Most összevissza azért ne irkáljunk. Jelölj ki 1 topicot Bracoról, és akkor ott. Csak hogy beszélgessünk is róla végre és ne oknyomozást folytassak :))
"A csoda csak az első, az Istenhez vezető számtalan lépcsőfok közül" -
Al-Haladzs szúfi misztikus.
Amikor "csodás" gyógyulások történnek csak MEGNYÍLvánul valaki által AZ, ami mindig is létezett, ami körülöttünk, "kívül-belül" VAN.
A horvátországi Braco nem beszél, nem tapogat-csak nézi az előtte állókat. Egyedülálló a világ gyógyítói között abban is, hogy nem reklámozza magát, interjút sem ad (ellentétben a szkeptikusok önreklámozásával;). A gyógyulások száma több ezer, ezeket folyamatosan feldolgozzák. Nem "kér" semmit, viszont AD. Ez ugye ellentétes világunk elvével ;) Pontosabban egyet kér csak: nyitottságot.
Voltam Gyurcsoknál pár éve, pont az allergiaszezon közepén. A "kezelés" után baktattam vissza a vasútállomásra, és egy idő után ***ismét*** elkezdett folyni az orrom, könnyem stb. Akkor jöttem rá, hogy egész idő alatt – azóta, hogy megérkeztem a Gyógycentrumba – teljesen megszűnt az allergiám. Akkor jött vissza, mikor elindultam haza.
Szerintem az energiájának a kisugárzásától szűnt meg átmenetileg.
Jártam Gyurcsok Józsinál, mint a magyar gyógyítók legtöbbjénél. Találkoztam olyannal, akinek orvosok áltam reménytelennek nyilvánított süketségét elmulasztotta.
A kérdésnek ott a gyökere, hogy mi a gyógyítás/gyógyulás, mit értünk alatta?
Ha a fizikai tünetek, kellemetlenségek megszüntetését, akkor bizton mondhatom neked, em találkoztam olyan gyógyítóval - pedig sok gyógyítóval találkozam - aki minden tünetet meg tudott volna szüntetni.
Ilyen elvárás alapján egyetlen "gyógyító" sincs Magyarországon, alkalmazzon akár kemikáliákat és anyagi beavatkozást, mint a klinikai orvostudomány, vagy gyógyfüveket és medvetalpzsírt, meg talpmasszázst, akupresszurát, moxát, mint a természetgyógyászok, dolgozzon saját "bio"energiával, vagy legyen továbbítója, "csatornája" Isten gyógyító szeretetének.
Ha azt tartjuk gyógyítónak, aki segít a betegnek felismernie, hogy hol él ellentétben a szeretettel, magyarul mivel betegítette meg magát, ad egy "lökést" a fizikai gyógyulás irányában akár anyagi, akár energetikai módon, és megmutatja a betegnek, hogy a szeretettel, Istennel összhangban élve hogyan gyógyulhat meg, akkor van sok gyógyító Magyarországon.
Másnak tanácsot adni, hogy miben távolodott el a szeretetől, Istentől csak az tud, aki maga közel, minél közelebb van a szeretethez, Istenhez.
Nagyon sokáig elleneztem a pénzes gyógyítást. Jézus és a tanítványok esetében az ingyen gyógyítás úgy működött, hogy minden felkeresett helyiségben volt "méltó ember", akinél a tanítvány, vagy maga Jézus megszállt, és ez a "méltó ember" gondoskodott szerény szükségleteikről.
Ennek mai megvalósításához bizony erős hit kellene, és nemigen ismerek olyat, aki ezt megvalósította volna.
Ismerek ingyen gyógyítókat, akik lakásukon, templom sekrestyéjében, kultúrházban, itt-ott ingyen gyógyítanak, de ők úgy tudják megtenni, hogy kenyérkereső főfoglalkozásuk mellett gyógyítanak, vagy férjük tartja el őket, esetleg nyugdíjasok, vagy hasonló.
Sok természetgyógyász tanult Lajos atyától, Isten nyugosztalja, sokakat meggyógyított ingyen, de neki ott volt a papi "állása", (szerény) fizetése.
Az bizonyos, hogy minél inkább "pénzre megy" egy "gyógyító", annál távolabb áll Jézus eszményétől, annál kevésbé gyógyító. Voltam olyan "gyógyítónál", ahol vadonás új 300-as diesel Merci állt az udvarban, volt aki Hyunday-jal járt, volt aki autóbusszal.
Má régen megakartam nyitni ezt a topicot... csak hát az idő bejáccik ööugye... Szal múltkor volt a Kész átverés showban Gyurcsok papa - mivel a MTVék és a helyi TVék nem közvetítik Gyurcsok mágust, ezért kénytelen vagyok erre hivatkozni - és arra a kérdésre, hogy mindenki meggyógyul -e a módszerétől, aztatat válaszolta, hogy csak az, aki fogadja az általa kiadott gyógyító energiát. Szal fura. Aztán valamelyik Őrtoronyban, vagy Ébredjetekben is volt ilyen sztori, hogy a beteg csak akkor gyógyul meg, ha hisz benne.
Nah... de... fejből írom... szal van a Bibliában egy olyan rész, amikor egy mukiból egy légiót távolít el Jézus, de ott nem is kérdezi meg a mukitól: „Hiszed ?”, hanem natúr möglátják a démonok oszt tudják a dógukat - vagyis „ideje menni”, mondják a démonok hihihi -. Szal, ha ezek, meg azok a pacákok tényleg a Szent Szellemmel (Jézussal) űzik ki az ördögöket, démonokat, akkor fura, hogy mégse sikerül. Nem ?
A másik meg az, hogy Jézus miért nem kért érte suskát, ugyi ? Kérhetett vóna, oszt lett vóna mobilja, autója, saját RTje hihihi.
Szal ez a Gyurcsok pacák is nagy lókötő, mörszi a gyógyító miacsudája egyszer „bejön”, egyszer nem jön be.
Van most nálam egy könyv: Gyurcsok: Megérint a jövő.
Állítólag kulisszatitkokat tartalmazz, de hát én nem találtam benne választ arra, hogy mit hogyan kell és ha elakadok, akko mi van... blablabla
Szal csak az van benne, hogy Ő mit csinál...és az hogyan befolyásolja a pácienst... de hát az hurka, nekem több kell... mörszi ilyen rizsát én is tudok darálni.
Szal olyan fazonok érdekelnének, akiket meggyógyított, vagy éppen nem gyógyított meg.
...ja... és a fotógalléria ... ami nem maradhat el :)
A könyv végén vannak képek, hát lássuk.
Gyógyítás közben: