Keresés

Részletes keresés

Peti817172M Creative Commons License 2013.09.29 0 0 59

Csak az a kérdés, hogy mi marad meg. Mert eléggé ellentmondásosak a hírek. A körhinta, barlangvasút, hullámvasút trió az tuti. Viszont van ahol az Óriáskereket is említik, ráadásul műemlékként, holott nem az. Ellenben a mesecsónakot sehol se említik, pedig az is műemlék.

Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Hullámvasút se eredeti, mivel az a 60-as években leégett, tehát amit látunk, az egy jól sikerült másolat. Viszont láttam olyan képet, amin még barlangból jön ki a hullámvasút kocsija, tehát nem az eredeti állapottal van dolgunk.

Egyébként a jövőre nézve az a terv, hogy a vidámpark területe két részre lesz bontva. A nyugati oldalon Mesepark lesz a mai Pónipark kibővítésével. Itt fog üzemelni a körhinta, a barlangvasút, és valószínűleg a dzsungel mesepark játékai is. A másik (nagyobbik) felén lesz a Pannon park. Ennek a területére esik a hullámvasút, illetve a gazdasági épület átalakításával állítólag egy új elvarázsolt kastély is lesz. Így 3 különálló részból fog állni az Állatkert. A jelenlegi fő rész, a Mesepark és a Pannon park. Rossz hír, hogy mindhárom részre külön belépő kell, és valószínűleg a játékok is fizetősek lesznek.

Előzmény: Peti817172M (58)
Peti817172M Creative Commons License 2013.09.29 0 0 58

Holnap este zár be. Nézz rá a naptáradra, még csak 29-e van.

Előzmény: inverz (56)
inverz Creative Commons License 2013.09.29 0 0 57

ergó az emutnyocév az oka ennek is...

Előzmény: inverz (56)
inverz Creative Commons License 2013.09.29 0 0 56

felhozom.. mivel ma bezár este végleg a vidámpark... van még pár topic de azok vagy karanténban, vag... nem is tudom... pl. ez: AZ mszpszdsz tönkrebassza a vidámparkot

Peti817172M Creative Commons License 2013.04.13 0 0 55

Mondjuk egyelőre nagy tömeg nincs. Több a személyzet, mint a vendég. Nem arra kell várni, hogy sorra kerüljek, hanem arra, hogy ne legyek egyedül a játékon :)

Előzmény: Peti817172M (54)
Peti817172M Creative Commons License 2013.04.13 0 0 54

Egyelőre még kapott +1 év haladékot. Szeptember végéig nyitva van. 3 belépő áráért szezonbérletet lehet kapni. Állítólag költözni fog, de semmi sem biztos. Az állatkert már elkezdte bevenni a területet, a vidámpark nyugati széle (versenyautó, anyósröptető, skyflyer) már építési terület.

Ami biztos, hogy a körhinta, a barlangvasút, és a hullámvasút marad, mivel műemlék, és a helyhezkötöttség miatt a mesecsónak is. A többi játék sorsa kérdéses, viszont azok könnyen költöztethetők.

Előzmény: japipapa (53)
japipapa Creative Commons License 2012.10.21 0 0 53

Na, most már a Budapest-i Vidám Park csak emlék. Az "okosok" bezárták, mert nem volt rentábilis! Következik, hogy bezárják az iskolákat, színházakat, könyvtárakat! Minek! Úgy is rabszolgák vagyunk saját hazánkba, nem kell gondolkodó ember! Okádják a bárgyú, esztelen, semmit mondó TV műsorokat, megy az agysorvasztás!

CSUPA-CS Creative Commons License 2011.06.18 0 0 52

Szia BaGira-79. :)

Sajnos én sem találtam a témáról semmilyen infót, vagy cikket.

Pedig sajnos volt ilyen, kb 1973-74 környékén.

Én 1970-ben születtem és pici voltam de mint ha tegnap lett volna olyan mélyen belém égett.

A ciklonra fel sem mertem ülni emiatt, csak a fa hullámvasútra.

Üdv. :)

Előzmény: BaGira-79 (51)
BaGira-79 Creative Commons License 2011.06.18 0 0 51

Ez érdekes.

A köztudatban valamiért mégis az "1(!)valaki (részeg volt, kiintegetett..?) kiesett"-változat maradt +. De miért?

Szokásos, komcsi ferdítés, mint Csernobilról?

Előzmény: CSUPA-CS (50)
CSUPA-CS Creative Commons License 2011.02.25 0 0 50

Sziasztok.

Szó volt a ciklon balesetről.

Én csak annyit fűznék hozzá, hogy kiskoromban én aznap anyukámmal és ikertestvéremmel kint voltunk a 70s években.

A ciklon egyik sín darabja lógót lefelé a felvonószakasz utáni első. Az öt kocsi meg csak ment felfelé, nem lehetett megálítani.

Nagy volt az ijedtség, kiabálás amikor bekövetkezett a tragédia. Négy kocsi a földre zuhant, ráadásul fejtetőre.

Az ötödik kocsi fent megállt és a szétszakadt szerelvény nem rántotta a mélybe.

Mindegyik kocsi tele volt emberekkel, a sérültekről részletekről nem tudok.

Az biztos, hogy amit láttam, pedig anyukám mondta ,,NE NÉZZETEK ODA" nem fogom elfelejteni amíg élek.

Elnézést kérek, hogy leírom de úgy ki kívánkozott belőlem. A mai napig nem beszéltem erről senkinek.

Nem bántó szándékkal írtam, szeretem a vidámparkot.

Üdv.

Előzmény: Herold (22)
MukiJames Creative Commons License 2003.04.13 0 0 49
A Schonherz mar reg volt, csek nem lehet emilcimet valtoztatni :(
Előzmény: R3D+ (48)
R3D+ Creative Commons License 2003.04.12 0 0 48
köszi, persze hogy erre :o)
könnyű annak, a Schözherzen inmformatikát tanul...
én valamit ellámáztam a linkelésnél (tudom is hogy mit, csak rohantam) :o)
MukiJames Creative Commons License 2003.04.11 0 0 47
Talan erre gondltal :)

Előzmény: R3D+ (46)
R3D+ Creative Commons License 2003.04.11 0 0 46
bocsi, az előző linket elszurtam,
ITT a fotó a buszról
ráadásul a képet sem sikerült belinkelnem, talán most :o) ha nem, akkor feladom :o))

R3D+ Creative Commons License 2003.04.11 0 0 45
Hali!
Ez a park USA, Ohio, Cedar Poit-ban van, és most nyit. Több dologban is csúcstartó lessz, pl 4 mp alatt gyorsul 120mph/h ra. 128 méter, ebből 122 szabadesés.
Van itt az indexen egy hasonló topic, ott csomó jó dolgokat találtok az Európai vidámparkok topicban.
Nekünk van egy táraságunk, akikkel vidámparkokba járunk, most készülünk megint a május elsejei ünnep alatt. Ha valakit érdekel, szóljon, még van hely.
A href="www.extra.hu/cross">busz amivel járunk

ja, és a park pontos térképe :o)

Előzmény: Labor (42)
Kisgonosz Creative Commons License 2003.03.24 0 0 44
en az rcdb-n sem talaltam meg...pedig mikor eloszor meglattam gyorsan rakattantam,de sehol semmi nfo..
Labor Creative Commons License 2003.03.24 0 0 43
Túl sok nem, kevés kérdőjel. Remélem azért érthető volt. :-)
Labor Creative Commons License 2003.03.24 0 0 42
Egy kicsit off, mert nem szerintem még csak nem is magyar, de ezt nem tudja véletlenül valaki, hogy hol van:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
torrente Creative Commons License 2001.12.31 0 0 41
Boldog új évet kívánok én is minenkinek!!!!!!!!
Kisgonosz Creative Commons License 2001.12.06 0 0 40
ejj mekkora cucc ez a dodompa...
MukiJames Creative Commons License 2001.07.10 0 0 39
Hi Allz!

Volt mar vki a becsi vidamparkban? Milyen? Es mennyi penzzel erdemes kimenni...?

Muki

MukiJames Creative Commons License 2001.07.09 0 0 38
Hi!

Tavaly nyaron en is kiprobaltam, de nekem bejott. Igaz, nem nagy durranas, de latva, milyen rovid, nem i sszamitottam tobbre. Az is igaz, hogy nekem nem aatott meg, hogy bejarjam a vilagot, mint az elottem szoloknak, szoval (szerencsere) nem volt viszonyitasi alapom. Ketszer is felultem ra, mindketszer elol termesetesen :) Penz, ido nem szamit... Iden nyaron tralan kimegyunk a haverokkal Becsbe...

Muki

Előzmény: vapiti (37)
vapiti Creative Commons License 2001.07.09 0 0 37
Hát nem tudom. Tavaly nyáron kipróbáltam ezt az új csodát. Nagy csalódás. Kb fél perc az egész, és semmi. Még egy kis hányinger sem. Nem éri meg azt a pénzt amit fizettünk érte. Viszont lett egy szép nagy lila folt a combomon.
rpeter Creative Commons License 2001.07.09 0 0 36
Kicsit megkesve:
Visszafele hullamvasut: Indiana Jones, EuroDisneyland, Parizs. Nem volt batorsagom felulni, csak ket ismerosomet filmeztem kintrol, hat, mit mondjak, az arcukat latva utolag sem ulnek fel:)
Van ott meg egy aranyos, a SpaceMountain, ott, bar elore es toksotetben megy, aki megprobalt mar egy ilyet kameraval az elso sorbol venni, tudja, mire gondolok most...
Előzmény: MaCS (7)
Allia Creative Commons License 2001.07.09 0 0 35
Lelkesedésem odáig fajult, hogy egy csodaszép májusi napon a Vidámparkba látogatván kipróbáltam ezt a csodát. A hibát ott követtem el, hogy előtte felültem a fejreállós hajór. A hullámvasúton, vagy ciklon vagy mifene, már az első zuhanáskor rosszul lettem. :-( De azért szívesne felülnék rá megint, csak előtte ne kelljen hintázni. :-)))

Szóval, klassz ez a hullámos vasút. De azért a clasic verzió is jópofa. :-)

Előzmény: Allia (34)
Allia Creative Commons License 2000.08.03 0 0 34
Ki kéne ezt próbálni, én amondó vagyok. Menjünk hullámvasutazni! :-)))

De ha valakinek ez nem elég, akkor szerintem a Prater van a legközelebb Bécsben, ott aztán van minden, komplett urhajós kiképzés is. :-) A szellemvasút is olyan, a frászt kaptam tole, meg a szabadesés is, meg a negatív bungy jumping videoval körítve, és van visszafelé hullámvasút hurokkal és........

Na jó, abbahagyom. :-) Jó ez a pesti is. :-)

Yuma Creative Commons License 2000.08.03 0 0 33
Na mi van ezzel a hullámvasúttal?
Senki nem élte túl?
torrente Creative Commons License 2000.04.14 0 0 32
Próbálta már valaki?Vagy inkább mindenki csak nézi mint én?
Herold Creative Commons License 2000.04.09 0 0 31
Pontosan ezt láttam én is a buszból, hogy az emelkedő vége előtt leálltak a kocsik.
Előzmény: torrente (26)
torrente Creative Commons License 2000.04.09 0 0 30
Lemértem a tiszta csúszási idő 35 mp!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!