Miért ilyen lusták az 1977-ben születettek, hogy nem írnak ebbe a topikba? Pedig elvileg akkoriban sok gyermek született, tehát nem lehetne létszámhiányra hivatkozni...
Segítséget szeretnék kérni a szakdolgozatomhoz. A Fővárosi Gázművek Zrt. szolgáltatásáról, a Gázőrzőkkel kapcsolatosan készítettem egy kérdőívet. Elsősorban azok válaszait várom, akik megrendelték ezt a szolgáltatást, de természetesen mások válaszait is szívesen veszem március 22-ig.
A válasz egyébként Goendoer Tapír valóban két esztendővel ezelőtti kérdésére szánt válaszom kiegészítése volt, így valójában neki válaszoltam, nem magammal "vitatkoztam" bár tőlem ez is kitelik.:-D
Ha csak döglött nyúl van, akkor arra kell lőni, kortársak. A kérdésre válaszolva, hogy mit csinál ma egy 1977-ben született, csak a saját példámból tudok kiindulni. Ami engem illet, rengeteget dolgozom. Pihenésképpen könyveket gyűjtök, és nem vetem meg a jó ételeket, borokat. Viszont úgy érzem, hogy a baráti kapcsolataim minimálisra szűkültek, és többek szerint ilyen korban illik családot alapítani, de engem férfiként jobban vonz a karrier. Egyelőre.
Az elején a franciára támaszkodtam jobban, aztán az angol került túlsúlyba, de a két változat tökéletesen ugyanaz, a spanyol necesebb (meg az nálam marginális).
Most én sem. Ez lehet, hogy folyton változik? Angol, francia, kisegítésképp olykor német. Ezt a könyvet az angol és a francia, valamint a spanyol változat összevetésével fordítom, de összegzésül azt mondanám, hogy franciából:-)).
Érdekes. A "könyv" szó már nincs aláhúzva, nincs ott a reklám a toszkánai detektív-kalandregényről. A fordítandó könyv nem a Harry Potter (bár biztos többet keresnék vele)...