Ja, ez a pc-s verzió, valami 800 Kb kicsomagolva, nem estem bele egyik csajba se, mert nem tetszik, de nem a grafika miatt, hanem mert 1 embert látok csak az egész party helyett, meg nem lehet olyan frankón pakolgatni az inventoryban, meg csak kiírja a sérüléseket, meg utálom a keyboard-egér kombinációt, ésatöbbi.
Te jaw, a baldur's gate az jó? Azt olvastam a topicjában, hogy sokkal nehezebb az angolja, mint a falloutnak, igaz ez? Meg azt is olvastam, hogy lineáris a játékmenete. De ez nem baj, hanem kimondottan jó, legalább nem bírnék eltévedni.
(Mi ez, hogy nincs pénzem a csajra? Be lehet rájuk fizetni, és akkor kapok érte egy kis Xp-t?:o)
Hm, te jaw, én le is töltöttem vmit, de nem tudom, hogy jót-e. Itt van, aszondja hogy wasteland, és 674 Kb, izé hát nem tudom, wlpc.zip neki a neve, lehet, hogy nem is kell neki emulátor?
Valojaban nem a szexualis reszerol kene itt beszelni, hanem az egyeb vonzatokrol
Ezeket a babakat sokan azert veszik, mert jol mutatnak egyutt a kocsiban, a jachton, a medence szelen es sorolhatnam. Messzirol igencsak nonek lehet oket nezni.
Raadasul ismerek egy fickot, aki szinte beleszerelmesedett az egyikbe. Ez talan egy kicsit tulzas.
Egyebkent a jelenlegi fejlesztesek szerint elektronikus cuccok is kerulnek hamarosan a babakba, es mindenfele dolgokat fognak erzekelni, sot visszareagalni.
Kivancsi vagyok, beszelni mikor fognak.
Bar lehet, hogy akkor elvesztik a varazsukat :)
Erdekes adalek, hogy Howard Stern egy TV show kereteben megdugott egy ilyen babat es azt nyilatkozta, hogy o bizony meg ilyen jot nem szexelt senkivel...
Lehet, hogy jo penzt fizettek neki, de lehet, hogy szivbol beszelt.
Getom
Fallout 2-hoz hasonlo?
WASTELAND c64-en, de ezt mar irtam. Nagyon primitiv grafikaja van, es megis nagyon jo, emulatoron kiprobalhatod esetleg ha meg le tudsz ereszkedni hozza a PC-k csicsaja utan.
Hat mostazeccer tevedtel, getom, mer' igenis megneztem. Csak eppen akkor fagyott le a bánatos, amikor ebbe a topikba akartam irni. Ma pedig nem dolgoztam, csak egy bizonyos kiskoru "real" doll jovojet készítgettem elo technikailag szpíking...
Most csak azert jottem be, hogy ezt az orrod ala dorgoljem. Amugy veletlenul van egy kb 2-300 db-os japan kollekcijom....
Na, megnéztem, hát asszem nekem Mai, a kis ázsiai tündér jön be leginkább - na nem mintha, izé, értitek, én direkt az ilyen ázsiai pipikre buknék, szó sincs róla, nehogy aszidjétek, csak a többi olyan csúnya, a Mai meg olyan kis helyeske itt, legalábbis szerintem, izé, szóval, tudjátok, ízlések és pofonok.
Én egyébként az összes nyavalyás fall2-oldalt ismerem, mert tanfolyamra járok, ahol nem jön be az index, meg a keresők se működnek, csak a gyűjtőoldalak, mint a yahoo, és így főleg csak angol oldalakat tudok elérni, - miután az összes magyar viccoldalt elolvastam - szóval, az összes falloutosat ismerem, meg az összes baldur's gate-eset is. Huhh.
Jaw, tudsz fall2-höz hasonló játékot ajánlani?
És, most megyek és megnézem a babákat. Mégpedig úgy, hogy ide kattintok.
Hello Jawbreakaer!
Megneztem azt a website-ot azokkal a babakkal. Tok jol meg vannak csinalva. Tiszta elethu mindegyik. Mondjuk el is kerik rendesen az arukat...$6,000 korul van kiszallitassal egyutt. Megeri-e? Lehet, hogy valakinek igen, lehet, hogy masoknak meg nem. Aza helyzet akarmilyen elethuek is azok a babak, azert megse olyanok mint egy igazi lany, aki sohajtozik, meg nyogdecsel neked. A masik fele, hogy en imadok lemenni a lanyoknak. Szeretem a nuncusuknak az izet, elvezem ahogy benedvesednek, es egyre jobban beindulnak ahogy gerjesztem oket be. A vegen mar majdnem hogy konyorognek, hogy rakjam be nekik.
Na mindegy ez a szex topicba tartozik igazan. A lenyeg az, akarmennyire is jol meg vannak csinalva ezek a babak. Mikozben csinalod veluk, nem tudjak igazan visszaadni az igazi intenzitasat egy igazi partnerrel...
Probalkoztam mar egy ilyen topic nyitasaval a torzsasztalban, de ott ugy sullyed el minden egy pillanat alatt, mint a pinty.
Teszek meg egy kiserletet:
Ezen a cimen megnezhetitek, mi lesz a jovoje mai bekes szekszualitasotoknak (mar aki hagyja magat)
Tehat az lenne a kerdes, hogy hova vezet ez az egesz?
Nem sok valasztja mar el az emberiseget az android vagy klonozott szeretoktol...
Van ugyan egy szexre orientalt topicgyujtemeny is, jol tudom, de ez szerintem tobb annal, mint puszta szexualitas. Ez szerintem az egyetemes kultura kerdeset erinti. Tudom persze, kinek igy, kinek ugy...