Elugrálhatnál a Lesz-e 2000 hozzászólás 2000-ig? topicba is 1 kicsit.
NeMM kell végigolvasni :-) de írhatnál valami vicceset.
Csakvigyázz,ne írj be egymás után 2x!
A fokhagymat forro (lobogo) vizbe martod nehany percre. Csak azt nem tudom, hogy minek? Tudomasom szerint a blansirozas azert van, hogy a zoldseg megorizze az allagat es szinet a tarolas (melyhutes) alatt. A legjellemzobb erre a zoldborso.
Egyebkent rossz hirkent kozlom, hogy nem talalom a konyakos nyul receptjet. Koos Janos mondta el evekkel ezelott egy radiomusorban, es nagyon jo volt, csak most sehol sem lelem.
Nyúl édesköménnyel és fokhagymával
Kell hozzá:3 dl fehérbor,2 e.k.olívaolaj,2 k.k. édeskömény,1 kis hagyma,só,bors,17 dkg zsenge zöldbab,17 dkg lóbab,1 fej fokhagyma,1 dl tejszín,0.5dl víz és a nyuszi
A nyulat a bor+2 e.k. olaj+kömény+só+bors keverékben 2-3 órát pácoljuk.A maradék olajban barnára pirítjuk.Beletesszük a hagymát is, üvegesre pirítjuk.Hozzáadjuk a félretett páclét és 20 percig fözzük.A puhára fözött babot is beletesszük,még 20 percet pároljuk.
A fokhagymát gerezdjeire szedjük,3-4 percig blansírozzuk és a tejszínes vízben 15 percig pároljuk,majd pürévé törjük és ha tapsifüles puha,hozzáadjuk.
Akkor még kevesebbet szenved ha meg seMM veszem húsvétra a tapsit.
NekeMM húsvéta elég a csokinyúl is, ha meg nyulat akarok enni, megveszem a piacon konyhakészen.
A piacon veszem meg minden evben! Miert te mit csinalsz husvet utan a nyullal? Bekeretezteted? SZVSZ ha megeszed, akkor szenved a legkevesbe! Nagyon nyulcentrikusak vagytok itt!
Felreertesz! Nem Husvetkor szoktam megenni. Akkor meg sovanyka, fol kell taplalni. Majus elejere lesz jo! Akkor baratokat hivok es nyul-party lesz! Kb ot eve ota semmi gond, csak a mostani baratnom tulerzekeny es nyavalyog emiatt. Azon a hetvegen elkuldom az anyjaekhoz.