Keresés

Részletes keresés

asdf_ Creative Commons License 2025.12.05 0 0 319

Nincs módod elállni, csak a távollevős értékesítés első 14 napjában. Negyedik meghibásodás esetén a készüléket nem szabad javítani, hanem cserélni kell. Ha tudnak cserélni, akkor cserekészülék jár, ha nem, csak akkor jár a pénz vissza.

Előzmény: HelloMiskolc (318)
HelloMiskolc Creative Commons License 2025.12.05 0 0 318

Vettem egy több mint 330 000 Ft-os kávéfőzőt a Media Marktnál. 2025 júniusa óta háromszor javították, és most újra hibás.
Elálltam a vásárlástól, minden dokumentumot csatoltam…de hetek óta nincs semmilyen válasz.
Ez az én valós tapasztalatom a Media Markt garanciális ügyintézéséről.

#MediaMarktVélemény #MediaMarktTapasztalat #GaranciálisÜgyintézés #FogyasztóiVélemény #ValósTapasztalat

anaximenész Creative Commons License 2020.05.29 0 1 317

"Mert hülye azért nem vagyok..." :)))))

(Bocsi... !)

Előzmény: Törölt nick (316)
Törölt nick Creative Commons License 2020.05.29 0 0 316

Aki a Media Markt webáruháztól kíván vásárolni az nagyon figyeljen oda mert könnyen becsapás áldozatává  válhat! 

https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_black-decker-bew200k-qs-multicsiszol%C3%B3-200w-kofferben-1306252.html?rbtc=aru%7cpf%7c1306252%7c%7cp%7c%7c

2020.05.25-n megrendeltem a fenti gépet mivel kofferrel együtt reklámozzák! A probléma azután adódott miután kikézbesítés után felbontottam a csomagot, ugyanis nem a leírtak szerint érkezett mivel a webáruház oldalán feltüntetett koffert sajnos nem tartalmazta a csomag! A termék saját gyári csomagolásában kis dobozában lett kiszállítva! 

Természetesen felhívtam udvariasan a vevőszolgálatot aki készséggel meghallgatott és utánanézve ő is megerősített abban, hogy valóban koffer nélkül kaptam meg a terméket mivel az ár azt is tartalmazza!  Kérte, hogy fotózzam le csomagolást és email-be reklamálva mellékeljem a képeket is. Mind ezeknek eleget is tettem és nagyon nagy türelemmel várom a megfelelő intézkedést részükről, bízva abban, hogy pótolni fogják a hiányzó tartozékot! 

Renaultmánia Creative Commons License 2019.10.07 -2 0 315

MM átvert és megkárosított.

2019.10.04 16:41 perckor felhívtam a pécsi kirendeltségüket hogy megkérdezzem hogy Gyed-re lehet e részletfizetést kérni. Sajnálatosan a nevét nem jegyeztem meg az embernek. De neki köszönhetően 2x is voltam Pécsen. Sajnos feleslegesen. Első alkalommal technikai probléma volt a bank részéről és nem tudtuk kinyomtatni a bankszámla kivonatot. A második nap folyamán jutott a tudomásunkra hogy gyedre nem adható hitel. A telefon túloldalán lévő emberke téves információt adott ki és ezzel engem megkárosított.
Egy út oda vissza 106km. Tehát 212km utaztam el a nagy semmiért.
5800Ft kiadásom volt csak az üzemanyagra és a két fél nap is elment. És mint egyéni vállalkozó ez rengetek munkaidő amit nem tudtam dolgozni. 

Teszek rá hogy hogy elment a benzin. Inkább a munkától elvett idő okozott nem kevés bevételt kiesést. 
Az információs pultnál jeleztem ezt. Azt mondták hogy az első napon hitel ügyintézős emberek dolgoztak ott.  
Jelenleg folyamatban van az ügy.

Ezen felül nem ajánlom az. Átverős. A boltban 100.004Ft a laptp úgy van hirdetve a honlapon hogy kb 20.000ft megtakarítás van rajta ha online rendeled meg. Közben a weblapon is 100.004Ft 

asdf_ Creative Commons License 2019.10.06 0 0 314

Nem, leeresztik belole a vizet, mert ha a gyartas helyerol 2 napig szallitjak a kamionon a rendeltetesi helyere telen, vagy barhol az ut soran kulteren taroljak -amit megtehetnek, mert le van foliazva- akkor a benne levo viz megfagy, es tonkreteszi a gepet. Hovatovabb, az eco ball vagy mittomen minek tisztelik miatt eleve ugy kezdodik a hasznalatija, hogy elso hasznalat elott tolts bele valami 1 liter vizet (legalabbis regrol igy remlik).

Ez egyertelmuen egy hasznalt gep volt, amit vagy az MM probalt ujkent elsutni, vagy pedig bekajaltak a visszavivo szoveget, hogy be sem kapcsolta, ki sem bontotta es nem ellenoriztek azt, vagy rettenet kis esellyel a gyarban elfelejtettek leereszteni. A vasarlo tudja megmondani, hogy ebbol melyik, mert amit egyszer kibontottak annak latszik a csomagolasan, hogy mar bontva volt.

Előzmény: blg (313)
blg Creative Commons License 2019.10.06 -1 0 313

a mosógépeket a gyártás végén kipróbálják, és vizesen csomagolják el. ez teljesen normális. Én is vettem idén elöltöltős Electrolux mosógépet a MM-től, de nem jött ki belőle víz  kicsomagoláskor...

Előzmény: Bulana (312)
Bulana Creative Commons License 2019.10.06 0 0 312

Üdv,
Vettem egy Elektrolux mosógépet náluk és csodák csodájára a gépből kifolyt bő fél liter víz, amikor kinyitottam az ajtóját a gépnek, dobtam egy hátast. Olyan orrfacsaró bűz csapott meg, ami egy büdös borz családnak is igencsak becsületére vált volna. Megpróbáltam kimosni a bűzt, de közben kiderült hogy valahol folyik a víz, szépen maga alá eresztett a gép. Ez egy csúcskategóriás vásárlási élmény volt. Mindeközben telefonon veszekedtem velük és hihetetlen, de azt mondták hogy ez teljesen normális. Ehhez még hozzátartozik hogy vagy hatszor megkérdeztem biztos vadonatúj a gép és miért nincs kiállítva? Vadonatúj és csak tegnap kapták, volt a válasz, de furcsa módon még másnap sem volt kitéve. Gondolom mindenki szereti ha hülyének nézik. Másnap visszavittem a gépet és csodák csodájára arról próbáltak meggyőzni hogy minden új mosógép büdös és tele van vízzel. Nem igazán sikerült, sőt egy jó ideig messzi ívben el fogom kerülni ezt a "fantasztikus" boltot. Mi a tanulság? Ott helybe ki kell bontani és a legkisebb gyanús jelre ott kell hagyni az árút, mert biztos valami gáz van vele....

Mária Takács Creative Commons License 2018.12.29 0 0 311

Bekapcsoltam, kipróbáltam és az alatt az 5 perc alatt nem derült ki s hiba, csak a folyamatos," hosszú-hosszú" 6 óra után. Fel kéne tüntetni a terméken, hogy 1, 6, vagy esetleg 1000 óra használatra ajánlják. 

Előzmény: Replay (309)
asdf_ Creative Commons License 2018.12.28 0 1 310

Jogszabály szerint _vásárlást követő_ 3 napon belül cserélni kell a hibás terméket, utána javítani. Itt ez, semmi jogszerűtlen nem történt. Tetszett volna kipróbálni a vásárlás helyén rögtön, azonnal. Saját hibás baleset...

Előzmény: Mária Takács (306)
Replay Creative Commons License 2018.12.28 0 0 309

Mihez képest számítod az egy napot? Karácsonyhoz? Megvetted gondolom hetekkel korábban, érdemes lett volna kipróbálnod, még akkor is, ha karácsonyi ajándék. Ha egy napon belül kiderül a hiba, akkor műszaki cikknél cserélnek 3 napon belül, utána pedig javítás. 

Előzmény: Mária Takács (308)
Mária Takács Creative Commons License 2018.12.28 0 1 308

Tehát ha szar, hibás árut ad el az áruház és csak 1 napos használat után derül ki, a vevő a hibás? Egy ekkora áruház  panaszkezelése  csak negatív értékelést érdemel.Kisebb boltokban felajánlják a cserét.Ez saját tapasztalatom.

Előzmény: Replay (307)
Replay Creative Commons License 2018.12.27 0 0 307

A hibás műszaki cuccokat kicserélik, ha 3 napon belül visszaviszed utána már csak javítás. Valószínűleg karácsonyra tekintettel lehet náluk 3 napon túl is cserélni, ha nem bontod ki (nem tetszik az ajándék stb.)

Előzmény: Mária Takács (306)
Mária Takács Creative Commons License 2018.12.27 0 0 306

Unokámnak december hónapban Szombathelyen vásároltam karácsonyi Ebook olvasót karácsonyi ajándéknak. Karácsony este megkapta, amikor az már kiderült, hogy az usb kábel nem működik, de a gép csak 25-én hagyta abba a működét. Mivel unokámék Debrecenben laknak, az ottani üzletbe vitték vissza a szükséges papírokkal együtt. Nem cserélték, mert bontott volt a csomagolás, hanem elküldték javításra. Szeretném tudni, hogy a fenébe derül ki egy termékről, hogy hibás, ha nem próbálják ki? És az kibontás nélkül hogy lehet?  Igaz, hogy ez egy 25000 Ft-os eszköz "csak" de azért egy 12 éves gyerek örömét sikerült elrontani.

Degeczi Creative Commons License 2018.08.13 0 0 305

Többször szó volt már róla itt is, h teljesen külön cég viszi a MM webshopját mint az áruházakat (de még az egyes áruházak is önálló egységek, így a központi akcióikat leszámítva azokban is könnyű nagy eltéréseket találni), így egyáltalán nem csoda ha eltér az ár.  Inkább az lenne a meglepő, ha teljesen azonos.

De ennek nincs köze az elálláshoz: nemegyszer a webshop kínál vmit jóval kedvezőbben...

Előzmény: tibiba71 (304)
tibiba71 Creative Commons License 2018.08.06 0 0 304

Sziasztok

On line rendeléssel óvatosan,általában magasabb az ár mint az áruházi.

Kávéföző 34999/29999 ft.Az elállási jog van rászámolva az árra.Egyébként ua az a termék 

két áron hogyan futhat elég furcsa.Két Kft ugyanaz a bolt kétféle ár nagyon vad.

Kivi-füge-bambusz Creative Commons License 2018.06.27 0 0 303

3 munkanap alatt semmit nem mozdult előbbre a rendelésem (hétfőről szerdára) de már jött az automata email tőlük, hogy "értékeljem a vásárlást és a webáruházukat"!

Besenyő Pista közismert kérdése ide illik. Illetve pont nem passzol az ő reklám szlogenjük. Mert hülye, aki beugrik...

Előzmény: Kivi-füge-bambusz (302)
Kivi-füge-bambusz Creative Commons License 2018.06.27 0 0 302

Ha hűtőszekrényt vennétek sürgősen (mint mi éppen, e nyári időben) senkinek nem ajánlom a Média Markt online Webáruházat! Tapasztalatból írom ezt ide.

Hiába lehetnek ők a legolcsóbbak, ingyenes kiszállítással, ha ők a leglassúbbak(!) és a legszemélytelenebb automata "ügyfélszolgálat" is náluk van sajnos.

dvrody Creative Commons License 2018.01.30 0 0 301

Szép napot mindenkinek Decemberben A SZOLNOKI MEDIA Markt-ben vettünk egy Iphone 6 készüléket (HITELRE )  figyeljen mert a + garanciával nagyon megjár mi most voltunk A Szolnoki Mediaban baleset következtében  (2 hónapos volt a telefon) kijelző törött a biztosító csere utalványt adott ami jóval kisebb összeg szerepel mint ami a készülék volt itt jön a bibi, te neked kell a különbözetet kifizetni 18.000ft  ha ugyanazt a készüléket akarod venni fölég ha hitelre vetted és meg egy jó dolog a biztosítást ugyanúgy fizetned kell a nem létező telefonra nincs apelláta 10 hónap 20.000 barmit csinálsz szép Ez egy nagy cégtől INKORREKT úgyhogy csak figyelmesen mert at..........

hegyi.robert Creative Commons License 2017.11.03 0 0 300

Üdv. Ha webshopból rendelek akkor ott a házszozszállítás az emeletre van, vagy csak bejáratig? Hűtőről lenne szó, így nem mindegy. köszi.

szotyika77 Creative Commons License 2017.09.13 0 0 299

Friss történet, gondoltam megosztom veletek.

A múlthéten csütörtökön voltam bent egy vidéki MM áruházban, ahol nagyháztartási gépet szerettem volna vásárolni, pontosabban egy mosógépet. Az eladó kollegával beszélgettem, és az általam kinézett termékből csak kettő darab volt a helyszinen kihelyezve, azaz kiállitott darab volt. Mondtam neki, hogy én ezt nem kérném, és felajánlotta, hogyha a neten megrendelem áruházi átvétellel akkor a központi raktárból egy original bontatlan csomagolásos terméket kapok. Én megfogadtam a tanácsát, aznap este meg is rendeltem a terméket áruházi átvétellel, abban bizva, hogy original terméket kapok. 

A következő héten hétfőn érdeklődtem a pesti és az áruház ügyfélszolgálatán is, illetve az osztályos kollegáknál, hogy mi a helyzet a rendelésemmel, és azt a választ kaptam mindenhonnan, hogy még nem tudnak semmit, de megsürgetik az ügyet, mert már itt kéne lenni a gépnek.

Másnap kedden amikor telefonáltam ismét az osztályos kollegának, és tőle azt a választ kaptam, hogy a termék megérkezett, elvan rakva a nevemre, délután fáradjak be érte és elvihetem. 

Én igy is cselekedtem, munka után este 6-ra az árházban is voltam.

Azt tudni kell, hogyha online rendelsz terméket, áruházi átvétellel, akkor küldeniük kell egy visszaigazolást.. Na ezt én az áruházban tudtam meg, de mivel a vevőszolgálatos kollega is azt mondta, hogy látja a terméket félrerakva a nevemre, ezért visszaigazolás nélkül is kinyomtatja nekem a számlát és a hozzá tartozó papirokat, mehetek a kasszához fizetni, és az áruátvételen várhatom a terméket. Igy is tettem, kinyomtatott papirokkal a kezemben először kifizettem a terméket, majd az áruátvételen vártam a soromra.. leadtam a papirokat, és körülbelül 20 perc várakozás után a biztonsági őr!!! -(ezek szerint ő intézi a MM árukiadásait.. jár a taps.)- odajött hozzám egy osztályos kollegával, hogy nincs meg a félretett termék, viszont az áruházban kiállitott két darab közül választhatok egyet... hát több se kellett, hivattam a osztályvezetőt, hogy mégis magyarázza el nekem hogy mi történt.. és kiderült, hogy a termék tényleg megérkezett csak elkeveredett valahova, és helyette azzal tudnak kárpótolni, hogy választhatok az itteni két kiállitott darab közül vagy megvárom a következő rendelést.. és ezek után az osztályvezető képes volt azt mondani, hogy online rendelés esetén áruházi átvételnél az áruházi készletből adnak nekem terméket, ha ugy alakul akkor kiállitott darabot kapok.. 
és csodálkozott hogy én ezek után szeretném visszakérni a pénzemet.. és mindezek mellett se egy elnézést hogy félretájékoztattuk, se egy bocs hogy több mint 1.5 órája vársz egy olyan termékre ami itt sincs... kész káosz, hogy a vevőszolgálatos úgy flegmázik veled mintha ő lenne az igazgató, és az osztályon egy ott dolgozót fél napig keresel.. pont ezért rendeltem meg a webáruházukban, hogy ne kiállitott darabot kapjak, és erre rám akarják sózni mindenáron, ilyen viselkedés mellett.. hát nálam leszerepeltek az biztos, és ahogy látom, nekik az a lényeg hogy a te zsebedből kihúzzák a lovét, és röhögnek a markukban.. 

Degeczi Creative Commons License 2017.05.24 0 0 298

Inkább kivétel lehetett vmiért, mert már akkor is teljesen független cég volt a webshopjuk.

Előzmény: blg (297)
blg Creative Commons License 2017.05.24 0 0 297

2 éve vásároltam tőlük áruházi átvétellel, akkor egy olyan áruházat választottam, ahol volt a cucc készleten, és a rendelés leadása után fél órával (szombat délután) már jött is a levél, hogy átvehető. Tehát az áruházi készletből kaptam meg a webáruházas rendelésemet. Azóta nem tudom változott-e...

Előzmény: Degeczi (291)
Jack2009 Creative Commons License 2017.05.24 0 0 296

Nem vitatom, hogy így van, de ez sem érdekli a vevőt. :)

Előzmény: asdf_ (295)
asdf_ Creative Commons License 2017.05.24 0 0 295

Mert amit te a webaruhazbol veszel, az a kozponti raktarbol vagy a webshop raktarabol jon. Ami az aruhazban van, az mar ott is marad, onnan visszafele iranyban nem megy aru. (olyanba mar bele sem megyek, hogy minden egyes MM aruhaz, es maga a webshop is kulon ceg, tehat kulonosen plane nem fognak arut passzolgatni egymas kozott).

Előzmény: Jack2009 (292)
Jack2009 Creative Commons License 2017.05.24 0 0 294

Na ez az ami nem érdekli az ügyfelet. :) Csak az, hogy megkapja-e emberi időben. Letojom, hogy honnan van az árú, felőlem hat cégen is átmehet. :)

Én is kereskedelemből élek. Ha kell szívesen adok ügyfélbarát marketing tanácsokat az MM-nek. :)

Előzmény: Degeczi (293)
Degeczi Creative Commons License 2017.05.24 0 0 293

Nem "átveheted", hanem "megveheted" vmelyik áruházban: nagyon nem ugyanaz! Az a webshoptól független tranzakció, a tőlük független áruházban. Nem igaz, h olyan bonyolult ezt megérteni.

És amikor épp ingyenes házhozszállítási akciót tartanak, azt sem hiszem, h meglepő lenne a torlódás, a lassabb teljesítés.

Persze morogni mindig lehet vmiért.

Előzmény: Jack2009 (292)
Jack2009 Creative Commons License 2017.05.24 0 0 292

Webshopos vásárlásnál felajánlja, hogy akár azonnal átvehetem xy áruházban. Akkor azt miért nem tudják pár napon belül házhoz is küldeni?

Ettől függetlenül egy genyó dolog, hogy hetekbe tart egy egyszerű terméket kiszállítani.

Előzmény: Degeczi (291)
Degeczi Creative Commons License 2017.05.24 0 0 291

Nem, ez a te gondod. Ha nem webshopból szeretnél vásárolni, hanem készletről azonnal, mehetsz fizikai boltba.

Ha áruházi átvétet kérsz, természetesen akkor sem az ottani készletről kapod, hanem a webshopjuk oda szállítja ki. Ettől még teljesen külön gazdálkodási egység, külön készlettel.

Előzmény: Jack2009 (290)
Jack2009 Creative Commons License 2017.05.24 0 0 290

Az az ő gondjuk, oldják meg. A vevő szemében egy a kettő. Egyébként az online vásárlásnál felajánlja azt is, hogy vegyem át valamelyik áruházban.

Előzmény: Degeczi (289)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!