Kezdeti lepesnek jo. De ne alljunk meg fel uton, - kommunizmus pusztuljon! - ahogyan eleink mondtak 56-ban. :) KOKOMA bojkottalhatna a politizalast is. A lanya meg az ujsagirast a Nepszabalyozasagnal. Az pedig a megjelenest. Akarcsak a Nepszavasok. Gal J. Zoltan foszerkeszto-helyettes bojkottalna a kormanyt ragalmazo publicisztikak megjelenteteset. Apja, Gal Zoltan pedig bojkottalna a politizalast. Es igy tovabb...
OFF
Kedvenc jelenetem a '98-as valasztasokrol: Juharos a Jozsefvarosban siman leverte a Badoglady-t aki azt hitte, hogy ujabb negyven evig o lesz a totumfaktum. A volt partmunkas asszony annyira elkeseredett, hogy igy nyilatkozott a teveben: "tovabbra is Jozsefvaros parlamenti kepviselojenek tekintem magam" - nagyon vicces volt, gondolom azota mar radobbent, hogy az csak egy dolog, hogy o minek kepzeli magat. :))
Hát rezső, ez a magyar politika, ha lehet nyöszörögjünk.
Ez egy igen rossz politika.
Utoljára akkor láttam illet, amikor a fiam pöttyös labda volt az óviban.
Hát nem rossz ötlet, akkor, ha kiteljesedik és mondjuk az MSZP bojkotálja a meghívásokat a közszolgálatiba.
Ugyse nagyon nézik, de a dolog nagyot tud durrani.
A végén majd még elsajitit az MSZP egy két taktikai húzást...
Budapest, 2000. április 3. (OS) - Az Országos Sajtószolgálat az alábbi levél kiadására kapott felkérést:
Tisztelt Elnök Úr!
A 13 országos nemzeti és etnikai kisebbségi önkormányzattal létrejött Együttműködési Megállapodás
ünnepélyes aláírására a meghívását megkaptam.
Úgy ítélem meg, hogy a közszolgálati médiában kialakult helyzet miatt az ünnepélyes aláíráson a
részvételem félreérthető lenne.
Mindez természetesen nem befolyásolja magam és a bizottság elkötelezettségét azért, hogy a
kisebbségek a közszolgálati televízió műsorában megfelelő minőségű, terjedelmű adásra kapjanak
lehetőséget, amelyet a számukra is elfogadható idősávban sugároznak.
Üdvözlettel:
Kósáné Kovács Magda,
a bizottság elnöke +++