Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.08.27 0 0 49
Ide is leírom: 06-80-44-33-23 FAX!
Ismerős mindíg akad a közelben aki tud faxolni, legrosszabb esteben (mert drága) ott a Posta.
És nem kell sorbaállni.
De mivel látom modemezel, ezért elvileg Te is tudsz faxolni (faxmodem) - az aláírásodat kell beszkennelned és jpg-ben odatenni a word doc aljára. Én is így csinálom!

Most azt is tudom, hogy amikor ki vagy kapcsolva vagy korlátozva vagy, akkor nem tudsz 0680-ast sem hívni, de a lényeg, hogy semmi esetre sem kell az ügyfélszolgálatra (bocs:MPont) berohangálni nyakra-főre.

És az 1212-n általában (99%!) tényleg normális emberkék ülnek, akik ÉRTED vannak, és ilyen esetben ha nem őrjöngve nyitsz, akkor ők is megpróbálnak segíteni.

Még egy: amikor csak egy csekk van meg náluk a 2-ből, az nem biztos, hogy az ő hibájuk! A drága (!) magyar posta hajlamos el-elcsaklizni utalványokat. (Nem csalnak csak az ún. kötegelt feldolgozás miatt elkeveredhet akár hónapokra is)Aztán valahogy meglesznek.
DE ILYENKOR A FELADÓ TUD CSAK REKLAMÁLNI (hivatalosan: tudakozódni) - a címzett (Matáv) NEM!

ha segíyteni tudok, mail-ben keress meg!

üdv!

Maus Róbert Péter
mikimaus

Előzmény: Törölt nick (48)
BRT-191 Creative Commons License 2003.06.10 0 0 47
Az a súlyos, hogy Réthy László (Lővy Árpád) anyai ágon rokonom volt. Örülök, hogy előkerült egyik műve a neten is! :-)))
Előzmény: lesifotos (45)
autocue Creative Commons License 2003.06.08 0 0 46
bár fene se tudja miért kellett ezt a 3 éve elsüllyedt topicot felhozni, de mivel azóta már sok ember kicserélődött, talán el lehet mondani: abban az időben már el akarták hozni onnan pécsről az ügyfélszolgálatot, ez csak egy jó apropó volt, hogy minél gyorsabban megtegyék...
Előzmény: lesifotos (45)
lesifotos Creative Commons License 2003.06.08 0 0 45
Azért ha valaki nem ismeri fel, hogy hivatalos levéllel áll-e szemben, vagy egy hülyeségből megfogalmazott tréfával, akkor valahol ez őt is jellemzi.

Ha valaki kap egy levelet mondjuk az ORFK-ról (mint később kiderül majd, a takarítónéni írta bosszúból a szomszédjának Kovács János ftrzsrmstr bekapcsolva hagyott gépéről), hogy "Te büdös patkány, nem fizettél a parkolásért, ezért holnaptól bezúzzuk az autódat", akkor nekiáll sírni, hogy jajj mi lesz vele? Nevetséges.

De hogy kultúra is legyen ajánlom becses figyelmetekbe Réthy László (1851-1914, álneve: Lővy Árpád) a Magyar Tudományos Akadémia levelezõ tagja, a budapesti egyetem tanára, a Nemzeti Múzeum érme- és régiségosztályának igazgató-helyettese, a magyar numizmatika egyik legnagyobb alakja, nyelvész és őstörténész, állami tisztségviselő hivatalos levelét (Levéltárból került elő)

----------------------------
Tekintetes kultúrmérnöki hivatal Pécsett.

Tegnapi póstával érkezett 1090/1903 18. hivatalos átiratukra, melyben azt kérdik, hogy a nagybereki község határában lelt régi sarkantyúval mi történjék? hivatalos tisztelettel azt válaszolom, hogy basszák meg az urak a sarkantyújukat, mert 35 Reaumur hõségben ilyen szarságokkal nem foglalkozhatunk.

Budapest 1903 aug. 18.

Teljes tisztelettel
lófasz a seggükbe
Dr. Réthy László
m. n. muz. Érem és régiségosztályi
igazg.-helyettes.

A XIV dik. m. kir. Kultúrmérnöki hivatalnak

Törölt nick Creative Commons License 2000.10.18 0 0 44
max hogy tegnaptáv d+...
Előzmény: isdn (43)
isdn Creative Commons License 2000.10.18 0 0 43
Üdv!

Na akkor egy kicsit én is mesélek a témáról így, fél év távlatából.
Először is a MATÁVNet nevében MC-nek írt válaszlevelet nem egy hanem kettő (vagy három
ezt tényleg csak ők tudják) diák írta. Ők egy diákszervezet keretein belül alvállalkozói rendszerben dolgoztak a MATAVNet-nél. A neveket nem akarom leírni.
Mindenki azt gondolta, hogy ebből óriási balhé lesz. Így utólag visszanézve lehetett volna nagyobb is. Az értelmi szintjükre jellemző a második levél, melyben mentik a menthetőt. Egy kicsit beijedtek és nem tudtak mit kitalálni hát gyorsan hazudtak egy kicsit.
Sőt a levelet dicsekvésként elküldték valamelyik haverjuknak is aki volt olyan hülye, hogy berakta a fórumba.
Hamarosan kiderült, hogy kik csinálták a balhét, de ők maguktól nem ismerték el. Végülis ki lett "kényszerítve" belőlük, hogy vállalják amit tettek. Arról volt szó, hogy ha nem ismerik el akkor másnaptól már egy diák sem dolgozhat a MATAVNet-nél. Két diák elismerte a dolgot, de a harmadik nem. Az első kettő, aki elvitte a balhét azt kirugták de a harmadiknak volt pofája és még hónapokig ott dolgozott. Utánna végleg megszünt a központban a diákok foglalkoztatása.
Különösebb következménye, mint már említettem nem volt a dolognak. Csak annyi, hogy az ott dolgozó diákok órabérét nettó 350Ft-ról 250Ft-ra csökkentették. Semmi nyomozás meg egyéb nem volt. A MATAVNet vezetősége egy ideig be akarta perelni a diákszervezetet de ez is elmaradt.
Most más nem jut az eszembe a dologról.

ISDN

radai rosseb Creative Commons License 2000.09.15 0 0 42
Azért a levél sem volt gyenge, amit írtak hawerék. Egyébként azt hiszem rengeteg ilyen tipusú levelet kapnak nap mint nap. Nekem is tele lenne mindenem a végén vele, hogy normális hangnemben válaszoljak egy "síkparaszt" rinyálására (aki per pillanat 36 ezer forintért írt egy ilyen levelet). A MATÁV is, mint a többi mamutcég meglehetősen arctalan. Ha ki is rúgták az illetőt, van helyette 20 másik.
Előzmény: Törölt nick (40)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.14 0 0 41
(és ezt annak ellenére így gondolom, hogy rühellem a topicnyitó által képviselt "zenei" irányzatot)
Előzmény: Törölt nick (40)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.14 0 0 40
szerintem nem volt nagy hőstett az a levél, hanem inkább brutálisan primitív és még a Matávhoz is méltatlan

akinek felülkerekedési és önigazolási kényszere van, az ne dolgozzon olyan helyen, ahol emberekkel kell érintkezni - ha én lennék a főnöke, kirúgnám, pontosabban fel sem venném

Előzmény: iNfErNo (39)
iNfErNo Creative Commons License 2000.09.14 0 0 39
En ezen az egeszen csak mulatni tudok...
Sokat nottek a szememben a MatavNetesek...
Szerintem ezt egy kicsit lazabban is fel lehetett volna fogni...
Nekem nincs semmi bajom a hawerekkel meg a zenejukkel...
Sot!! Egesz jo csak ugy kell hozzaallni!
De a valasz level BRUTALISAN JO...
Masik: Nem lett volna rossz uzlet a MNetnek ha belemegy
a "szponzorosdiba"...
Előzmény: sotetkaRMa (1)
icecube Creative Commons License 2000.04.26 0 0 38
sotetkaRMa

onnatól hogy benne volt az időpont a levélben nem nagyon volt szükség hogy elmondd kik voltak, a kollégáim maguktól is rájöttek. mint ahogy az alább olvasható az említett illetők azóta nincsenek a cégnél, nemcsak én olvasom a fórumot innen...

btw még egy megjegyzésem volna:
mc hawer: ha nem mondod le kapcsiból az accountodat még most is élne szerintem.
másrészt a lehető legrosszabb helyre irtad a leveledet, azért azt talán magad sem gondoltad, hogy az ügyfélszolgálat ilyen kérdésekben illetékes lehet. a matávnet weboldalán azért találni pár olyan cimet, ahol esetleg érdemben válaszoltak volna. harmadrészt gondolom azt sem hitted, hogy egy ilyen cég ilyen levelet hivatalból kienged. a zenéddel kapcsolatban: bár nekem nem jön be, de nem lehet mindenkinek megfelelni, és mindenki abból él meg amiből tud.

üdv
ice

Előzmény: sotetkaRMa (25)
SzPeti Creative Commons License 2000.04.26 0 0 37
Hopp, látom, béna voltam, bocsánat! Nem volt direkt, csak az index nem tűnt elég gyorsnak.
Előzmény: SzPeti (35)
Janibacsi Creative Commons License 2000.04.26 0 0 36
Üdv Hawer!

Hát nekem nem teljesen tiszta ez a Cd-dolog(bocs hogy ennyire forszírozom de ha már szóba jött tegyük tisztába a dolgot). Emlékszem rá, aznap este csak beültünk a barátnőmmel meginni valamit, és egyszer csak (név) elkezdte beszedni a jegyárat a bentlévőktől. Még oda is mentem hozzá megkérdezni tőle hogy miért szeded a jegyet, ő mondta hogy este fellépés lesz. Akkor eleve elment egy csomó ember. Aztán később megérkeztél, mi akkor kimentünk azzal a sráccal aki az egyik tulaja annak a bizónak ahonnan a Cd jött. Te akkor már alkudoztál a hely tulajával, és én úgy vettem ki a dolgot hogy ő nem akarja kifizetni az előre megbeszélt összeget, mondván hogy nincs elég ember. Ha a tulaj erősködött volna akkor miért ne fizette volna ki a lóvét? Nyilván mert nem akart akkorát bukni. És itt lépett be a képbe a két bizós, és ekkor egyeztetek ki a Cd-ben -meg talán pár CD vagy videokazetta volt még ott. Nem így volt?

Persze az is lehet hogy nem egyről beszélünk és egy kisebb Cd-játszó gyűjteményed van otthon :o)
Ezért kérlek írd le hogy hol volt ez a dolog! Segítségképpen 3 választási lehetőség: Bp, Tk, Nk. Na melyik rövidítés a helyes? Várom a válaszod!

Jano

U.i:már van CD-játszóm, és profibb mint a kérdéses készülék:o)

Előzmény: MC. HAWER (32)
SzPeti Creative Commons License 2000.04.26 0 0 35
Sziasztok!

Csak most írt Teppo a topicról, MC. Hawerről a véleményem: nagyon szeretek bulizni, és attól, hogy nem igényes zene, bulizni nagyon jól lehet rá! Tudom én, hogy nem igényes, komoly, de hát ha egyszer ez jött be... MC. Hawer a műveltségétől és helyesírásától függetlenül egy tisztességes, rendes faszi, két gyereket nevel, és abból él, hogy szórakoztatni akarja a fiatalokat. Hát, a lakodalmas technoval, de attól még ember...

Én csinálom MC. Hawer és a Tekknő www.mc-hawer-tekkno.org.hu című honlapját. Tényleg egyetemista vagyok, és MC. Hawer zenéjére harmad-negyed-ötödéves egyetemista barátaimmal szoktunk bulizni egy egyetemi klubban, ahova fiúk eleve csak diákkal mehetnek be. Szóval talán nem intelligencia, hanem bulizni tudás MC. Hawerék zenéjének a szeretete, örülök, mikor e-mailben kérdezik tőlem, hogy a leveleim alapján értelmesebbnek tűnök... MC. Hawer alapján nem?

MC. Hawer és a Matávnet között volt még két levél, csak a Géza azóta elkavarta a későbbi két levelet, de mivel elküldte nekem, én előkerestem. Íme tehát MC. Hawer és a Matávnet levélváltásának újabb két gyöngyszeme, először tehát MC to Matávnet válasz:

Tisztelt Matávnet!

(Csak azért ez a megszólítás, mert a levelemre adott válasz alá nem volt név
írva)
Sajnálattal olvasom, hogy - bár nem ismerik - nem is szeretik a zenénket.
Sot, mint írja, ráadásul még hulladék is az ÖN számára ismeretlen zene. Ez
számomra annyira érthetetlen mint az én levelemben ÖN által felfedezett
helyesírási hibák. Hiszen mindíg is nagyon odafigyeltem a helyesírásomra.
Újra átolvastam többször is az elküldött levelemet, de sajnos nem fedeztem
fel benne hibát. Nem lehet esetleg, hogy a "pizsamánk" elvakította ÖNT?
A tartozásomra visszatérve: NEM azt írtam, hogy nem kívánom kifizetni, hanem
egy üzleti lehetoséget ajánlottam fel. Mindenkinek saját belátására van
bízva hogy üzletileg mihez hogy áll hozzá. Többnyire, ha valaki üzleti
lehetoséget lát egy dologban nem azt nézi, hogy egyénileg milyen zenét
szeret, hanem, hogy van-e reklámértéke, vagy nincs. És mindezt anélkül
teszi, hogy mást ezzel a sárba tiporva megalázna. Egyébként a háttérrel
készült levelet pusztán kedves gesztusként szerettem volna elküldeni,
sajnálom, ha ezzel hányingert keltettem volna bárkiben. Nem gondoltam volna,
hogy a Matávnet dolgozói kizárólag, mindannyian csak alternatív zenét
hallgatnak. Elnézést ezért az "ordenáré nagy pofátlanságért!"
Minenesetre példaértéku volt számomra ez a rendreutasítás, méghozzá
olyannyira, hogy valószínuleg publikáltatni fogom valamelyik napi,- vagy
hetilapban, hogy mindenki tanulhasson belole.
Miután ÖN, kedves levélíró, bizonyára gyakran forgatja a Magyar Értelmezo
Kéziszótárat, remélem, nem lesz nehéz értelmeznie ezeket a sorokat.
Ezekután kérem Matávnet szerzodésem felbontását a mai naptól. A tartozásomat
természetesen egy-két napon belül rendezni fogom.
Köszönettel: Koczka Géza

---
A Matávnet válasza:

Tisztelt Kocka Geza!

Semmikeppen sem szeretnenk, ha rossz szajizzel valna meg
szolgaltatonktol, ezert ezen az e-mail cimen keresztul is
kuldunk egy uzenetet, hogy biztosan elerje Ont.
Volt kollegank neveben is szeretnenk elnezest kerni a
levelert, amit kapott a Matavnettol. Munkatarsunktol az
incidenst kovetoen termeszetesen azonnal megvaltunk. Sajnos
tulsagosan elfogult volt zenei izlesevel kapcsolatban. Az On
tevekenyseget sajnos kulonben sem allt volna modunkban
tamogatni. Internet elereset keresenek megfeleloen
megszuntettuk. Megegyszer elnezeset kerjuk.
Bejelntketzesi azonositojat es e-mail cimet termeszetesen
egy evig megorizzuk, amennyiben velemenyet megvaltoztatna.

Udvozlettel: Matavnet

Előzmény: MC. HAWER (32)
SzPeti Creative Commons License 2000.04.26 0 0 34
Sziasztok!

Szatmári Péter vagyok, MC. Hawer honlapjának készítője (www.mc-hawer-tekkno.org.hu)

Csak most írt Teppo a topicról, MC. Hawerről a véleményem: nagyon szeretek bulizni, és attól, hogy nem qrva igényes zene, bulizni nagyon jól lehet rá! Tudom én, hogy nem igényes, komoly, de hát ha egyszer ez jött be... MC. Hawer a műveltségétől és helyesírásától függetlenül egy tisztességes, rendes ember, két gyereket nevel, és abból él, hogy szórakoztatni akarja a fiatalokat.

Tényleg egyetemista vagyok, és MC. Hawer zenéjére harmad-negyed-ötödéves egyetemista barátaimmal szoktunk bulizni egy egyetemi klubban, ahova fiúk eleve csak diákkal mehetnek be. Szóval talán nem intelligencia, hanem bulizni tudás MC. Hawerék zenéjének a szeretete, örülök, mikor e-mailben kérdezik tőlem, hogy a leveleim alapján értelmesebbnek tűnök... MC. Hawer alapján nem?

MC. Hawer és a Matávnet között különben volt még két levél, csak a Géza azóta elkavarta a későbbi két levelet, de mivel akkor elküldte nekem, én előkerestem. Íme tehát MC. Hawer és a Matávnet levélváltásának újabb két gyöngyszeme, először tehát MC to Matávnet válasz:

Tisztelt Matávnet!

(Csak azért ez a megszólítás, mert a levelemre adott válasz alá nem volt név
írva)
Sajnálattal olvasom, hogy - bár nem ismerik - nem is szeretik a zenénket.
Sot, mint írja, ráadásul még hulladék is az ÖN számára ismeretlen zene. Ez
számomra annyira érthetetlen mint az én levelemben ÖN által felfedezett
helyesírási hibák. Hiszen mindíg is nagyon odafigyeltem a helyesírásomra.
Újra átolvastam többször is az elküldött levelemet, de sajnos nem fedeztem
fel benne hibát. Nem lehet esetleg, hogy a "pizsamánk" elvakította ÖNT?
A tartozásomra visszatérve: NEM azt írtam, hogy nem kívánom kifizetni, hanem
egy üzleti lehetoséget ajánlottam fel. Mindenkinek saját belátására van
bízva hogy üzletileg mihez hogy áll hozzá. Többnyire, ha valaki üzleti
lehetoséget lát egy dologban nem azt nézi, hogy egyénileg milyen zenét
szeret, hanem, hogy van-e reklámértéke, vagy nincs. És mindezt anélkül
teszi, hogy mást ezzel a sárba tiporva megalázna. Egyébként a háttérrel
készült levelet pusztán kedves gesztusként szerettem volna elküldeni,
sajnálom, ha ezzel hányingert keltettem volna bárkiben. Nem gondoltam volna,
hogy a Matávnet dolgozói kizárólag, mindannyian csak alternatív zenét
hallgatnak. Elnézést ezért az "ordenáré nagy pofátlanságért!"
Minenesetre példaértéku volt számomra ez a rendreutasítás, méghozzá
olyannyira, hogy valószínuleg publikáltatni fogom valamelyik napi,- vagy
hetilapban, hogy mindenki tanulhasson belole.
Miután ÖN, kedves levélíró, bizonyára gyakran forgatja a Magyar Értelmezo
Kéziszótárat, remélem, nem lesz nehéz értelmeznie ezeket a sorokat.
Ezekután kérem Matávnet szerzodésem felbontását a mai naptól. A tartozásomat
természetesen egy-két napon belül rendezni fogom.
Köszönettel: Koczka Géza

---

Tisztelt Kocka Geza!

Semmikeppen sem szeretnenk, ha rossz szajizzel valna meg
szolgaltatonktol, ezert ezen az e-mail cimen keresztul is
kuldunk egy uzenetet, hogy biztosan elerje Ont.
Volt kollegank neveben is szeretnenk elnezest kerni a
levelert, amit kapott a Matavnettol. Munkatarsunktol az
incidenst kovetoen termeszetesen azonnal megvaltunk. Sajnos
tulsagosan elfogult volt zenei izlesevel kapcsolatban. Az On
tevekenyseget sajnos kulonben sem allt volna modunkban
tamogatni. Internet elereset keresenek megfeleloen
megszuntettuk. Megegyszer elnezeset kerjuk.
Bejelntketzesi azonositojat es e-mail cimet termeszetesen
egy evig megorizzuk, amennyiben velemenyet megvaltoztatna.

Udvozlettel: Matavnet

Előzmény: MC. HAWER (32)
BahnScorper Creative Commons License 2000.04.26 0 0 33
Hú basszus, ez tényleg te vagy, muchacho?

Először is nem vagyok Bach, hanem Bahn! Nagyon nem mindegy!
Amúgy meg nem gondoltam volna, hogy te is hozzá fogsz szólni. Én ugyan naggyon nem birom a technot, a lakodalmas zenét meg még annyira sem, de ez azért egyfajta gerinces jellemre vall, hogy hozzászólsz, és nem kezdesz el morogni - vagy nem moderáltatod ki az egészet! Meg az is hihetetlen önkritika (ilyet se hallottam senkitől a gépzenés műfajban) hogy azt mondja, hogy a "zeném nem éppen minőségi" Persze csak akkor, a ez tényleg te vagy, és nem valaki más szórakozik a neveddel.
Most arról, amit mondtál, hogy a "zenédet" kómálja a többség, azon nem fogok összeveszni veled, hiszen amennyire tapasztaltam, te nem vagy az, aki sulykolja bele a tömegbe azt amit csinál (vhol ugyan már láttam tv-ben egy számodat, de amúgy nem) - meg aztán ami itt történt...
Na mindegy, lehet hogy a zenéd tré, de legalább van vér a pucádban, hogy hozzászóltál!

Előzmény: MC. HAWER (32)
MC. HAWER Creative Commons License 2000.04.26 0 0 32
Helló mindenkinek!
Érdeklődve olvastam ezt a sok hozzászólást, sajnos csak ma értesültem erről a fórumról.
Először is köszönöm a sok jó tanácsot.
Mindenki tájékoztatására közlöm: a levélváltások valódiak! Nincs benne semmi szenzációhajhászás, hiszen akkor megírathattam volna néhány napi,- vagy hetilapban, de nem tettem. A fő ok az volt, hogy a negatív válaszlevélre válaszoltam, melyre másnap jött egy udvarias válasz. Ebben közölték, hogy aznaptól az udvariatlan munkaerő már nem dolgozik a cégnél, és elnézést kértek. Persze ezekután sem jött össze a sponsorálás, de legalább megszűnt a Matávnetes internetezésem (sajnos).
Bármilyen hihetetlen, nekem sem könnyű elviselni az obszcén, vulgáris kritikákat. Valószínüleg sokan azt gondolják, hogy ez hozzátartozik ehhez az életformához. Az ember megpróbál valami jó dolgot csinálni, de mindenkinek nem felelhet meg. Esetleg a többségnek. De soha ennyi gyalázást nem éltem meg, mint internetes hónapjaim alatt. 6 hónapja van számítógépem, de ezalatt több csalódás ért, mint az elmúlt 5 évben.
Ennek ellenére válaszolnék néhány hozzászólásra:
Először is "http"-nek: Köszönöm a - talán egyetlen - igazán intelligens hozzászólást, igen, én sem gondoltam át teljesen, hogy kinek írok, és mit. Hiba volt a tartozásomat belevonni ebbe a dologba, de akkor a helyzet szülte az ötletet.
cyber.greg-nek: Albérletben lakom két gyermekemmel, ami nem olcsó, momentán akkor éppen anyagi labilitás lépett fel... apropó kapnák a mozaikinternet lehetőségen! Köszi!
mchawer@buli.net az új (jelenlegi) címem.
Sötét(kamrá)nak köszi, hogy elindította a fórumot, a telefonszámom nem az, hanem a faxom, úgyhogy nincs harag.
BachScorpernek: Igazad van! Nem kellett volna kuncsorognom. Ha ezt előre tudtam volna!
Tracy Mills-nek: Nem én akarom bizonygatni, hogy a levél valódi-e! Nem a Matávnet válaszolt, csak egy alkalmazott, aki nem szerette a zenémet! (Szerintem ezekután mégjobban utál!)Oké, oké, tudom, hogy a zeném nem minőség, de a legtöbb magyar bulizó fiatal kedveli!
JaniBácsi! Amit leírtál, némiképp igaz. Csakhogy a discóban nem én erőszakoskodtam, hogy felléphessek, hanem a tulaj, hogy ne égjen le az előtt a 20-30 ember előtt, akik - az amúgy -ingyenes buliban befizették a nekik tetemes belépődíjat, hogy láthassanak. Az, hogy a CD-lejátszó milyen értéket képviselt a gázsimhoz(és az utiköltséghez) képest, nem érdekel. De az a pár ember megkapta, amiért jött. (Egyébként a mai napig is ez a cd-lejátszóm, és tök jó!)A nagyvolumnű ajánlatokról annyit: "aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli."
icecube: Igazad van, beláttam.
radai rosseb: én nevettem...
Janibacsi! Nem csinálok ügyet! Semmibőőő. Te akartad megvenni a cd-lejátszót?
mta: Hová való vagyok? Nem akarok mindenkinek megfelelni. Csak magamnak, és a Magyar többségnek. Ezért küzdök.
Üdv mindenkinek: MC. HAWER

mta Creative Commons License 2000.04.06 0 0 31
Nagyon helyesen cselekedtek azok az emberek, akik mchawert elküldték oda, ahová való.
Bátor és igaz tett volt. Nem lehet mindenkinek megfelelni, mert akkor saját magunknak nem felelünk meg.
Janibacsi Creative Commons License 2000.04.04 0 0 30
Na mi lesz, nem csinál ügyet MC HABWER-ő????

JAno

radai rosseb Creative Commons License 2000.03.31 0 0 29
Hali,

Amúgy elgondolkodtató ez az MC Hawer és Tekknő barátja... Csak úgy elkalandoztam az oldalukra, de kb. 5 másodperc múltán sikoltozva rohangáltam körbe-körbe, miközben üvöltöttem, hogy valaki lőjön már fejbe!

Egy kis ízelítő az oldalon található "humorból":


hmm...

RR

faithful Creative Commons License 2000.03.31 0 0 28
elmerülünk?
Előzmény: másodnikk (27)
másodnikk Creative Commons License 2000.03.29 0 0 27
ja, komoly nyomozás volt, patakvérrel

ez meg itt egy talált nick, szóval bekaphatyyák

Előzmény: másodnikk (26)
másodnikk Creative Commons License 2000.03.29 0 0 26
Ne becsüljétek alá a mATÁV geciségét.
Engem és a családomat egyszer majdnem kifingattak, mert mondtam egy mondatot errefelé, ami nem tetszett nekik.

Megmondták, hogy
hol lakom
mikor, mit írtam
mikor merre utaztam (országra és dátumra bontva)

kérdezték,
miért írtam x időben y utca z házszám alól a fórumba
ki mit csinál a környezetemben

na és mondták
ha lehajolok a szappanért, megbocsátanak

kpdbematavgeci

sotetkaRMa Creative Commons License 2000.03.29 0 0 25
icecube, vagy mike.d, vagy barki..

ha te rendelkezel nemi jogosultsaggal matavnet mail szerverein.. mindossze nezz utana a logfile-okban, hogy tortent-e mc.hawer@matavnet.hu es info@matavnet.hu cimek kozott levelvaltas az utobbi idoben. A tartalmat ugyan nem, de azt meg fogod lelni, hogy tortent, ha tortent. A Mail Transfer Agentek tudtommal ezeket logoljak. Akkor viszont az is ott lesz, mikor. Es abbol mar nem nehez kideriteni, ki volt akkor "szolgalatban". Aztan esetleg ekkor oket meg lehet interjuvolni a dologrol.. Meg nem artana MC Hawer-t is megkerdezni.

csa
sotetkaRMa

UI. az EGY dolog, hogy tudom, ki volt az egyik kozuluk. Az egy masik, hogy nem fogom elmondani :) Az embertelen nagy szemetseg volna.

Előzmény: icecube (22)
sotetkaRMa Creative Commons License 2000.03.29 0 0 24
udv!

A forward level elment nehany hitetlenkedonek innen a topicrol. A sajat emailcimemet hasznalva. Higgyetek vegre el, hogy a cucc valodi. ESZEM AGABAN sincs MatavNET elleni provokaciot kelteni ok nelkul, kisebb gondom is nagyobb annal.. Ha nem igazi amit mutatok, ugyse lesz belole semmi. De varom, hogy a tisztelt zenesz ur mikor hozakodik elo a levellel.

NEM STRAUB ELEK, es nem is a MatavNET vezetoseg irta. Hanem a helpdeskesek. Supportosok. Mindegy hogy hivod oket. Azok az arcok akik Pecsen ulnek a (80)420042 telefonon meg az info@matavnet.hu-n... Es jo poennak szantak. Maganlevelben talan az is lenne de igy azert megsem.

Mellesleg..Nekem is van jonehany akademiai gepen email cimem, nem jelent semmit. De az sem, ha tenyleg egyetemista aki a lapot csinalta. Mert az nem azonos MC Hawerral.

(akinek a zenejevel szemben amugy nekem is eros fenntartasaim vannak. DE a parasztsag az parasztsag. Es az is mindegy hogy MC Hawer ur is barom levelet kuldott info cimre. Azoknak ott, akarmilyen levelet is kapnak, kutya kotelesseguk udvariasan megvalaszolni, ezert fizetik oket. Ezt senki ne feledje egy pillanatra se.)

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.29 0 0 23
erről eszembe jutott a régi sztori:

Ez az eset (állítólag) valóban megtörtént a Word Perfect Telefonos Segélyvonalánál. Mondanom se kell, hogy az irodistat kirugtak, mindamellett o jelenleg pereli a Word Perfect szervezetet indok nelkuli felmondasert. Most az elbocsátásához vezeto, szalagra rögzített beszélgetés írott változata következik :

"Word Perfect Segélyvonal, miben segíthetek?"
"Nos, egy kis problémám akadt a Word Perfect-tel."
"Miféle probléma?"
"Nos, csak úgy gépelgettem és egyszer csak a szavak elmentek."
"Elmentek???"
"Eltuntek."
"Hmm. Mit lát most a képernyojén?"
"Semmit."
"Semmit?"
"Üres és nem fogad el semmit sem, amit gépelek."
"Még mindig a Word Perfect-ben van, vagy kilépett?"
"Azt hogy veszem észre?"
"Jó, hagyjuk. Tud mozogni a kurzorral a képernyon?"
"Nincs semmiféle kurzor. Mondtam már: nem fogad el semmit sem, amit gépelek!"
"A monitora jelzi, ha áram alatt van?"
"Mi az a monitor?"
"Ez az a tévé szeru dolog a képernyovel. Van rajta fény, amikor be van kapcsolva ?"
"Nem tudom."
"Nos, akkor nézze meg a monitora hátulját és keresse meg, ahol az áramot vivo vezeték belemegy. Megvan?"
"Igen, azt hiszem."
"Remek ! Akkor most kövesse azt a vezetéket és mondja meg nekem, hogy
belemegy-e a konnektorba."
"..................Igen."
"Amikor a monitor hátulját nézte, észrevette, hogy két vezeték is megy bele?"
"Nem."
"Pedig igen. Arra kérem, hogy menjen vissza és találja meg a másikat is."
"Ok?, itt van."
"Nézze meg legyen szíves, hogy ez rendesen be van-e dugva a számítógépébe."
"Nem érem el."
"Hm, hm. De látni látja?"
"Nem."
"Még ha térdre ereszkedik, vagy áthajol az asztal fölött, akkor sem?"
"O, nem azért, mert rossz szögben vagyok, csak mert sötét van."
"Sötét?"
"Igen, az irodai lámpák sötétek, csak kívülrol szurodik be egy kevés fény."
"Hát akkor kapcsolja fel oket."
"Nem lehet."
"Nem? Miért nem?"
"Mert áramszünet van."
"Ara........ Aramszünet?!? Aha, ok?, akkor megtaláltuk. Megvan még önnek a doboz, a kézikönyvek, meg az összes cucc, amit a gép vételekor kapott?"
"Igen, itt tartom oket a szekrényben."
"Jó. Akkor szedje elo oket, szerelje szét a rendszerét, pakolja össze és vigye vissza abba a boltba, ahol vette."
"Tényleg? Ennyire rossz a helyzet?"
"Attól tartok, hogy igen."
"Hát, jól van, akkor nincs mit tenni. És mit mondjak nekik?"
"Csak annyit, hogy maga túl hülye ahhoz, hogy számítógép-tulajdonos lehessen!!!"

icecube Creative Commons License 2000.03.29 0 0 22
Sziasztok,

annyit szeretnék csak kérni a topic nyitójától, hogy hogy küldje el a leveleket forwardolva
a mike.d@matavnet.hu-ra.

Azt ugyanis erősen kétlem, hogy az infó csoportosok ilyen levelet írtak volna. Amennyiben viszont mégis...

A támogatást kérő levélről pedig csak annyit, hogy nem éppen a megfelelő helyre lett küldve,
nem éppen a megfelelő tartalommal.

Üdv
ice

Előzmény: Janibacsi (20)
icecube Creative Commons License 2000.03.29 0 0 21
Sziasztok,

annyit szeretnék csak kérni a topic nyitójától, hogy hogy küldje el a leveleket forwardolva
a mike.d@matavnet.hu-ra.

Azt ugyanis erősen kétlem, hogy az infó csoportosok ilyen levelet írtak volna. Amennyiben viszont mégis...

A támogatást kérő levélről pedig csak annyit, hogy nem éppen a megfelelő helyre lett küldve,
nem éppen a megfelelő tartalommal.

Üdv
ice

Előzmény: Janibacsi (20)
Janibacsi Creative Commons License 2000.03.29 0 0 20
Lehet hogy nyelvhelyességi szempontból előnyösebb lenne a "kis mitugrálsz seggdugasz":o)

Jano

Előzmény: Janibacsi (19)
Janibacsi Creative Commons License 2000.03.29 0 0 19
Háát gyerekek...nálunk volt egyszer ez a nagyágyúú "koncertözni", akkor is hüjére röhögtem magam...de ez a levél ez viszi a pálmát. Mondjuk belőle még ki is nézem ezt a nagy volumenű üzleti ajánlatot. Adalékként: amikor "koncertözni" jött, ugye a kutya se volt kíváncsi rá, ezért mikor megérkezett a hely tulaja ki akart vele egyezni hogy ne tartsa meg a fellépést és menjen haza. Na ő kötötte az ebet a karóhoz hogy márpedig fellép(ugye a szerepléskényszer), ezért végül egy ezeréves Technics Cd-játszóért(!) tartotta meg a már említett nem kissé mulatságos(vagy inkább siralmas)fellépését... Hát ehhez is pofa kell!

Hogy a másik félről is essék szó: nem lehet hivatalos Matávnet-levél. A Help-Deszkások poénja már inkább, és szerintem nagyon jól betalált :o)) jól megkapta az a kis seggdugasz mitugrálsz!

Jano

Előzmény: sotetkaRMa (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!