Keresés

Részletes keresés

LutheR Creative Commons License 2003.03.01 0 0 11
Na most már eljutottam a romulán kampányba, de komoly bajom nem volt.

Rakd fel az 1.2 peccset. A korábbi verziók érzékenyebbek az Esc gomb lenyomására.
Aztán meg a szokásos: új driverek, legújabb DirectX...

Legalább ez a Sela azóta bejött a TNG-be is.

Előzmény: eTomTom (10)
eTomTom Creative Commons License 2003.01.12 0 0 10
De én nem Win2000-et használok!
Előzmény: LutheR (9)
LutheR Creative Commons License 2003.01.12 0 0 9
Nekem is ilyesmi problémáim vannak Win2000 miatt. Az segített, hogy adminisztrátori jogokkal futtattam.
Pedig amúgy teljes jogot adtam a program saját registry kulcsaira meg a mappáira, de ez sem elég. Nem értem, mi a fenét akar még megnyitni.
Nem rajongok érte, ha egy programnak nem elég a korlátozott felhasználó (ez inkább csak a '99 előtti játékoknál szokott előfordulni)
Előzmény: eTomTom (8)
eTomTom Creative Commons License 2003.01.12 0 0 8
Hi!

A Borgos kampány után asszem még lesz egy záró föderációs rész!

Az én problémám prózai, miután az utsó föderációs pályán kiírtottam mindenkit, egyszerűen nem vitt tovább a program, be kellett írnom a pályaugró kódot.

Nálad minden oké volt? Te hogy csináltad?

Előzmény: LutheR (7)
LutheR Creative Commons License 2003.01.08 0 0 7
Most fejeztem be a föderációs kampányt (csak ez a négy küldetés lett volna???). Tehát most kezdtem, de hátha tudok segíteni.
Előzmény: eTomTom (6)
eTomTom Creative Commons License 2002.12.29 0 0 6
Játszik még vki ezzel a gammával?

Segítségre lenne szükségem ugyanis :)

Transwarp Creative Commons License 2001.03.29 0 0 5
Hmm...jól sejtem hogy ez a topic elég rég halott?:)
(Locutus vagyok annak aki ismer, /LocMod atyja/, csak épp a szokásos neveim már foglaltak itt)
Cifu Creative Commons License 2000.03.28 0 0 4
Az AVAULT-on olvastam, hogy rengeteg bug van a játékban, TNT2-őn, 32bit mellet fagy, Ge256 mellet mindenképp fagy, az i810-es alaplapokkal csak úgy fagy, meg még pár esetben vannak problémák...
Dob Creative Commons License 2000.03.27 0 0 3
az easywarezon volt a régi is a startrekes, de már kapcsoltak az xcomon.. talán felbukkan valami az easywarezon
Cifu Creative Commons License 2000.03.27 0 0 2
Skacok, egy URL-t lécci... A Star Trek topic-os 404-es...
Dob Creative Commons License 2000.03.27 0 0 1
Tegnap letöltöttem én is.. elég klafa. A federációs kampénányt végigjáccottam. A történet egést jó, most a klingonosba elakadtam amikor Martok megtámadja a Kronos melletti bázist. Na sebaj
A 3D-s modellek nektek jók, nekem szétvannak esve, a face-k villognak.
Jó trükk: a kék felhőben elbujni. Amikor az Avengerrel kell menekülni. És szerzel egy Dominion hajót, akkor elég jól össze lehet játszani. Avenger benn a ködben, a klingonok azt lőnék (a köd miatt nem találják el), közben a Jem Hadar hajóval nyirod őket, mig arra nem lőnek vissza.
Gundark Creative Commons License 2000.03.27 0 0 0
Jé nulla :) De egyebként nekem csak talán holnap lesz meg.. :( De onnan hawaii.:)
LtGlove Creative Commons License 2000.03.26 0 0 topiknyitó
Megjelent a Star Trek : Armada. Még éppen csak próbálgatom, de már látom benne a fantáziát. Véleményeket várok ill. tippeket vagy kérdéseket.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!