Hát jellemző, palozc.
1. A reformátusoknak nincs papjuk, hanem lelkészük. (Végül is, nem kell mindenkinek tudnia.)
2. Az a belgiumi fazon NEM református lelkész, hanem annak adta ki magát. (Ezt sem kell mindenkinek tudnia.)
+1. Jellemző a hazai sajtóra, hogy ma sem felejtik a híradásaikban megemlíteni hogy lelkész, legfeljebb ál-lelkész-ként említik, de mint látjuk, a gyilkos és lelkész szót sikerrel társítják.
Négerek között sokan imádták és jótevőjükként fogták fel a fehér embert. Ugyanúgy a fehérek közt is vannak jócskán akik értékeket fedeztek fel a feketék kultúrájában, művészetében stb. Mégis oly sok minden zsákutcába és erőszakba torkollik e Földön a léptünk nyomán. Vajjon miért? Talán túl vegyes társasággá váltunk már túl régen.
El ne ájulj már a "jóságos" fehérek jószívűségétől!
A barátod rendesen félretájékoztatott az afrikai helyzetről vagy csak egyszerűen hazudott.
A fehérek és a feketék ellentéte nem 20 éve kezdődött, hanem jóval előbb.
Ebben a szomorú történetben a fehérek nem a jók szerepét alakítják, hanem bármilyen nehéz elhinned, a rosszfiúkét.
Csak néhány esemény: a feketék elhurcolása rabszolgának, a földrész gátlástalan kifosztása, stb.
Ezek az utólagos karitatív akciók csak a Nyugat lelkiismertetét csillapítják, valójában semmit nem oldanak meg, kicsit olyan az egész szitu mint ha a gyilkos a kifosztott, legyengült áldozatának odavet valami kis alamizsnát.
Afrika jelenlegi állapotának, helyzetének kizárólagos okozója az európai gyarmatosítás és gyarmatosítók.
Albert Schweitzer fehér volt, igaz, de egy ilyen fehéremberre 10000 gyilkos gyarmatosító jutott.
A gyarmatosításnál nagyobb kár nem is érhette volna Afrikát,a földrész talán soha nem heveri ki a "jóságos" fehérek vendégszereplését.
Hagyjad. :) Kulturalatlan emberek alacsony szinvonalu "hozzaszolasaival" nem kell torodni.
Lassuk inkabb, hogy milyen rassziszta megnyilvanulasok leteznek az USA-ban. Amelyekrol a media hallgat...
A kopkodo Jackson
The Spitting Jackson
by Will Varner
from the American Times Today
"Former Black Panther leader Jesse Jackson admitted in a November, 1969 "Life" magazine interview that when he worked as a waiter in a Greenville, South Carolina hotel he spat into the soups and salads of White customers. "[Spitting into the food] gave me a psychological gratification," Jackson said.
During his early years in the communist civil rights movement Jackson often repeated this story to audiences. In fact the New York "Times" in a July, 1972 article, said: "Jesse would spit into their soup or salad before he brought it to the table, and watch with enjoyment as Whites ate gobs of saliva as though it were, say, oil and vinegar dressing."
Jackson's formerly self-professed behavior as a waiter reflects his contempt for Whites. When he was an adolescent he often made fun of Whites, recalls Horace Nash, a classmatte of Jackson's in Greenville.
"He [Jackson] made up foolish jokes about Whites, about how stupid they were," remembers Nash. "He used to turn things around, and he actually looked down on White people."
As a self-professed preacher Jackson sometimes delivers sermons on the legacy of slavery, and many of his campaign speeches are laced with strong racist overtones."
Kösz a reagálást. Egyelőre még minden írásom megjelent a FORUMban. Látom, hogy széles a vélemények skálája. Ha minden így marad, ahogy most van, már akkor is jobb a FORUM mint az egész nyomtatott sajtó, a televízióról már nem is beszélve.
Hálaistennek a "tanult" újságíróknak nincs idejük itt szemezgetni. Ők el vannak foglalva a New York Times cikkeinek a magyarításával.
"az ember képtelen levetkőzni kultúráját(...), mert az beette magát idegrendszerének gyökeréig; kultúrája határozza meg, hogyan észleli a világot. Kultúránk nagyobbrészt rejtett, és kívül esik a tudatos cselekvés szféráján, mindazonáltal belőle áll emberi létünk teljes szövedéke. (...)Az etnikai csoportok válsága, a városok válsága és az oktatás válsága nem függetlenek egymástól. Egy átfogóbb szemlélet
szerint mindhármat egyetlen nagy válság különböző vetületeinek tekinthetjük, mint természetes következményét annak a ténynek, hogy az ember új dimenziót alkotott magának - a kultúrális dimenziót -(...) A döntő kérdés tehát a következő: meddig hagyhatja figyelmen kívül az ember szántszándékkal saját dimenzióját?"
Nem tudom, ez talán elég kedvcsinálónak. S (visszatérve kicsit az előző gondolathoz) mivel manapság az a közfelfogás, hogy a fehér, keresztény, heteroszexuális középosztálybeli (vagy munkás, paraszt stb.) polgár kizárólag azért van, hogy elviselje, eltűrje és tolerálja a minden színű, minden vallású, mindenféle szexuális beállítottságú tömegek (a kéretlenül, hivatlanul rázúduló tömegek) az övétől merőben eltérő kultúráját és szokásait, úgy is feltehetjük a kérdést: miért köteles erre az a bizonyos fehér polgár? És meddig lesz képes figyelmen kívül hagyni éppen ő saját kulturális dimenzióját?
Véleményem szerint már nem sokáig.
Szerencsére...
Nem t'om, ki értetlenkedett az európai és más kúltúrákon.
Mindesetre Európa, az európai értékrend vonzó lehet a négereknek, mert arról már mintha hallottam volna, hogy afrikaiak tömegesen vándorolnak be európai országokba (legálisan és illegálisan), de arról, hogy mondjuk az amszterdami gyémántcsiszolók tömegesen vándorolnának a jóval műveltebb, és vonzóbb Csád-ba, és Zimbabwe-ba még nem adott hirt a sajtó.
Ebből megállapitom, hogy a négereknek ugyancsak vonzó az európai élet, életforma, és a fehéreket egyáltalán nem azért gyilkolják, mert vissza akarnak térni ősi életformájukhoz, hanem mert meg akarják dugni a feleségét, és el akarják venni a földjét, meg a kocsiját, meg a pénzét. csak akkor lesz baj, mikor elfogynak a fehérek.
(A két négerbarát német riporterről egy francia, vagy brit? kollégájuk jut eszembe, aki Magyarországra jött, riportot csinálni a cigányokról, hogy milyen derék emberek, és hogy kicsesznek itt velük. No, második nap már jól kizsebelték, osztán mégis megirta azt a könyvet, de az olyanra sikerült, hogy nem fogják egyhamar kiadni magyarul.)
Messire, szerinted hányszorosa az esélye Magyarországon annak, hogy egy roma követ el erőszakot egy magyar ellen, mint fordítva?
Ajánlanám figyelmébe mindenkinek Edward T. Hall munkáját, a Rejtett dimenziókat...
Soha, arany barátom, soha... Fehér, keresztény, heteroszexuális középosztálybeli emberek jogaiért soha nem fognak tüntetni. S ha majd valamelyik fehér telepesnek elszakad a cérnája odaát, és agyonüt egy fekete gyilkost, akkor majd meglátod... Akkor majd kurvára el fogják magyarázni, hogy ezt nem lett volna szabad...
Zimbabwéban valós problémák vannak, amire rossz választ adtak.
Azért engem érdekelne, hogy hol vannak ilyenkor a vörös zászlós, sarló-kalapácsos, tojásdobáló tüntetők, akik Bécsben olyan nagyon felindultan tüntettek a rasszizmus ellen, hol vannak a nemzetközi szankciók, sajtóhadjárat, kiközösítés stb. Mikor szólal meg az ügyben Izrael?
Vagy Zimbabwéban jobb a helyzet, mint Ausztriában?
Nem hiszem, hogy Mugabe a hollywoodi filmek hatása alatt cselekszik. A világban a helyzet fokozódik, a hollywoodi filmek nélkül is. Az más kérdés, hogy valaki (pl. Hollywood) erre rájátszik-e.
off
Drágám, én vagyok a hülye, ne haragudj, nem zavarlak többet, még a NET-ből is kiestem, ugy elkavarodtam. Én nem nagyon értek hozzá, nem is
én regisztráltattam magam, és nem is tudom most elérni azt, aki segitett. További jó szórakozást és jó éjszakát kivánok, lejárt a NET-em.Köszi, hogy segiteni akartál.
Üdv.: Anyuxxx
on
Gyerekek el vagyok ragadtatva a FORUMtól. Itt aztán tényleg megvalósult a szabad, rádaásul független sajtó. Van itt mindenféle vélemény: jobboldali, baloldali, középutas, szélsőséges, mérsékelt. Mélyreható elemző, rövid indulatos beszólások. A nyomtatott sajtó itt csak kérhet és jelenthet. Lehetséges, hogy a hivatásos újságírók cikkei összeszedettebbek, rendszerezetebbek, de sokoldalúságban fel nem vehetik a versenyt a FORUM cikkíróival.
Népszabadság, Magyar Hírlap, Magyar Nemzet egy nagy nulla a FORUMhoz képest.
A Freedom House jobban tenné, ha inkább itt böngészne.
Kérlek regisztrálj egy új nevet, mondjuk "anyuxxxxx". Lépj be valamelyik írható fórumba (az Alapelvekbe csak én írhatok!) és nyomd meg a topic nyitás gombot. Ekkor bekerülsz a topic nyitáshoz szükséges kérdőívbe. Itt nyomd meg a frissítés gombot (nehogy véletlenül a cache-ben maradt formot töltsd ki). Így sikerülnie kell a topic nyitásnak, és az így megnyitott topicban a többit megbeszélhetjük.
Ne haragudj, utoljára zavarlak a Freefórum-mal, mert ugy látszik kicsi vagyok én még ehhez.
Bármit próbálok hozzászólni, válasz:
*Nem tudom elküldeni, mert a fórumnév nem szerepel a nyilvántartásban. Nyomd meg a vissza gombot.*
Már egyszer elküldted a jelszót is emilben, használom is, de ugy látszik mégsem olyan egyszerü az élet. Ha egyszerü a magyarázat modd el kérlek, ha nem, hagyjuk az egészet, majd a jövő héten valaki elmagyarázza .(azután megint elrontom ugyanugy).
Üdv : Anyuxxx
on
De van mas is. Ha en nem kopizom most ide, akkor az eletben nem hallanatok errol. A media agyonhallgatja, hogy az USA-ban tobbszazszoros (!)az eselye a feherek elleni fekete eroszaknak mint forditva.
Black Spring Break Brings Racial
Violence to Mississippi
An assault (white) victim covers herself after a
crowd at Black Springbreak 2000 tore her clothing
from her body as she walked through the crowd.
Shouts of 'There's a white girl, there's a white girl,' came from several males just prior to the assault.
Nemcsak Afrikaban tombol a rasszista, feher-ellenes eroszak... :(
David Duke calls press conference in Alexandria, Virginia over brutal stabbing of 8-year-old European
American child
New Orleans, Louisiana, April 21, 2000 ... National Organization for European American Rights President and Former Louisiana State
Legislator, David Duke, says he is shocked and outraged the brutal stabbing death of 8-year-old Kevin Shifflett, by a Black attacker
Wednesday, April 19.
Ezt az European-American kissracot szurta agyon egy allat.
A liberalis media termeszetesen az
USA-ban is hallgat az esetrol.
Haider ellen azt a baloldal azt az érvet is felhozta, hogy elítélően nyilatkozott a török bevándorlókról.
De hát a törökök korábban többször is megostromolták Bécset. Tehát a baloldalnak igazat kell adnia Haidernek. Sőt követelnie kell, hogy takarodjanak ki a törökök Ausztriából.
Csiba, te! Higgadj le!
Ki mondta, hogy a fehérek nem követtek el szörnyűségeket? Persze, hogy követtek el. Akárcsak a négerek. Csak a különbség az, hogy ezért a fehéreket elítéljük, a négereket a magadfélék meg mentegetik.
Az európai értékeket meg nem kellene annyira leszólni. Tetszik, nem tetszik az európai kultúra bizonyult a legsikeresebbnek az emberi élet minőségének javításában. Amiből a négerek is vastagon profitálnak. Ugyan mi tette lehetővé az átlagéletkor emelkedését, a gyermekhalandóság csökkenését ha nem az az undorító európai kultúra? Szerinted ki segélyezi őket az éhínségek idején?
Nem ártana, ha nemcsak a magamfajta rasszisták töprengenének el azon, hogy hogy lehetne a négereket felemelni, hanem te, a legszebb emberi értékek mintapéldánya is. :(( Azzal ugyanis nem fognak jól lakni, hogy te megvigasztalod őket azzal, hogy a fehérek is tettek rosszat.
off
Mi az, hogy az általatok? Én egyszemélyben vagyok a Free Forum.
Most úgy van beállítva a regisztráció, hogy a jelszavad saját magadnak kell megadni (ezt azért kellett így beállítanom, mert az e-mail-es küldés nem mindenkinél működött). Te nem így regisztráltattad magad?
Mindenesetre megpróbálok utána nézni a jelszavadnak és a regisztrációd működőképességének.
Álljunk meg egy szóra. Nem az európai értékrend és vagy valamiféle fehér felsőbbrendűség talaján kell bírálni amit Mugabe professzor úr művel.
Hanem a demokrácia talaján.
Nem a rasszisták ítélik el Mugabét, hanem a demokraták, azért, mert rasszista.
A Mugabét védők ebben a topicban a rasszisták.
Én szeretném megkérdezni tőlük, hogy szerintük jogos lenne-e az európai török vendégmunkások ellen erőszakot alkalmazni azon az alapon, hogy a hajdani török birodalom Európát tartósan támadta, fenyegette és egy részét elfoglalta és jelentősen visszavetette a fejlődésben. A saját logikájuk szerint igennel kell válaszolniuk erre a kérdésre.