Keresés

Részletes keresés

Samirah Creative Commons License 2000.04.03 0 0 9
Szia Avi!

"Aki meg kéri, hogy emailt írjanak neki, az meg válaszoljon rá! Józsefvárosi (szülőhazám) babona. "

a valasz szoban benne van, hogy olyan dolog volt az e-mailben, hogy arra VALASZOLni
tudok. Egy egyszeru koszonolevelet en nem tartok egy folytatolagos levelezesi temanak.

"csak felületesen átfutottam a honlapodat"
aha, de ez eleg volt, hogy masnak iteletet mondj rola.
most mar tudom, hogy miert is nem erted az analogiakat, bar olvastad Hermeszt.:-))

Előzmény: aranyviktor (8)
aranyviktor Creative Commons License 2000.03.31 0 0 8
Kedves Sami!

"Aranyviktor: a honlapomon igazabol nepi hagyomanyok, babonak gyujtemenye van,
ami modern boszorkanysag (WICCA), az csak a linkek kozott talalhato."

Jóvanna! Nem vagyok e területen járatos, csak felületesen átfutottam a honlapodat. Aki meg akar valakit "szerezni" süsse izzadságát pogácsába, és kínálja vele. Tetszett!
Még aznap hallgattam egy cigányzenei cd-t "Nem kell nékem a pogácsa, mert nem az anyám csinálta". Egyből beugrott, hogy a cigányok biztos ismerték ezt a pogácsás "trükköt". :))))))))))

Aki meg kéri, hogy emailt írjanak neki, az meg válaszoljon rá! Józsefvárosi (szülőhazám) babona.

üdv avi

Előzmény: Samirah (7)
Samirah Creative Commons License 2000.03.30 0 0 7
Kobold !

Szavaidbol ugy vettem ki, hogy a szeretned a baratnodett visszaszerezni.
Lenne egy par kerdesem.

1. Ha mar Te magad nem tudod visszaszerezni, akkor miert gondolod, jogy helyetted mas vissza tudja?
2.Miert van neked szukseged egy olyan tarsra, akinek Te nem kellesz?

Egy altalanos kapcsolatban az emberek nem is "latjak", hogy kivel vannak egyutt.
A tarsukat csak egy olyan kivetuleskent fogjak fel, aki valami olyannal rendelkezik, ami
bennuk nincs, vagy nagyon megvan . Vagyis megmutatja a polusokat.
Vagy azt, amiben epp Te vagy, vagy azt, amiben epp nem.
Egy kapcsolatot mindig a "tanulas " jellemez. Es mukodik is, amig valamelyik fel
meg nem tanulta azt, amit kellet, vagy ra nem jon, hogy akivel van, az nem is "olyan",
amilyennek kepzelte.

(Van egy tudatos megoldas is , amikor mar en valasztom a tarsat, tudom,hogy mit tanulok, es mit tanitok neki, de ennel a megoldasnal azt is tudom, hogy mikor kell elengedni .. )

Egy szerelmi kotes elott en feltetlen elgondolkodtatom a kedves megrendelot, hogy egyaltalan
tudja-e, hogy KIT akar , MIERT akarja.(mit tanulhat, es tanithat)
Es nem fogadom el a szerelem, magany, dac, sertetseg valaszokat.
Mert erre egyikre se epitheto egy olyan kapcsolat, amit TUDATOSAN akarnak letrehozi.
(vagyis magiaval..)

Es ha valaki Tudja a valaszt, akkor pedig a "Van egy tudatos megoldas is..." cimu resz lep eletbe, amikor mar semmi szukseg ilyen beavatkozasra.

sajna rossz hir, hogy csak az tudja megcsinalni igazan, aki igy gondolkodik, de az mar nem foglalkozik ilyennel, igy vagy megcsinaltatod olyannal, aki nem tudja megcsinalni, vagy megtanulod azt, hogy hogyan is kell ezt csinalni, de mire megtanulod rajossz, hogy semmi ertelme.

OLTRAN: ha valaki fel tole, az Ne csinaljon ilyet,
ha valaki ilyet csinaltat, az nem ettol fel,
aki pedig igazan meg tudna csinalni, annak mar (emberi ertelemben) NINCS lelke

Aranyviktor: a honlapomon igazabol nepi hagyomanyok, babonak gyujtemenye van,
ami modern boszorkanysag (WICCA), az csak a linkek kozott talalhato.
Amugy kosz a reklamot :-))))))

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.30 0 0 6
Jo otlet, csak ne felejts el 'pápá'-t inteni a lelkednek.
Előzmény: Kobold (4)
Nayah Creative Commons License 2000.03.29 0 0 5
Pontosítok:

http://members.xoom.com/nayahmage/index.htm

Előzmény: aranyviktor (0)
Kobold Creative Commons License 2000.03.29 0 0 4
Hali, koszonom a gyors reagalast, Nem viccnek szantam, es nem rontast meg atkot szeretnek, hanem valakit elbajolni ;) Illetve megcsak nem is elbajolni, az mar megtortent termeszetes modon, hanem arra ravenni, hogy talan nem kellett volna kidobnia, mert most mindkettonknek szar.. beszelni meg nem lehet vele.. ezt vegso ketsegbeesesemben talaltam ki

Kobold

owl Creative Commons License 2000.03.29 0 0 3
Kobold!
Rózsa, (30) 9 480 785
A barátnőm próbálta. Jósol, rontást levesz, stb. Állítólag működik. Aztán csak óvatosan vele...
vigor Creative Commons License 2000.03.29 0 0 2
Kobold,

az ilyen viccek rosszul végződnek. :-O

Igor

szemiramisz Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1
Mire kell neked boszorkány ?
Előzmény: Kobold (-)
aranyviktor Creative Commons License 2000.03.28 0 0 0
Itt esik szó mágiáról,
http://members.xoom.com/_XMCM/nayahmage/index.htm

ez kifejezetten boszorkányvallás honlapja,

http://www.extra.hu/wicca/

ez pedig szintén boszorkányság-mágia

http://w3.swi.hu/berta

üdv avi

Előzmény: Kobold (-)
Kobold Creative Commons License 2000.03.28 0 0 topiknyitó
No, en meg vadonat uj vagyok itt, eddig csak olvasgattam, de most van egy nagy problemam, Pesten kellene nekem egy boszorkany. Nem no, boszorkany! Aki ert a bubajolashoz, meg ilyesmikhez. Szuksegem lenne a segitsegere, de nem valami koklerre, aki csak lemarja a penzt es kesz... hanem olyan emberre, aki erti is, amit csinal. Pontos cim jol jonne, de barmilyen segitsegnek orulnek.

Kobold

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!