Na oly nagyon nem jársz messze az igazságtól, ha a lyó Gyulánk keze munkáját véled sejeteni a dologban. Kölcsönösen szeretik ők egymást a Bálinttal. Mellesleg én drukkolok a Gyulának, mert ha nem csinálnának folyamatosan sok-sok baromságot a szocik, akkor esetleg sok üveg pezsgőt veszítenék.
Kedves Trebitsch!
Ne féjj, így is bukni fognak.;-)
Nem tanulnak, ugyanazokat a móccereket alkalmazzák, mint az MDF ellen, nem vesznek tudomást a "piaci környezet" (pl. az ellenfél) megváltozásáról, így hát bukni fognak.
Így lyár, aki rugalmatlan.
Hali,
Pirítós
Egy bársonyos fuvallat a média-ellenszélből.
Amúgy: lehet, hogy csak benneteket akart tesztelni Gyulánk (Gyula for president!!! :), attól kitelik.
Látta, hogy a Szadi gyomra aligha veszi be a Munkáspártot, és gyorsan kiszámolta, hogy még mindig kétszer annyi szavazója van az SZDSZ-nek, mint az MP-nek, úgyhogy most malyd visszatáncolnak lyól.
Kár pedig. Akkkorát buktak vóna.... :)
Persze hogy a birodalom visszavágott.
De hogy mérsékelten ludas... Tudod, hogy nekem nem igazán szivem csücske se az SZDSZ, se MB. Mongyuk a Népszabi se, úgyhogy ezesetben talán pártatlan szemlélő vagyok.
Tudta az újság, hogy nem igaz, amit ír. Azért is írták oda a végére ezt a mondatot. "Megkérdeztük MB-t, aki közölte, hogy egy szó nem igaz az egészből."
Persze azért a cikket megírták, betördelték, kinyomtatták... A tájékoztatás, ugye. A Népszabi-féle.
Öszintén szólva ma egyáltalán nem olvastam újságot. A kollegáim fogadtak a hírrel, hogy most akkor mi van? Utánajártam, megtudtam, hogy kamu. A Népszabó csak mérsékelten ludas, ha a hír igaz lenne, akkor arról természetesen tályékoztatni kéne a polgárokat. SZVSZ egyszerűen arról van szó, hogy Magyar Bálint nyilatkozott MSZP-Munkáspárt flört ügyben, a Birodalom meg visszavágott.
Azt nem tom, de harmatos az lehet, ebben egészen biztos vagyok. :)
Pont, mint Seki. Szegény olyan ártatlanul olvasta ezt a cikket is... Na lya, nincs úgy hozzászokva, mint az edzett jobbosok.
A Demszkys topictól érzékeny búcsut vetem, mert az öncélú fikázás nem épeszű embereknek való olvasmány. Amit érdemes volt ott elmondani, azt elmondtam ott. Talán olvasd el mégegyszer. A dolog lényege az, hogy már '73-ban is (amikor először találkoztam Demszkyvel) teljesen lyó fej volt Budapest főpolgármestere. Amikben meg Te hiszel, azok szamárságok (hogy egy klasszikust idézzek).
on
te oly harmatosan naiv vagy, mint egy söröskorsó oldala kívűlről.
Idézek a cikk végéről:
"Megkérdeztük Magyart is, aki közölte: 2001-ig szól elnöki megbízatása, a felvetés
nemidőszerű.
Kéri J. Tibor"
Ennyi. Azaz egy féloldalas cikkben elmélkednek arról, hogy MB lemond, aztán a végire beszúrják ezt a mondatot. Persze könynen lehet, hogy ezt az egészet merő jóindulatból teszik, szokásuk az nekijük. :)
Kedves PuPu!
Természetesen tévedsz!
A jobboldal egyáltalán nem borul gyászba attól, ha Magyar Bálint marad az SZDSZ elnöke.
Én speciel kifejezetten elégedett vagyok az eddigi pártelnöki tevékenységével, nevezetesen pártja totális lenullázásával.;->
Pl. direkte mulattatott a legutóbbi utcai akciózás a honvédelmi kötelezettség ellen (a katonaságot nyilvánvalóan utáló fiatalok között). Igazán kár, hogy nem tudnak arról, hogy a honvédelmi kötelezettség is Alkotmányban rögzített kérdés, ezért aztán - mint 94-98 között megtanultuk - még a tutira összeszedhető 200000 aláírás nem változtatthatja meg.
Így asztán tényleg sok értelme volt...;-DDD
Hali,
Pirítós
Az aljasság az álhír terjesztőjénél forog fenn, a Népszabó csak tette a dolgát: közre adott egy infót, ami eljutott hozzá (nyilván merő lyóindulatból). A kérdés csak az: miért nem kérdezték meg Magyar Bálintot is?
Kedves Seki Waker!
Én szívesen fogadnék Veled, de nem tehetem.
Valahol azt hallottam, hogy nem gentlemanlike olyasmire fogadni, amiről 100%-os bizonyossággal tudja az ember, hogy megnyeri.;-)))
Azt viszont semmiképpen nem szeretném, ha a családod tönkremenne.
Hali,
Pirítós
"Süni, mint voltál szíves rámutatni, ez az egyetlen különbség... :-) Ne aggódj, a két százalék is meg lesz..."
1. Tévedni tetszik, mert én nem mutattam rá semmire, hanem felhívtam a szíves figyelmedet arra, hogy az általam írt jellemzés már csak azért sem illik a Fityeszre, mert ők nem 2, hanem 32%-on állnak jelenleg.
2. Én nem aggódom, te viszont ne jelenkezz politikai elemzőnek, mert nem vennének fel.
:-)
Varhatlak akkor en a Demszkys topicban, hogy elmagyarazzad nekem végre a DG megvilagosodásához vezeto, 72 után felmerült új tényeket 19-rol meg 48-ról. :(
Egyetértünk. Elég volt ezekböl az SZDSZ kreténekböl. Szerintem Hungarovalentin már érzi a büdöset, s elkezdett magának állást keresni. Úgylátszik az SZDSZ mögött álló maffiózók elkezdték kivonni a pénzüket (kiszórják az SZDSZ részvényeket), s Hungarovalentin megértette az üzenetet.
Seki Wakerrel pedig ne törödjetek, agyalágyultak mindenütt vannak. 2002-re már el lehet kezdeni a börtönök bövítését a Föv. Ök. rabló vezetöinek a befogadására. Hogy itt mik fognak kiderülni az SZDSZ teljes bukása után. Az lesz majd csak az igazi hajcihö. S az iratmegsemmisítés sem segít már, mert túl sok dokumentumról készültek hiteles másolatok.
Az SZDSZ temetésére azért elmegyünk. Önkéntes felajánlásból finanszíroznék nekik egy díszsírhelyet.
ez így nem fair!
Te 1:100-hoz arányra fogadsz, aminek elég nagy a valószínűsége, hogy nem jön be! :-)
Mondd inkább, hogy 12%-nál több, vagy kevesebb. Így precízebb! :-)))
Igazad van, pontosítok: 1. forduló SZDSZ pártlista 15 +/-3% 2002-ben. Tét: 1 üveg (száraz) pezsgő. Ha több, akkor is én nyerek, ha kevesebb akkor a Tisztelt jelentkezők.