Keresés

Részletes keresés

asgalamb Creative Commons License 2008.12.12 0 0 13
Így több mint 8 évire az utolsó hozzászólástól megállapíthatjuk elég kutya lett
ez a magyar foci.
nobodybuilder Creative Commons License 2000.06.16 0 0 11
tennap láttam a televízióban egy focikutyát. svéd-török keverék volt. furcsa egy szerzet ...
fuh Creative Commons License 2000.05.09 0 0 10
Keresem az 1999-es Arsenal-Aston Villa meccs felvételét átmásolásra, vagy megvételre. Merthogy beletöröltem. Kössz a segítséget. Lehetőleg a sportcsatornán magyarul kommentált verziót. e-mail: fuharos@freemail.hu
nobodybuilder Creative Commons License 2000.05.05 0 0 9
közeledik!
harapós?
pok_ussz Creative Commons License 2000.04.06 0 0 8
A magyar foci a kutyát - esetleg a magyar focikutyát sem érdekli.

Előzmény: rolling (7)
rolling Creative Commons License 2000.04.06 0 0 7
Talán, mert a magyar válogatottban most jobbára csak kutyaütők játszanak...
Előzmény: nobodybuilder (6)
nobodybuilder Creative Commons License 2000.04.04 0 0 6
Volt korábban egy mejdenm-teljesen-jó labdarúgó ebem, remek volt a labdaérzéke. Eredetileg spániel volt a fajtája, de úgy ragadt a labdá(k)ra, mint egy bulldog. Gond csak kettő volt vele. Az egyik az, hogy keveset rúgott és fejelt, annál többet ment rá foggal, a másik a promiszkuitás, vagyis hogy mindegy volt neki, milyen színű vagy méretű a laszti, ráhajtott : )

Egyébként én a magyar focit azért nem szeretem, mert nagyon unalmas és alacsony a színvonal. Vajon a focikutya felpezsdítené?

Előzmény: rolling (5)
rolling Creative Commons License 2000.04.04 0 0 5
Láttam azért már tehetséges focikutyákat egy (reklám)filmben, ahol a szuper tápon tartott középcsatár eb egy gyönyörű gólt fejel, s aztán gólörömében a gazdi nyakába ugrik. Na, ugyanezt a helyzetet egy magyar válogatott kétlábú a szomszédos temetőkertbe fejelte volna, már ha a labda nekimegy a fejének. Csak azt nem Tom (hanem Jim), hogy ez eredetileg nem egy külfődi film vót-e?
Előzmény: nobodybuilder (4)
nobodybuilder Creative Commons License 2000.04.04 0 0 4
Hallottam már olyanról, hogy a postás a kertben tartott házőrző ebet megharapta, de hogy menne ez egy labdarúgó ebbel? A magyar focikutya-tartók hangosan ugatnak, hogy a külhoni focikutyások azt higyjék: itt egy erős, magabiztos, territóriumát védő, harczos labdarúgó eb lakozik?
Előzmény: rolling (3)
rolling Creative Commons License 2000.04.04 0 0 3
Hát az itthoni futtatókon tényleg csak ugatják a focikutyát.
nobodybuilder Creative Commons License 2000.04.04 0 0 2
Szomorú sors ez egy labdarúgó ebnek. Ha gazdái focisuli helyett birkázóedzésekre íratják be vagy ökörvívó-tanfolyamra járatják, talán eséllyel védekezhetett volna az elvadult kisfiú ellen.
Előzmény: jeegynullas (1)
jeegynullas Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1
Friss hir, hogy egy amugy a kutyat sem banto, az ismerosei altal szelidnek es kiegyensulyozottnak ismert kisgyerek szetmarcangolt egy focikutyat. A focikutya lathatoan csak jatszani akart, de valoszinuleg szabalytalanul szerelt, ami a gyerekbol vedekezesi reakciot valtott ki, melynek soran letepte a kutyarol a szoros fejbort, majd a farkat a torkan keresztul ledugta a majaba.

A szulok ertetlenul allnak a szana-szejjel hevero kutyaszor maradvanyok folott, nem ertik, hogy ez mikepp tortenhetett, a gyerek azelott sosem harapott meg fube sem, nem hogy a haz kedvencebe.

Az apuka egybehangzoan kijelentette, hogy ha a gyermekorvos nem rendeli el, o akkor is lelovi az elso szembejovo bulvar ujsagirot. (j10 press)

jeegynullas Creative Commons License 2000.04.04 0 0 0
Az en kedvenc sportom a nullagyalazas.
Előzmény: nobodybuilder (-)
nobodybuilder Creative Commons License 2000.04.04 0 0 topiknyitó
Jónapot! Kézcsók! Elvtársak!

Focikutya! Engem ugyan nem izgat fel különösebben a futball, de a kutyákat nagyon kedvelem, ezért szerettem volna idejében jelentkezni egy ilyen topikkal. Néztem az eddigi termést, de csak speciálisan magyar focikutyákkal foglalkozó topicot találtam, ez pedig ugyebár egy külhoni példány. Szóval ide jöhetne bármilyen vélemény a témával kapcsolatosan. Miért jobb a focikutya, mint más fajták? Szárazeledelt jobb egy focikutyának adni vagy konzervát? Az erőnlét ötös foga bejáccik? Mi újság a focikutyák háza táján? Bennfentes információk, alomhírek. Labdarúgó ebtenyésztők országos szövetsége. Azt hallottátok például, hogy az OTP pénzkiadó automatákkal lehet focikutya-néző körutat nyerni? Ha nem nyertek, mit terveztek? Tévén nézitek meg, vagy elzarándokoltok európa legújabb focikutya-kenneljeibe?

nbb

PS. Kedvenc sportágaim egyébként az ökörvívás és a birkázás. Indítsak erről is topikot? : )

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!