Keresés

Részletes keresés

Vegetable Creative Commons License 2001.10.31 0 0 445
Tudod, ZZZZZZZ biztos egy 12 éves fiu... ;-))) Szerintem nyugodtan ignoráld, és térjünk vissza a témára :o)
Miért érdekelt téged, hogyan vélekedünk a dologról?
Előzmény: Prospero_ (444)
Prospero_ Creative Commons License 2001.10.31 0 0 444
Off

Kedves ZZZZZZZZZZZ !
Először is nem tudom mivel sikerült ezt a viselkedést kiváltani belőled, gondolkodtam rajta pedig:) Na most, ha írtam volna vmit amivel megbántottalak, ugy ELNÉZÉST kérek érte, szerintem tudunk felnőtt emberek módjára beszélgetni.Mit szólsz? :)
Amennyiben nem irtam mégse sértőt (főleg kegyedre nézve sértőt), akkor viszont neked kellene elgondolkodni, hogyan is válaszolsz dolgokra. Bár engem nem bántottál meg - az azért kicsit arrébb van:) Amugy sem hiszem, hogy a topic olvasói kiváncsiak a "másik földbe tiprására".

Amugy vettem a fáradtságot és végignéztem a hozzászólásokat; kiváncsi voltam Te miket szóltál hozzá: ám nem találtam semmit. Vajon más néven lettél volna?

Mit akar egy ujonc(már mint itt újonc)? Egyszer Te is voltál az, ha jól sejtem.

Remélem sikerül azért tisztáznunk min is volt a félreértés, persze csak ha van kedved.?!?

Elnézést a többiektől a kis kitérő miatt!

ON

Előzmény: ZZZZZZZZZZZ (443)
ZZZZZZZZZZZ Creative Commons License 2001.10.31 0 0 443
Te aztan vegkepp nem fogod tanito szandeku ismereteimet tapasztalni. Ezzel az ocska szovegeddel mit akarsz? Mar megint nyalod magad? Jo lenne ha elhuznal innet minel elobb. Van olyan forum is mely a 14 even aluliak reszere nyitodott. Mit akar egy ujonc egy felnott oldalon?Pa-pa


aniTA Creative Commons License 2001.10.31 0 0 442
GL Kedves, bocs, de most láttam a válaszodat.
Ne mérgeskedj, nem érdemes.
Igyekeztem nem általánosítani, minden amit írtam és írok bármikor, bárhol az SZVSZ hatása alatt áll.
Én ilyen vagyok. Tényleg. Nem vízprédikálás stb, ez ÉN vagyok.
Nem akarok megfelelni senki szájízének, nem is lehetne.
Még vitatkozni sem akarok, mert nincs min.
Pont annyit ér más véleménye, értékrendje satöbbije mint az enyém. Attól, hogy MÁS, nem rosszabb vagy jobb.
Még a tied sem énrólam. :o)
Előzmény: Gentleman Looser (435)
Prospero_ Creative Commons License 2001.10.31 0 0 441
Nocsak, nocsak. ZZZZ. Kedvelem az olyan embereket, akik mindenféle bővebb ismeretség nélkül tudnak a másikra "ráhuzni" vmiféle tulajdonságot. Kisfiu....hmmm
Talán ne tévesszük össze a dolgokat. Én kérdéseket tettem fel, és dolgokat feszegettem amik általános dolgok és általános érvényűek. Csak azért, hogy tudjam ki hogy reagál a feltett kérdésekre, gondolatokra.

Na mármost, a feltett kérdések és gondolatok nem biztos, hogy teljesen az én véleményemet és tapasztalataimat tükrözik, csupán a hatás kedvéért, kiváncsiságból felvettet dolgok.
Azt hiszem személyes dolgot nem vittem még bele a dologba, nem éreztettem nekem mi a vágyam és kire/mire vágyok. De hát Te már régi fórumos vagy, neked ez nagyon mehet.:))) Kedves Tanárnéni, annak ellenére, hogy még koromat sem tudod(!!!), szeretnék figyelni tanitó szándékú ismereteidre. Ami kicsit több, mint két sorban merül ki véleményem szerint.

Szóval ne tévesszük össze a személyes vágyakat/és a topikban felvetett dolgokat. A kettő nem ua.

Amugy nekem is szimpatikus bárki aki érdemben hozzászól a témához. Mégha vitatkozom is dolgokkal.

Előzmény: ZZZZZZZZZZZ (440)
ZZZZZZZZZZZ Creative Commons License 2001.10.31 0 0 440
Sziasztok! Ez a Prospero szerintem kisfiu lehet csak. Vagyakozik, de minek vagy mire? Mar regota forumozok, de sok ilyen szedito kiskoruval talalkoztam. Jo lenne ha figyelnel a tabarnenire! Lanyok aranyosak es szimpik vagytok!
aniTA Creative Commons License 2001.10.31 0 0 439
...mármint az ő apjuknyi korúra :o)
aniTA Creative Commons License 2001.10.31 0 0 438
Akkor nevesítsünk :o)
Az utolsó "pasi" a korkülönbséggel kicsit több, mint 15 évvel ezelőtt volt, 17 éves koromban.

Dogmatikus: igen, lehet, bár nem így fogalmaznék, inkább úgy, hogy beletartozik abba a körbe akikkel nem létesítek viszonyt. Nem tudom mért, de így van.

Szerencsére nem mindenkinél van így, a téma épp ettől eleven :o)

A tapasztalatok szvsz fiatalabb korban durva személyiségmódosításokra képesek, míg érettebb korban még a legjobb, legdrámaibb, legkülönösebb élmények is már csak cizellálják.
Úgymond növelik a karátszámot. :o)

A szülő-gyerek viszonyt pedig én általánosítanám, valszeg a nőkre és az apányi korú pasijaikra is vonatkoztatható.

Előzmény: Prospero_ (436)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.10.31 0 0 437
Na de errol viszont mar tenyleg beszeltunk eleget!
Olvass vissaz topicokat!!!!!!!! :-))

csak nem bitam kia dogman-kodast, hihi

Előzmény: Prospero_ (436)
Prospero_ Creative Commons License 2001.10.31 0 0 436
Hmmmm:) Hát erre reagálnom kell, ugy érzem, ugyanis nem étek veled mindenben egyet, vagyis van olyan dolog amit nem értek abban, amit irtál.
Nevesítsük a gyereket:
"Mikor a legutolsó pasimról kiderült, hogy 4 és fél hónappal fiatalabb nálam, majdnem kiszálltam a szép szerelemből csak emiatt."
Ez azt hiszem egy kicsit ugymond "dogmatikus" felfogás (egyáltalán nem sértésnek rovom fel:)), ugyanis az a 4 hónap korkülönbség egyenlő a nullával, ha jól belegondolsz. Az egy más kérdés, ha köztetek bármi nemű gondolati-testi-tapasztalati különbség volt, be lehetett tudni ennek.(legalább is Te ezek szerint ezt tetted).
A személyiségünk fejlődése meg megintcsak érdekes dolgog, ugyanis semmi mással nincs összefüggésben mint a megélt és átélt dolgok arányával. Ha vki kora ellenére sok mindenen átment már, és megélte (pozitiv ,negativ egyaránt) és persze tanult is belőlük szembenézve ezekkel, akkor az az ember hamar érik.

Szexuális téren? :)) Hmm hát a drámai tapasztalatok leginkább a szűzességüket nem oly rég elvesztett "fiukák" esetében lehet érdekes. De itt most nem őket vettük(vettem) alapul, hanem tapasztalattal rendelkezőket.

Ki nem élt anya-gyerek viszony? Na erről viszont meint lehetne beszélgetni...:)))

Előzmény: aniTA (433)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.10.31 0 0 435
Most szamoltam tizig, mielott olyat irok, amilyet nem akarok.
Szoval ne haragudj, de "allatorvosi lo" lehetnel ezzel a hozzaallassal, hsizen tomoren egy hozzaszolasban tartalmazod az osszes szeterotipiat es "betegseget", amin csemegezni lehet.

Kezdve, hogy "abban nottel fel", ami mar eleve rossz kiindulasnak is, a tarsadalmi erkolcsrend es szokasjog deformacioi pont ezekbol erednek. Hogy 4 honap kulonbseg miatt majdnem kiabrandultal, az pedig meg viccnek is rossz, mar szinte "bigott" beidegzodesre utal a nevelesben. Az "altalanso erved" a ferfiak lessabb ereserol egyebkent is a vesszoparipam, mert mar sok mas helyen is megbeszeltuk, sem testileg, se szexualisan, de meg gondolkodasban sem iga, a lanyok maximum erzelmileg fejlettebbek,a tobbiben viszont egyertelmuen elmaradnak. (Tipikus nevelesi hatas, hogy a felnottseget ezen merik le).
Hogy a harmincas testednek miben dramai egy huszoneves ifju, ezt meg vegkepp nem ertem, ilyen taapsztalatokra mindket felnek szuksege lehet.
A legnagyobb butasag azonban a szokasos, zsebbol elorantott duma az anyasag komplexusrol mindket iranyban. Ami egetrengeto marhasag.

Előzmény: aniTA (433)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.31 0 0 434
Pedig te szakértő vagy a témában. :-P
Előzmény: Gentleman Looser (432)
aniTA Creative Commons License 2001.10.31 0 0 433
Prospero kedves!
Nem voltak kellemetlen élményeim, az okok valszeg tök személyesek, tehát nem általánosíthatók a "30as nőkre".
Valahogy abban nőttem fel, hogy a pasinak kell idősebbnek lenni. Nem tudom mért, mert a szüleim közül is anyám volt egy kevéssel idősebb apámnál.
Talán épp ezért? :o)))
Mikor a legutolsó pasimról kiderült, hogy 4 és fél hónappal fiatalabb nálam, majdnem kiszálltam a szép szerelemből csak emiatt.
Aztán mégsem persze, de elég sok ilyen-olyan probléma merült fel az évek során amit erre is vissza lehet vezetni.
Az "általános" érveim: a férfiak lassabban érnek, lassabban vénülnek, így aztán egy jóval fiatalabb nő is "behozza" őket előbb-utóbb.
A személyiség fejlődését pedig szerencsére nem lehet siettetni, és megint csak szerencsére nem is azon múlik mi mindent megélt, tapasztalt már az ember, hanem azon, miképpen képes ezeket feldolgozni, felhasználni, beilleszteni a személyiségébe. Ehhez pedig idő kell.
Szexuális téren pedig... Hát nem tenném ki a tagadhatatlanul harmincas testemet egy huszonéves ifjoncnak, asszem ilyen "drámai" tapasztalatokra még nincs szükségük. :o))))))

Magyarán az én véleményem szerint egy tartós kapcsolat idősebb nő és fiatalabb férfi közt valahol valamilyen ki nem élt anya gyerek viszony lejátszása.

Persze állítólag a harmincas- negyvenes nők technikásabb, jobb szeretők. Ez meg gusztus dolga.

Vajon hol az a határ a pasiknál, ahonnét már eszükbe sem jut 10-20 évvel idősebb nővel kezdeni?
Vagy akár korukbelivel.

Előzmény: Prospero_ (429)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.10.31 0 0 432
Na, hatarozottan szimpatikus volt az onbeismeres, nincs is kedvem letorkolni, hogy "bezzeg ilyen topic hany volt mar", es azok aztan meselni is tudnanak! :-)

"What a pleasant nightmare
And I can't wait to get there again"

Dream Theater - Strange Deja Vu

En mar annyiszor elmondtam, tenyleg mas is nyiltkozzon.

Előzmény: Prospero_ (427)
Prospero_ Creative Commons License 2001.10.31 0 0 431
Köszönöm kedves hölgyem a kielégitő választ... Hogy keszekusza volt-e? Egyáltalán nem, azt írtad amit vártam. Őszintén, a véleményedet (ami mellesleg megjegyzem nagyon - nagyon tetszett) írtad. Mintha a saját gondolataimat irtad volna, én legalább is ugy érzem, igy lehetséges a kapcsolat, ha egyszer már korkülönbségről van szó.
A szellemi és lelki érettség nem korfüggő, és onnantól fogva az kell, hogy A FÉRFIT lásd benne, ne pedig az x évvel fiatalavv vkit. És ugyanez visszafele is igaz kell hogy legyen a 20-as részéről is. Kell, hogy A NŐT lássa a másikban, mindenféle magasztos és elérhetetlen elvárások nélkül a 30-assal szemben. Mindkét féltől azonos mértékű odafigyelés , megértés, és nem utolsó sorban érzelmek.

Egy szóval, jól megfogalmaztad és kimondtad.

Előzmény: Vegetable (430)
Vegetable Creative Commons License 2001.10.31 0 0 430
Nehéz kérdés... Igazából szerintem senki se tudja pontosan, miért figyel fel valakire elöször :o) A legfontosabb, hogy férfinak lássam... Tudod, vannak olyan édes kisfius pasik is. Vannak olyan nők, akik arra buknak, én nem :o) Nekem férfinak kell érzékelnem. Ezek nem korfüggő dolgok, persze ha a 20asokban, vagy afölött gondolkodok. Miután 30 évesen már nem éppen huszas, legyen mondjuk 19-29 :o)
Utána jön a többi :o) Legyen humora!!!!!!!! Olyan, ami nekem is tecc :o) Tudjon sokféle témárol érett stilusu véleményt alkotni, és ne legyen szakbarbár :o) Legyen megértő, figyeljen rám, és hagyja, hogy figyeljek rá. Merjen szeretni, és hagyja, hogy szeressék... Szóval ha 20as, és érdekel, az azt jelenti, hogyha becsukom a szemem, és beszél, akkor egy érett férfit hallgatok, bármi is van a személyiében :o) Igazából ezért is korfüggetlen a dolog, hiszen éreztem már 40évesnél is, hogy egy taknyos, hebrencs srácot hallgatok...

Na ez biztos jó kusza lett, meg ilyesmi, de itt a melóhelyen nemigazán van idő hosszasan foglalkozni maszekolással ;-)

Előzmény: Prospero_ (427)
Prospero_ Creative Commons License 2001.10.31 0 0 429
Drága Anita! Azért a sok indokból egyet-kettőt fel tudnál sorakoztatni? Kíváncsi lennék mik is voltak azok a kellemetlen élmények, ha nem túl tolakodó:))
(Félre ne értsd, nem vitatkozni akarok, vkinek az élménye az tény; esetleg elmélkedni lehet róla)
Előzmény: aniTA (428)
aniTA Creative Commons License 2001.10.31 0 0 428
Eszembe jutott nagyon sok érv, mind ellene szólt.
Szóval nekem nem.
Előzmény: Prospero_ (425)
Prospero_ Creative Commons License 2001.10.31 0 0 427
Hogy mire kérek választ? :))
Az igazság az, hogy amugy is kissé félve irtam, merthogy "újoncként" vagyok itt, és nem tudom pontosan az elejétől fogva mi hangzott el és mi nem.
Olyat meg nem akarok, amit már rongyosra beszéltetek már,(öszintén szólva elejétől végignyálazni meg nem akarom).Mondjuk egyel több indok, hogy miért fejtsem ki bővebben a kérdésemet-> jogos a két pont :))
Igazándiból csak annyi, hogy melyik fél mit tart vonzónak a másikban és miért, ha egyszer már ennyire nem elfogadott dolog ez az emberek lelkében, hogy "ekkora" korkülönbséggel emberek egymásra találhatnak.

Az az érett nő miért is figyel fel a mások által suhancnak vélt srácra, és a férfiú mit is vár el a Hölgytől. Dióhéjban ennyi, ami most igy kora reggel a csövön kifér, aztán majd felébredek....

Előzmény: Vegetable (426)
Vegetable Creative Commons License 2001.10.31 0 0 426
Hu de zanza vagy! :o))) Nem ismerlek annyira, hogy félszavakból is értselek :o) Nem lehetne bővebben, mire kérsz választ? :o)
Előzmény: Prospero_ (425)
Prospero_ Creative Commons License 2001.10.31 0 0 425
Gentl.:)))
A viccet félretéve, azért a témában érintett hölgyek véleményére is kiváncsi lennék.
Ők hogy gondolják, ők mit éreznek.
Mi az elvárás, és a vágy.
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.10.30 0 0 424
Azert a "szajhos" se volt rossz. Rossz az aki rosszra gondol :-)
En csak egyszer keveredtem ilyenbe szalkaval, azt irta "orizni", de nem esett le, hogy ez azt jelenti: őrízni. Marmint a disznokat.
Előzmény: Törölt nick (422)
Prospero_ Creative Commons License 2001.10.30 0 0 423
Off
:))

Ehhez csak ennyit szólnék hozzá:))

On

Törölt nick Creative Commons License 2001.10.30 0 0 422
Off: :-)) Igen, a magyar ékezetek hiánya. Én pl. nemrég azon törtem a fejem, hogy mit jelenthet az, hogy szemeszore. :-))
Előzmény: JoanaTavares (421)
JoanaTavares Creative Commons License 2001.10.30 0 0 421

OFF
"dogmanoskodtam"
Én meg azon törtem az agyam, milyen lehet az a kutyaember (dogman) :-)

Előzmény: Törölt nick (420)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.30 0 0 420
:-) És a hölgy egyáltalán nem agyzsibbasztó. A "dögmanó"-ért járó jogdijakat kérem a számlámra utalni. :-))
Előzmény: Gentleman Looser (419)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.10.30 0 0 419
Jaj, ne vedd komolyan, csak "dogmanoskodtam" egy kicsit. A holgy, akirol beszeltem, nem agyzsibbaszto am, csak a tomegkozlekedest nem lehet ra bizni, de annyi masban olyan jo! Legalabbis a pasija szerint...pontosan sajat maga utan :-)
Előzmény: Prospero_ (413)
Prospero_ Creative Commons License 2001.10.30 0 0 418
És valljuk be nem is nagy kihívás egy 16 évest a lábáról... De nem is róluk szól a fáma most:))
Előzmény: Vegetable (417)
Vegetable Creative Commons License 2001.10.30 0 0 417
Na ez az... A korkülönbség akkor számit, ha nagy a különbség érettség tekintetében, vagy ha az egyik fél kiskoru... Mert mondjuk egy 16 évest leszedni a lábáról elég nagy szemétség, függetlenül az idősebb nemétől...
Előzmény: Kurtafarkú kismalac (414)
Vegetable Creative Commons License 2001.10.30 0 0 416
Na ez az... Nemrég ért hatalmas - pozitív értelemben vett - kiakadás, mikor egy - nem csak általam - 25-26ra belőtt férfiról kiderült, hogy most lesz 20... Majdnem fel kellett mosni...
Előzmény: Prospero_ (411)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!