Keresés

Részletes keresés

krz Creative Commons License 2000.03.31 0 0 56
a fair play szellemeben, reszemrol is pontositva:-)
Előzmény: Seki Waker (29)
krz Creative Commons License 2000.03.31 0 0 55
na lya:-)))

nem lesz 12, vagy tobb

off -> igen

Előzmény: barco (30)
Seki Waker Creative Commons License 2000.03.31 0 0 54
Na oly nagyon nem jársz messze az igazságtól, ha a lyó Gyulánk keze munkáját véled sejeteni a dologban. Kölcsönösen szeretik ők egymást a Bálinttal. Mellesleg én drukkolok a Gyulának, mert ha nem csinálnának folyamatosan sok-sok baromságot a szocik, akkor esetleg sok üveg pezsgőt veszítenék.
Előzmény: Trebitsch (52)
Pirítós Creative Commons License 2000.03.31 0 0 53
Kedves Trebitsch!
Ne féjj, így is bukni fognak.;-)
Nem tanulnak, ugyanazokat a móccereket alkalmazzák, mint az MDF ellen, nem vesznek tudomást a "piaci környezet" (pl. az ellenfél) megváltozásáról, így hát bukni fognak.
Így lyár, aki rugalmatlan.
Hali,
Pirítós
Előzmény: Trebitsch (52)
Trebitsch Creative Commons License 2000.03.31 0 0 52
Egy bársonyos fuvallat a média-ellenszélből.
Amúgy: lehet, hogy csak benneteket akart tesztelni Gyulánk (Gyula for president!!! :), attól kitelik.
Látta, hogy a Szadi gyomra aligha veszi be a Munkáspártot, és gyorsan kiszámolta, hogy még mindig kétszer annyi szavazója van az SZDSZ-nek, mint az MP-nek, úgyhogy most malyd visszatáncolnak lyól.
Kár pedig. Akkkorát buktak vóna.... :)
Előzmény: Seki Waker (51)
Seki Waker Creative Commons License 2000.03.31 0 0 51
Lya, megállapodhatunk abban, hogy öléggé gennyes az ügy :-(
Előzmény: Trebitsch (48)
Seki Waker Creative Commons License 2000.03.31 0 0 50
Dír csoma! Nem az újságtól tudom, amit tudok.
Előzmény: csoma (47)
Seki Waker Creative Commons License 2000.03.31 0 0 49
Trebikém, azt a söröskosót Én inkább belülről vizsgágatnám :-)
Előzmény: Trebitsch (45)
Trebitsch Creative Commons License 2000.03.31 0 0 48
Persze hogy a birodalom visszavágott.
De hogy mérsékelten ludas... Tudod, hogy nekem nem igazán szivem csücske se az SZDSZ, se MB. Mongyuk a Népszabi se, úgyhogy ezesetben talán pártatlan szemlélő vagyok.

Tudta az újság, hogy nem igaz, amit ír. Azért is írták oda a végére ezt a mondatot. "Megkérdeztük MB-t, aki közölte, hogy egy szó nem igaz az egészből."
Persze azért a cikket megírták, betördelték, kinyomtatták... A tájékoztatás, ugye. A Népszabi-féle.

Előzmény: Seki Waker (46)
csoma Creative Commons License 2000.03.30 0 0 47
Kedves Seki,

Legalább Te ne add ki, ha már volt olyan gazember az újságíró/újság, hogy kiadta az informátorát!

De hát ez egy másik kérdés, nem is ide tartozik...

Üdv.

Előzmény: Seki Waker (44)
Seki Waker Creative Commons License 2000.03.30 0 0 46
Kedves Trebi!

Öszintén szólva ma egyáltalán nem olvastam újságot. A kollegáim fogadtak a hírrel, hogy most akkor mi van? Utánajártam, megtudtam, hogy kamu. A Népszabó csak mérsékelten ludas, ha a hír igaz lenne, akkor arról természetesen tályékoztatni kéne a polgárokat. SZVSZ egyszerűen arról van szó, hogy Magyar Bálint nyilatkozott MSZP-Munkáspárt flört ügyben, a Birodalom meg visszavágott.

Előzmény: Trebitsch (41)
Trebitsch Creative Commons License 2000.03.30 0 0 45
Azt nem tom, de harmatos az lehet, ebben egészen biztos vagyok. :)
Pont, mint Seki. Szegény olyan ártatlanul olvasta ezt a cikket is... Na lya, nincs úgy hozzászokva, mint az edzett jobbosok.
Előzmény: Pirítós (43)
Seki Waker Creative Commons License 2000.03.30 0 0 44
Kedves csoma!

Nem gyanakszom, utána jártam a történetnek, de bocs nem adom ki a nevet.

Előzmény: csoma (40)
Pirítós Creative Commons License 2000.03.30 0 0 43
Te Trebitsch!
Esztet én nem értem.
Hogy lehet egy söröskorsó oldala kívülről naív???
Hali,
Pirítós;-D
Előzmény: Trebitsch (41)
Seki Waker Creative Commons License 2000.03.30 0 0 42
off
Kedves lujza!

A Demszkys topictól érzékeny búcsut vetem, mert az öncélú fikázás nem épeszű embereknek való olvasmány. Amit érdemes volt ott elmondani, azt elmondtam ott. Talán olvasd el mégegyszer. A dolog lényege az, hogy már '73-ban is (amikor először találkoztam Demszkyvel) teljesen lyó fej volt Budapest főpolgármestere. Amikben meg Te hiszel, azok szamárságok (hogy egy klasszikust idézzek).
on

Az álhír forrása nem DG!!!

Előzmény: lujza (34)
Trebitsch Creative Commons License 2000.03.30 0 0 41
Seki kartács,

te oly harmatosan naiv vagy, mint egy söröskorsó oldala kívűlről.

Idézek a cikk végéről:
"Megkérdeztük Magyart is, aki közölte: 2001-ig szól elnöki megbízatása, a felvetés
nemidőszerű.
Kéri J. Tibor"

Ennyi. Azaz egy féloldalas cikkben elmélkednek arról, hogy MB lemond, aztán a végire beszúrják ezt a mondatot. Persze könynen lehet, hogy ezt az egészet merő jóindulatból teszik, szokásuk az nekijük. :)

Előzmény: Seki Waker (38)
csoma Creative Commons License 2000.03.30 0 0 40
Kedves Seki,

ki az a gaz áruló? Kire gyanakszol? Csak nem megint az álnok Bauer?

Üdv.

Előzmény: Seki Waker (38)
Pirítós Creative Commons License 2000.03.30 0 0 39
Kedves PuPu!
Természetesen tévedsz!
A jobboldal egyáltalán nem borul gyászba attól, ha Magyar Bálint marad az SZDSZ elnöke.
Én speciel kifejezetten elégedett vagyok az eddigi pártelnöki tevékenységével, nevezetesen pártja totális lenullázásával.;->
Pl. direkte mulattatott a legutóbbi utcai akciózás a honvédelmi kötelezettség ellen (a katonaságot nyilvánvalóan utáló fiatalok között). Igazán kár, hogy nem tudnak arról, hogy a honvédelmi kötelezettség is Alkotmányban rögzített kérdés, ezért aztán - mint 94-98 között megtanultuk - még a tutira összeszedhető 200000 aláírás nem változtatthatja meg.
Így asztán tényleg sok értelme volt...;-DDD
Hali,
Pirítós
Előzmény: PuPu (23)
Seki Waker Creative Commons License 2000.03.30 0 0 38
Kedves rezső!

Az aljasság az álhír terjesztőjénél forog fenn, a Népszabó csak tette a dolgát: közre adott egy infót, ami eljutott hozzá (nyilván merő lyóindulatból). A kérdés csak az: miért nem kérdezték meg Magyar Bálintot is?

Előzmény: rezső (31)
Rsüni Creative Commons License 2000.03.30 0 0 37

Ezt hogyan fogják csinálni? Vesznek szavazókat?
:-)
Előzmény: Seki Waker (15)
Pirítós Creative Commons License 2000.03.30 0 0 36
Kedves Seki Waker!
Én szívesen fogadnék Veled, de nem tehetem.
Valahol azt hallottam, hogy nem gentlemanlike olyasmire fogadni, amiről 100%-os bizonyossággal tudja az ember, hogy megnyeri.;-)))
Azt viszont semmiképpen nem szeretném, ha a családod tönkremenne.
Hali,
Pirítós
Előzmény: Seki Waker (15)
Rsüni Creative Commons License 2000.03.30 0 0 35
"Süni, mint voltál szíves rámutatni, ez az egyetlen különbség... :-) Ne aggódj, a két százalék is meg lesz..."

1. Tévedni tetszik, mert én nem mutattam rá semmire, hanem felhívtam a szíves figyelmedet arra, hogy az általam írt jellemzés már csak azért sem illik a Fityeszre, mert ők nem 2, hanem 32%-on állnak jelenleg.
2. Én nem aggódom, te viszont ne jelenkezz politikai elemzőnek, mert nem vennének fel.
:-)

Előzmény: eomer (22)
lujza Creative Commons License 2000.03.30 0 0 34
Seki Waker, te itt nyelvtanorat tartasz ? :(

Varhatlak akkor en a Demszkys topicban, hogy elmagyarazzad nekem végre a DG megvilagosodásához vezeto, 72 után felmerült új tényeket 19-rol meg 48-ról. :(

Előzmény: Seki Waker (29)
rocky Creative Commons License 2000.03.30 0 0 33
"Álom, álom, édes álom elrepült pillangó (pardon, SZDSZ) képében....", s akkor a kezed beleér a bilibe oszt majd felébredsz.
Előzmény: Seki Waker (27)
rocky Creative Commons License 2000.03.30 0 0 32
Tábornok, Rsüni,

Egyetértünk. Elég volt ezekböl az SZDSZ kreténekböl. Szerintem Hungarovalentin már érzi a büdöset, s elkezdett magának állást keresni. Úgylátszik az SZDSZ mögött álló maffiózók elkezdték kivonni a pénzüket (kiszórják az SZDSZ részvényeket), s Hungarovalentin megértette az üzenetet.

Seki Wakerrel pedig ne törödjetek, agyalágyultak mindenütt vannak. 2002-re már el lehet kezdeni a börtönök bövítését a Föv. Ök. rabló vezetöinek a befogadására. Hogy itt mik fognak kiderülni az SZDSZ teljes bukása után. Az lesz majd csak az igazi hajcihö. S az iratmegsemmisítés sem segít már, mert túl sok dokumentumról készültek hiteles másolatok.

Az SZDSZ temetésére azért elmegyünk. Önkéntes felajánlásból finanszíroznék nekik egy díszsírhelyet.

Előzmény: General Robert Lee (0)
rezső Creative Commons License 2000.03.30 0 0 31
Kedves Seki, ha aljasság, akkor tisztázd a Népszabadsággal, ne velem.
Előzmény: Seki Waker (4)
barco Creative Commons License 2000.03.30 0 0 30
üdv,

ez így nem fair!
Te 1:100-hoz arányra fogadsz, aminek elég nagy a valószínűsége, hogy nem jön be! :-)
Mondd inkább, hogy 12%-nál több, vagy kevesebb. Így precízebb! :-)))

off
dugózol?

Előzmény: krz (28)
Seki Waker Creative Commons License 2000.03.30 0 0 29
Vettem az adást, állom (2 l betűvel).
Előzmény: krz (28)
krz Creative Commons License 2000.03.30 0 0 28
igy en is tartom. nem lesz 12 szazalek.
Előzmény: Seki Waker (27)
Seki Waker Creative Commons License 2000.03.30 0 0 27
Igazad van, pontosítok: 1. forduló SZDSZ pártlista 15 +/-3% 2002-ben. Tét: 1 üveg (száraz) pezsgő. Ha több, akkor is én nyerek, ha kevesebb akkor a Tisztelt jelentkezők.
Előzmény: krz (25)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!