Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
mindazok számára, akiknek már engedélyezve van a polgári szolgálat letöltése, tehát azt a sorkatonai szolgálat eltörlésétől függetlenül letölteni kénytelenek, úgymond "kötetlen munkaidejű" polgszolgos helyet ajánlunk.
A következő a helyzet:
Már egy ideje átkerültem a polgári szolgálatosok körébe, de nem néztem utána, hogy ez mit is jelent. A kérdésem: Ha tényleg megszűnik a kötelező katonai szolgálat, az vonatkozik-e a polgári szolgálatosokra is?
Másik dolog:
Nekem polg.szol.-ra épp úgy nincs szükségem, mint a katonai szolgálatra. Ha jön a papír, és nem veszem át, akkor milyen intézkedéseket indítanak be? Mire számíthatok?
Egy polgári szolgálatos állást szeretnék a figyelmetekbe ajánlani:
"Az Ipar Műszaki Fejlesztéséért Alapítvány egy fő polgári szolgálatost keres 2003. augusztus 1-i kezdéssel egy Európai Uniós projektmenedzseri és pályázatírói oktatási projekt asszisztensi feladatainak ellátására. Elvárások: rendelkezzen felsőfokú végzettséggel, középfokú angol nyelvtudással és számítógépes ismeretekkel. Fontos, hogy legyen megbízható és precíz. Felvilágosításért forduljon Vadovics Kristóf programvezetőhöz a 312-2213/104-es telefonszámon, vagy a k_vadovics@imfa.neti.hu email címen.
www.imfa.neti.hu "
Ja, mégvalami: aki esetleg hajlandó lelkiismeretesen dolgozni, annak nem biztos hogy be kell érnie azzal a kemény 30eFt-os zsolddal... :))
Ha nem szeretnél bevonulni, de nem szeretnél rákölteni egy ’i’-re 100-150 ezer forintot, ezzel nyerve egy évecskét, oldd meg polgári szolgálatosként "kötetlen időbeosztással, vezénylés szerint" - ha érted, ez mit jelent :)
Mert azt hiszem, minden helyzetre találunk megoldást, még akkor is, ha azért nem szeretnél bevonulni, hogy jól fizető állásodat ne kelljen teljesen feladni…
Alternatív:
Hivatalos személy vagy? Van (jobbanmondva már csak volt) egy nagyon gázos ügyem a polgári szolgálatom körül, és szeretnék véleményt, esetleg tanácsot kérni róla.
Ezt konkretan nem tudom, de szerintem polgarira se kell menni, de egy telefont meger, hivd fel a hadkieget es ott megmondjak!Engem mar Tapolcarol kuldtek haza...
Ez a "hülyét játszani" dolog nem tudom mennyire frankó nálunk sorozáson aki a hülyét játszotta A-t kapott, egy másik srác meg kaona akart lenni és beutalták valami pszihóhoz.
Mellesleg szerintem nagy fos az egész sorozás, rámtették a vérnyomásmérőz, 120/70, és ráírták a lapomra hogy "A".
Erre vártam 4 és fél órát.
AZtán elintéztem a P.SZ-ot, könyvtárban leszek, ingyen net (ami gyors is), szal remélem frankó 11 hónapom lesz.
Nekem is el kellene menni polgárira (Veszprémben), nem tud segíteni valaki?
Olyan hely kellene, ahol van állandó net (és persze használni is tudom :-))
Sziasztok!
Hasonló ügyben jelentkezem! S.O.S polgári szolgálatot keresek! Tudtok valami olyan lehetőséget itt Bp-en ahol polg-i szolgálatban áll valaki, de nem kell bejárni??????
Please help!!!
Én is egy _jó_ polgári szolgálatos helyet keresek Budapesten, de kicsit szűkíteném a találati listát:
olyan alapítványt/non-profit céget keresek, akik a szolgálat ideje alatt _nélkülözni_ tudják a munkámat/jelenlétemet.
Mi több, januári kezdéssel "munkába" is állhatnék.
Ja és a Megyei Munkaügyi Központban van egy k***a vastag könyv amiből lehet választani.
Sokkal több az üres hely mint ahány polg.szolg.-os van és ha nem tetszik a hely
minden további nélkül választhatsz másikat.
Könyvtárba semmiképpen!
Iskolába csak akkor ha kiadják a szüneteket (persze ez nem szabályos)
A legjobb a kórház ott lehet a legtöbbet lógni ,van jatt és és csak tologatni kell a betegeket.