Szerettem volna egy bizonyos nicket regisztrálni, de foglalt. Megnéztem, évtizedek óta inaktív tag "bitorolja". Lehet ezen változtatni esetleg? Köszönöm a választ.
I am trying to change my email address, but when I enter my new one all I get is a message saying "Hibás emailcímet adtál meg!" I managed to change it over at Indapass, but according to this forum, my address is invalid. Any ideas...?
By the way, sorry for not posting in Hungarian. I read this forum with the help of Google Translate.
mi is hianyzot Sanders nek ? mert sok videot latok elot, es nem elot ahol nincs semmi bedugva az enekesnek bedugva...nem is szeretem Sanders zenejet...de erdekel mit is hianyolt? hogyan muxik? mi kellet volna neki hogy jol enekelje a zenet(amit amugy en eloben nem vettem eszre semmit)
szoval kedves index...kis magyarazattttt.....ne mindig X,Y ont irjanak hanem a logikus magyarazatott is halando ember szamara :)( aki nem ert a zeneszhez, mint a zsuri akik eszrevettek)
bocsi az ekezetek miatt csak igy nekem gyorsabb/kenyelmesebb
szoval...lattam 1,2 cikket Kallay Sanders rol, DEEEE mint halando ember nem tudom hova tenni, meg az index sem irt egy konkret cikket amin lehetne tajekozodni
a problemaim:
1. neztem a musort eloben...En mint halando nem erzekeltem semmit...igy mi a gond?
2. ok...a szakemberek rajottek vmire...h vmi nem volt rendesen a fulben atiranyitva!!! deee mit? bocsanat ha kezdo vagyok de mit hallanak a zeneszek a fulben ?? pontosabban sok elo koncertet lattam, sok elo koncert videot nezek neten ahol latom hogy a singer nek semmilye nincs a fuleben bedugva.Igy mit hianyolt a Sanders?
Kerek vkit hogy segitsen h megertsem, mert az index irt errol arrol...de peldaul hogy mit hianyolt Sanders (vagy mire valo) azt nem.vagy en nem lattam az ujabb cikket :)
Valaki olyat nem tud esetleg, vagy-vagy ha megteszi bárki is ezt helyettem, megköszönöm!
Hogy "Új topic"-ot hogyan lehet létrehozni!
Én meg most azért nem fárasztom magam, pedig nekem úgy azért válaszolnak a létrehozók, vagy mi, mert valahogy egyszerűbb ide írnom!
A címe pedig: Wellness lenne!
Próbáltam volna amúgy, tehát magamért tenni és-és nézegettem volna, hogy legalább valami Szabadidő vagy Szórakozás lenne vagy mi az utazáshoz valamiért nem gondoltam betenni, mármint most magamról beszélve, amit hirdetni akarok!
A régi freemail-es email címem megszűnt. Itt a beállításokban meg is változtattam az újra, a gmail-osra. A belépésnél mégis miért a régi email címmel kell belépnem????
E-mail címemet szertném megváltoztatni, de a beállításoknál hiába írom be és OK-zom le, nem változtatja meg. Már többször próbálkoztam, töb nappal ezelőtt is.
Ha a freemailom bejelentkezésénél az e-mailcímemet írnám, és a gördülősávon megjelennek az eddig hibásan beírt adatok is, azokat hogyan tudom TÖRÖLNI, hogy csak a jó maradjon??
Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudném a régi nickemet életre kelteni? Ugyanis azóta az e-mail címem megváltozott és sajnos a kódomat nem tudom. Topikot is nyitottam (e36 fanatics) ezért lenne rá nagy szükségem. Előre is köszönöm
Ismételten szeretnélek megkérni hogy az adatlapomon szereplő nmisi@mailbox.hu e-mail címemet légyszives cseréld le az n-misi@freemail.hu címre mert a mailboxosra többen jelezték hogy nem tudnak levelet küldeni!
A mostani rendszerben minden felhasználó saját maga tudja átírni a saját email-címét. Lépj be, klikkelj a "Beállítások"-ra (bal fölső sarok). De vigyázz, hogy az új cím élő legyen!
Légyszives az adatlapomon szereplő nmisi@mailbox.hu címemet lecserélni az n-misi@freemail.hu-ra mert úgy néz ki hogy a mailboxosra sokan nem tudnak levelet küldeni valamilyen külső probléma miatt!
Kedves Moderátor! Én a régi, itteni címemért küzdök. Kétszer írtam már a postmaster@vipmail.hu-nak, nem méltatott válaszra. Kérlek járj közbe. vagy válaszolj Te, ha tudsz. Előre is köszönöm. Ezt a levelet küldtem:
Kedves Postamester!
A vipmail előtti időbken volt egy <felhasználó>@index.hu postafiókom. Most azonban hiába írom be a nevet és a tuti jó jelszót és választom a legördülő listából az index.hu-t, nem tudok bejutni a postafiókba. Helyette új posatfiókot akarnak regisztráltatni velem. De nekem nem kell új! A régi, bejáratott, sokak által ismert címet akarom továbbra is használni! Még él, mert át van irányitva ebbe a cégesbe és kapok leveleket. Mit tudok csinálni?
Próbáltam már egy másik nick-emmel (apcapapi). Az lett az eredménye, hogy kaptam egy üzenetet, mely szerint az új belépési jelszavamat elküldték az új email címre. Viszont arra nem kaptam semmit, és közben pedig már nem tudtam belépni a régi jelszavammal.
Most nem szeretnék így járni, tehát inkább a kedves moderátorok segítségét kérném.
Ezt moderátori segítség nélkül is meg tudod csinálni.
Itt balra van egy "Beállítások" link. Klikk oda, legörgeted az "Email cím módosítás"-hoz, beírod az új címet, megadod a jelszavad, majd klikk Ok és kész.