Keresés

Részletes keresés

beagle1 Creative Commons License 2004.01.13 0 0 13
Erről a törpéről vagy arról a bohócról aki tartja van itt nagybaszó ?

Gondolom azzal indít hogy felajánlja az ő Orbán barátjának hogy visszalépteti 80 képviselőjét.
Utána meg elmennek Leányfaluba egy jó kis primadonna őnagysága által készített husilevest kajolni.
Előzmény: Geyza (-)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.13 0 0 12
Bódog vagyok!:-))
Előzmény: tomp (11)
tomp Creative Commons License 2004.01.13 0 0 11

Gondoltam, hétfő éjjelre berettentek mindenkit, és felhozom ezt a csodát!
Lehet aludni menni:)

Chat Noir Creative Commons License 2000.04.02 0 0 10
Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim, Elv-, Szag- és Polgártársak!! Valamint nagyra becsült Előzékeny Géza!

Örömöm határtalan, hogy ilyen értékes nyereményre tehettem szert. Tudom, hogy nem szokás ajándék lónak a fogát nézni, de szeretném kérni, hogy nyereményemet egy jó állapotban lévő Torgyán féle vízidisznóra kicserélni szíveskedjék. Ami a 10000.-Ft-ot illeti, TJ. Bizonyára örömmel fogja a nevezett bankszámlára befizetni helyettem, ha tudomására jut, hogy eltekintek a rendezvényen való személyes megjelenéstől.
Kiváló tisztelettel:
Fekete Macska

Előzmény: Geyza (9)
Geyza Creative Commons License 2000.04.02 0 0 9
Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim, Elv-, Szag- és Polgártársak!

Köszönöm mindnyájuknak április 1. méltó megünnepléséhez való hozzájárulásukat.

Az 1. díjat, 4 hozzászólásával, Chat Noir nyerte.
Nyereménye: Részvétel dr. Torgyán Józsefnek, a Független Kisgazda, Földmunkás, Polgári és Ügyvédi Párt elnökének valamennyi augusztus 20-i rendezvényén. Amennyiben 10000 Ft-ot befizet Előzékeny Géza bankszámlájára, részvételét ezzel is megválthatja. ORVOSI IGAZOLÁS BENYÚJTÁSA NEM MENTESÍT A RÉSZVÉTEL ALÓL.

Tisztelettel:

Előzékeny Géza
átverésügyi titkár

Chat Noir Creative Commons License 2000.04.01 0 0 8
Szerintem jelen pillanatban nem lenne szerencsés új választás kiírása. Az MSzP még nem elég erős. Egy nagykoalíció (Fidesz-MSzP) lenne a legrosszabb megoldás, bár most mindenki tiltakozna ellene, de emlékezzünk vissza, a Fidesz hogy tagadta Torgyánnal való szövetséget, aztán mégis igy lett. Egy nagykoalició képtelen lenne a kormányzásra, bukásuk után a Miép lenne a következó befutó.
Két év múlva a Fidesz biztos vesztes lesz, ha így folytatja tovább a politizálást.
Előzmény: Derek (7)
Derek Creative Commons License 2000.04.01 0 0 7
"Az lenne veszélyes, ha TJ robbantaná a koaliciót. "

Nem ertem mi evben a veszelyes. tortent mar ilyen nem is egy helyen. Akkor valoszinuleg bukik a kormany, es ki kell irni a valasztasokat, vagy megegyeznek a szocikkal, hogy nem tesznek keresztbe egy kisebbsegi kormanynak es lesz ket evig bena kacsa kormanyunk. Ez az eppen akkori , pillanatnyi eroviszonyoktol fugg, ha a kozvelemenykutatasok eros szoci folenyt mutatnak akkor valoszinuleg bukik a kormany , ha nivellalodik akkor valoszinu, hogy kiegyeznek .

Előzmény: Chat Noir (6)
Chat Noir Creative Commons License 2000.04.01 0 0 6
Az lenne veszélyes, ha TJ robbantaná a koaliciót.
Szerintem a Fidesz még kormányozzon két évet.
Előzmény: Dr. Lecter (5)
Dr. Lecter Creative Commons License 2000.04.01 0 0 5
Mi a veszély? Hogy OV beleszól az agrárium ügyeibe, vagy hogy robban a koalíció?

Hannibal

Előzmény: Chat Noir (4)
Chat Noir Creative Commons License 2000.04.01 0 0 4
Még az is elképzelhető, hogy ha az agrárválság mélyül, és Orbán kénytelen lesz beleszólni az agrárium ügyeibe, amit eddig teljesen rábízott TJ.-re, az képes lesz robbantani a koalíciót.
Sajnos ez reális veszély.
Előzmény: Geyza (-)
picur Creative Commons License 2000.04.01 0 0 3
Biztos csak viccelt apr. 1 alkalmabol :)
Előzmény: Geyza (-)
bagoly1 Creative Commons License 2000.04.01 0 0 2
Én már ismerek is néhány részeredményt a nagy tavaszi kisgizda derbiből. Szabolcs megyében kisgizda a FM hivatal, a Közigazgatási hivatal és a Megyei munkaügyi közp. elnöke egyebek mellett. Nyilván hatalmas és közismert szakértelmük eredményeképpen. Még egy adalék: Szabolcs megyében Kisgazda alapszervezetek szervezéséhez kötöttek (de facto) a megyei közgyűlés (lásd RFT) által folyósított támogatások. Ez alapján kijelenthető: Szabolcs megye az új magyar feudalizmus jövendő fellegvára. (Mellesleg a MaSzoposok is tehetnek erről).
Chat Noir Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1
A Zöld Sas No.1 már rájött, hogy belőle nem lesz köztársasági elnök. Kezd rájönni arra is, hogy a mezőgazdaság nagy bajban van. A Statisztikai Hivatal közzétett jelentése szerint is csökkent a mezőgazdaság teljesítménye. A gazdák egy része demonstrációra készül. A sok utazás nem hozott eredményt a mezőgazdaság részére. A Zöld Sasról lassan kiderül, hogy csak egy egyszerű mezei (rózsadombi) egérke. Mit lehet ilyenkor tenni? Hablatyolni kell orrvérzésig, hátha valaki még beveszi. Még számtalan hülye ötletet fogunk tőle hallani..
Előzmény: Geyza (-)
hajnalpír Creative Commons License 2000.04.01 0 0 0
Sírjunk, vagy nevessünk?
Azért ehhez a kisgazdaasszonyoknak
is lesz egy-két szavuk..:)

üdv.
Aurora

Előzmény: Geyza (-)
Geyza Creative Commons License 2000.04.01 0 0 topiknyitó
Az egyik hétfői kormányközeli (na melyik lehet az...) napilapban megjelentetendő interjú szerint új stratégiára, "tavaszi hadjáratra" készül az FKGP.

"A munka jó részét már elvégeztem. Offenzív diplomáciámmal Észak-Afrikától Dél-Amerikáig piacokat szereztem a magyar mezőgazdaság számára, a munka hátralevő része már egyszerű rutin, amelyet a diplomaták is el tudnak végezni. - kezdi nyilatkozatát a kisgazdák elnöke. "Ezentúl egyáltalán nem utazom külföldre, itteni választóimnak most már nagyobb szüksége lesz rám és a Független Kisgazda Párt állandó figyelő támogatására...

...A Független Kisgazda Párt kénytelen segíteni a megrabolt magyar parasztságon és a vidék polgárságán, ezért az utazásra fordítandó összeget és valamennyi kisgazda képviselő illetményének a felét az elmaradott vidékeken élő parasztság életszínvonalának növelésére ajánlom fel."

Kíváncsi lennék véleményetekre!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!