Keresés

Részletes keresés

Alternatív Creative Commons License 2004.07.29 0 0 40

üdv !

mindazok számára, akiknek már engedélyezve van a polgári szolgálat letöltése, tehát azt a sorkatonai szolgálat eltörlésétől függetlenül letölteni kénytelenek, úgymond "kötetlen munkaidejű" polgszolgos helyet ajánlunk.

polgszolg@freemail.hu

D. Érdekképviselet Creative Commons License 2003.12.16 0 0 39
Szakszervezet Polgári szolgálatosok jelenkezését várja az ország bármely részéről. Jelentkezés e-mailben.
andrew007 Creative Commons License 2003.12.11 0 0 38
csak nem rendőr akarsz lenni? mert az elég nehéz lesz arra készülj.
Előzmény: pb_ (32)
kontrra Creative Commons License 2003.12.11 0 0 37
Állítólag a vöröskeresztnél tök buli helyek vannak,próbálkozzatok.
Tors Creative Commons License 2003.11.14 0 0 36
Hello Mindenkinek!

A következő a helyzet:
Már egy ideje átkerültem a polgári szolgálatosok körébe, de nem néztem utána, hogy ez mit is jelent. A kérdésem: Ha tényleg megszűnik a kötelező katonai szolgálat, az vonatkozik-e a polgári szolgálatosokra is?
Másik dolog:
Nekem polg.szol.-ra épp úgy nincs szükségem, mint a katonai szolgálatra. Ha jön a papír, és nem veszem át, akkor milyen intézkedéseket indítanak be? Mire számíthatok?

Üdv!

kvtrs Creative Commons License 2003.11.13 0 0 35
Budapesti konyvtar szivesen alkalmazna egy polgari szolgalatost akar decembertol...

akit erdekel ide irjon:
bbggKUKACemil.alarmix.org

ertettem Creative Commons License 2003.07.03 0 0 34
Most miért nem akarsz lemaradni a sorozásról vagy elköltözni egy másik megyébe?
Előzmény: krapek2 (33)
krapek2 Creative Commons License 2003.06.22 0 0 33
írjátok meg tapasztalataitokat én most
akarok polisz os lenni

légyszi légyszi

pb_ Creative Commons License 2003.06.11 0 0 32
Hello!

Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet polgári szolgálatot halasztani, ill. "megúszni"?

IMFA Creative Commons License 2003.06.11 0 0 31
Üdv mindenkinek!

Egy polgári szolgálatos állást szeretnék a figyelmetekbe ajánlani:

"Az Ipar Műszaki Fejlesztéséért Alapítvány egy fő polgári szolgálatost keres 2003. augusztus 1-i kezdéssel egy Európai Uniós projektmenedzseri és pályázatírói oktatási projekt asszisztensi feladatainak ellátására. Elvárások: rendelkezzen felsőfokú végzettséggel, középfokú angol nyelvtudással és számítógépes ismeretekkel. Fontos, hogy legyen megbízható és precíz. Felvilágosításért forduljon Vadovics Kristóf programvezetőhöz a 312-2213/104-es telefonszámon, vagy a k_vadovics@imfa.neti.hu email címen.
www.imfa.neti.hu "

Ja, mégvalami: aki esetleg hajlandó lelkiismeretesen dolgozni, annak nem biztos hogy be kell érnie azzal a kemény 30eFt-os zsolddal... :))

üdv

IMFA

Alternatív Creative Commons License 2003.03.24 0 0 30
Ha nem szeretnél bevonulni, de nem szeretnél rákölteni egy ’i’-re 100-150 ezer forintot, ezzel nyerve egy évecskét, oldd meg polgári szolgálatosként "kötetlen időbeosztással, vezénylés szerint" - ha érted, ez mit jelent :)

Mert azt hiszem, minden helyzetre találunk megoldást, még akkor is, ha azért nem szeretnél bevonulni, hogy jól fizető állásodat ne kelljen teljesen feladni…

Jelentkezésed nyitottan fogadjuk: polgszolg@freemail.hu

Alternatív Creative Commons License 2003.03.24 0 0 29
üdv

sajnos csak most jártam erre.
nem vagyok hivatalos személy, de ha tudunk, segítünk.

István

Előzmény: kagabor (27)
ertettem Creative Commons License 2002.10.24 0 0 28
Igaz hogy 9 hónapra vitték le a polszol idejét?
kagabor Creative Commons License 2002.09.03 0 0 27
Alternatív:
Hivatalos személy vagy? Van (jobbanmondva már csak volt) egy nagyon gázos ügyem a polgári szolgálatom körül, és szeretnék véleményt, esetleg tanácsot kérni róla.

Üdv: KaGabor

MGperY Creative Commons License 2002.08.29 0 0 26
emailt küldtem.
Előzmény: Alternatív (25)
Alternatív Creative Commons License 2002.05.16 0 0 25
Jelentkezésed levélben nyitottan fogadjuk: polgszolg@freemail.hu
Alternatív Creative Commons License 2002.05.15 0 0 24
Ha nem szeretnél bevonulni, de nem szeretnél rákölteni egy ’i’-re 100-150 ezer forintot, ezzel nyerve egy évecskét, oldd meg polgári szolgálatosként.

Mert azt hiszem, minden helyzetre találunk megoldást, még akkor is, ha azért nem szeretnél bevonulni, hogy jól fizető állásodat ne kelljen feladni…

Előzmény: tyulesz (-)
Yolee Creative Commons License 2002.03.14 0 0 23
Ezt konkretan nem tudom, de szerintem polgarira se kell menni, de egy telefont meger, hivd fel a hadkieget es ott megmondjak!Engem mar Tapolcarol kuldtek haza...
Előzmény: Zozi79 (22)
Zozi79 Creative Commons License 2002.03.14 0 0 22
én sorozáson c-t kaptam, de polgárit kértem. akkor oda sem kell mennem???
Előzmény: Yolee (21)
Yolee Creative Commons License 2002.03.13 0 0 21
Sziasztok!

Egy jo hir, aki most vonulna, vagy fog vonulni valamikor es C vagy D kategoriaja van, akkor megnyugodhat, marcius egytol nem hivjak be oket.

htlecso Creative Commons License 2002.02.04 0 0 20
Ez a "hülyét játszani" dolog nem tudom mennyire frankó nálunk sorozáson aki a hülyét játszotta A-t kapott, egy másik srác meg kaona akart lenni és beutalták valami pszihóhoz.

Mellesleg szerintem nagy fos az egész sorozás, rámtették a vérnyomásmérőz, 120/70, és ráírták a lapomra hogy "A".
Erre vártam 4 és fél órát.
AZtán elintéztem a P.SZ-ot, könyvtárban leszek, ingyen net (ami gyors is), szal remélem frankó 11 hónapom lesz.

Zozi79 Creative Commons License 2002.01.12 0 0 19
de asse baj, ha nincs, csak ne kelljen sokat dolgozni, meg ne legyen xar a meló. Köszi.
Előzmény: Zozi79 (18)
Zozi79 Creative Commons License 2002.01.12 0 0 18
Nekem is el kellene menni polgárira (Veszprémben), nem tud segíteni valaki?
Olyan hely kellene, ahol van állandó net (és persze használni is tudom :-))
Sgt. Elias Creative Commons License 2002.01.09 0 0 17
Nem elég, hogy lógós, de még igényei is vannak. Ezt a pofátlanságot! Húsz fekvőtámasz! :-)
Előzmény: pirksz (15)
aneg Creative Commons License 2002.01.09 0 0 16
Sziasztok!
Hasonló ügyben jelentkezem! S.O.S polgári szolgálatot keresek! Tudtok valami olyan lehetőséget itt Bp-en ahol polg-i szolgálatban áll valaki, de nem kell bejárni??????
Please help!!!
Előzmény: pirksz (15)
pirksz Creative Commons License 2001.12.07 0 0 15
no, felélesztem a listát.

S.O.S.!

Én is egy _jó_ polgári szolgálatos helyet keresek Budapesten, de kicsit szűkíteném a találati listát:
olyan alapítványt/non-profit céget keresek, akik a szolgálat ideje alatt _nélkülözni_ tudják a munkámat/jelenlétemet.
Mi több, januári kezdéssel "munkába" is állhatnék.

üdv, pirksz@mail.com

sas Creative Commons License 2000.04.20 0 0 14
4. számu hozzászolásom még mindig fenn tartom.
Akit érdekel jelentkezhet.

üdv, sas

adamsoft Creative Commons License 2000.04.20 0 0 13
HEEELP!!!
tud valaki egy jo kis szolgalati helyet?
(szamtech. iranyon) , budapest
irjatok: adamsoft@hotmail.com
koszi!
Legvidámabb Barack Creative Commons License 2000.03.24 0 0 12
Ja és a Megyei Munkaügyi Központban van egy k***a vastag könyv amiből lehet választani.
Sokkal több az üres hely mint ahány polg.szolg.-os van és ha nem tetszik a hely
minden további nélkül választhatsz másikat.

LB

Legvidámabb Barack Creative Commons License 2000.03.24 0 0 11
Könyvtárba semmiképpen!
Iskolába csak akkor ha kiadják a szüneteket (persze ez nem szabályos)
A legjobb a kórház ott lehet a legtöbbet lógni ,van jatt és és csak tologatni kell a betegeket.

LB a téma nagy szakértője

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!