Keresés

Részletes keresés

SPENDER Creative Commons License 2000.03.30 0 0 17
Jó napot kívánok Önnek, Tisztelt Baalapostol !

"Bár számomra úgy tűnik, hogy a kép összemontírozott"

Hazudsz !!! Te is tudod, hogy hazudsz !! Nem fog Neked hinni senki sem. Ez hazugság !!! Rágalmazol !!! A baalapostolban lévő démon tudja, hogy velünk van az Úrrrr (haleluja beeee) és most a rosszindulatú embereket akarja ellenünk fordítani.

Egy súsárló kis rágalmazó Vagy, tudod ?
..és ezért majd felkerülsz a démonlistára, mert meg van írva, hogy (kukurikuuuu) ha valaki súsárol ellened, akkor áld... öööátkozsd meg ihihi.

Opustej, Te csak lököd a sátáni szövegedet !!!
Ebből meg kell térned, hogy újra átéld a mi Sándorunk örömét. (Ááámen beeee-beee)

kotkot.

Előzmény: baalapostol (14)
TevTanito Creative Commons License 2000.03.29 0 0 16
Opus Apostol

A hamburgerek nem mentek szet mert az urnal a mennyben van mennyei folpack folia! (ameeeen bee beee)

Mi nem harcolunk a HGY ellen, mert perelj uram a velem perlokkel! Es meg van irva, ellensegedet alld meg, ezert megaldom a HGY-t mindenfele kenettel es gazdagsaggal hogy ne csak a vilag szemeben hitvanynak tuno koszos aranyszemet es par nehany eve beultetett es most tudatolsult arany fog legyen, hanem pld gyogyulas, szeretet es szelidseg is, mert nem azok a boldogok akik veg nelkul szapuljak a toluk eltavozott es masik gyulekezetet alakitott embereket.

Veluk az isten keze, de mi meg megfogtuk az isten labat!

TT

Előzmény: baalapostol (14)
BahnScorper Creative Commons License 2000.03.29 0 0 15
Ez egy jó reklám a McDöghúsnak! Nem vonták fel a sárga M-betűt a háttérben, hogy a ma esti cirkuszt a FuckDonald's támogatta?
baalapostol Creative Commons License 2000.03.29 0 0 14

Kedves Spender!

Köszönöm az elküldött képet az Önök gyülekezetében történt csodáról.
Bár számomra úgy tűnik, hogy a kép összemontírozott, de nyilván szükség lehetett erre, hiszen a szendvicsek zuhanás közben biztosan szétmehettek.
Azóta már biztosan imádkozzanak azért, hogy Isten olyan szendvicseket küldjön Önöknek, amelyek kiállják a zuhanás viszontagságos körülményeit.

Sajnálattal kell közölnöm azonban, hogy egy ideig sajnos nem leszek elérhető az indexen, mert elutazom. Addig is jó étvágyat, és a Hit Gyüli ellenes harchoz pedig sok sikert, és kitartást kívánok Önnek és társainak. De egyben kérem is hogy vigyázzanak magukra, mert ezekkel tényleg az Úr keze van.
Üdvözletttel: baalapostol

Előzmény: SPENDER (13)
SPENDER Creative Commons License 2000.03.28 0 0 13
Szija Baaltej !

Én is örülök annak, hogy Te örülsz. :)

"De kérem, hogy csak azért mert az ilyen fajta csodák a Hit Gyülekezetében még nem történtek meg ne ítéljék meg negatívan a gyülekezetet. Ami késik nem múlik."
Háálelujááá. Élll az Úúúrrr ! ááámen.

"A Hit Gyülekezete bár ebben nem vagyok kompetens, szerintem mindkét csodálatos jelenséget szívesen látná az összejövetelein."
Dícsőség az Úúúrnaakkk ! (Ááámen ááámennn)

"Egyúttal kérem Önöket, hogy ezeket a jelenségeket, melyek az Önök gyülekezetében történtek a szendvicsekkel és hamburgerekkel kapcsolatban, ne használják fel más keresztény közösségekkel szembeni felekezeti sovinizmus keltésére. Isten ugyanis nem ebből az okból adja meg, hogy csodák történjenek."
Áááámennn.

Most pedig egy kép a csodáról... tejjesen original:

Hallelujááá áámenámennn brekkotkot.

makmak kutykuruty !

Előzmény: baalapostol (11)
Paleokrites Creative Commons License 2000.03.27 0 0 12
Üdvözlöm Baalapostol!

Tesék mondani..., lesz akkor fürjburger is?

Tisztelettel: Paleo

Előzmény: baalapostol (11)
baalapostol Creative Commons License 2000.03.27 0 0 11

Kedves Spender!

Én a magam, részéről örülök annak, amely az Önök gyülekezetében történt. Kívánom, hogy a hamburgerekkel és a többi égből esett szendviccsel és élelmiszerrel lakjanak jól és még maradjon is belőle jócskán.
De kérem, hogy csak azért mert az ilyen fajta csodák a Hit Gyülekezetében még nem történtek meg ne ítéljék meg negatívan a gyülekezetet. Ami késik nem múlik. Én a magam részéről nyitott vagyok az ilyesfajta áldásra is hiszen ahogyan ezt Önök jól észrevették a Szentírásból bizony létezett hasonló jellegű csoda az Ószövetségi időkben,( fürjek hullása ) és Jézus szolgálata alatt is. ( kenyérszaporítás )
A Hit Gyülekezete bár ebben nem vagyok kompetens, szerintem mindkét csodálatos jelenséget szívesen látná az összejövetelein.
Egyúttal kérem Önöket, hogy ezeket a jelenségeket, melyek az Önök gyülekezetében történtek a szendvicsekkel és hamburgerekkel kapcsolatban, ne használják fel más keresztény közösségekkel szembeni felekezeti sovinizmus keltésére. Isten ugyanis nem ebből az okból adja meg, hogy csodák történjenek.
Köszönettel és üdvözlettel: baalapostol

SPENDER Creative Commons License 2000.03.27 0 0 10
Halleluja !

Orltran !

Dícsőség a savanyú uborkának !! (ÁÁmen áámenn)

Hamarosan képeket is fogok felrakni a csodáról. (áálelujááá) Addig is vegyetek Djerek Fritz pólókat és törülközőket...

áámen

Paleo, szívesen látunk a Shit Csarnokban... ámmmennn
Családostúl is jöhecc, de akkor kicsit többet kell adakoznotok az Úr munkájára. (Ááámen brek)

Áldjon meg Titeket azs Úr ! (áámen)

csip-csirip

Paleokrites Creative Commons License 2000.03.25 0 0 9
Kedves Spender Presbiter!

Nagy öröm volt olvasni ezt a csodálatos beszámolót!
ÓóÓ ha tudnánk időziteni ezeket az eseményeket..,
mert a gyerkőcim nagyon oda vannak a nyammburgerekért és az pirosaranyporral kenet marhajófalatoké...., szívesen mennénk családostól és rokonostól a GOLDEN-CHEESE
-IM A Z(c)SARNOKBA......

Tisztelettel: Paleo

Tesék mondani..., sorba kell álni ott a golden falatoké? vagy postán is elküldik?

Előzmény: SPENDER (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.25 0 0 8
Ez azert komoly. Tudjatok ti milyen draga a mekimenu? Dicsoseg NS-nak, halleluya!
SPENDER Creative Commons License 2000.03.25 0 0 7
Bővebben ? Kérem "C" páciens, forduljon hozzám bizalommal. ;)
Előzmény: vigor (6)
vigor Creative Commons License 2000.03.25 0 0 6
Izé.. gyakroltam a Zen-t.
Előzmény: SPENDER (3)
kis zombi Creative Commons License 2000.03.25 0 0 5
Igen...van benne hat hszólás...de térjünk vissza az eredeti témára...
Előzmény: SPENDER (4)
SPENDER Creative Commons License 2000.03.25 0 0 4
Látod, Vigor bátyám ? Máris nem nulla a topic. :)
Előzmény: vigor (0)
SPENDER Creative Commons License 2000.03.25 0 0 3
Ezt hogy érted ? :)
Előzmény: vigor (2)
vigor Creative Commons License 2000.03.25 0 0 2
Igazad van, valóban raccsolok.
Előzmény: SPENDER (1)
SPENDER Creative Commons License 2000.03.25 0 0 1
Kedvhes Vighor bahátom !

Konkrétabban is hozzászólhatnál...
A Shit Csarnokban valóban csoda történt...
Minden yooo amerikából érkezik, nem tudom, hogy miért nem tudod ezt felfogni. A MekkDonáldc menü nagy áldás (áámen-ááámenn), dícsőség Istennek (Hááleleujááá)... nem tudom, hogy miért kell mindenben kételkedni, és valami hibát keresni benne. áámen-ámmenn

Csá !

Előzmény: vigor (0)
vigor Creative Commons License 2000.03.25 0 0 0
"És látván látom, ahogy megnyílik a MENNY, és a MENNYből nagy NULLÁK hullanak a gyanútlan SPENDER fejére, aminek még ez sem fog használni, lévén SPENDER azt jelenti, hogy ŐRÜLT KÖLTŐ."

Igor

Előzmény: SPENDER (-)
SPENDER Creative Commons License 2000.03.25 0 0 topiknyitó
Kedves fórumolvasók!

Az alábbi sorokat a SHetek honlapján olvasható cikkből ollóztam ki. ( www.Shetek.hu )

„A tegnapi istentisztelet felejthetetlen volt. Ahogy énekeltünk az Úrnak, Joe egyszer csak kiabálni kezdett: »Hullik az sajtburger!« Mindenki arra nézett, ahol Joe állt: a szó szoros értelmében sajtburger és duplaburger hullott a levegőből, mint az aranypor. Körülbelül öt percig tartott. Tízen álltunk a színpadon, és mindannyian odaszaladtunk, ahol a sajtburger és a sültkrumpli hullott. Mindenki tele lett vele, a karunkat, a ruhánkat teljesen beborította a Mekkmenü. Nem hittünk a szemünknek.” A történet hihetetlen – de igaznak bizonyult.

Hiteles beszámolók szerint a keresztény világban számos hívő részesült már a soha nem látott, új élményben, amit hitbeli megújulás, betegségekből való gyógyulások, őszinte megtérések követnek. Dél-Amerikától Kanadáig, az Egyesült Államoktól Nagy-Britanniáig, de még a Fülöp-szigetekről és Dél-Afrikából is érkeznek hírek a különös jelenségről, amely felbolygatta a helyi hívők és nem hívők világát egyaránt. Jól ismert keresztény magazinok és tekintélyes világi lapok kutatják a kérdést: honnan jöhet, és mi lehet a magyarázata?

A topicot ezennel a fennti kérdésnek szentelem.

Üdvözlettel: Spender presbiter

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!