Keresés

Részletes keresés

Liquid_FX Creative Commons License 2000.11.15 0 0 32
Viszonteladóról nem tudok, de itt a pécsi murányinál már vesznek fel megrendeléseket a gépre, decemberi szálíttással. Ár: jelenleg 125 rongy, de lehet, hogy kicsit több lesz...
Gege tsávó Creative Commons License 2000.11.15 0 0 31
Eloszor is udv mindenkinek!
Folosleges dolog elmenni durvaba, lehet vitatkozni kulturalt modon is. Erre valo a torzsasztal!
szoval.
1, konzol
neve is jelzi, JATEKRA valo. manapsag persze sok mas dologra (pl netezni, Dreamcast mar tudja!, mp3 lejatszas, stb) is lehet hasznalni.
Tehat nem fogja felvenni a legujabb legszuperebb PC-kkel. DE olcsobb, es sokkal EGYSZERUBB! itt nem lesz olyan, hogy vmi meghajtoprogram hibaja miatt nem tudsz vmivel jatszani, vagy "elszall" az oprendszer minden adatoddal.

2, ps2
tok folosleges rajta egyelore gorcsolni, mivel nincs magyarorszagon (hivatalosan) es egy ideig nem is lesz. Jelenleg tenyleg keves ra a program, de egy ido utan ugyanugy tarolni fog ahogy a sima PS. bar ki tudja mi lesz az XBOX -szal...

3, ff nem manga. szvsz....

4, varom az ERTELMES reagalasokat. Erdekelni pl tud e vki BIZTOS magyar viszonteladorol ps2 ugyben.

tothgab Creative Commons License 2000.04.12 0 0 30
Bár nem akartam újra ide írni, azért megteszem.
Az teljesen igaz, hogy egyik konzol sem ér annyit, amennyit itt, ezen a fórumon kapott. Szerintem is jobb lenne ejteni ezt a dolgot. Azt a cikket megírtam, mindenki gondoljon, amit akar. De ANYÁMAT NE SZIDJA SENKI, mert azt utálom. Ha tényleg nem ér sokat egy konzol, akkor Jon te miért kezdtél bele a szidásba? Írtad volna meg, hogy hülye vagyok, azt annyi. Nem kell tovább ragozni. Többet egyébként sem fogok írni erről, mert annyira nem vagyok tájékozott Ps2 ügyekben. Én ezeket hallottam, illetve emilekre ezeket a válaszokat kaptam, de nem akarok újra belemenni.
Örülnék, ha tényleg lenyugodnának a kedélyek. Ha a cikk valóban egy baromság, akkor úgysem hiszi el senki, és én maradok pácban.
Na ennyit most. Tényleg nem kéne tovább csinálni ezt a marhaságot. Valóban nem ér ennyit az egész.

Ja és Jon, köszönöm a jókivánságokat, de tényleg. Azóta anyukám hazajöhetett, nagyapám még kórházban van. De komolyan jól esett, amit írtál, bár csak két sor volt.

Zivos Creative Commons License 2000.04.07 0 0 29
Eddig ugy tudtam, hogy a Final Fantasyk mangak. Eleinte tetszett, mig ritkan lehetett latni, de egyre rondabbnak talalom a mangas arcokat.
Előzmény: Jon (27)
Jon Creative Commons License 2000.04.07 0 0 28
tothgab

Tedd ezutanis azt, hogy csak a DC-vel foglalkozol, bar egy DC-s ismerosom szerint ahoz sincs tul sok kozod a fanatizmuson kivul - de ez mar masik tortenet.

Jobbulast anyukadnak es a nagypapanak!

Jon

Előzmény: tothgab (24)
Jon Creative Commons License 2000.04.07 0 0 27
Zivos

Koszi hogy irtal ide, de nem kell tobbet.

Szerinted mi az a Final Fantasy sorozat? Nem doom clone igy valoszinu nem ismered, ugy mint a Gran Turismo2-t sem...

Ja, ps2-hoz lehet billentyuzetet csatlakoztatni.

De ez azt hiszem mas topicokon lefutott tema, irj legyszi oda.

Koszi!

Bye

Előzmény: Zivos (25)
Liquid_FX Creative Commons License 2000.04.06 0 0 26
tothgab: na végre, a szerző is ír ide valamit. Gábor! Nem is tudom, mit írjak ezután neked. Ha te ennyire a szíveden viseled a dreamcast sorsát, és ennyire fontos neked egy gép, akkor egyrészt irigyellek, másrészt viszont sajnállak. Irigyellek, mert úgy látszik, te még tudsz lelkesedni apró dolgokért is, és ki is állsz melettük teljes vállszélességel. Sajnállak, mert lelkesedésed tárgyául olyan valamit választottál, ami azért ezt a mértékű fanatizmust nem érdelmi meg. Ugyan már: mind a dc, mind a ps2 csak sz*ros kis játékmasinák, gépek. Az egyik jön, a másik megy, kit érdekel? Konzolcserék terén nem vagyok túl tapasztalt, nekem a mai napig egy megadriveom van, amit kizárólag a sonic kedvéért vettem meg annak idején, de pc-m már volt számtalan, és egyik miatt se hullajtottam könnyeket- ha elavult, vagy jobbra vágytam, kihajítottam, mint macskát sz*rni(oké, oké, eladtam őket potom pénzért), és vettem egy másikat. Ugyanez a helyzet a konzolokkal: ki fog emlékezni tíz év múlva a dc-re, vagy a ps2-re? Senki! Mert lesz majd sega megadreamduralkatana, meg ps8. Nem érdemes egy gép védelmében ilyen indulatokat kelteni.
Ha viszont már bírálod a konkurenciának tekintett masinát, akkor bíráld korrektül. Ne azt írd, hogy nem futnak a játékok, meg bedöglött a gép, meg hogy európában nem veszi meg majd senki- ezek a dolgok ugyanis egész egyszerűen nem igazak. Továbbra sem tudom, honnan szerezted az információidat, de a forrásaid elég elfogultak lehettek. Tudod, már az ókorban megmondták, hogy nagy a hírhozó felelőssége: az emberek(akik alapjában véve informálatlanok) hajlamossak hinni neki. Bármilyen furcsa, a honlapoddal te a hírhozó szerepét töltöd be: informálod a látogatóidat, és a félretájékoztatás felelőssége ez esetben a tiéd. Ha bírálni akarsz, találj fogást ott az "ellenfélen", ahol tényleg el lehet kapni: miért nem írtál arról, hogy a ps2 dvd régiókód védelmét máris feltörték, és így a sony kénytelen visszacserélni azon ps2 tulajok gépeit, akik ezt óhajtják-egy "biztonságos " masinára? (mondjuk szerintem hülye aki visszacseréli a jó kis multirégios dvd-t, de ez pl hiba!) Vagy: írj arról, hogy a ps2 kezdő játékkínálata sokak szerint csalódás, mert nem jelent meg olyan cím a géppel, ami egyértelművé tenné a beigért technikai képpeségeit. Van mazsolázgatnivaló bőven,és akkor nem kell bizonytalan források bizonytalan hitelességű pletykáit tényként tálalni.
Asszem, részemről ennyit a dologról. Persze tulajdonképpen a te hp-d, azt írsz rajta amit akarsz(netes szólásszabadság rulez), de adott esetben ne csodálkozz, ha némely írásod indulatokat kavar- és egy ilyen flame-es topicot eredményez.

üdv: Liquid

Zivos Creative Commons License 2000.04.06 0 0 25
Egyik konzol sem er semmit, nem tudom mit vitatkoztok? A PSX2 draga, annyiert mar minimum
egy Pentiumot veszek, a Sega-ra meg hogy warezolsz? A rajuk keszult programok nagy resze ugra-bugra, manga (az undorito nagy szemekkel, meg egyebekkel). Strategia szinte semmi, rpg meg kevesebb (a mangasak kivetelevel). Legalabb a PSX2-vel lehet netezni, bar kivancsi lennek meddig tartana ezt az uzenetet begepelni, vagy levelezni. Nezegetest azt gondolom tudja, de a Net nemcsak ebbol all. Kis gyerekeknek -akiknek meg magas a szamitogep, es csak meg kell nyomni egy gombot- jo, de Nekem nem kellene. A fel millio hibas gepet aki elhiszi, attol meg szeretnek kolcsonkerni par millio forintot, biz isten visszaadomra. Akkora botrany lenne vilagszerte, hogy nem hogy a Sony, de meg az ENSZ sem tudna eltitkoltatni.
Előzmény: tothgab (24)
tothgab Creative Commons License 2000.04.06 0 0 24
Na gyerekek, megszólal a "fekete bárány". Bármit írok, úgyis utálni fogtok (továbbra is), de mindegy. Így sem voltak kevesen az ellenségeim.

Tulajdonképpen tudom én, hogy mi a baj velem. Az a probléma, hogy én hallottam valamit, amit aztán nagy dirrel-durral megírtam, és hozzátettem minden Playstation 2-gyűlöletemet. És mivel a hírt (félmillió bedöglött, blabla) nem lehet hivatalos oldalakon olvasni, ezért én szerintetek alaptalanul szidtam meg a csodagépet. Most nem akarom újra elmondani, hogy kik hol mit mondtak, de tiszteljetek annyira, hogy nem én "hazudoztam" össze vissza. És azért, mert Sega-rajongó vagyok, még nem vagyok Sony-gyilkos, f*sz, hülye, stb. Megírtam ezt a cikket, de mint azt ott is elmondtam, az volt az UTOLSÓ, amit nem a Dreamcast-tal kapcsolatban írtam.

Ennyi.

Egyébként meg magasról teszek arra, hogy mit gondoltok. Mégpedig azért, mert nem kultúráltan, normálisan mondtátok el a véleményeteket NEKEM, hanem az egészet kiteregettétek a fórumra, méghozzá nem igazán civilizált módon. Igen, itt elsősorban rád gondolok, kedves Jon! A magánleveleket kirakni egyrészt bunkóság, másrészt gyerekes. Kapsz egy levelet, és máris rohansz, hogy "Jaj, nézzétek, hogy bánt ez a csúnya bácsi!!". Ez számomra elfogadhatatlan. Mi lenne, ha a te fórumbeli megnyilvánulásodat beraknám egy cikkembe, hogy "Nézzétek, kedves olvasók, milyen vadbarmok élnek itt"? Ugye marhára örülnél?
Szóval ilyen tiszteletlen emberekkel nem szeretek szóba állni, hátmég pont erről vitatkozni. Jobb lenne, ha abbamaradna ez a hülye sárdobálás, és fogadjátok csak el, hogy az a félmillió Psx2 beszart.
A Sony Computer Entertainment Japan megírta, hogy igenis megvolt az a krach. Aztán jött "A hibát kijavítottuk" című lemez, és kész. Ha úgy vesszük, nem történt semmi, csak egy kis malőr. Na ja.

Többet nem hiszem, hogy fogok írni ide. Én megírtam a cikket, lezártam a témát. Mindenkinek további jó szórakozást kívánok, bárhol legyen is.
Egyébként valóban "megkeseredett" vagyok. Fogott rajtam Jon átka, azóta nagyapám és édesanyám is kórházban vannak, és örülnék ha nem veszíteném el őket. Köszönöm, ha szorítotok nekem.

Redpoint Creative Commons License 2000.04.06 0 0 23
Hat itt nekem nincs tobb szavam, csak annyi, hogy mindjart jon Gabor baratom, es szetlo mindenkit!!!
Jon Creative Commons License 2000.04.05 0 0 22
Szia

"De azert a ps2 fele sem kell elszallni, a haveromek (2 magyar is) azt mondjak, elavult technologia..."

Igaz lehet, mivel 2001 ben jon a PS3, valami 2GHz-s procival.

www.ps2.com

Jon

Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.04 0 0 21
Ugy ertem, ok a ps2 fejleszo vezetocsapatanak mernokei..
MusaiC
http://www.extra.hu/musaic
http://www.acomp.hu/drift
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.04 0 0 20
En is irtam a scracnak, probaltam objektiv hozzaallast tanusitani..
Mellesleg a testvere jo lesz ha vigyaz, mert amit itt irt, egesz egyszeruen a "fenyegetes" kategoriaba tartozik, aminek akar jogi kovetkezmenyei is lehetnek...
en mellesleg a dreamcastra fejlesztek a cegunknel, az appaloosanal, az ecco the dolphin-t. Ugyhogy tudok par dolgot a dc-rol... peldaul hogy a kutya sem veszi a magyarorszagon egyik legnagyobb szamtech boltlancban...
De azert a ps2 fele sem kell elszallni, a haveromek (2 magyar is) azt mondjak, elavult technologia...
MusaiC
http://www.extra.hu/musaic
http://www.acomp.hu/drift
Liquid_FX Creative Commons License 2000.04.04 0 0 19
Hehehe. Ez egyre mulatságosabb, remálem jön még egykét ilyen levél, én k*rvajól szórakozom rajta, lehet hogy én is írok majd... na, elég a gonoszkodásból. Azaz mégse, mert most nagyon csúnya dolgot fogok írni, előre is szégyenlem magam: szóval gábor barátunk honlapján vagy egy bemutatkozó rovat, és... hogy is mondjam... annak alapján nem is lehetne nagyon más hozzáállást elvárni tőle- első blikkre egy igen megkeseredett ember, és akkor még finoman fogalmaztam.
Egyébként meg nem értem a srácot, ittvan ez a csodálatos fórum, szabad a vélemény, ugye, miért nem jön végre ide, és támasztja alá az állításait?
Gábor, gyere közénk, hozhatod a bátyust is! :)

üdv: Liquid (uhhh, a francba, most jut eszembe, nekem egy psx játékból van a nickem, most akkor én is sonybuzi vagyok, le se tagadhatnám az ellenkezőjét :) )

Jon Creative Commons License 2000.04.04 0 0 18
Lemaradt az emailje a kacsacsorok miatt...

Ferenc.Toth@winterthur.hu

Előzmény: Jon (17)
Jon Creative Commons License 2000.04.04 0 0 17
Tenyleg bunko dolog a magan levelezes ide masolasa, de irt valami allat, nem tudom megallni hogy ne rakjam be ide. :)

*****************

Date: Fri, 31 Mar 2000 07:57:32 +0200
From: Toth Ferenc
To: "'jon@winnie.obuda.kando.hu'"

Hello!

Bár nem ismersz , de azért írok neked , mert fel vagyok háborodva.
Tóth Ferencnek hívnak s van egy öcsém aki az interneten egy SEGA DREAMCAST-os oldalt működtet. Őt Tóth Gábornak hívják és kapott egy nagyon bunkó hangvételű és felháborító "emailt" egy Kandós fickótól.

Véletlenül nem te vagy az? Hát dehogynem!!!!!!!!

NA IDE FIGYELJ ÖREG!!!! Hogy jössz te ahhoz , hogy mást kábszeresnek titulálj vagy hogy szidjad az édesanyját teljesen primitív módon?!
Öcsém olyan tényeket rakott fel az oldalára amikről több helyen is olvasott ill. hallott. (kereskedők , internet, stb.)

A psx2 tényleg bazi drága. Németországban 2000,- márka, ami nagyon sok. A játékok ára 200 márka. Hát ennyiért nem sokan veszik majd meg szerintem. Pesten már beszéltem olyan kereskedővel akinek van és azt mondta , hogy amilyen drága olyan szar és soha nem fogja a japánt eladni 300.000 Ft-ért. Az 500.000
db-os beégésről már ezek után nem is beszélek.

Én nem vagyok megszállott konzolos , de amikor öcsémnek volt Sega Saturnja is és Sony Psx-e is nekem a Saturn tetszett jobban. Most meg a DC-t
egész egyszerűen imádom. Psx 1 áron vannak a lemezek és a gép sem sokkal drágább , van aki már 45000Ft-ért adja és nagyon jók a játékok. Az európai PSX 2 talán 120-130 ezer forint lesz. KI FOGJA ANNYIÉRT MEGVENNI????????????

Majd elválik.

Persze jellemző , hogy a nagy 576-os Martin aki szintén Sony buzi mint te , arra a hírre , hogy félmillio darab kimúlt annyit mondott , hogy
minden gép kiadásánál vannak kisebb hibák. Ha a Dc-nél lett volna ilyesmi már ott leírták volna az egész gépet. De hát ugye ez SONY.

Végezetül azt javaslom , hogy vegyél vissza az arcodból , mert nem szeretném ha valamilyen baleset érne a sulid környékén amiatt , hogy anyázó leveleket küldözgetsz.( A nevedet tudom , a sulidat ismerem , a pofád meg tudom , hogy milyen lesz ha netán összefutunk!!!!!!!!) Több tahó levelet ne írj s akkor nem lesz baj. Írd le kultúráltan a véleményedet!

Persze gondolom , hogy nehezen veszi be a gyomrod ezeket a híreket a psx 2-ről de ez van.

Az igazság fájdalmas!!!!!!!!!!! Hajrá Sega!!!

**********************

:)))))))))))))

Nem kell ra reagalni, csak beraktam okulaskeppen, mennyi barom el kis hazankban.

Ja, az anyazo level amit allitolag kuldtem, annyi volt, nezzen fel ide a gyerek es olvassa el a kommentezett bemasolast az oldalarol, erre visszairt - az is be lett ide masolva.

:))))))

Jon

(Toredesert bocs, linux szoveges kepernyo copy paste volt...)

M_Tom Creative Commons License 2000.04.02 0 0 16
Hi!

Én nem akarok beleszólni a vitába, csak azt szeretném megemlíteni, hogy elég nagy parasztságnak tartom, hogy valaki egy e-mailt csak így közzétegyen, hogy mit leveleznek az a magánügyük.

M_Tom

Liquid_FX Creative Commons License 2000.04.02 0 0 15
Kedves Redpoint!

Az szép dolog, ha az ember a védelmébe veszi a barátját, még akkor is, ha az marhaságokat csinál. Mert sajnos a barátod olyan dolgokat irogatott a hp-én, amik kimerítik a marhaság kategóriáját. Az impotenciáról szóló okfejtésed igaz, de ezt erre az esetre nem igazán lehet ráhúzni: a ps2-ből ugyanis eladtak már legalább másfél milliót- ebből gábor barátod szerint félmillió nem működött- elég nehéz lenne eltusolni így a problémát. Vagy a sonynak akkora hatalma lenne, hogy meggyőzze azt azt a félmillió besz*rt géppel rendelkező vásárlót, hogy fogják be már a szájukat, és használják papírnehezéknek a gépet? Nem hinném. Világraszóló botrány lett volna a dologból, amin még most is csámcsogna a- nem csak internetes- média. Ehez képest én csak a barátod hp-én olvastam erről, és úgy látszik nem vagyok egyedül vele. A vitát mondjuk rövidre lehetne zárni, ha a srác akár a hp-n, akár itt megjelőlte volna az információja forrásait- és felvázolta volna, hogyan sikerült a sonynak átb*szni a világot. Ehelyett homályos utalásokat találunk valamiféle német boltokra, akik nem óhajtanak ps2-őt árulni- amit hivatalosan nem is tehetnének. Erről ennyit. Az egész dologról egyébként egy régi vicc jut eszembe, miszerint egész Oroszországban elterjed, hogy Kijevben lakásokat osztogatnak. Estére azonban kiderül a szomorú igazság: nem Kijevben, hanem Moszkvában, és nem oszogatnak, hanem fosztogatnak.

Üdv: Liquid

Előzmény: Redpoint (14)
Redpoint Creative Commons License 2000.04.02 0 0 14
Hali

Vettem a faradsagot, es ujra vedelmembe veszem a baratomat.

Azt mondjatok, sehol sem hallani, olvasni semmilyen hirt egekig nyulo meghibasodasokrol. Csak annyit kerdek, ha teneked nem mukodne a dakod, akkor kiirnad a homlokodra, hogy impotens vagyok (megha nem is takarja megfeleloen a fogalom a helyzetet). Szoval nincs az a hulye, aki a sajat termeket becsmerli.
Meg a legelvetemultebb Intel rajongo is bevallja, hogy ha az Intelnek nem lenne a 1,5Ghz-es procija, amit ugy dobtak be, es sehol nem lehet kapni, akkor az asztali gepek Mhz-versenyet az AMD Athlon vezetne a mar boltokban levo, es mukodo 1Ghz orajelen felul ketyego proocijaval.

Informacioim nem 100%-osak, mert mar kihagy a memoriam, de az Intel tul sokat hibazott mar, hogy takargatni tudja. ezert derult napfeny a bakikra. A Sony meg meg tudja tenni ezt. Informaciozarlatot is tud "elrendelni"
DE NEM BIZTOS, HOGY EZ TORTENT.

CSak akkor mer mondja egyik ember ezt a masik meg azt?
Akinek meg ne teccik az oldal, az ne olvassa.

NA csa

PS: kosz a reklamot

enginer Creative Commons License 2000.04.01 0 0 13
drive= (kocsikázás)vezetés, (meg)hajtás, hajtómű stb
driver= soför (vezető), hajtószerkezet, gépész, csavarhúzó, stb
Előzmény: ZedIzDead (12)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.03.27 0 0 12
OFF
drive=meghajtó
driver=illesztőprogram, azaz NEM "meghajtóprogram". Ez is van akkora baromság, mint a többi. A drive és a driver szavak angolul se egyeznek meg, nem is ugyanazt jelentik. Ugyebár.

[ZedIzDead]

Liquid_FX Creative Commons License 2000.03.27 0 0 11
Kár, hogy nincs vendégkönyve gábor barátunknak, ott talán érdemes lenne leállni vitatkozni vele.
Mindegy, szabad a net, mindenki azt ír, amit akar, nem hinném, hogy sokan látogatnák az oldalát.
Tulajdonképppen még szerencse, hogy a hülyeségeit csak így hirdeti, és nem valami szakirányú ujságban. Volt már arra is példa.
A ps2 sorsát meg majd eldönti az idő, meg a vevők érdeklődése.

Üdv: Liquid

Jon Creative Commons License 2000.03.27 0 0 10
(Bocs a tordelesert, de linux pinebol lett atcopyzva)
Előzmény: Jon (9)
Jon Creative Commons License 2000.03.27 0 0 9
Emberek, irt a gyerek emailt. :))

Ez tenyleg egy idiota f*sz...

"

Kedves Janos!

Elolvastam a velemenynyilvanitasodat a cikkemmel kapcsolatban. Nem esett jol, amit irtal. Megis hogy joessz te ahhoz, hogy ilyeneket mondjal rolam, mi? Mit kepzelsz, ki vagy te? Azert, mert nem tetszik egy hir, roegtoen elszall a fejed (mert agyad nincs sok, azt vettem eszre)? A Pachmann Petert is kinyirod, ha arrol beszel, ami szerinted huelyeseg?
Az infoimat leginkabb az internetrol szerzem, kepzeld, masok is irtakmar errol. Ez a hir viszont Nemetroszagbol, egy jatekforgalmazo
cegtol joett. De kueloenben is, mi koezoed van hozza? Tipikus Sony-rajongo vagy, ugyanolyan, mint a toebbi.
A magyarorszagi helyzetrol pedig onnan van fogalmam, hogy azok utan, hogy ezt hallottak (es nem tolem), rengetegegen mondtak/irtak, hogy
leszarjak a Psx 2-t. Igen, igy van. Toebb bolttal is beszeltem, akik azt mondtak, hogy varhatoan nem eri majd meg behozni a gepet. Na EZT HALLOTTAM EN, nem en talaltam ki. Legkoezelebb, ha a 0 IQ-dat akarod fitogtatni, akkor gondold meg, hogy azt milyen uerueggyel teszed. A DVD-drivereknel meg toek mindegy, mi a szar, a lenyeg, hogy szar. A Sony persze mindig mosakszik. Te meg legkoezelebb normalis hangvetellel beszelj, persze csak ha
kepes vagy erre.

Toth Gabor

"

Reszemrol ennyit a kis gabikarol, a topicot bezarom, egy ilyen pocsre nincs ertelme idot vesztegetni.

Jon

Zsige Creative Commons License 2000.03.25 0 0 8
Khm...asztiszem eletmbe meg nem tortent meg velem hogy ne tudjak elolvasni egy szoveget mert mar ugy rohogok......

Jon rulz Foreva!!

Riker Creative Commons License 2000.03.24 0 0 7
Sziasztok!

Megneztem az emlegetett oldalt es hat...eleg sulyos. A gyerek egy akkora lama, hogy csak na. Az egyik cikkeben a Dreamcastrol es a rajta futo WinCErol ir. Hat erre varjatok gombot:

"Lehet, hogy a Windows nem túl stabil, de ez csakis a személyi számítógépekre lehet igaz. Dreamcast-en nyoma sincs, hogy ilyen az oprendszer, egy jól működő gép esetében soha nincs lefagyás, "védelmi hiba", vagy bármi egyéb. Nem látszik a Windows-os felület sem, tehát nem úgy kell elképzelni, mint a szokványos fajtáját. Egyszóval a Dreamcast-es Windows CE TÖKÉLETES, semmi hátrányát nem látom. "

Hat, minnel jobban hasonlit a CE a 9Xre annal szarabb. Meg az osszes cikke ugyanilyen nyalas szoveggel irodott. Nem szoktam senkit se szidni, de ha ilyen lamak irhatnak a neten, akkor megerdemli.

Riker

happe Creative Commons License 2000.03.24 0 0 6
jon, igazad van, ez a tothgab egy idiota :)
Előzmény: Jon (5)
Jon Creative Commons License 2000.03.24 0 0 5
szia Redpoint!

Ha a baratod internetrol szerezte az informaciokat, kivancsi lennek honnan. www.DCthegod.com , vagy www.ps2sux.com ?

Nem azert hordom le, mert nem tetszik amiket ir, hanem elsosorban a stilusa miatt, masodsorban mert amiket leir egyszeruen nem igaz.

http://www.psx2.com/
http://psx.ign.com/
http://ps2.ign.com/
http://www.absolute-playstation.com/

Jon

Előzmény: Redpoint (0)
Jon Creative Commons License 2000.03.24 0 0 4
hi

"Magyarázza már meg nekem valaki, hogy mi késztet valakit ekkora marhaságra."

Gondolom csoro, es nincs penze venni PS2-t. Savanyu a szolo effektus. Vagy az a baja hogy a PS2 lemosta a DC-t a palyarol. (Amugy a DC jo kis gep, vannak benne azert lehetosegek. Ez kb olyan most mint anno Sega Saturn VS PSX.) :)

Kivancsi vagyok, lesz-e batorsaga irni ide (kuldtem neki e-mailt)...

Jon

Előzmény: Liquid_FX (3)
Liquid_FX Creative Commons License 2000.03.23 0 0 3
Még egy kis adalék a témához:
Érdemes ellátogatni az említett oldalra, mert a srác többi írása is hasonló színvonalon mozog- kezdem érteni jon felháborodását. A szóban forgó ps2-ős cikket le is mentettem, mert egészét véve vetekszik a náci/bolsevik propagandagépezet által létrehozott népbutító írományokkal, ami azért nem semmi. Nem tudom, hol tanulta a srác a dezinformálás apró trükkjeit, de nagyon durván csinálja. És mindezt egy hülye játékgép miatt, amibe ugylátszik bele van szeretve... Bizar. Magyarázza már meg nekem valaki, hogy mi késztet valakit ekkora marhaságra.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!