Nekem is ilyesmi problémáim vannak Win2000 miatt. Az segített, hogy adminisztrátori jogokkal futtattam.
Pedig amúgy teljes jogot adtam a program saját registry kulcsaira meg a mappáira, de ez sem elég. Nem értem, mi a fenét akar még megnyitni.
Nem rajongok érte, ha egy programnak nem elég a korlátozott felhasználó (ez inkább csak a '99 előtti játékoknál szokott előfordulni)
A Borgos kampány után asszem még lesz egy záró föderációs rész!
Az én problémám prózai, miután az utsó föderációs pályán kiírtottam mindenkit, egyszerűen nem vitt tovább a program, be kellett írnom a pályaugró kódot.
Az AVAULT-on olvastam, hogy rengeteg bug van a játékban, TNT2-őn, 32bit mellet fagy, Ge256 mellet mindenképp fagy, az i810-es alaplapokkal csak úgy fagy, meg még pár esetben vannak problémák...
Tegnap letöltöttem én is.. elég klafa. A federációs kampénányt végigjáccottam. A történet egést jó, most a klingonosba elakadtam amikor Martok megtámadja a Kronos melletti bázist. Na sebaj
A 3D-s modellek nektek jók, nekem szétvannak esve, a face-k villognak.
Jó trükk: a kék felhőben elbujni. Amikor az Avengerrel kell menekülni. És szerzel egy Dominion hajót, akkor elég jól össze lehet játszani. Avenger benn a ködben, a klingonok azt lőnék (a köd miatt nem találják el), közben a Jem Hadar hajóval nyirod őket, mig arra nem lőnek vissza.