Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 168

Mindenesetre érdemes sorra végignézni az epizódokat (természetesen ez az amerikai).

http://www.youtube.com/watch?v=F3tgJwpCFWo

Elég érdekes, hogy 13 évig nem írt ide senki.

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.25 0 0 167

Nincs meg valakinek esetleg a műsor? Ha igen, akkor felrakhatná a jútyúbra. Szerintem ezt hívják az igazi valóságshownak, nem azokat a gagyikat, amik most mennek.

demon Creative Commons License 2000.07.16 0 0 166
Üdv,

ha még jár ide valaki!

Nem bántam meg, mert nem volt itt más semmi sem mint élesben az életben, de a hozzászólásom a műsor minőségéhez kapcsolódott...

aki szeretne valami olyat kérdezni, amire nem annyira publikus a válasz, az tegye meg a demon@nexus.hu-címre!

Minden jót!
demon!

Előzmény: orbi (163)
pireas Creative Commons License 2000.06.20 0 0 165
http://forum.swi.hu/forum.swi?f_id=Gábor
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.20 0 0 164
Mi a fórum címe?
Előzmény: orbi (162)
orbi Creative Commons License 2000.06.20 0 0 163
Demon!

Ha tényleg Te vagy az, akinek mondod magad csak azt szeretném mondani, hogy drukkoltam érted, mert igazán sokat tettél a csapatért, de azért szeretném megkérdezni: valóban megbántad, hogy részt vettél benne, vagy csak az ott történt igazságtalanságok bántanak (és nem kétlem, hogy voltak, bár ezeknek nagysága nem hiszem, hogy vita tárgyát képezheti)

Előzmény: demon (159)
orbi Creative Commons License 2000.06.20 0 0 162
Borsószem! Nem a TV2 működteti azt a fórumot, hanem az egyik játékos. A játékosok ott is válaszolhatnának, mert ott még mindig van élet, sőt találkozót is szerveztek, amire a játékosokat mind meghívták.
Előzmény: Törölt nick (155)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.13 0 0 161
szia,

nekem is ugyanez lenne a kérdésem. tudsz valami újat?

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.10 0 0 160
Szia, rég láttalak.
Van új tégla fórum?
demon Creative Commons License 2000.06.10 0 0 159
Udvozlet!

Sajnos a kritikak teljesen jogosak a musorral kapcsolatban.

Norbert!

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.08 0 0 158
A Tégla feladataira lettem vlna kíváncsi, milyen instrukciókat adtak neki, és ő mit kapott jutalmul... meg ilyenek.
Tudsz erről valamit?
Előzmény: Törölt nick (157)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.06 0 0 157
igen. ilyesmit is mutogattak a tévében. bár megjegyzem ha én játékos lettem volna, nem biztos hogy mindegyik internetessel szívesen találkoztam volna élőben. ahogy emberek sértegetni tudnak írásban, azt látni kell, és ott volt erre példa bőven.
Előzmény: Törölt nick (156)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.06 0 0 156
Abból lett az, hogy az Internetesek kérdezhettek személyesen dolgokat a Téglásoktól? Mert valami ilyesmit is mutattak a TV.ben.
Előzmény: Törölt nick (155)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.05 0 0 155
A tv2 valami mással próbálta helyettesíteni a tégla fórumot, és szerintem nem nagyon jött be. az a fórum azért is jó volt, mert időnként a játékosok még válaszoltak is a feltett kérdésekre vagy hozzászólásokra
Előzmény: orbi (153)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.05 0 0 154
Akkor tedd közzé, hogy gyertek át ide:)
Előzmény: orbi (153)
orbi Creative Commons License 2000.06.05 0 0 153
Szia Cicafül!

Te magad írtad, hogy nincs tégla, nincs fórum :)

Egyébként pedig a TV2 annak idején létrehozott a saját honlapján egy Tégla Fórumot. Amint látom, ide többet járnak, mint a saját lapjukra :( Szóval a TV2-s (?) régi tégla fórumosok egész jó csapatot alkotnak és áttelepülnének ide. Most még csak az előörs vagyunk....

Előzmény: Törölt nick (152)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.05 0 0 152
Na ez alatt meg mit értesz?
Előzmény: orbi (151)
orbi Creative Commons License 2000.05.31 0 0 151
Mi lenne, ha itt lenne az új tégla fórum???
Próbálkozásnak nem biztos, hogy rossz!
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.31 0 0 150
Mivel nincsen Tégla,
szerintem ez a topic sincs már...
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.29 0 0 149
Elképzelhető hogy nincs neki. Mindenesetre szeretném tudni.
Előzmény: Törölt nick (148)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.29 0 0 148
Minek az neked. Lehet, hogy nincs is neki..
Előzmény: Törölt nick (147)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.27 0 0 147
Tudja valaki Juli email címét?????????????
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.25 0 0 146
Egyetértek.. csak annyit gondolok, hogy nem mondják meg taktikai okokból, mert folytatni akarják egy újabb 10 fős csapattal. És akkor nyíílt titok lenne a tégla "szerepe".
Előzmény: GoldAngel (145)
GoldAngel Creative Commons License 2000.05.23 0 0 145
Hi!

Csatlakozom ahhoz, hogy az utolsó résznek valami extrát kellet volna tartalmaznia ehhelyett mit kapott a kedves nezo.
Nagy kalap lotragyat.
Sekozonseg, sesemmi, csak tegakat dobaltak a jatekosokhoz.

Viszont nem tudom ki latta, ki nem, de hetfon volt egy ál-werkfilm, ami hát szinén semmi újat nem mondott. Én esküszöm arra gondoltam elötte, hú, de jó lesz, majd műsorba nyomják, hogy mit beszéltek meg a téglával a rendezők a játék kezdete előtt, mit taktikázott, erről pedig semmit nem tudtunk meg, csak azt, hogy gábor azért aludt a kastélyon kívűl, mert az operatőr horkolása miatt nem tudott aludni. Ezenkívűl még az is igencsak érdekfeszítő volt, ahogy julinak kipálott a lába, és sport-krémet akartak adni neki.

Magához a téglához, mint játékhoz azt kell mondanom, nagyon jó 5let, remélem hamarosan megcsinálják a fort-boyardot is.

Hát tömören ennyi a véleményem,
GoldAngel

Törölt nick Creative Commons License 2000.05.22 0 0 144
Háát.. elég lapos lett, és Erzsébet igazán többet érdemelt volna, mint második. Na és a téglával mi van?
Mi is Julira szavaztunk már hetekkel ezelőtt. Egyébként meg ott rontották el, amikor Norbi kiesett.. onnan laposodott, de rendesen.
hát ennyi.
dohosa Creative Commons License 2000.05.19 0 0 143
Azért irnak már olyan kevesen a topicba, mert olyan szar volt az utolsó két rész, hogy már szóra sem érdemes. A vége siralmasan silány minoségu volt. Se közönség, se felhajtás, se látványos díjak, se semmi....

Pedig amikor szegény Norbi olyan bevállalós volt kezdett érdekessé válni a játék.
Ezek után a "kastélyostól" sem várhatunk többet.

cska Creative Commons License 2000.05.18 0 0 142
95Pfuj. Szörnyen unalmas volt ez az utolsó rész.
(bár a műsorújság szerint lesz Tégla a jövő héten hétfőn, 21.50-kor is)

Igazából abban bíztam, hogy maga Szalma László lesz a Tégla és leveti végre ezt a pocsék stílusát. De nem.

Szerintem hatalmas hibát követtek el, amikor kinyomták(?) Gábort. Még a topik hozzászólásai is megcsappantak, nemhogy a műsor nézettsége.
Őszintén, melyik férfi nézte volna a meccs helyett ezt a 3 pi**át (picsát)? Ugyanmár...

PS.: a kérdések meg tényleg elég gázok voltak. 95%-ban csak tippelni lehetett (arra esetleg emléxem, hogy ki hányast dobott, mert ennek volt köze a játékhoz, de hogy ki hányadiknak mászott ki a kocsiból... hah!

Kham Creative Commons License 2000.05.18 0 0 141
Hát igen tényleg elég sótlan volt az utolsó rész, és ráadásul még nem is a Bözse nyert brühühhü.
Előzmény: csn (140)
csn Creative Commons License 2000.05.17 0 0 140
A jateksorozat a vegere teljesen kifulladt. Az utolso 2 resz teljesen lapos, unalmas volt. Ez a vege pedig... hat ehhez gratulalok. Ezzel az erovel azt is lehetett volna csinalni, hogy bejelentik: Juli a Tegla, a masik ketto meg fej vagy iras... nyerjen a mazlisabb.

Mar ne is haragudjanak, de ilyen elmebeteg utolso tesztet... mikor szallt ki a Tegla honapokkal ezelott x napon a buszbol?... vazze. Erre meg maga a Tegla sem emlexik, ez a teszt egy nagy szerencsejatek volt, esznek es ugyessegnek ehhez mar nem sok koze lehetett.

Az meg a masik, hogy egy egesz resznyi musoridot lehetett volna szentelni annak, hogy a Tegla mikor hogy tevekenykedett, ki kire tippelt, ki hogy zavarta meg tudatosan vagy veletlenul a tobbieket, stb.. az egesznek pont ugy lett vege, ahogy a draga ker. adok vetnek veget a filmeknek is: egyszeruen OLLO es kesz. :(

Az a harmadik tahosag, hogy a dontoben alulmaradt jatekos (Erzsebet) is csak egy szimpla utazast nyert, akarcsak a legelso kieso jatekos. Ez egy vicc. Egy lepesre a 8 millertol, es ennyivel szurjak ki a szemet. Ez mocsoksag volt. Smucig Tolvaj.

A jatek kozepe tajan kezdett erdekesse valni, azt hittem valami meglepoen jo kerekedik ki az egeszbol, de a vegere egy nagy szar lett, amolyan csigatevesen. Szoval nem csalodtunk osszessegeben. :((

Szegyen.

pireas Creative Commons License 2000.05.17 0 0 139
Juli volt a tegla, es Hedi nyert
Előzmény: szerencsefel (138)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!