Keresés

Részletes keresés

nyman Creative Commons License 2004.02.27 0 0 39
azota sem sokat javult
pedagogus Creative Commons License 2001.08.15 0 0 38
Ugyan régi a beírás, de aktuális a válasz:

purplerain11 kedves!

Másodszor a müsorokat felmérések alapozzák meg, hogy mire van tömegigény.
Ha az Ember tragédiájára eredetiben, akkor azt adnák.

De ugye ha azt hozná ki a felmérés hogy a "tömegsikoly a gázkamrában" c. müsorokra lenne tömegigény, azt is bemutatnátok?????

Na ez a TV2 és a RTLklub szellemi szintje. Tömegigény.....

Előzmény: purplerain11 (10)
Zoma Creative Commons License 2001.08.15 0 0 37
Szerintem nagyon shit ez a műsor. Felháborít a kersekedelmi, meg
úgy általában a magyar tévék igénytelensége. Miért kell minden nyugati mocskot átvenni? Azért mert valami "nyugati" attól még
lehet szar. Ennél ocsmányabb műsort már nem is lehetett volna átvenni!
Egy egészséges társadalomban egy ilyen műsor nem okozna problémát, de egy ilyen beteg, könnyen befolyásolható társadalomban, mint a magyar nem megengedhető.
Nem elég, hogy ott az a sok szappanopera, még a Villám Szpenszerrel meg a Karibi őrangyallal is hülyítenek, a tetejébe meg ilyen okádé
vetélkedőt dobnak az arcunkba. Hát ennyire hülyének néznek minket?
Mikor fogjuk már megunni ezt a sok hülyítést?
Előzmény: Albibaba (-)
Conscience Creative Commons License 2001.04.02 0 0 36
S újra itt a vérmagazin. Csak tessék, tessék.
Daemon Creative Commons License 2001.03.04 0 0 35
"...A TV2 az MSZP adója?
És még a kutyásokat csesztetik? Igazi bolsi elmebeteg banda. "

Gondoltam hozzászólok a topicnyitóhoz, mert Máté Krisztináról nekem sincs túl jó véleményem.

Aztán a fenti mondat után rájöttem, hogy nem érdemes. Ez már a Mariana-árok közelében jár.

Conscience Creative Commons License 2001.03.04 0 0 34
Sajnos nem tudok segíteni, mert én soha nem nézem reggel a tv2-t. Régebben egy kicsit szimpatikusabb szőke néni volt reggelente, ezek szerint ő már nincs?
Előzmény: nyman (33)
nyman Creative Commons License 2001.03.02 0 0 33
reggelente nem o szokta jatszani a hulyet a TV2-n? Van egy idiota no aki jatsza magat, csak meg nem volt idom megnezni ki az, mert mikor megjelenik a balfasz kerdeseivel el szoktam kapcsolni. De mintha 1x hallottam volna, hogy Mate Krisztina... na majd a jovo heten lekotom magam es turelmesen megvarom meg Lmondgyak a nevet
Előzmény: Conscience (32)
Conscience Creative Commons License 2001.03.02 0 0 32
Nem is igaz....
Most is láttam a minap a Tv2-n, a Tényekben.
Előzmény: Törölt nick (26)
nevtelen Creative Commons License 2001.02.16 0 0 31
Stresszdús egy életed lehet, ha neked ez a vérszomjas, férfias csaj "felüdülés"...
:-)
Előzmény: pannonbetyár (30)
pannonbetyár Creative Commons License 2001.02.16 0 0 30
Máté Krisztina még mindig felüdülés Bombera Krisztához, Balázsy Pannához, vagy Ábel Anitához képest.

Utóbbiak a valódi idióták!

BOB Creative Commons License 2001.02.15 0 0 29
Dehogy. Igazan tudhatnad mar, hogy a vilagon mindenhol az SZDSZ penzeli a mediat :))
Előzmény: Tripletheader (9)
Conscience Creative Commons License 2001.02.15 0 0 28
Na igen, ennyit a Biopon TV nézési szokásaimról...
stones Creative Commons License 2001.02.14 0 0 27
ha ez igaz, akkor kinyírlak!!!
Előzmény: tolerancia tréner (21)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.14 0 0 26
1. Már nincs Forró nyomon.
2. Máté Krisztát se látni a tv2-n.

Amúgy aktuális a topic :)))
Eszetlenek...

Conscience Creative Commons License 2001.02.14 0 0 25
Bizonyos esetekben lehet, hogy ez igaz is. Általában viszont nem hiszem, hogy attól lenne bárki nyugodt, ha az ehhez hasonló történetek nem vele történtek meg.
Előzmény: molli629 (24)
molli629 Creative Commons License 2001.02.14 0 0 24
Egyszer a Verebes a Napkeltében beszélgetett valakivel arról, hogy miért nézik az emberek az ilyen típusú műsorokat. Azt mondták: Ül a család a panelban, eszik a virslit mustárral, közben nézik a Forró nyomont és azt gondolják - De jó, hogy ez a sok borzalom nem velünk történik meg! Vagyis elégedettebbek lesznek nagyon is szerény körülményeikkel.
beany Creative Commons License 2001.02.14 0 0 23
purplerain,

1. Meg kell nézni a hazánkban fogható kereskedelmi csatornák tulajdonosi struktúráját. Ha ezek után is úgy érzed, hogy a TV2 - vagy az RTL - nem szoclib, akkor a hiba a te készülékedben van.

2. Ezt írod: "Másodszor a müsorokat felmérések alapozzák meg, hogy mire van tömegigény. " - Ha ennyit értesz a felmérésekhez és a marketinghez, hát ne mondj véleményt. A dolog nem arról szól, hogy egy bizonyos igényt kielégítenek. Hanem arról, hogy egy igényt felkeltenek benned, majd azt elégítik ki...És ez nem mindegy!

Conscience Creative Commons License 2001.02.14 0 0 22
Kulcsszó : nézettség.
Egy kereskedelmi tv-ben csak olyan műsorok maradhatnak meg sokáig, amelyek garanatálnak egy bizonyos nézettségi értéket. Nem véletlenül hallottuk oly sokszor azt a gyenge szlogent, hogy " maradjanak velünk". Magas nézettséget általában a néptömegek széles rétegeit érdeklő ( és sajnos emiatt szellemileg igénytelen kivitelezésű ) műsorok produkálnak. A Biopon TV-n komolyabb agytevékenység kifejtésére inspiráló műsort szinte egyáltalán nem találni, max. késő éjszaka ( vasárnap esti magyar filmek, internet magazin ). M. K. személyisége pedig - szerintem - semmilyen műsorban sem garantálna hitelességet. Ebbéli véleményemben sokat lendített nevezett tavaly az újságokban már tárgyalt Markó utcai magatartása.
tolerancia tréner Creative Commons License 2001.02.14 0 0 21
Ez hitelessé tesz valamely orgánumot? A cél szentesiti az eszközt? A hülyeséget nem gyógyitani, hanem kihasználni kell?

Igen, az emberek jól szórakoznak az ilyen műsorokon, és közben kiélik a szörnyűségek iránti igényüket. Pontosan ez a célunk. Az ókorban gladiátorjátékok, ma meg ez. Szórakoztatjuk a népet, és egyben uraljuk is őket. Igen, valóban tehetségesek vagyuk, ezeket a műsorokat sok millióan szájtátva nézik! (Zárójelben megjegyzem, hogy annak idején, média tanácsadóként még én tanácsoltam a véres és megdöbbentő jelentek előfordulási számának intenzív növelését.)

Előzmény: Albibaba (6)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.13 0 0 20
Máté Krisztina idióta vigyorának (mosolyának?) titka a horizontális foglalkoztatottság komplett hiánya.

Mondta nekem a Kati, és igaza van!

nyman Creative Commons License 2001.02.13 0 0 19
+van meg a musor?
blasted Creative Commons License 2000.03.30 0 0 18
ja, egyebkent hogy ki a kormanyparti meg ki a bolsevik... szoval a tv2 tulaja meg a big rtl ott legfolul osszefonodik.......csaladban marad....

ps: most hogy van ez? aki mszp-s az i a falusi horrort szereti, aki fidezses azmeg a fokuszos mozgasserulteket ?

Albibaba Creative Commons License 2000.03.30 0 0 17
Hogy mitől bolsi, azt most azért hagynám, mert hosszú és álmos vagyok.
De ami a felméréseket illeti, hogy mire van tömegigény: pálinkára, hazugságra, kábitószerre, kurvákra és mindenféle ordenáréságra. Azért tömeg a tömeg. Na de nem tartozik az erkölcs bajnokai közé mégsem a kábitószerárus, a borpancsoló, a lóbó beleket széles mosollyal tálaló, általában az ostobaság haszonélvezője. Ma pl. első izben volt szerencsém láthatni a Vitriol c. műsort és igen elcsodálkoztam - bár igen nagy illuzióim nem voltak vele kapcsolatban -, hogy ott viháncol igen gyenge poénokon Udvaros Dorottya, aki szinésznőként azért meglehetősen fajsúlyos. (Itt már eltérek a TV2-től, de talán ide tartozik: Hernádi Juditot kimondottan kedvelem mint szinésznőt, tekintélye van mint szinésznőnek (részemről volt), és igen visszatetszőnek, hozzá méltetlannak tartom a heti hetes - nyolcasban való ugyszintés igénytelen ripacskodását. A többiekrúől nem beszéltek, mert egyrészt senkik, másrészt főfoglalkozásban művelik amit művelnek. Szóval arra akarok kilyukadni hogy nem kellene mindenféle szart elvállalni annak, aki valami másban egyébként jó. Ezt önértékelésnek, méltóságnak hivják. (Cserhalmit sem szivesen láttam a belezős műsorban)
Spec én elsősorban a Duna tévét és a MTV 2-t nézem szivesen, mert egyszerűen jól esik látnom bennük egyet s mást.
PRAETORIANUS Creative Commons License 2000.03.29 0 0 16
A duma jó, ezeket a szarokat meg nem szoktam nézni, inkább Napkeltét, vagy Aktuálist.
A Topic nyító meg szerintem még a Piros Mogyórósban is bolsi veszélyt lát:)
Előzmény: Duda (15)
Duda Creative Commons License 2000.03.29 0 0 15
Hat annyi penzert ti is csak vigyorognatok mint a toklampa. :)
purplerain11 Creative Commons License 2000.03.29 0 0 14
Tehát Máté Krisztina jelenlegi müsora szerinted sem politikai adás. Előbbi beírásod off volt.
Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.29 0 0 13
Kedves p11! A dobozi lelkész elleni hecckampány /melynek részleteit a "VÚ Aktuális adás"-ban elolvashatod/ mutatja, hogy miként adja egymásnak a témát a két "kereskedelmi csatorna" egyik nap a TV2, másnap az RTL-KLUB adta le ugyanazt az igazi bolsi aljassággal összeállított műsort. Szóval mindkettő kőkeményen bolsi szerkesztésű, velük szemben kellene megnyernünk a 2002-es választásokat. A plebst becsalják a "feldarabolta szomszédját" tipsú műsorokkal, azután jöhet Kovács László meg a fasiszta Fidesz. Erre kell Máté Krisztina.
Kisgazda Creative Commons License 2000.03.29 0 0 12
Nem haragszol, kedves Purplerain11, de te még a szart is megvéded, ha azt az úttest baloldalára sikerült valakinek abszolválni.

1. Máté Krisztina politikai műsorvezetéséről volt szó.

2. Kis naív, nem kell ahhoz élni a bolsi rendszerben, hogy valaki irányukban elfogult legyen. (Apuka, anyuka, elvárások, stb).

3. Önmagában nem a vérengző műfajjal van a probléma, nem értetted a felvetést.

Nekem különben nincs vele problémám, nagyon ritkán és akkor is rövid ideig nézem, de nekem sem szimpatikus, pedig csinos nő.

purplerain11 Creative Commons License 2000.03.29 0 0 10
Nem világítottad meg, hogy mitől bolsi a TV2 jelenlegi müsora.
Máté Krisztina még gyerek volt a szoc-ban, tehát ő ebben fedhetetlen, továbbá politikamentes a müsora.

Másodszor a müsorokat felmérések alapozzák meg, hogy mire van tömegigény.
Ha az Ember tragédiájára eredetiben, akkor azt adnák.
Ha pedig ebben a feldolgozott, napi apróra váltott vérengző -szadista müsorra, akkor meg azt.
Ilyen prosztók vagunk, tisztelet az ezek szerint csekély számú kivételnek.
Vesd össze az ilyen címü topiccal.
Jobb, ha a királyit nézed, hamar elalszol.

Tripletheader Creative Commons License 2000.03.29 0 0 9
Mi koze ehhez az Mszp-nek??? Nemetorszagban is vannak hasonlo musorok, ott a jobboldal ellenzeki.
Akkor ott ok inspiraljak?
Mit keres ez a topik a Politikaban? a t.asztalra vele!

- th

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!