[Ohhhh én szőkeeee:-)Láma láma dingdong:-)You'll get a long @-mail, I promise to you. Can't you help me? I've much money 'cos I've a cool work...:-(Ha már itt tartunk... 35 rugó nem is sok egy óráért... át gondolom még ezt a munka dolgot:)]
Jaja olyan, meg mint a mamutkula:-)
Társasozzuuuuuunk, üljünk má' be valahova egy jó kis Activityre!:-)
az olyan, mint a tökös mákos?
várjá', előveszem a gazdálkodj okosanból ;-)
[Gini, utoljára: lefestetted a beszólásainkat? ;-) Rein kezdte a 841-ben... aztán én megtanultam tőle, nem volt nehéz... ha az alap indexszíneket használod, akkor észre sem venni... bár nem erőltetem ezeket az üzenetszínezéseket, mert most már unalmas. bocs, ha már tudod ezt a trükköt. pussz.
na jó, jutányosan fizethetsz - de csak te - annyit :-DDD ha meg te kérnéd, akkor talán netán olasz lírában vagy ennyi? az pontosan...
kiváncsi vagyok, vagy-e annyira szőke, hogy az utalásokat meg sem nézed és ezeket ezért sosem látod... vagy csak nem akarod lereagálni?... azért imádlak te szeleburdi fehérnép... kb. 20 gombócnyi nyalás :-)
azt hogy... írjál nekem, ha lesz megint időd :-) [na ezt az uccsó részét a mondatnak nem látod, ha normál az indexbeállításod :-)]
na kiváncsivá tettelek? :-)