Keresés

Részletes keresés

lazy g. Creative Commons License 2013.08.28 0 0 8183

Kedves "allergiás volt"!

 

Azt írod,h "nem csak drága magán rendelőkben van lehetőség rá"... És az mi,amit Te ajánlasz itt lelkesen??? Az nem drága???

Én az allergiára sokkal olcsóbb és hatékonyabb gyógymódot ajánlok a parlagfú allergiában szenvedőknek. Egy csomag útifú ára kemény 175 ft (ma is vettem egy tasakkal).

Én,aki valóban allergiás vagyok (remélem már csak voltam!!!),nekem bevált ez a kúra. Tegnap is minden panasz nélkül aludtam,nem kellett sem orrsparay,sen semmilyen gyógyszer. Napközben sincs semmilyen panaszom,kb kettőt,hármat tüsszentek reggelente,de ma még az sem volt.

Ha itt szeretnéd reklámozni a méregdrága kezeléseket,akkor bizony az nem egy tisztességes eljárás A SOK SOK ALLERGIÁBAN SZENVEDŐ EMBERREL SZEMBEN.

 

Előzmény: allergiás volt (8182)
allergiás volt Creative Commons License 2013.08.28 0 0 8182

 

Sziasztok!

30 éve szenvedek a parlagfű allergiától. Tavaly találtam rá a kezelésre, ami nem csak a tünetekre hat. Hihetetlen boldog vagyok, az idei szezonban még semmilyen allergiás tünetem nem volt. Fogadjátok szeretett a következőket.

Az immunterápia - sok más allergiakezeléssel ellentétben - képes az allergia valódi okára hatni, így nemcsak a tüneteket szünteti meg, de segítségével megelőzhető a további allergiák kialakulása és a súlyosabb szövődmények, így például az asztma is.

A parlagfű okozta allergiás tünetek kezelésére az Immunterápia: az egyetlen gyógymód, mely hosszú távon segít. Nem csak drága magán rendelőkben van lehetőség rá. Az Allergia Egészségvédelmi Alapítvány honlapján lehet tájékozódni. Minden allergiásnak ajánlom, hogy tájékozódjon. A gyógyszer havi ára: 8 000 - 10 000 Ft, de 3 szezon után megszűnik az allergia. A szezon előtt egy hónappal kezdtem el a nyelv alatti cseppeket csepegtetni. Így „csak” 2,5-3 havi adagot kell megvásárolni.

Javaslom olvassátok el: www.life.hu Immunterápia, a tökéletes megoldás allergia ellen című cikket is. Gyógyulás kívánok minden allergiásnak.

 

lazy g. Creative Commons License 2013.08.27 0 0 8181

Sziasztok!

Meg kell,h kövessem magam. Pár napja írtam,h nekem sem hat az útifú tea (amit január óta iszom).

Vissza kell,h vonjam,mert teljesen jól vagyok,kivéve azt az egy napot,amikor írtam ide a fórumra.

Szerencsére rájöttem,h mi okozta,mert amióta nem használom,az égvilágon semmi bajom nincs! A teát azóta is iszom,minden reggel.

Nos,minden bizonnyal egy orrspay volt az oka,ami a szenvedésemet előidézte. Ez pedig a pollengrape orrspray.

Nem tudom,h mitől,miért,de egy napig,amíg használtam ezt a spryt,minden bajom volt,égett a torkom,bedugult tőle az orrom,ami folyt szinte folyamatosan. Nyilván a szervezetem így reagálhatott rá,pedig előtte én jókat hallottam róla. Biztosan van akinek jó,nekem nagyon nem jött be.

A lényeg,h mióta nem használom,szinte tünetmentes vagyok,napi egy két tüsszentés és kész. Éjszaka sem használok orrspayt,semmit és simán tudok aludni.

Csak ezt szerettem volna mondani,h ezek szerint mégis hatásos ez az útifű,de majd még egy két hét múlva leírom a tapasztalataimat.

Sziasztok!

 

Előzmény: lazy g. (8180)
lazy g. Creative Commons License 2013.08.26 0 0 8180

Szia Ottofon!

 

Köszi szépen a választ!

Húúú... háát... sajna úgy  néz ki,h nekem se hat  igazán az útifű. Tegnap óta szenvedek mint a kutya. Eddig jó volt,egy két tüszögéssel megúsztam,de mondom tegnap óta és ma reggel is már,orrdugulás,szemviszketés,stb.. stb..

Ezek szerint jöhet a következő terápia.

Nagyon érdekes az a cikk a csalánteáról,ill. a májról. Logikusan hangzik.

Sajnos a csalán és a cickafark arányáról sehol nem olvastam (a hozzászólásokban sem),pedig azt nagyon szeretném tudni.

Januártól elkezdem ezt a csalántea kúrát... Állítólag azt lehet inni akár  minden nap,de kúraszerűen talán mégis jobb lesz.

Ha esetleg valahol olvasnál az arányról,azt légy szíves tudasd itt velem (velünk) is,jó?

Sőt,nem is várok januárig,elkezdem holnaptól,hátha jobb lesz.

Köszi szépen még egyszer,szia!

Előzmény: ottofon (8179)
ottofon Creative Commons License 2013.08.26 0 0 8179

Megtaláltam a linket. Érdemes elolvasni a hozzászólásokat is. A cikk címe: Az Antalvali, a parlagfű, meg a népbutítás

 

Az Antalvali, a parlagfű, meg a népbutítás

Menten fegyverhez nyúlok ha meghallom azAMBRÓZIA szót - dúdolhatnám, ha nem lenne most már halálosan komoly a dolog. Erről a dalról improvizáltam: Komolyan, már bocs, de ennyi félrevezetett embert egy rakáson és egyik olvassa a másiktól és írja le ugyanazt. A net, az[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

 

ottofon Creative Commons License 2013.08.26 0 0 8178

Hello, mint korábban pár napja írtam a parlagfű allergia megint előjött. Tegnap elég komolyra fordult, haza kellett jönnünk a telekről (Pécel mellett van). Itthon is komoly tüsszögés és orrfújást tapasztalok párom részéről. Szóval vagy nem jól csináltuk az utifű tea kúrát vagy nála nem használ. Viszont van egy JomTom nevü krapek, aki mindenféle természetes cuccokat árul és külföldi szakcikkeket fordít magyarra. Nála ezt olvastam:

Allergia tények és mitoszok.
Az 1960-as években már ismert volt, hogyan lehet kb. 2-3 hét alatt teljesen legyőzni az allergiát. Kedden már írtam róla.

Érdekes módon a 3. helyen olvasom ugyanazt az asztma és allergiák gyógyításáról. "A máj az allergiák és autoimmun-betegségek fő oka. Állapota miatt nem tudja eltávolítani vagy semlegesíteni az idegen proteineket, melyek az allergiás reakciókat okozzák. Ezért nagy mennyiségben hisztamint és hisztidint kezd termelni, mely az összes allergiás probléma oka.
A máj és a tüdő kapcsolatban vannak. Gyenge májfunkció esetén a tüdő is gyenge." 

Egy facebook bejegyzés is figyelmet érdemel, megkeresem és beszúrom azt is.

Előzmény: lazy g. (8177)
lazy g. Creative Commons License 2013.08.22 0 0 8177

Sziasztok!

Már szerettem volna megkérdezni,h hat e Nektek az útifű.

Én most Veszprémben vagyok,nem tudom,h errefelé milyen a parlagfű pollenkoncentráció. Szóval én egyelőre elvagyok,napi pár

tüsszögéssel. Ez nekem óriási eredmény! Tavaly ilyenkor már minden bajom volt,de akkor Miskolcon voltam.

Tehát várom a fejleményeket,nagyon bízom benne,h hat majd ez a tea. Legyetek szívesek majd Ti is számoljatok a hatásról.

 

Előzmény: ottofon (8173)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.20 0 0 8176

Szia!

 

A Lendin nekem is bevált. Talán én ajánlottam itt... :o)

Előzmény: Ipari-antidepresszió (8175)
Ipari-antidepresszió Creative Commons License 2013.08.20 0 0 8175

Ha a tudományos megközelítés érdekel, akkor én Avamys (kortikoszteroidos orrspray) + Opatanol (szemcsepp) kombinációt fogok iratni az orvosommal.

 

Ha hivatalos tájékoztatás kell, akkor http://oki.antsz.hu/lakossagnak/pollenhelyzet

 

Amivel még esetleg idén kísérleteznék, az a Lendin. Erről van valakinek tapasztalata? Tavaly nagyon ajánlotta valaki.

 

Előzmény: ottofon (8173)
ektid Creative Commons License 2013.08.20 0 0 8174

Kb. 2 hónappal ezelőtt kezdtem el inni a Kyanit. Nagyon fontos, hogy reggel felkelés után éhgyomorra kell meginni és nem szabad utána 30 percig enni-inni. (még kv-t sem). Mellette szedem még a Varga féle gyógygombából az Immunax Cor-t, 2x1-et. Nekem ez a kombináció nagyon bevált. Ez az első év, hogy jól bírom a szezont. Legalábbis eddig semmi gond nem volt és az elmúlt 10-12 évben már tényleg mindent kipróbáltam amit tanácsoltak, de semmi nem jött be eddig. Tudom nem egy olcsó dolog, pár száz forintért is meglenne a megoldás, a szteroid injekció, és mintha elvágták volna az allergiát. Minden évben eddig ez lett a vége a különböző termékekkel való kísérletezéseknek, de most tényleg úgy érzem, hogy jó amit szedek. Varga féle gombát nem tudom, hogy hol tudsz venni én Vácon veszem ,ott van egy üzletük. Biztos van máshol is. 

Előzmény: ottofon (8173)
ottofon Creative Commons License 2013.08.20 0 0 8173

Azért leírhatnád hogy mikor kezdted inni és mennyi idő után hatott. Mert úgy néz ki a fél éven át tartó utifű tea ivás nem volt teljesen hatásos. Párom már kezd tüsszögni és az orra is folyik néha. Igaz még csak napi 1-2 alkalommal, de fél hogy rosszabra ordul. Elkezdődött a parlagfű szezon.

Előzmény: ektid (8172)
ektid Creative Commons License 2013.08.11 0 0 8172

Bizonyára valakinek ez, valakinek az válik be jobban. Nekem eddig a Kyani vált be, amit ismerőseim ajánlottak azért, mert náluk is bevált. A különböző féle teákkal én is próbálkoztam, nekem egyik sem volt jó (csalán, utifű, parlagfű teák). Úgy gondolom, hogy mindenkinek saját magának kell végigpróbálni, hogy mi a leghatásosabb.

Előzmény: ottofon (8171)
ottofon Creative Commons License 2013.08.10 0 0 8171

Páromnak felolvastam amit írtál, és az volt a reakciója hogy ez egy reklám. Alá tudnád valahogy támasztani a hozzászólásod? A terméket ismerem mint írtam, gyakorlatilag egy nagyon finom gyümölcslé ami tartalmazza a teljes napi vitaminigényt, de ez önmagában nem túl sok, hisz amúgy is rengeteg vitamint fogyasztunk párommal, rengeteg zöldséget gyümölcsöt eszünk, szóval elég hihetetlen amit írsz. Sajnos a legtöbb MLM termék forgalmazója, vagy maga a fő-fő tulajdonos gyakran állít valótlant hogy népszerűsítse termékét. Szóval jó lenne tudni mi az igazság. Persze ezt tőled aliogha lehetne megtudni, esetleg ismerőseidtől, orvosodtól, stb. Ne haragudj, de sok a szélhámos a neten ezért a hitetlenségem.

Előzmény: ektid (8169)
ottofon Creative Commons License 2013.08.10 0 0 8170

Hello, az alaszkai áfonya cuccra gondolsz? Kyani sunrise? Az egy havi tizes körül van. Kérdés hogy pl parlagfű allergia esetén ami augusztus közepén jön ki, mennyivel előtte kell elkezdeni szedni. Vagy két éve én is csatlakoztam ehhez a hálózathoz, szedtem is elég gyakra, páromnak is datam, igaz nem minden nap, de tavaly még allergiás volt. Idén utifű tea kúrával próbálkozukn tél óta itta. Eddig még nem jött elő az allergia, pedig az ország egyik legszennyezettebb területén vagyunk.

Előzmény: ektid (8169)
ektid Creative Commons License 2013.08.08 0 0 8169

13 éve szenvedek az allergiától. Először csak 1-2 dologra voltam allergiás. Most már gyakorlatilag mindenre amit allergia vizsgálat során néznek. Korai virágzású fák, pázsit fű, parlagfű, fekete üröm, gabonék, gombák, fenyő, házi por, kutya -macska szőr stb.Az elmúlt évek során a létező összes gyógyszert, alternatív terápiát kipróbáltam már.  Mindent, amit reklámoznak,  ismerősök által hallottam, de semmi nem segített. Így a rendszeresen szedett gyógyszerem, szemcseppem, orrcseppem mellett augusztusban minden évben sajnos szteroid injekciót kellett beadatnom, hogy enyhítse tüneteimet. Ilyenkor már oly mértékű allergiás voltam, hogy kimozdulni sem tudtam, szemeim feldagadtak, állandóan könnyeztem, nem kaptam levegőt, orrom, torkom viszkedt. Ez az első nyár, hogy jól vagyok, nagyon enyhék, elenyészőek a tüneteim. A rengeteg próbálkozás után, gyógygombák, mágnesterápia, Gyuri bácsi füvei stb. rátaláltam végre egy olyan termékre ami valóban használ nekem. Ez a kyani. Minden nap reggel kell egy kis tasakkal (3 ml) meginni belőle. Nekem és számos ismerősömnek is nagyon bevált. Az ára nem olcsó, de megéri nagyon. Végre vége a szenvedésnek!!!

isova Creative Commons License 2013.08.05 0 0 8168

Jó étvágyat kivánok !   :)))))

 

NEM !!!!

Előzmény: laleeeee (8159)
scamy Creative Commons License 2013.08.04 0 0 8167
100percentbio Creative Commons License 2013.08.03 0 0 8166

Sziasztok!

 

Nekem nagyon súlyos allergiám van, se orvos se természetgyógyász nem tudta megállapítani, hogy mire vagyok allergiás, beszedettek velem rengeteg gyógyszert, homeopátiás szert, táplálékkiegészítőt. 4 orrpolip mútétem volt az elmult 7 évben, nemrég találtam egy olyan táplálékkiegészítőt aminek pár napon belül éreztem a hatását, 2 hét múlva teljesen elmúltak a korábbi tüneteim, annyira hiszek a termékben, hogy viszont eladója lettem, de nem átverni akarok senkit és nem zsákbamacskát árulok, ezért ha valakit komolyan érdekel tudok adni pár napi adagot ingyen amitől már érezheti a hatását. Minden engedély és szükséges vizsgálat elérhető a termékről. 1000percentbio@gmail.com email címen elérhető vagyok.

negyzetracs Creative Commons License 2013.08.03 0 0 8165

Sziasztok!

 

Pollengrape orrspray-vel kapcsolatban lenne kérdésem.

 

Ahogy átfutottam az előzményeket, láttam, hogy párszor már szó esett a Pollengrape termékcsaládról.

 

Én most kezdtem kipróbálni az orrspray-t és az a kellemetlen tapasztalatom, hogy csípi az orrnyálkahártyámat. Az a kérdésem, hogy ezzel más is találkozott-e? Várható-e, hogy hozzászokik az orrnyálkahártya és megszűnik ez a panasz?

 

Előre is köszönöm válaszaitokat!

ötfelezős Creative Commons License 2013.07.25 0 0 8164

Egyszer utánajártam ennek, ha nagyon akarnám, még előkereshetném azokat a tanulmányokat, amelyek a pollen szerkezetével foglalkoznak, milyen anyagok/alkotórészek okoznak allergiát, ezek hogy szabadulnak fel... Amikor azt a sületlenséget olvastam a Flórián téren tüsszögő gyermekekről (hogy a benzingőz marja le a pollen külső, ártalmatlan burkolatát, stb). Szerintem ez pont ugyanaz a kategória. Mármint, hogy sületlenség. De az tény, hogy már 20 éve is olvastam, ha jól emlékszem, amikor Schirilla felcsapott természetgyógyász igehirdetőnek, ő kárhoztatta erősen a tejterméket.

Előzmény: kukucsibaba (8161)
katicaanyuka Creative Commons License 2013.07.09 0 0 8163

Tehéntej allergiának semmi köze a parlagfű allergiához. Csak az lehet, hogy van egy öröklött hajlam az allergiákra és akkor egyre többféle alakulhat ki.

Előzmény: kukucsibaba (8162)
kukucsibaba Creative Commons License 2013.06.30 0 0 8162

Ezt találtam- elötti szöveg nem tudom , hogy mi meg azt sem hogy hogy került a másolásba.

Előzmény: kukucsibaba (8161)
kukucsibaba Creative Commons License 2013.06.30 0 0 8161

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Ezt találtam nem tudom igaz-e ..........Mellesleg a légutak nyálkahártyáit a tej- és tejtermékek teszik védtelenné a magas kazein tartalmukkal (300-szor több a kazein a tehéntejben, mint az emberi tejben, s a kazeint az asztalosipar ragasztásra használja!!)! A tejet nem fogyasztók nem allergiásak a pollenekre, s így a parlagfű pollenjeire sem!!           

Előzmény: laleeeee (8159)
ottofon Creative Commons License 2013.06.30 0 0 8160

Szerintem későn kezdted el szedni. Ismerőseim immunterápia néven teszik ugyanezt, de már decemberben elkezdték. Hogy hatásos-e? Elvileg jó lehet, hisz hozzászoktatod a szervezeted parlagfű komponensekhez, de pollen nincs a növényben amit eszel, és ugye arra vagy allergiás. Az immunterápiánál viszont pollent adnak egyre nagyobb dózisban.

Előzmény: laleeeee (8159)
laleeeee Creative Commons License 2013.06.30 0 0 8159
pár napja eszegetem minden nap kétszer a parlagfüvet. szerintetek el fog múlni a minden évben augusztus végén kezdődő parlagfű allergiám ? valakinek sikerült már így ?
fritzdor Creative Commons License 2013.06.02 0 0 8158

Szia!
Nem tudom, hogy aktuális-e még a Xolair, de én április eleje óta kapom két hetente az injekciókat( egyszerre 3-at).
Sajnos sokmindent én sem tudok a dolog hatásmechanizmusáról, csak annyit, amennyit interneten lehet róla olvasni, de nekem nagyon jó a tapasztalatom eddig.
Számomra szinte hihetetlen, hogy teljesen tünetmentes vagyok mind az asthmámban, mind az allergiámban. A második injekció óta nem használok rohamoldót, tudok nyitott ablak mellett aludni, nem dugul el az orrom, nem lesz rohamom, ha megsimogatok egy macskát. Egyszóval teljesen megszűnt a szenvedésem, ami 2 éves korom óta tartott. Tényleg hihetetlen!
Természetesen bennem van a félsz valamennyire, mert nem tudom igazából mi ez, állítólag semmi mellékhatása nincs...remélem 50évesen is így lesz majd( én még 23 vagyok).
Tehát így csak ajánlani tudom annak, akinek meg van rá a lehetősége. Az meg, hogy esetleg mi bajom lesz tőle később nem tudom, de most annyira jó, hogy megszűnt minden ilyen jellegű problémám, hogy egyenlőre elfeledteti velem, és próbálok bízni a leírásban, hogy mellékhatások nem ismertek.

Előzmény: Mary75 (8130)
lazy g. Creative Commons License 2013.05.15 0 0 8157

Szia!

Én gyógyszert nem szedek,egyet se próbáltam. Illetve bocsánat, egyet és egyszer. Totál leszedált,lelassultam,kába voltam,alig bírtam reggel felkelni,szóval akkor eldöntöttem,h gyógyszerek : NULLA. Biztos van aki a gyógyszerekre esküszik (nem kell azonnal a torkomnak esni.. :D )de én inkább az alternatív megoldásokat keresem.

Remélem hat majd ez a tea-kúra amit most csinálok. Mindenképpen beszámolok majd az eredményről!

Előzmény: zalapoda (8156)
zalapoda Creative Commons License 2013.05.14 0 0 8156

Sziasztok!

Mindenfélét ajánlottak már, de laikusként nem tudom kire hallgassak, kicsit elvesztem a sok infó között. Revicetet próbálta már valaki közületek, aki más gyógyszerről állt át rá?. http://www.revicet.hu/revicet#/hogyan_szedjem_revicet - itt van pár dolog, de valakinek esetleg valami saját tapasztalata?

 

üdv

lazy g. Creative Commons License 2013.05.14 0 0 8155

Szia! Én is az útifüvet javasolnám,mert ahogy már írtam is,nem csak az allergiára jó,hanem mindenféle torok,hörgő,tüdő,mandulák,stb erősítésére is. Valószínűleg amiatt jó az allergiára is. Én pl-ul január óta iszom folyamatosan,pontosabban minden 4 hét után 2 hét szünetekkel.

Semmilyen bajom nem volt egész télen és azóta sincs! Szóval javaslom Nektek,de sajna ezt aránylag hosszú ideig kell fogyasztani,h hasson,ill. h kiépüljön,vagy felépüljön egy védelmi rendszere a szervezetnek.

Most 24.étől kell innom megint,én a parlagfű allergiámra kezdtem el ezt a kúrát (nagyon szenvedtem nyaranta a parlagtól).

Természetesen én is beszámolok majd az eredményről,amit kíváncsian várok! Szerintem próbáljátok ki Ti is,de azért kérdezz meg egy szakembert,nem tudom,h gyerekeknek hogyan és milyen adagban lehet adni az útifű teát. Gyuri bácsi a bükki füvesember biztosan tud segíteni,fent van a neten. Jó egészséget! :))))))))))

Előzmény: bjulee (8153)
ottofon Creative Commons License 2013.05.13 0 0 8154

Nem vagyok/ vagyunk orvosok, sem természetgyógyász (legalábbis én), de az asztma okát nem írtad le. Egyáltalán mire allergiás a gyermek? Ugyanakkor ártani valószínű nem fog a mézben áztatott parlagfű. Én most azt tervezem hogy a fiatal parlagfű hajtásokat napon kiszárítom, majd ledarálom és kapszulába töltöm. Ez gyakorlatilag bármeddig eláll és elég mobilis.  De mint lentebb olvashatod érdekes módon az utifüvet javasolják a parlagfű allergia ellen. Mi páran ezt isszuk hónapok óta.. Az eredményről majd augusztusban tudunk beszámolni. :)

Előzmény: bjulee (8153)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!