét,olcson vette és nagy haszonnal eladta,én nagyon sajnálom mert inkább a citroent kellett volna eladni
A furotoronnyal szemben telkeket árulnak gondolom arra számitva hogy az olaj majd munkahelyeket fog adni. A furotornyot lebontották elszállitották mert nincs olaj. Mi lesz a telkekkel,nem volt elhamarkodott lépés ott lakoövezetet kialakitani?
Hasonlóan jártam kb. 15 évvel ezelőtt, kutas kérdezte segíthet-e, mondtam igen, tele kérem. Telitöltötte a Cliót (1,5 dci) 40 l benzinnel, én csak kb. 6-7km-t mentem vele, csörgött, csattogott, büdös volt... Vállalta a kút a felelősséget, állta a javítást, leengedték az összes üzemanyagot, kicserélték a szűrőket, feltöltötték prémium gázolajjal, közben akkusaru levéve, utána még pár 100ekm-t mentem a kocsival hiba nélkül.
Nem tudom a merci mennyiben más, (sajnos el tudom képzelni, h sokban, gyűlöletes egy márka), de talán működni fog.