Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni! 2007-ben eladtam egy Capt. Fantastic (Bally 1976) flippergépet, amit édesapámtól kaptam. Sajnos édesapámat tavaly elvesztettük, így eszmei érteke számomra felbecsülhetetlen lett. Tudom kicsi az esély, de kb. 4 éves korom óta meg volt a gép és a most 4 éves fiammal együtt játszanék rajta én is Ez volt amúgy az első flipperem.Szeretném valahogy felkutatni és ha lehet visszavásárolni!Annyit tudok róla, hogy tőlem Tatabányára került, de onnan nem tudom hova.Nincs valakinek valami infója róla? Ugyanilyen gépet tudok szerezni, de az nem ugyanaz.2653-as szám van az oldalába vésve vagy valami hasonló! Csatoltam róla egy pár rossz minőségű fotót, hátha valaki felismeri.Az árban biztos meg fogunk tudni egyezni a jelenlegi tulajdonosával, illetve nem alkudozni szeretnék!Köszönöm
Soha kocsmában nem járt, új kora óta otthon használt Williams BIG GUNS flipper eladó.
Minden gyári rajta, egyedül a kijelzője ami elhalványodott az évek során, de ez vadonatúj, ledesre lett cserélve. Mindene tökéletesen működik, csak be kell kapcsolni. Még az eredeti német márkás érmevizsgáló van benne, de Free Play-re van állítva.
Nekem ez volt a kedvencem a 90-es években. További infó és képek: pathologus@gmail.com
Dracula gépet, illetve Recel gyártmányú Pokerplus, vagy Wiliams Stardust gépre gondoltam. A játékélmény a Draculánál lenne kimaxolva, csak tanácstalan vagyok. Az élményért szeretnék gépet venni és nem múzeumot nyitni :)
Nyilván az újabb gépek drágábbak, de nekem csak otthoni használatra kellene a Flipper (a nagy betű a tisztelet jele :) )
A kérdéseid a tekintetben általánosak,hogy kortól függetlenül a szervizelést a jelenlegi állapot határozza meg.
Egy igen koros Em gép is lehet megkímélt szakszerűen karbantartott,és egy jóval újabb dotos gép is halálba sufnizott.
Azért ha én választanék,egy dot matrixos gépet részesítenék előnyben,mind alkatrészháttér tekintetében,mind heveny izgalmi állapotot(játékélményt)előidéző gépként.
Hálózati teljesítmény tekintetében,egy komplett "ledezés"segíthet,mint fogyasztáscsökkentés.Vélelmezem ha komoly szándék mutatkozik gépvásárlásra nem ez a meghatározó(Paksi bővítés folyamatban).Nyílván a vásárlásra szánt összeg lesz elsősorban ami meghatározza,a gép fajtáját,állapotát.
Mivel most tervezek flippergépet venni az alábbaikban kérném a tanácsotokat:
Melyik gépet könnyebb szervizelni? A régi kb. 40 éves konstrukciót, vagy az újabb gépeket, pl. a Draculát? Mennyi az áramigénye a gépeknek? (viszonyítás képpen) Foglalkozik valaki javítással?
Hozzájutottam egy Black Knight 2000 típusú flippergéphez. Kicsit leharcolt állapotban van: a kabinet egyik oldala pereg, bekapcsol de játékot nem ad. A Playfield azonban szép (alulról is) és kopásmentes, a panelek rendben vannak nincs gányolás , a fejüveg eredeti, egy kopástól eltekintve elfogadható, bár kezd peregni de menthető. Két gombasapka hiányzik és pár poszt. Idő hiányában a felújítása hosszadalmas lenne ezért cserélni szeretném valamilyen 1985 utáni flipperre pld F-14 Tomcat, vagy Bride of pinbot. Dot mátrixos gép is szóba jöhet elsősorban Williams gyártmány, kivéve World cup 94. Ajánlatokat erre az emilre várok:pjotter2107@gmail.com Köszi!
Segítségedet szeretném kérni egy zaccaria combat gép beüzemelésében. A kijelzőnél akadnak kérdések. Egyik mágnes kapcsoló vezetékei le vannak vágva gondolom ki lett cserélva és nem tudom mit hova kell visszaforrasztani. Valamint vannak kis csatlakozó lábak amit végkép nem értek mit hova kell csatlakoztatni.
Srácok, Urak, sziasztok! Szép állapotú működő flippert keresek. 1 db gép kéne, nem profi vagyok, de huzavonára nincs időm, korrekt ajánlat esetén deal és azonnal, nem tízrongyokon puposkodva kp. fizetek. Üdv!