"Bár számomra úgy tűnik, hogy a kép összemontírozott"
Hazudsz !!! Te is tudod, hogy hazudsz !! Nem fog Neked hinni senki sem. Ez hazugság !!! Rágalmazol !!! A baalapostolban lévő démon tudja, hogy velünk van az Úrrrr (haleluja beeee) és most a rosszindulatú embereket akarja ellenünk fordítani.
Egy súsárló kis rágalmazó Vagy, tudod ?
..és ezért majd felkerülsz a démonlistára, mert meg van írva, hogy (kukurikuuuu) ha valaki súsárol ellened, akkor áld... öööátkozsd meg ihihi.
Opustej, Te csak lököd a sátáni szövegedet !!!
Ebből meg kell térned, hogy újra átéld a mi Sándorunk örömét. (Ááámen beeee-beee)
A hamburgerek nem mentek szet mert az urnal a mennyben van mennyei folpack folia! (ameeeen bee beee)
Mi nem harcolunk a HGY ellen, mert perelj uram a velem perlokkel! Es meg van irva, ellensegedet alld meg, ezert megaldom a HGY-t mindenfele kenettel es gazdagsaggal hogy ne csak a vilag szemeben hitvanynak tuno koszos aranyszemet es par nehany eve beultetett es most tudatolsult arany fog legyen, hanem pld gyogyulas, szeretet es szelidseg is, mert nem azok a boldogok akik veg nelkul szapuljak a toluk eltavozott es masik gyulekezetet alakitott embereket.
Veluk az isten keze, de mi meg megfogtuk az isten labat!
Köszönöm az elküldött képet az Önök gyülekezetében történt csodáról.
Bár számomra úgy tűnik, hogy a kép összemontírozott, de nyilván szükség lehetett erre, hiszen a szendvicsek zuhanás közben biztosan szétmehettek.
Azóta már biztosan imádkozzanak azért, hogy Isten olyan szendvicseket küldjön Önöknek, amelyek kiállják a zuhanás viszontagságos körülményeit.
Sajnálattal kell közölnöm azonban, hogy egy ideig sajnos nem leszek elérhető az indexen, mert elutazom. Addig is jó étvágyat, és a Hit Gyüli ellenes harchoz pedig sok sikert, és kitartást kívánok Önnek és társainak. De egyben kérem is hogy vigyázzanak magukra, mert ezekkel tényleg az Úr keze van.
Üdvözletttel: baalapostol
"De kérem, hogy csak azért mert az ilyen fajta csodák a Hit Gyülekezetében még nem történtek meg ne ítéljék meg negatívan a gyülekezetet. Ami késik nem múlik." Háálelujááá. Élll az Úúúrrr ! ááámen.
"A Hit Gyülekezete bár ebben nem vagyok kompetens, szerintem mindkét csodálatos jelenséget szívesen látná az összejövetelein." Dícsőség az Úúúrnaakkk ! (Ááámen ááámennn)
"Egyúttal kérem Önöket, hogy ezeket a jelenségeket, melyek az Önök gyülekezetében történtek a szendvicsekkel és hamburgerekkel kapcsolatban, ne használják fel más keresztény közösségekkel szembeni felekezeti sovinizmus keltésére. Isten ugyanis nem ebből az okból adja meg, hogy csodák történjenek." Áááámennn.
Most pedig egy kép a csodáról... tejjesen original:
Hallelujááá áámenámennn brekkotkot.
Én a magam, részéről örülök annak, amely az Önök gyülekezetében történt. Kívánom, hogy a hamburgerekkel és a többi égből esett szendviccsel és élelmiszerrel lakjanak jól és még maradjon is belőle jócskán.
De kérem, hogy csak azért mert az ilyen fajta csodák a Hit Gyülekezetében még nem történtek meg ne ítéljék meg negatívan a gyülekezetet. Ami késik nem múlik. Én a magam részéről nyitott vagyok az ilyesfajta áldásra is hiszen ahogyan ezt Önök jól észrevették a Szentírásból bizony létezett hasonló jellegű csoda az Ószövetségi időkben,( fürjek hullása ) és Jézus szolgálata alatt is. ( kenyérszaporítás )
A Hit Gyülekezete bár ebben nem vagyok kompetens, szerintem mindkét csodálatos jelenséget szívesen látná az összejövetelein.
Egyúttal kérem Önöket, hogy ezeket a jelenségeket, melyek az Önök gyülekezetében történtek a szendvicsekkel és hamburgerekkel kapcsolatban, ne használják fel más keresztény közösségekkel szembeni felekezeti sovinizmus keltésére. Isten ugyanis nem ebből az okból adja meg, hogy csodák történjenek.
Köszönettel és üdvözlettel: baalapostol
Nagy öröm volt olvasni ezt a csodálatos beszámolót!
ÓóÓ ha tudnánk időziteni ezeket az eseményeket..,
mert a gyerkőcim nagyon oda vannak a nyammburgerekért és az pirosaranyporral kenet marhajófalatoké...., szívesen mennénk családostól és rokonostól a GOLDEN-CHEESE
-IM A Z(c)SARNOKBA......
Tisztelettel: Paleo
Tesék mondani..., sorba kell álni ott a golden falatoké? vagy postán is elküldik?
Konkrétabban is hozzászólhatnál...
A Shit Csarnokban valóban csoda történt...
Minden yooo amerikából érkezik, nem tudom, hogy miért nem tudod ezt felfogni. A MekkDonáldc menü nagy áldás (áámen-ááámenn), dícsőség Istennek (Hááleleujááá)... nem tudom, hogy miért kell mindenben kételkedni, és valami hibát keresni benne. áámen-ámmenn
"És látván látom, ahogy megnyílik a MENNY, és a MENNYből nagy NULLÁK hullanak a gyanútlan SPENDER fejére, aminek még ez sem fog használni, lévén SPENDER azt jelenti, hogy ŐRÜLT KÖLTŐ."
Az alábbi sorokat a SHetek honlapján olvasható cikkből ollóztam ki. ( www.Shetek.hu )
„A tegnapi istentisztelet felejthetetlen volt. Ahogy énekeltünk az Úrnak, Joe egyszer csak kiabálni kezdett: »Hullik az sajtburger!« Mindenki arra nézett, ahol Joe állt: a szó szoros értelmében sajtburger és duplaburger hullott a levegőből, mint az aranypor. Körülbelül öt percig tartott. Tízen álltunk a színpadon, és mindannyian odaszaladtunk, ahol a sajtburger és a sültkrumpli hullott. Mindenki tele lett vele, a karunkat, a ruhánkat teljesen beborította a Mekkmenü. Nem hittünk a szemünknek.” A történet hihetetlen – de igaznak bizonyult.
Hiteles beszámolók szerint a keresztény világban számos hívő részesült már a soha nem látott, új élményben, amit hitbeli megújulás, betegségekből való gyógyulások, őszinte megtérések követnek. Dél-Amerikától Kanadáig, az Egyesült Államoktól Nagy-Britanniáig, de még a Fülöp-szigetekről és Dél-Afrikából is érkeznek hírek a különös jelenségről, amely felbolygatta a helyi hívők és nem hívők világát egyaránt. Jól ismert keresztény magazinok és tekintélyes világi lapok kutatják a kérdést: honnan jöhet, és mi lehet a magyarázata?