Keresés

Részletes keresés

micu Creative Commons License 2000.04.09 0 0 5
Rosszul emléxel. Már Hofi is megmondta: a lét határozza meg a tudatot. Azaz, ha megisszuk a lét, a tudat elmegy!
Üdv:Micu
Előzmény: jeegynullas (0)
mentalrob Creative Commons License 2000.04.09 0 0 4
MASSZÁZS TANFOLYAM ALAPSZINT
Folyamatosan indítunk alapszintű masszázs tanfolyamot 8-10 fős csoporttal 100 órában. Az oktatás időtartama a
teljes elméleti és gyakorlati anyagot tartalmazza ill. szükség szerint bővül. A tanfolyam gyakorlati anyagán túl
személyre szabott képzésre is lehetőség van, igény szerint.

SZAKMAI KONZULTÁCIÓ
azoknak akik bármilyen mozgás- és masszázsterápiát tanultak, alkalmaznak ill. más rendszerekkel is szívesen
megismerkednének.

A két meghirdetett kurzuson túl szeretettel várunk minden érdeklődőt!
További információ: 56/373-276

jeegynullas Creative Commons License 2000.03.21 0 0 3
:-)
Előzmény: nornoc (2)
nornoc Creative Commons License 2000.03.21 0 0 2
jeegynullás te nyertél
nornoc Creative Commons License 2000.03.21 0 0 1
én vagyok a nulladik jelentkezö
jeegynullas Creative Commons License 2000.03.21 0 0 0
A nulla hatarozza meg a tudatot.
Előzmény: mentalrob (-)
mentalrob Creative Commons License 2000.03.21 0 0 topiknyitó
Nyílt fórumot szervezünk május 14-én Szolnokon, az 1998-ban megtartott Mestertalálkozó folytatásaként. Szeretnénk nyílt beszélgetéseket kezdeményezni a jövőben megvalósítható tervekről, az általunk teremtett világunk korlátairól és ezek forrásairól, életünkről, az emberi közösség működőképes terveiről, múltunk közös forrásairól. Feltétlenül számítunk a résztvevők kérdéseire, véleményére. Meghívott vendégeink a tudomány és az ezoterika egy-egy szakterületének kiváló képviselői. Jelentkezési határidő április 15-e (a résztvevők száma korlátozott, ezért fontos a jelentkezők pontos létszáma).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!