Tudja valaki, hogy a javaslat szerint az ingatlanok visszavétele azt jelenti-e, hogy ki kell költözni, punktum, vagy hogy maradhatnak, csak fizetni kell érte a továbbiakban?
Egy jó marketinges felméri a fogyasztók igényeit, elemzi azokat és olyan termékeket előállítására tesz javaslatot, amelyek kielégítik azokat. Természetesen ezt a profit érdekében teszi. Alfalfa sem tesz mást, csak az a különbség, hogy ő ezt ellenszolgáltatás nélkül teszi.
:-)
Draga Geza batyam,
a falra en sem, meg van szeperzekem egy keves.
A temahoz kapcsolodoan, meg tudnad mondani, hogy a letszamhoz sok, vagy keves ingatlana van az mszpnek? Ugyanis abszolut tajekozatlan vagyok ezen kerdesben is.
SZVSZ azert kell a sok ingatlan, hogy legyen elég a majdani Nagy Baloldali Összefogás minden egyes résztvevőjének. Így látható: nem csak az anyag és az energia nem vész el, hanem az ingatlanok sem; azok is visszakerülnek a Nagy Párt diaszpórába kényszerült sejtjeihez és tagjaihoz.
Ez van.
Draga Geza batyam,
eloszor is, sokak szerint igy is tul sokat szovegelek, masodszor pedig ez egyaltalan nem volt destruktiv hozzaszolas. Pusztan segiteni probaltam:)
Kedves Esik, en tudom. Odakotottek az ingatlan oldalahoz egy kecsket, amelynek segitsegevel K. Denes megtalalja a bunbakot a lehallgatasi ugyben.
Mitol baloldali? Mert lucernat eszik:>>>
Ezt meg szimplán nem értem:
"Mennyivel jobb a többszáz - egyáltalán nem felesleges - pártingatlant törvényellenesen a piacon forgatni, esetenként szélsőbalos rohamcsapatokkal szoros együttműködésben..."
Ha nem tévedek (ami emberi dolog) 1989-ben a Munkásőröknek és az egypártrendszerű diktatúra pártfunkcionáriusainak ca. 160000 (százhatvanezer) kézifegyvere volt.
Hát igen. Mennyivel jobb a többszáz - egyáltalán nem felesleges - pártingatlant törvényellenesen a piacon forgatni, esetenként szélsőbalos rohamcsapatokkal szoros együttműködésben...
Most majd az állam szépen visszaveszi őket, aztán nem lesz mit hasznosítani. Maximum a belső értékeket, de olyasmivel nem nagyon rendelkeznek. Azon pedig nem kell csodálkozni, hogy a szélsőséges Munkáspártot beleveszik a buliba. Szövetséges, vagy miafene.